Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 289 841
  • 7 387

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Kappalejaoilla menetetään osa arvokasta kokonaisuutta.
Ei tuollainen tajunnanvirta saa pätkiä.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Päin vastoin. Kappalejako rytmittäisi teokseen draaman kaaren ja toisi siihen jäntevyyttä. Nyt se kuulosti lukiessa ihan Antero Karapalon selostukselta.

Kun oikein tosissaan ruopataan pohjamutaa tosiasioiden alta, ei se voi olla rytmikästä natsimarssia, vaan avoimin mielin tehty hunnihyökkäys.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Tuon kun kääntäisi google translatorilla heprean kautta hollanniksi, siitä engalnniksi ja takaisin suomeksi ja muuttaisi kaikki nimet niin jälki olisi hieman HCH:n tapaista neroutta.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Tuon kun kääntäisi google translatorilla heprean kautta hollanniksi, siitä engalnniksi ja takaisin suomeksi ja muuttaisi kaikki nimet niin jälki olisi hieman HCH:n tapaista neroutta.

Nimiä ei jaksa vaihtaa, mutta:

No, se toimi WIFI myymälässä! Pedofiilit elänyt! Babyyy koko yön, hyvin hitaasti f'n koko yön!

14:23 ekaa vasemmalle ja nolla-nolla tila. Peak viive taksinkuljettaja. Ny korkea kiinni ja mainoksia. Osta Toyota tavalla. Pahoittelemme mahdollisia virheitä tekstissä. Vittu yli ruma. Pomi vain keinu ja neiti. Vittu. Onnittelemme putket, mutta Angel voitti. P. marja rajat uudelleen. Strawberrys perseessä ja koivu Punnitse itsesi. MH:.?.?. Luulen rekisteröitynyt koirani jne. .. Mummo Ja kun kuulin haita si paino ajoissa Sattuma Ei Ekasta Puolet pelin Stoner imee kostaa Parise hillitä katso kautta mainoksia Mikke ... ! PMB on mielikuvitus, ja vielä ... Havlat liikkuu. kollega, että olen Podolski maahan. mainoksia. ei kaikkia jälkeläisiä. hippi vaihto sekä alottajat ja Lost. suurempi päivittäin Zucker. nyt he ovat oikeassa mainoksia. Valikko dollaria ja olemme vitun rasvaa rakkautta ... Ainii ostaa Toyota. Joun näyttää paljaat. (Ei paska ..). Brodzilla tarpeeksi mielikuvitusta. menestys alhainen Si vähemmän. Gilbert johti vartija. Marjoooojaaaa. ensimmäisen annoksen jälkeen, riippumatta mutaa. Googlettaisko amatööri XXX tai et? Tupakilla? Ok, tupakille. vahvuus, vahvuus humalassa. Ei. Viäki sohvalla, kuisti Minn auttaa minua! Blondi kysyy studio jotkut pita Wild idiootti, mitä tehdä. parantaa off. Sitten piti kysyä hänen isänsä, miten lapset ovat fiksuja. valtava päänsärky. Nyt on savuke. Vakuutan teille, hyvät herrat. tupakointi teki. Omistan punainen G Smart! Mutta mitä leikkaa ja meni ikkunaan., Ja virtsaaminen. Hans oli haju ...

Ja muut alkoivat tässä järjestyksessä! Edessä tuomari. 17:41 vasemmalle, ja ikävystyminen. Älä jätä Jackie! Suurin säädettävä nolla jäähdytys ymmärrettävä sana. Hirvee laskuhumalajysäri ja Stoner tuli välittömästi. Hirvee koutsilla vastustaja peruukki. Kummeliturskaan. 0-2 ja viimeistely on erinomainen. Vitun. Painan loput, jos 0-3. 11:57 jäljellä villi lauma ja oli täydellinen vastaantulija. Voi, mainoksia. Osta Chevrolet. 10 turvatyynyä vain 136 dolsua kuukaudessa. P M B vitun äiti! Pomi alamittanen alustan ja valtion ja 1-2. woooop woop! Keskipitkällä aikavälillä tietoisuus. Tunne 9 +. Heard Granlund! Brodziak kuuluvat palvelut. Ei poiminta. Helvetti, minulla ei ole hiuksia reisien, WTF? Puhuminen häntä Havlat paina uudelleen. Jännitystä takaisin ja koira oli pistään tyhjä. Granlund kuuli kolme kertaa samassa valuutassa. Mainoksia. Tornaadoja. Tsekkaa Hoover nartut! Marsut Kia kyydissä. Hyvä biisi. Naiset puhuvat myynti Fordin autoissa. LOL. Niemi teki. Harmi peli on rikki. Lukumäärä ensimmäisellä kierroksella on oikea peli. Haiti on monella kanssa. Eng. Miko ajaa jonku kylmäks. Tai "kylmäks." Toka peli. Burns tullut haastatteluun. Varhainen Self Ympärileikkaus sakset, kun kuuntelen häntä. Sienet Sekottaako vain mielen tai värejä näet? No, who cares. Voi, Fox julkaisi Chämppäriä. Sama kuin huomaan, että luulen juuri tehnyt niitä. Katso esari oli Burns. Vanha audio selailu tänään. Osta Lexus. Ja miksi emme näe näitä apinoita? Toimii! Ostas toinen Dodge. Jamie kihloissa tai naimisissa. Blonde. Tupakka nyt. Hups, poffeihin kortti voisi ostaa. Hienoa. Onko se paras. Jysäri ei ole tästä maailmasta. Open jalka polku, menin keittiöön, ja menin laittaa juustoa päälle. Voiko hänen valtimon.

Ja kolmas tapa! Vau mikä pulssi. No älä Cullen. Oma naapuruston myöhään yöhön. Niemi on ollut hyvä. Katso Mummo! Ja kuullaan kolme kertaa. Neljä. Tours harkitsee vanhanaikasen. Siinä se oli. Kiitos Timo Soini. Kiitos tsunamin. Kiitos J.Karjalainen. Ja 1-5. Ha, ne ovat omistajille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mille naurat juuri nyt -ketjussa hassuteltiin Olli Lindholm -casen kustannuksella ja jostain syystä tämä Ukkomauserin letkaus aiheutti hyvät hekotukset.


Itellä tuli kans masu täyteen Torinon finaalissa kun Sundinilta katkes maila alotuksessa ja Timonen pommitti jälkimainingeissa Suomelle 3-2 voittomaalin.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Pekka Saravo ja ropellikiekot. Tulee mieleen yksi mm-finaali kun Pekka roikkui kirjaimellisesti Nashin niskassa, mutta Rick-poika painoi kiekon rysään. Ja siitä syntynyt ketjun avaus.

edit. ja väärään ketjuun, että heilahti.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tuolle kyllä voi nauraa kun säälittää niin kovasti rassukka... Kukahan on pieneltä tikkarin vienyt?

Siis mitä? Tuollainen umpiläpinäkyvä hassuttelu on parasta settiä mitä noiden finaalijengien kannattajien toimesta on näkynyt vähään aikaan. Ja sai enemmistön tähänastisista manselaiskommentoijistain naureskelemaan. Lapsellista, mutta toimivaa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tuolle kyllä voi nauraa kun säälittää niin kovasti rassukka... Kukahan on pieneltä tikkarin vienyt?

Ei yllätä ettei Jyväskylän mies ymmärrä tällaista lapsellista hassuttelua ollenkaan. Tosikoksi leimaisin, jos alkaisin mielipiteestäsi tämän enempää kiinnostumaan.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo Kuusumun miälenvikane läppändeerus johti nimimerkin Johtava Analyytikko suorittamaan Twitter-mainostukseenkin. Hienoa! Otteluketjun tunnelma keveämmäksi ja Jatkoajalle julkisuutta somessa. Ehdottomasti tämän ketjun kamaa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kyllä tuli kahvit nenästä tuosta Kuusumun avautumisesta. Kiteyttänee aivan täysin finaalisarjan ympärillä velloneen "keskustelun" - ihan kaikkea jankutusta en ole jaksanut melko ymmärrettävästi lukea.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tuo Kuusumun miälenvikane läppändeerus johti nimimerkin Johtava Analyytikko suorittamaan Twitter-mainostukseenkin. Hienoa! Otteluketjun tunnelma keveämmäksi ja Jatkoajalle julkisuutta somessa. Ehdottomasti tämän ketjun kamaa.

Otteluketjun tunnelma tosiaan heilahti hetkess leppoisammaksi ja hyväntuulisemmaksi, johon kurinpito odotetusti reagoi laittamalla ketjun lukkoon. Naamat kurtulle, tää on huvitilaisuus!

Kuusumun viesti sinällään oli noloa huumoria, mutta sen vaikutus keskusteluun oli positiivinen. No, eiköhän pelissä joku taas taklaa jonkun nurin, ja palstalle saadaan neljäsataa viestiä siitä, miten taklaaja oli sika ja taklattava mikkihiiripelle. Sitähän tänne kaivataan.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Ei mikään vedä kyllä vertoja tuolle Jackie Moonin setille. Aivan uskomatonta tarinaa, ja saa kyllä kyyneleet silmille, oli sen verran hauskaa luettavaa. Kiitos tästä!
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Knoxin tilitys pariskuntaillasta sai aamutuimaan naureskelemaan. Tuttu tilanne.

Odotas kun eukkos raahaa koulu/työkaverit miehineen viettämään mukavaa iltaa kuudestaan. Kummallakaan miehellä ei ole paria olutta enempää mukana, joten tajuat heti että känni jää isolla todennäköisyydellä haaveeksi. Hieman enemmän tutustuttua tajuat että teillä ei ole mitään yhteistä juteltavaa kummankaan kanssa, kun kumpaakaan ei kiinnosta urheilu, ei musiikki eikä elokuvat. Eikä se alkoholi. Siinä sitten heität paskaa small talkkia säästä, politiikasta ja tietokone peleistä. Sitten kaivetaan joku helvetin hauska lautapeli esille ja tajuat, että ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ruveta ryyppäämään. Kahden tunnin Aliaksen jälkeen vieraat katselevat jo vähän pahaksuen sinua, olethan sentään vähän humalassa. Sitten keskustellaan lisää säästä, politiikasta ja niistä vitun tietokone peleistä. Tuntuu ettei ilta lopu koskaan, juot vähän olutta lisää jotta jaksat keskustella edellä mainituista asioista. Kuunnellaan kuitenkin vähän musiikkia. Reino Nordin on kuulema ihan ok. Haluat tappaa itsesi. Juot lisää ja jossain vaiheessa huomaat olevasi kohtuu tanakassa kännissä. Onneksi "jo" klo 23 vieraat on lähdössä ja olet hengissä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Tuo Kuusumun miälenvikane läppändeerus johti nimimerkin Johtava Analyytikko suorittamaan Twitter-mainostukseenkin. Hienoa! Otteluketjun tunnelma keveämmäksi ja Jatkoajalle julkisuutta somessa.

Kerroppa tästä lisää?

Repesin myös tuosta Kuusumun viestistä. Siinä kiteytyi kaikki jännitys, odotus ja tuska. Ja kun nuo ketjut on täyttyneet vänkäämisestä ja ovat olleet jopa ahdistavaa luettavaa, niin tuo oli kyllä niin totaalinen strike! Onneksi vihervirpit ovat myöskin malttaneet mielensä ja mitään "ihmisoikeusrikkomus" manifestejä e ole ainakaan vielä tarvinnut lukea.

Amishuumoria parhaimmillaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös