Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 746
  • 7 387

Lohipoika

Jäsen
Niin, oma tyttäreni näytti syntyessään aivan yksi yhteen Mika Halvarilta. Meinasin lähteä jo tapporeissulle Kemiin. Nyt 16 vuoden jälkeen sillä on mallisopimus, eikä se ole Maailman vaarallisimmat taudit -katalogiin.

Huvittaa mielikuva Mika Halvarista keikistelemässä tiukoissa trikoissa esiintymislavalla.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuukauden pelaaja kiistelyn lomassa heitettyä:

Offtopikkiahan tämä on, mutta miten te nuo ykkös- ja kakkossyötöt luokittelette?

Tyhmä kysymys. Tietysti sillä tavalla, että omalla suosikilla on mahdollisimman paljon ykkössyöttöjä. Laskujeni mukaan Perrinin, Vatasen, Ilomäen ja Hodgmanin kaikki syötöt ovat olleet kakkossyöttöjä. Sitä vastoin Söderholmin syötöt ovat olleet ilman muuta(näin kliinisesti ja ilman värilaseja katsottuna tietysti) ykkössyöttöjä. Olen myös huomannut, että Vatasen maalit ovat olleet ns. kakkosmaaleja, eli hieman vähempiarvoisia kuin esimerkiksi Söderholmin helmikuun aikana tekemät maalit. Paitsi että niitä on nolla. Ei se mitään. Jos otetaan huomioon Söden tekemät varjomaalit, voimme tulla siihen tulokseen, että kuukauden pelaaja on ilman muuta Vesa Toskala.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
TML analysoi Leafsin erää:

Otetaan kolme eri lähestymistapaa tuohon avauserään.

___________

Negatiivinen TML:

Ei vittu mitä paskaa! Burken kusipää ei saa mitään aikaan hänen vuoden melkeinpä tärkeimpänä päivänä ja sama vätysjoukko menee jäälle surffailemaan kuin ennen treiditakarajaa. Äpärä Schennilla tais olla mieli jo Phillyssa veljensä kanssa ja ekassa vaihdossa ihmettelyä tuotta sinivalkopaitainen yleisö oranssin sijaan. Kolmetoista sekuntia pelattu ja Panthers 1-0 johtoon Schennin mokan takia. Toskalaa taas maalilla leikkivä Reimer ei saanut totakaan tolpan kautta mennyttä rantapalloa kiinni.

Kaksi minuuttia tähän lisää ja läski-Komissaario ei ota yhden-jatkoajan-kirjoittajan-mielestä-jumala Skillea kiinni ja toisella laukauksella Reimerin maalia kohti toinen maali Panthersille.

Tämänkään jälkeen kukaan vätyksistä ei näytä mitään tunnetta jäällä, vaan edelleen puhallellaan muniin eikä taklata, tapella saatikka räjäytetä vaihtoaitiota jotta joukkue heräisi eloon.

Loppuerä oli vätyksien näennäistä hallintaa mutta eihän noi mitään saanu aikaan. Lupul leikki erän lopussa Messiä ja innostutti paikallisia masokisteja jotka olivat halliin asti vaappuneet puvuissaan, mutta eihän se perkele maali ollut.

Myykää kaikki, Reimer ja Monster Ipan maalille seuraavaks, Schenn Phillyyn, Grabo ihan minne vaan (Kulemin perskärpäsenä perässä), Kessel Arnoldsiin töihin, Lupul Barcelonaan, Komisarek & Phaneuf Elishan kanssa johonkin saarelle, Lombardi sairaalaan, Brown trailerparkiin, Gunnarsson & Crabb kiertämään sirkuksen kanssa identtisinä kaksosina ja Frattin pelatkoon loput pelit yksin.

___________

Positiivinen TML:

Hyvä erä Leafsilta, mutta eipä vaan riittänyt kun vastustaja ratkoo Leafsin virheistä 50% teholla, Leafs taas ei saa mistään sisään ja vihulaisten kassari on sankari. Reimeria ei maaleista voi juurikaan syyttää, mutta fakta on se, että mikäli joukkue meinaa taistella voitosta ja playoffpaikasta, pitää kassarinkin pystyä ottamaan muutamia "mahdottomia" torjuntojakin.

Schennin nimiin eka maali (kuten itsekin erätauolla sanoi), Komisarekille toinen (ja hitaille takakarvaajille). Panthersilla kesti tuon toisen maalinsa jälkeen 8 minuuttia ampua seuraava kuti Leafs-maalia kohti ja illan neljännellä laukauksella kilahti tolppa. Leafs puolestaan pääsi ihan hyvillekin paikoille, mutta viimeistely ontui ja Theodore on taas ollut kovassa vireessä.

Esitys ei siis suinkaan ollut huono avauserässä, mutta ei käy tasan onnenlahjat. Erän loppuun olisi kavennusta toivonut ja kaukana se ei YV:llä ollut. Selvä potku kuitenkin hylättiin.

__________________

Neutraali TML:

Koska tää painajainen loppuu?

Negatiivisuuden pelaajasiirrot täyttä timanttia.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
d2uce on ehkä palstan hauskin letkauttelija, ja osoittaa sen jälleen kerran vitutus-ketjussa heittämällä seuraavan keskelle lapsikeskustelua:

Mitä muuten jengi on mieltä siitä, jos joku tappaa esim. koiran? Onko rinnastettavissa ihmisen tappamiseen?

Loistavaa, vaikka saalis jäikin vähän laihaksi.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Röstiperunat keyboardilla jne.


Ai onko tummaihoisia väkivallan ja huumeet elämästään irti riuhtoneita ja papeiksi alkaneita ex-gangtereita jotka suuttuessaan puristavat kättäsi niin kovaa että siitä murtuu luita.... enemmänkin kuin 1 kpl?


Röstiperuna & My Name Is Earl FTW!
 

Baldrick

Jäsen
Smam! Röstiperunat keyboardilla jne.

Ai onko tummaihoisia väkivallan ja huumeet elämästään irti riuhtoneita ja papeiksi alkaneita ex-gangtereita jotka suuttuessaan puristavat kättäsi niin kovaa että siitä murtuu luita.... enemmänkin kuin 1 kpl?

Hyvä juttu, jos on kahtonna My Name Is Earlia. Röstiperuna oli vähän koetuksella.

Edit. Jaa enpä huomannu tuota valkosella kirjattua tekstinpätkää. Siitä tuo olisi selvinnyt tietämättömällekin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Veli bozikin viesti nuuskaketjussa ansaitsee mielestäni paikkansa tässä ketjussa.

Tuosta Cactuksen linkittämästä jutusta pieni poiminta:

"Terveysvalistustyötä tekevä hammashoitaja-Vonk oli järjestämässä nuuskanvastaista tapahtumaa paikallisella nuorisotalolla. Paikalle tuli hänen mukaansa jopa 500 nuorta. Siellä ikähaarukka oli 13-17 vuotta, käyttäjiä löytyi nuorimpienkin joukosta"

Miten minä veikkaan, että tällä hammashoitsulla on pientä taipumusta liioitteluun tai sitten en vaan ymmärrä porilaisia edes vähää alusta. Viidensadan nuoren saaminen paikalle kuulemaan terveysvalistusta on suunnilleen yhtä helppoa kuin Silja Serenaden ajaminen taskuparkkiin Etelä-Espalla. Kaikki kunnia toki Porin nuorisolle, jos noin aktiivisia ovat.

Ei se mahdotonta ole, hieman haastavaa ehkä...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koska Lukolla meni taas päin persettä niin piti lähteä hakemaan lohtua menemällä lueskelemaan sellaisen joukkueen viestialuetta millä menee vieläkin huonommin, joten tuolla Ilves-alueella osui silmään seuraava viesti:

Kävin tänään nautinnollisella pitkällä istunnolla WC:ssä. Juuri kun olin huuhtelemassa sitä lähes kiloista köntsää alas Tampereen veden huoltamaan putkistoon, jäin ihaillen tuijottamaan tulostani kuten taideteosta. Meni hetki ennenkuin tajusin mitä silmieni edessä uiskenteli. Sehän oli ilmetty näköispatsas Raipe-kiekosta! Tarkoitettu kellumaan kauniiden kuvioiden kanssa, mutta jökötti mököttäen pohjassa posliinia halaten. Piti olla taiten muotoiltu, mutta olikin iso muotopuoli köntsä josta hyvällä tahdollakaan ei voinut nähdä ideaa. Ja kaiken huipuksi, sitten kun painoin huuhtelusta asiantuntevasti "kakkosta", ei se liikahtanutkaan vaikka edessä oli täysin vapaa reitti suoraan alaspäin. Siinä se oli liimaantuneena posliinin pintaan ja hyvän päivän päätteeksi piti alkaa tökkimään sitä irti. Millä paskan saa liikkeelle? Huusin, perustelin, heittelin sitä ja siinä pysyi. Teki kyllä mieli soittaa eräälle Sepolle että olisi tullut työntämään sen käsillään putkeen, mutta kello oli jo paljon. Lopulta löysin sopivan kepakon halkolaatikosta ja sen 41 sentin varrella tuuppasin möykyn lopulta irti. Sain pytyn huuhdeltua ja kädessäni oli tuo 41-senttinen paskatikku jolla ei tehnyt mitään. En kehdannut laittaa sitä enää halkolaatikkoon takaisinkaan, joten uloshan se lopulta oli heitettävä. Naapurin kakara tai koira varmaan vielä bongaa sen sulavan hangen keskeltä ja vie leikkeihinsä.
 

Cjyyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tässä timpan viestissä purkautuu kaikki olennainen nyky-Tepsistä. Mestaruuden jälkeiset kaameat ajat, eilinen tappio Tapparaa vastaan ja jo vuosia jatkunut amatöörimäinen leikkiminen skouttauspuolella:
Jamaican II divisioonasta tulee puolustava laituri joka on vuonna 1975 pelanut kerran sentterinä vahingossa. Tästä on tarkoitus Tepsissä leipoa 1. ketjun pistelinko. Syksyllä huomataan että kaveri on koko kesän kuunnellut reggaeta ja polttanut kannabista joten kunto ei ole paras mahdollinen. Joulukuussa kaveri on kuitenkin joukkueen parhaita pistemiehiä vaikka pelaa alemmissa ketjuissa jämäminuuteilla. Tammi-helmikuussa pelaaja kaupataan pois ja annetaan kommentit "pelaaja ei ollut ihan mitä haettiin, hieman petyttiin että kyseessä ei ollut puhdas keskushyökkääjä".
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Helppohan minun on nauraa kun ottelusarja on 2-0 Sportille, mutta tämä kuuluu ehdottomasti tänne.

Dejavu, vai mikäs vittu se nyt oli? Että mie nautin näistä keväisistä Vaasan vierailuista, mikäs sen mukavampi tapa viettää lauantaita kuin vetästä 18 tuntia reissussa ja ottaa anaaliraiskaus 4000 fanaattiselta apinalta. Mahtava fiilis kertakaikkiaan, siinä meneekin sitten koko vitun kesä töissä, että saa maksettua terapia laskut. Kiitos jälleen kerran Vaasa.

Mutta näin, Forsbacka on sentään hieno mies.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pohdiskelu löylyn heitosta KalPan mestaruussaunassa pisti hihityttämään.

No minä suosisin tätä klassista kuviota, jolloin on selvät porukat, että ketkä menevät lauteille kulloinkin. Sitten jos tulosta ei synny, niin porukka vaihtuu. Roolit on selvät, osa porukasta joutuu venaamaan suihkun puolella suurimman osan ajasta ja pääsevät kerran tai pari käymään nopeasti toisten löylyjen jälkilämmöissä. Siinä kulloinkin saunaan menevässä porukassa on sitten yksi johtaja, joka jakaa löylynheittovuoroja (mieluiten ihan vituilleen) ja tuloksena on melkoinen arpominen, että miksei sitä voi vain yksinkertaisesti tehdä niin että se heittää kenellä on kauha ja kiulu. Sen sijaan tämä kapellimestari ojentaa kiulun jollekin ja kauhan jollekin toiselle, sitten ne kiertävät epämääräisesti ja lopulta joku kaataa koko kiulun tyhjäksi lauteille. Sitten kävellään porukalla ulos saunan ovesta, kiulun kaataja paukauttaa vielä turhautuneena löylykauhalla napakan iskun saunan oven karmiin. Seuraavassa porukassa nähdään sitten sitä, kuinka kätevästi kauha liikkuu kädestä toiseen ja yhteispeli toimii kuin unelma, mutta sota-alueelle eli kiulun täyttöön ei ole kenestäkään. Siinä sitten kauhalla kikkailua saunan oven lasin läpi aikansa seurannut saunamajuri ärjäisee ja porukka vaihtuu taas. Sitten seuraa tämä Hentusskenaario, eli se täyttää kiulun itse suihkussa, marssii kiukaan viereen ja kaataa astian sisällön kerralla kiukaan päälle. Kaikki ryntäävät välittömästi saunan lauteille ihan tungokseksi asti ja onnittelevat miestä, että perkele kun oli fiksusti toimittu, miten sä nyt noin älysit tehdä.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Nimimerkki bozik:in verbaalinen tykitys pisti hymyilyttämään äänekkäästi:

Nuo maalailemani ovat ihan kilttejä mörkojä, eikä niitä tarvitse pelätä. Kun kerran positiivisuusketjussa ollaan niin pienet pilvilinnat ovat sallittuja ja jopa suositeltavia. Oma realistisuuteni ja jopa seitinohut pessimismi taitaa juontaa sienettömästä jaksosta. Josko sitä illalla muutaman sienen märehtisi ja sen jälkeenhän Kilpeläisestä tulee muuri, hasardipakit kasvavat pituutta ja muuttuvat Ossin näköiseksi, Bume ja Lupa pieksevät satasella Usain Boltin (takaperin luistimet jalassa) ja kaikki pelaajat ovat täysin terveitä ja hampaissakin on reikiä nolla.

Olen myös näkevinäni Erkan aktivoitumisen, mies heiluu vaihtoaitoissa kuin mustalainen raveissa ja ottaa huvikseen aikalisiä. Pelikirjakin viimein aukeaa pelaajille ja uutuutena nähdään 5-0 vastaan ylivoimahyökkäyksiä, jotka säännönmukaisesti johtavat maaliin ja syöttöpisteet annetaan neljälle, kun edes hidastuksesta ei selviä ketkä kaksi olivat viimeisiä syötönantajia.

Viimein myös ulkoiset tekijät kuten tuomarit huomaavat, että Jokerit ei tee virheitä eikä niille voi antaa jäähyjä. Jos Ruutu sattuu kaatumaan lähin päätuomari menee välittömästi auttamaan Jaken pystyyn ja kysyy häneltä kenelle annetaan jäähy. Nuorempien ja viriilimpien katsojien iloksi cheerleadereita lisätään siten, että niitä riittää jokaiselle katsojalle ja molemmille jaloille. Armottoman Jokeri-buumin vuoksi kauneimmat taitoluistelijamme Kiira Korven ja Lepistön johdolla haluavat Jokeri-pelaajien kanssa samalle jäälle ja esittävät pelikatkoilla uskomattomia kuviota vain pipo asusteenaan.
 
Viimeksi muokattu:

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Jatketaan kanssafanien nostoa jalustalle. flintstone äityy herskyvään itseironiaan pohtiessaan ikuisesti murrosikäisen mielentilansa heittelyjä:
Siellä se taas on mies jonka negatiivisuudelle jopa minä osaan olla kateellinen, en muista kovinkaan monia kertoja kun yki olisi kirjoittanut jotain Jokereihin liittyvää joskus positiivisella mielellä. Kaikki on aina enemmän ja vähemmän perseellään. Pettymyksen laaksosta toiseen. Minulla sentään mennään allonharjalta aallonpohjalle nanosekunnissa mutta ollaan sentään joskus siellä aallonharjallakin.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pohdiskelu löylyn heitosta KalPan mestaruussaunassa pisti hihityttämään.

Kiitos tästä, sekä tekijälle että bongaajalle. Kuvastaa jokseenkin täydellisesti KalPan pelin ongelmakohtia. Naurunräkätystä etenkin jukkahentus-toimille (joita Hentunen on nyhräämiseen lopulta kyllästyneenä kiitettävästi toteuttanut jäälläkin - muut, ottakaa mallia).

edit: myös tämä pudotti:)

Ehkä korostaisin vielä sitä, että ns. kakkoslöylynheittoporukan kapellimestarina oleva ei suinkaan ojenna kiulua ja kauhaa muille, vaan viskaa ne lauteiden alle, josta muut sinne käyvät ne hakemassa ja palauttavat kapellimestarille, joka viskaa ne lauteiden alle uudestaan. Kun tätä on tehty tarpeeksi monta kertaa voidaan yrittää heittää vettä kiukaalle, ellei kaikki vesi ole jo läikkynyt lauteiden alle.
Muut saunojat, suihkun puolella omaa vuoroaan odottavat ja saunan ikkunasta tirkistelijät hajoavat aivan totaalisesti tähän kuvioon, mutta Saunamajuri ei näe tässä mitään vikaa vaan luottaa siihen, että kiulun ja kauhan lauteiden alle viskaaminen johtaa kyllä ennen pitkään veden päätymiseen kiukaalle. Mikäli kakkoslöylynheittoporukka ei saa vettä kiukaalle, syy ei ole kapellimestarissa vaan siinä, etteivät muut saunojat nouki kiulua ja kauhaa tarpeeksi hyvin lauteiden alta. Siispä heidän tilalleen ehkä vaihdetaan uusia saunojia seuraavalla kierroksella.
 
Viimeksi muokattu:

nipsu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mustan Nuolen kirjoitus Lapsia vai ei? -ketjussa pisti naurattamaan :D

Näin henkilökohtaisesti pitäisin hienona asiana, jos jonain kauniina päivänä voisin viedä hallille uuden sukupolven ja taata, että TuTolla riittää faneja tulevaisuudessakin. Mutta eipä ole naista eikä lapsia, joten pitkällä tähtäimellä TuTon kannattajien määrä tulee siis vähenemään. Samaan aikaan joku naapurilähiön Jeppe juo ja panee kännissä paljaalla neljälle eri naiselle lukutaidottomia ADHD-äpärälapsia, joista kaikista kasvaa Tepsin kannattajia.
 

Sambody

Jäsen
Olisihan minun poistuminen todella iso menetys, koska olen asiakirjoittaja ja tämän jokeripalstan sielu. Ihmiset jotka laittavat muita käyttäjiä jollekin ihmeen ignorelistalle ovat todella säälittäviä, eivätkä he kestä kun joku toinen laittaa faktat tiskiin ja puhuu asiaa. He elävät pilvissä sen oman joukkueensa suhteen ja ovat henkisesti todella heikkoja. Itse en koskaan ryhtyisi moiseen.

Joko tämä on tahatonta huumoria tai sitten maukka on parempi pilkesilmäkulmassa painava trolli kuin luulin. Tuli ihan TOJ mieleen ja tietäen maukan kirjoitushistorian ei voinut kuin nauraa ilman kontrollia JasonSpezza-naurua.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tiukelta hieno vastakuittaus Frankien kuittailuyritykseen Runkosarjan voittaja 2012 - viiden kauppa? -ketjussa

Tyylikästä, tyylikästä - annetaan pallo kaverille takaisin kohteliaasti, mutta suoraan munille tykitettynä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös