Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 574
  • 7 390

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tää jatkoaika kyllä loistava paikka. Mitä enemmän pelit menee päin persettä niin sitä enemmän täällä saa nauraa! HIFK:n peliesityksiä on jo helppo verrata putouksen hahmoihin, muutama poiminta:

Jos lähestyy HIFK:ta Putouksen sketsihahmojen kautta, niin saadaan kasaan tällainen yhdistelmä:

-Kristoffer Taxfreen kunto
-Munamiehen kroppa
-Veli Sikiön kilpailuvietti
-Hieno Ålgreenin liike
-Timo "firman piikkiin" Harjakaisen talouspolitiikka

Uhh! Ihana somejoukkue!

Joukkueen nimeksikin voisi hyvin vaihtaa Usko Eevertti Luttisen jumppaseuran Lärvän Kytimen. Ainakin näyttää lähinnä siltä, että kentällä vain sentit hikoilee eikä muuta tapahdu.

Veli Sikiöltä voitais ottaa loppukauden slogan:
- Loppuis ny tää show... tää alkaa olla kiusallista meille kaikille -
 

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
E: Balrog on Maaseudun Tulevaisuus -lehden kaksoisagentti, joka on solutettu Jatkoajan keskustelupalstalle tekemään reportaasia keskustalaista pääelinkeinoa, turkistarhausta, uhkaavista vaaratekijöistä ja muista ekstremisteistä. Tällaisia ovat mm. kaikki Vihreän liiton jäsenkirjan omistavat kettutytöt sukupuoleen katsomatta, ja tästä syystä Balrog on kovin kiinnostunut siitä, lukiko Paavo Väyrynen sunnuntain Der Spiegelin ennen kuin Anni S. teki siitä kissalleen hiekkalaatikon.

Nimimerkki Ikävänkantaja paljastaa millaiseksi kuvittelet edellisen postaajan ulkonäöltään-ketjussa jatkoaikaan solutetun erään Maaseudun Tulevaisuus-lehden kaksoisagentin..
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Olisit vaan koko keskustelun lainannut. Ehdottoman hyvä piristys tämä PatricKane95 tälle palstalle! Ei turhaa väittelyä ja muuta perustelua, vaan silkkaa suoraa tekstiä :D

Mikä jannu tämä nyt oikein on? Aika hyvää tuotantoa ja aloitti vielä sanasodan FASlapsen kanssa. Väärä tie. Ei kai tuo numero tuossa lopussa vain ole syntymävuosi, hope not. Vaikka on täällä hyviäkin tuon ikäisiä kirjoittajia, emmä sillä..

Jottei mene off-topiciksi niin vitutusketjusta löytyi ihan hassu loru.

Kuu koiranpaskakeskustelusta kesärenkaisiin.

Puolikuuta yläpesän suvivirrestä.

Ja viikko onelinereista?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Simon revittelee tyylillä homoketjussa:

Tuli jostain syystä mieleen, että miksi ihmeessä Suomikin meni aikanaan myöntämään naisille äänioikeuden? Siis puhun nyt äänestämisestä vaaleissa, äänihän naisilta pitäisi evätä vieläkin, niin vähenisi se turha nalkutus. Mutta siis että naisihmisen sallitaan ilmaista virallinen mielipiteensä siitä, kenen/keiden tulisi johtaa tätä maata! Mihin tämä maa(ilma) on menossa?

Äänestämiseenhän tarvitaan munat. Se on ihan selvä homma. Miksikö? No siksi, kun ennenkin on näin ollut. Ennen kuin naiset pilasivat pilluillaan äänestämisenkin, tuon aiemmin vain munakkaiden miesten huvin. Pilluhan kelpaa vain ja ainoastaan ottamaan munaa sisuksiinsa. Ai miksi? No siksi tietysti, tekihän sitä jo Aatami ja Eevakin. Mutta vain lisääntymistarkoituksessa. Taatusti eivät ikinä huvikseen panneet (niinku esim. homot, koska nehän ei voi lisääntyä keskenään, joten ne paneskelee vaan panemisen ilosta, riettaat perkeleet). Heterohan ei huvikseen nussi, siinä on aina lapsi päämääränä.

Joskus on kuulemma jossain sattunut sellaistakin, että miehen muna onkin livahtanut pillun ohi ja humahtanut pyllyyn. Ajatelkaa, siis kankkujen väliin, anukseen asti! Sehän on muuten sama asia kuin homoilu, paitsi että miehen pyllyyn paneminen on saastaista, sellanen karvainen kakkareikä, hyi himskatti. Nainen sen sijaan pitää pyllynsä puhtaana ja mikäs on pidellessä, kun ei ne naaraat edes piere, saati sitten kakkaa koskaan. En kyllä yhtään tiedä, mikä funktio niiden peräreiällä sitten oikein on, mutta samapa tuo.

Mutta siis ihmettelin sitä, että naisille on annettu äänioikeus. Mitä seuraavaksi? Naispuolisia pappeja varmaan? Hah! Ei ikinä!

Ainakin unenpöpperöistä riemastutti.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
SPORTTIKOTKA yrittää laskeutua SM-liigan osioon, mutta aika surutta lyödään takaisin.

Huhhuh, olin itse juuri tulossa laittamaan tuota, kerrankin nauratti oikein kunnolla.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Inttikaverilta hyvä kuitti Lenille Humble brag-ketjussa. Harvoin nauran ääneen jatkoajan jutuille, mutta nyt kävi niin.

EDIT: Pohjustuksena vielä, että Vanha Len siis kerskaili sillä, että Kiira Korpi oli soittanut hänelle keskellä yöllä ja pyytänyt Leniä hakemaan tämän joltain kaveriltaan.

Kuuluu kyllä vitun hyvin täällä korvessakin.

Siis sä silti kävit sen Kiiran hakemassa?
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Ehkä väsymyksen piikkiin, mutta nauroin ihan saatanan kovaa!

Nuori ja kehittyvä valmentaja Pasi Sormunen olisi myös vapailla markkinoilla, kannattaa toimia nopeasti ennen kuin Keklu nappaa tämän vonkaleen Columbuksen leiriin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Naisia jotka saavat sinut jalat alta ketjussa Everton lyö kylmästi faktat tiskiin:

Ehkäpä kiekki tarkoitti sitä, että Björgen kirjaimellisesti niittaisi häneltä jalat alta nakkikioskijonossa?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mennäpä peittoa pöllyttämään Björgenin kanssa. Luulisi pääsevänsä röhmyrömpsää kutittelemaan, mutta joutuisikin hiihtohirviön esinahkaa rullailemaan turpaanvedon uhalla. Enkä nyt tarkoita, että Tauski olisi samassa huoneessa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Neiti Björgen on kyllä sen oloinen tapaus, että varmaan huhmaroi klitoriksellaan miehenpuolikkaita aunariin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
"Kuules poika, jos et nyt pikkuhiljaa löydä mun G-pistettä, kuristan sut jaloillani kuoliaaksi!"
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Loppukaneetti nauratti.

Avautui, että jo ennestään pelkkää lihasta tursunnut luonnenäyttelijä Dwayne Johnson, on pumpannut itsensä sellaiseen kuntoon, että nykyään hänellä on lihaksia sellaisissakin paikoissa, missä itsellä ei ole edes paikkoja.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Samaa mieltä on ehkä itseni kohdalla väärä termi, kun en tuosta mitään suoranaista agendaa irroittanut, mutta erittäin nokkelaa settiä kyllä. Repesin ääneen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös