Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 286 738
  • 7 387

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä HIFK:n HIFK 2013–2014 – joukkueen rakennus -ketjusta sai putoamaan melkein tuolilta.

Ehkä Jonne Virtasen sopimus astuu voimaan välittömästi jolloin on ihan loogista odotella tuo 2v Jyp sopimus alta pois.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
HIFK-osiosta myös:

Meikäläinen repesi vielä enemmän tälle mielikuvalle. Iso joukko faneja odottanut vahvistuksia viikkoja ja...

Jep :D Tai sitten vaihtoehtoisesti sielä on vaihvihkaa laskettu Nybari pelastuslautassa mereen, ja tiedotustilaisuus on piirtoheittimelle laitettu A4 em.pelaajista, ja taustalla soi "Whatever you want".
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jatketaan samasta aiheesta Stigun allegorisen osuvan sopimusselonteon myötä:
Jumalauta, IFK:n tilanne kaudella 2013-2014 on kuin Pellon tanssilavalla vuonna -79. Rolling Stonesista huhuiltiin, Hurriganesin esiintymisen piti olla melko varma. Loppujen lopuksi ainakin Jaakko Tepon, Eija Kantolan ja Veltto Virtasen piti tulla. Mutta: Veltto Virtasella oli keikka samaan aikaan Jyväshovissa, Eija Kantolalla keikka Tammerhovissa. Eli Pellon Rock-festivaalien pääesiintyjä vm. -79 oli Jaakko Teppo "Miihkali" Teppo.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Simon osasi ennustaa tämän Pitäisikö itkeä vai nauraa -ketjussa:

HIFK-risteily, alias kaljakellunta, starttaa tänään. En lähde mukaan. Joka tapauksessa sieltä tihkuvien sopimustietojen myötä tähän ketjuun lienee asiaa viimeistään huomenissa. Jaiks.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
lapa78 osoittaa hyvää havainnointia vastaamalla Evilin hassutteluun.

Nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että uudesta hyperhallista unohtuu jotain, esim. ovi. Ja niin edelleen.

Tulee siihen ovi. Ovessa on jännät saranat. Se avautuu vain ulospäin.

Sellainen ovi olisikin näkemisen arvoinen, mikä avautuu vain ulospäin. En usko, että mistään löytyy tuollaista tekelettä, saati noin jänniä saranoita.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Surffailla voidaan ilman purjeitakin, se kävi taas selväksi. Ottelusta ei tietenkään voida vetää mitään johtopäätöksiä leijonien iskukyvystä. Suomen pelaajia kiinnosti varmaan peli yhtä paljon kuin Espanjaa futiksessa Suomea vastaan.

Suurin ihailuni kohdistuu kisojen markkinointiin: on aika kova juttu myydä näitä Suomen lohkon matseja edes hardcore-faneille. Jos nimittäin katsoo ottelujen panosta, niin se laski Suomen osalta lähes nollaan. Pitääkö voittaa USA? Ei. Entä Venäjä? Ei. Voiko Suomi hävitä Itävallalle tai Latvialle. Ei, se on lähes mahdotonta. Mitä matseihin kannattaisi mennä katsomaan? Raantaa.

Suomi on käytännössä vähintään lohkon kolmas, mikä todennäköisesti takaa USAn tai Slovakian puolivälieriin. Vain se kahdeksas matsi on tärkeä ja kiinnostava. Mitä tulee muihin otteluihin, Sveitsin menestys kertoo surullista kieltään kisojen tasosta. Ruotsi ja Tshekki ovat niin huonoja, etteivät voita Sveitsiä, vaikka yrittävät. Kanada tavan mukaan surffailee alkulohkon.

Kotikatsomon näkökulmasta tärkein syy matsien katsomiseen on Tami, tuo unohdettu lahjakkuus sirkustaiteen vaativalta saralta.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ikävänkantaja venytti suupieliä ylöspäin:

Jukka Jalonen on kuulemma kyrpiintynyt hommaansa ja vittuilee kaikille. Asian olisi pitänyt tulla jokaiselle jääkiekkoa seuraavalle täysin selväksi jo siinä vaiheessa, kun JJ nimesi tämänvuotisen MM-joukkueen kapteenin.
 

Plätsis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastaus tiputti kyllä :)

Minut tiputti vasta tuo seuraava kappale, paha kaksoisveli.






Sama periaate siis kuin muun muassa herroilla Rudolf Diesel, Karl Benz ja Gottlieb Daimler. Tai AIV-rehun kehittäjällä Artturi Ilmari Virtasella. Tai HIV:n kehittäneellä Artturi Ilmari Virtasen pahalla kaksoisveljellä Huupertti Ilmari Virtasella.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hyvin veti tuomarit. Pessi huitoo nivusiin ja nappaa Iljan mailan, pieni moukku takaisin ja suihkuun. Noi viheltäjät vois treidata sm-liigaan. No, Suomelle kelpaa.
Tässä yhden Suomen vihaajan viesti tämän illan otteluseurantaketjusta. Suomelle kelpaa se, kun Pesonen sai myös 5+20 samasta tilanteesta. Ei voi ainakaan sanoa, että tuomarien linja pelissä olisi ollut Suomea suosivaa.
Hah, Somen paras. Ihan turisti noissa ympyröissä. Onneks sai tuon järkyttävän sopparinsa Wildilta.
Aamulla kun Minnesota Wildin kausi loppui, niin sitten tuli tällaista viestiä otteluseurantaketjuun koskien Mikko Koivua.

Saa sitä Suomea vihata, mutta kun perustelut puuttuvat tai ontuvat pahasti, niin viestit ovat lähinnä huvittavia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Hyvä tiivistys Suomen kieltämättä (yllätyksellisen) hienoista otteista mm-skaboissa.

Kyllähän tässä raamatullisia aineksia on olemassa.

Kontiola toimittaa Jumalan asemaa, JMA tsiisuksen asemaa, Savinainen toimii opetuslapsena ja Melart hoitaa sitten Luciferin kadonneen äpärälapsen virkaa.
 

Jeffrey

Jäsen
Ei nyt niin erikoinen, mutta tämä takavuosien menestyjä näissä karkeloissa sai naurahduksen ainakin täältä suunnasta, miettiessään mistä mahtaa olla peräisin Jatkoaikaan pesiytynyt tapa onnitella eri asioissa, esim SAF eläköitymisestä.

Joo siis samaa mäkin olen ihmetellyt, tai no en nyt juuri tuota ketjua tarkoita kun en sitä ole lukenut, mutta vastaavaa on näkynyt välillä muissakin ketjuissa. Ettei vaan olis sieltä futisforumilta lähtöisin tuo tapa? Tai no en tiedä kun en ole siellä koskaan käynyt, mutta eikö siellä ole aika paljon sellaisia "nörttejä".
.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Hyvä idea. Samassa paikassa voisimme sitten joukolla ihmetellä, että miten tinkezionea ja ufon_kaakaota lukuunottamatta kaikki Jatkoajan pingupengutangerit ovat rekisteröityneet 2011-12. Ei voi tulla yllätyksenä, että Suomessa katsellaan nousukkaita kuin halpaa makkaraa.

Hauska tiivistelmä kannattajista, tosin itsekin sytyin Starsiin kaudella 98-99 :)
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Hauska tiivistelmä kannattajista, tosin itsekin sytyin Starsiin kaudella 98-99 :)

Niin kyllähän jokainen on jossakin vaiheessa tullut mukaan ns pystymetsästä. Nimimerkki Graingerkin...vaikka ei uskoisi.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Brunon vastaus Naamavellin maajoukkueosion seurantaketjussa olleeseen kommenttiin sai repeämään ääneen täällä yksinäisyydessäni koneen äärellä kotona keskellä yötä. Onko tämä nyt sitä huutonaurua? Olenko sairas? Olenko kohta Turun torilla yksinäni huutonauramassa asioille, joita muut eivät näe tai kuule?

Naamavelli kirjoitti siis seuraavasti koskien Suomen ja Ruotsin tulevaa kohtaamista sekä Suomen joukkueen ruotsinkielisistä:
"Onhan meillä muitakin ruotsinkielisiä... Granlund, Hagman... Engren maaliin?"

Näin siis Bruno:

Koskiranta -> Forsstrand, Korpikoski -> Kärrfors, Raanta -> Straaaand, Savinainen -> Lerkvinna, Laakso -> Dal. Onhan noita, kun kääntää.

Loistavaa.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Puscutractorin kuvaus normaalista junttien mökkiviikonlopusta heitti näppikselle kahvit, spermat ja paskat yhtäaikaa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Pusculle propsit täältäkin. Hienosti överiksi vedetty juttu, mutta toisaalta tuollaiset on myös niin totta, niin totta. Nimim. Lähes vastaavissa kinkereissä paikalla ollut.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Eikä tuo juttu ole ikivanha internetin juttu? Ainakin vastaavan olen lukenut jo noin vuonna 2000 ja risat. Ehkä jopa Jatkoajassa. Tai sitten sitä on vähän muutettu mutta juttu on jokseenkin samanlainen.

Saattaa olla, että jossain on jokin samantyyppinen juttu. En tiedä. En ole lukenut. Tämän jutun kyllä kehittelin ihan omasta päästäni samalla kun kirjoitin.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Puscutractori tekee kerrassaan huikean syväanalyysin Euroviisujen ja suomenruotsalaisten kohtalonyhteydestä. Varsinkin kolmas virke pudotti huolella:
No kun ne on ihan homokisat, joissa kisataan siitä, kuka on kaikista homoin. Suomenruotsalaisillahan on muutenkin jo kaikkea homoa, kuten Hifki. Ostettais niillä viisurahoilla jotain järkevää, esim. lisää sotiemme veteraaneja ja lastensairaala. Kyllä hävettää nyt olla suomalainen ja espoolainen.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tällaiset löydöt lämmittävät mieltä.

Että en osaa jostain syystä innostua Sveitsin hienoista otteista tai asettua heidän puolelleen finaalissa. En oikein edes tiedä miksi, joku noissa vain tökkii. Stereotypia rikkaista ja puolueettomina hinnalla millä hyvänsä pysyvistä tylsimyksistä ei vain sytytä.

Suomalaisittain ihan ymmärrettävää, kun niitä on joutunut tuossa naapurissa sietämään iät ja ajat. Ja on varmasti syytä täsmentää, etten puhu nyt Venäjästä.

Hienoa, Ikävänkantaja, hienoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös