Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 362
  • 7 387

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Musta Nuoli hauskasti ei ymmärrä kirjastossa metelöinnistä valittajia:

Jos ei ole muutenkaan keskittymiskykyä lukea teosta ilman sensorista deprivaatiota, niin eipä silloin yleensä ole kovinkaan kaksista saumaa menestyä opinnoissa. Tosimieshän lukee kasvatustieteiden kognitiivisia skeemoja täysin syventyneenä, vaikka vieressä mustalaisleiri muuttaisi taivaaseen ja Playboy-malli ottaisi suihin.

Kasvatustieteen maisteria ilahdutti varsinkin tuo Playboy-malli, joita ei tosin omina opiskeluaikoina näkynyt. Vaikka kasvatustieteellisessä onkin aina kauneimmat tytöt.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Aika pitkä tämä seuraava (eikä oikeastaan edes vitsi), mutta hauska ja täysin kuvitteellinen tarina. Jos JAssa sattuu soittajia olemaan niin te kyllä tiedätte..

Entinen soittaja, mutta tuttu tarina. Suosittelen kaikille, löytyy vitsiketjusta. Helvetin hienosti kuvailtu, pystyy oikein aistimaan ne tunnelmat.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Tämä on nyt ihan asiakirjoitus, mutta olen jo muutaman minuutin nauranut käytännössä ääneen 1936:n laittamaa ilmoitusta, jossa markkinoidaan Lukon fanimatkaa ässäpeliin. Jätetään osa pois ja laitetaan vain matkan kuvaus:

-----------------------------
Luokkaretkelle lähdetään alustavasti kello 16.45 Rauman linja-autoasemalta. Bussimatkan aikana tarkoituksena on luoda hyvää luokkahenkeä mm. yhteislauluilla. Määränpäässä tutustumme paikalliseen hitsauskulttuuriin sekä eri hitsaustekniikoihin.

Vierailemme myös Isomäen katetulla tekojääradalla eli suosittelemme kaikille paljon lämmintä vaatetta mukaan! Oppilailla on mahdollisuus kokea millaista jääkiekko-ottelussa oli 1960-luvulla. Vierailu Isomäen jääkiekkopyhätössä on kuin aikakoneella matkailu: saat nähdä millainen tungos syntyy, kun 6500 ihmistä ahtautuu kapeisiin ja ahtaisiin asfalttikäytäviin. Tai millaista on jonottaa erätauolla virvokkeita 20 minuuttia. Tekojääradan läheisyyteen on pystytetty myös keskiaikainen kioski ja koulu tarjoaakin kaikille oppilaille lihapiirakat. Kannattaa säästellä viikkorahoja, sillä kioskista voi ostaa myös purukumipakkauksia, jotka sisältävät kuvia jääkiekkoilijoista!

Matka järjestetään joulukuun alussa, joten ensilumi saattaa olla jo satanut taivaalta. Pyydämmekin kaikkia noudattamaan erityistä varovaisuutta etenkin sisäänkäyntien kohdalla. Katolta tippuva lumi voi olla hengenvaarallista.
---------------------------------
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Lisää HIFK-osiota (ei petä koskaan):

Jos paskaasyövä paskalakki ei saa potkuja minä polttoitsemurhaan itseni Nordiksen rappusille, saatana!

Ei kannata. Nordis on niin täynnä paskaa, että varmasti sammuttavat sillä kokkosi. Sekös vituttaisi.

Jatkojalostusta aiheesta (mukana mm. pikkujoulutunnelma, joukkoitsemurhan eri ulottuvuudet, silputut sakkolaput ja keinot salakuljettaa paskaa katsomoon) löytyy Petulle kenkää -keskustelusta. Priceless:).
 
Jatkojalostusta aiheesta (mukana mm. pikkujoulutunnelma, joukkoitsemurhan eri ulottuvuudet, silputut sakkolaput ja keinot salakuljettaa paskaa katsomoon) löytyy Petulle kenkää -keskustelusta. Priceless:).

Aivan huikeaa tykitystä HIFK-osiossa tämäniltaisen SaiPa-voiton jäljiltä, en muista koskaan nauraneeni näin paljoa Jatkoajan parissa :D
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ketjusta -Mitä kappaleita lasten (8-vee synttärit) discoon?
Musiikki kannattaa varmaan miettiä myös illan kulun suhteen? Eli alkuiltaan enemmän leppoisaa käynnistely musaa, sitten kun vauhti on päällä niin rajumpaa mättöä ja loppuillasta sit niitä "kielikorvassa"-slowareita.
So nasty.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
HIFK-osiossa heidän maalivahtejaan listataan erästä mainosta mukaillen:

Petu on kuulemma rakentanut treeneihin yhden pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat-tyylisen harjoituksen meidän veskarien ympärille. Se kuuluu: Hattu-Tissi-Housut-Nikamat-Länget-Nikamat-Länget. Tuon pitäisi avata viimeisetkin umpisolmut ja erimielisyydet Spartalaisen ja jengin välillä.

Ei helvetti.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Tämä nyt menee tahattomien juttujen joukkoon. Nimimerkki apulais-gm on jo pitemmän aikaa provoillut Minnesota Wild -ketjussa, ja puhuu jatkuvasti itse itsensä pussiin. Tässä yksi esimerkki, ja puhe on Wildin vähäisestä maalimäärästä per ottelu.

...En nyt jaksa sen enempää spekuloida, mutta tässä tylyä tilastofaktaa, jonka perusteella voisi melkein sanoa tosiaan että Wildin tämän kauden menestys on sosialistinen illuusio, Neuvostoliiton tapaan.

Mutta mitä saatanan väliä sillä maalimäärällä on, kun joukkue suunnilleen johtaa liigaa?
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Nimimerkki Kettumaisen loppukaneetille keskustelussa Gigantista ja kylmälaitekaupoista tuli hymähdettyä:

Aivan. Kiitoksia!!

Alkoi jo otsasuoni tykyttämään ja meinasi yöunet mennä.

- Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa
 

Hiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu
Tämä nyt menee tahattomien juttujen joukkoon. Nimimerkki apulais-gm on jo pitemmän aikaa provoillut Minnesota Wild -ketjussa, ja puhuu jatkuvasti itse itsensä pussiin. Tässä yksi esimerkki, ja puhe on Wildin vähäisestä maalimäärästä per ottelu.

Käsitin, että tuo loppukaneetti apulais-GM:n viestissä oli jonkinlaista sarkasmia, vaikkakin typerää sellaista, koska eihän niillä maalimäärillä aivan oikeasti ole väliä, jos joukkue johtaa liigaa.

Sen sijaan tuo Wildin määritteleminen sosialistiseksi illuusioksi nauratti typeryydessään. Sosialistinen illuusio kuulostaa jo itsessään melko omituiselta käsiteparilta, puhumattakaan sen yhdistämisestä yhdysvaltalaiseen jääkiekkojoukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Laittoi nautattamaan tämä sekolustin kirjoitus, jossa muisteltiin Stiga-pöytälätkäpelejä menneiltä vuosilta. Ukkojen "tuunaus" täyttä parhautta.

Jokerifanina tuli vielä oman laidan yhtä ukkoa käristettyä mamman stendarilla tai jollain muulla tulilähteellä; tehtiin siitä Karalahti ja sanottiin, että huumeiden takia naama oli mitä oli. Naapuria kannattanut kaveri sitten leikkasi jalkoja, kirjoitti homoja selkään ja taisi jopa porata "janeckylle" rei'än päähän.
 

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JHag:n vertauskuva hymähdytti Jokereiden veskarikeskustelussa:

Täysin samaa mieltä. Sitähän tässä olen jo aikoja kironnut, että tuo veskaripeli on se tärkein palanen ja ilman sitä domino ilmiö on lähes varma, kaikki kaatuu. Sekin varmaan on monella tiedossa millaista on itse pelata, jos luottamus omaan veskariin ei ole kohdillaan.

Jep. Aivan sama fiilis kuin silloin, kun on ripuli ja tekisi mieli pieraista. Oikein ei pysty vapautuneeseen ja täysipainoiseen suoritukseen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Harvoin, siis todella harvoin, tulee enää luettua täältä jotain sellaista, mikä saa nauramaan ääneen. Joten kiitos Näkkärille, tuolle Porin tiukalle sissille, tästä viestistään Venäjän suurta invaasiota kieli pitkällään odottavien ketjuun. Voisikohan ketjun avaaja lisätä tuon Näkkärin toimintamallin vielä kolmanneksi äänestysvaihtoehdoksi?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

Wolves

Jäsen
Nimim. Halmela ei Jarkko Ruutumaisesti väistänyt vaan jysäytti kunnolla vastapalloon SM-liigan siirtohuhu ketjussa.

Lukko on muuten ainoa joukkue liigassa, joka on ostanut kaupungille ja raumalaisille jääaikaa. Miettikää sitä.

En edes kykene miettimään mitään syytä, miksi mikään muu joukkue ostaisi raumalaisille jääaikaa. Tai edes Rauman kaupungille.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Sm-liiga in English on parastaa, mitä tällä palstalla on pitkään aikaa ollut.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Sm-liiga in English on parastaa, mitä tällä palstalla on pitkään aikaa ollut.

Mestis-analogiaa ko. ketjusta by JHag, nauroin kyllä pitkästä aikaa makiasti:

I would also like to point out, that we have a very interesting series one level down from SM-liiga. It's called Mestis. Mestis means a mixture of a black person and an Indian. That's why the game is much rougher in Mestis. They even have one team that certainly will never hire any foreigners. That team is called KK, also known as KooKoo. Everybody knows that the third K is there too. KK plays in white long shirts and white hoods. After the game the hometeam usually burns a foreigner from the visitor's team. When the visitor doesn't have foreigners, they burn a local witch.

They burn a local witch....ahhahahahhahhhahhaaaaaaa :D
 

motamoro

Jäsen
Tipahdin aivan täysin Jeppe_68:n vertaukselle Zaborsky-ketjussa.

Hassuja nää ajatusten virrat, joiden mukaan lehtijuttu Zabon kipeästä olkapäästä on sumutusta jolla vaiennetaan KHL seurojen kiinnostus. Muistelenpa tähän nuoruusvuosiani ja useita iltoja PK:ssa. Ns. "kuivina kausina", joita lähes jokaiselle poikamiehelle jossain vaiheessa tulee, pääsi joskus epätoivo voitolle ja tuli esitettyä suora kysymys jollekkin koko illan piiritetylle neidille: "lähetäänkö meille paneen?". Yleensä vastaus oli "Ei", pari kertaa toki myös "joo, lähetään vaan". Koskaan kukaan ei vastannut esimerkiksi "Mieli tekis, mut mulla on orastava tippuri, joka saattaa aiheuttaa antibioottihoitoa ja taukoa sekä irto- että vakisuhteista".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös