Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 290 116
  • 7 387

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tämän olisi voinut lisätä täällä Kierrätyskeskuksessa aika moneenkin lokeroon, kuten Mille naurat juuri nyt, Pitäisikö itkeä vai nauraa, Vitsiä pukkaa tai ehkä jopa Onko täällä mälläreitä (Runkkaus harrastuksena), mutta uskon, että tähän ketjuun tämä kannattaa liittää tuolta HIFK-keskustelun Mikke Granlund osiosta, letkautus siis ennen tämän päivästä Kärpät ottelua. Tässä teille Sanderssonin ilmaveivi tai paremminkin aivopieru!

Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - Mikael Granlund HIFK:hon!
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
Pschodad aiheutti vedet silmille nauramisen, kun pohditaan Lukon tulevaa pakkihankintaa. Robar kun saapui Sloveniasta ja pohdiskeltiin oliskohan Kazakstanissa tai Japanissa pelaajia vapaana.

Uskon etta tama jannu loytyy Vanhatalon listalta korkealta, japanilainen pakki joka osaa tehda maaleja ja tuuletuskin on melkoinen. Pelannut MM-kisoissa ja teki pelissa tanskaa vastaan komean osuman.


Nauru muuttui itkuksi, kun mieleen tuli Lukon pelaajapolitiikka.
 
Jhagin toteamus Jarkko Ruutu -ketjussa sai suupielet nousemaan

"Maassamme on paljon ongelmia. Ja yksi vaietuimmista on filmaaminen jääkiekkokaukalossa. Lähetimme toimittajamme Katriina Kuiva-Pimperon tutkimaan asiaa ja hänelle ei myönnetty haastattelua mistään suomalaisjoukkueesta. Ainoastaan Sparta Praha suostui haastatteluun..." ja lisää jousia tähän, varma hitti!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tässä on positiivista pessimismiä parhaimmillaan. Taustoina Kerhon surkea alkukausi ja pieni valonpilkahdus pitkän synkän jakson jälkeen.
Todellakin mallikasta taistelua joukkueelta tänään, harmi ettei sitä palkittu 3 pisteellä. Uudet ukotkin vaikutti kelpo tyypeiltä, Harri ei tosin ole vielä päässyt valmentamaan heitä. Tosiaan, kyllä tässä huomenna mielellään tulee hallille. Hyvä Kerho!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Yksinkertaiselle mielelle yksinkertaisia mielikuvia. Metrinen kestoseisokkikulli Ferrarissa.

Perustason suomalaisella itsetunnolla varustettu (toisin sanoen vähemmän itsevarma) tavisjamppa alkaa luultavasti pohtimaan mielessään, että ei hänellä kuitenkaan ole saumoja noin hyvännäköiseen/mukavaan/huumorintajuiseen/kiinnostavaan naiseen, ja pohtii epävarmana, että varmaan naiselle onkin eilisillan jälkeen jo soittanut joku pepsodent-hymyinen teollisuusperijä Manolos, joka onkin jo naista jyystämässä metrisellä kestoseisokkikullillaan sen jälkeen kun on saanut Ferrarinsa parkkiin.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Ben on elävä klassikko! Olen kehittänyt ns. vertailevan CV:n - kaikkea, osaamistani ja ulkonäköäni, verrataan aina Benkkuun. Näytän lukijan silmissä nerolta ja mahdollisimman epäruotsalaiselta. Tuo Benkun ruotsalaisheitto yhdistettynä kuvaan, jossa se on juuri saanut kuulla Mikaelin voittaneen finaaliviikkoäänestyksen - priceless, näillä ja Bustereilla elää taas talven yli.

Benailu voisi olla kätevä termi arkikäytössä.

Näkijän lailla ennustin Janican peitonheilunnan. Nyt on sellainen kutina vahvistumassa peräreiän ympärillä, että sikiö olisi kasvamassa Janican masussa. Siinä voi olla uusi Vapahtajamme, joka perii maan. Jotain tämänsuuntaistahan on korkeassa veisussa ja Jesajan kirjassa ennustettu, että Uudesti laukeava kaikkivaltias pannaan alulle Tukholman kieppeillä Norjan ja Suomen BB-yhteistuotannon pohjoisena mutta sitkeänä hedelmänä. Tai sitten se voikin olla suuri Saatana, joka tappaa meidät kaikki. Sunnuntain päälähetyksessä Saatana puree ittensä vapaaksi Janican Vaccinan kautta ja pistää alkajaisiksi poskeensa koko revohkan. Juontajapari nauraa että pillunaruko sieltä on taas tulossa mutta nauru lakkaa kuin seinään.

Tuli pienet paskat housuihin kun luin ton, nauratti perkeleesti.

Eli Big Brother ketjusta poimittua.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Supermauton juttu, mutta ei mahda mitään että repesin ihan täysin kun luin tämän. J-Ko:n viesti RIP-ketjussa:

Hei kun te näätte että RIP-ketju on pompannut ylöspäin, niin tuletteko tekin innolla katsomaan että jokohan se olis Danny?
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Tämä viisauksien vaihto ansaitsee paikkansa tässä ketjussa ilman muuta.

Nostradamus oli kova jätkä.

Comme un enfant aux yeux de lumière
Qui voit passer au loin les oiseaux
Comme l'oiseau bleu survolant la terre
Vois comme le monde... le monde est beau

Beau, le bateau dansant sur les vagues
Ivre de vie, d'amour et de vent
Belle, la chanson naissante des vagues
Abandonnée au sable blanc

Remu on vielä kovempi

Well, old Alabama, just a sweet Carolina
Just a-rockin' and rollin' may leave town
Got to be a scoogie, lay on my boogie
Let me hear you say you got my hole around
Got to be a scoogie, bing bong bang
Ain't got no rollin', ain't got no holdin'
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Vähemmän on enemmän. JypFabu perustelee napakasti joitain kriteereitään itkeä vai nauraa -ketjussa.
...

Mhhh... eikä ainostaan tuossa ketjussa...
Moiseen "napakkuuteen" on joku saattanut törmätä aiemminkin, mutta se taas onkin jo ihan toisen ketjun juttuja.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Pöysti jumalauta! Pöystillä oli liian kova vauhti. Aivan liian kova vauhti oli Pöystillä. Laitaan taklaa Pöysti tsekin. Kipua tuottaa Pöysti tsekille. Kipua päähän ja muuhun kroppaan. Nyt nähdään Pöysti huonossa valossa. Huonossa valossa nähdään Pöysti ja koko HIFK. Villaisella tätä ei paineta. Pöystille annetaan kieltoa. Pelikieltoa annetaan Pöystille kahden ottelun verran.

Hyvin on hauska tämä Fordél. Hyvin jännästi huumoria repii raskaasta aiheesta.

-Tinke-80
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Ainakin osasyyllisyyttä asioiden kieroon kehittymisestä tuntien, tuon julki erään eeppisen tarinan sienestä ja sen aiheuttamista hallusinaatioista.

Eli - kuinkas kaikki oikein alkoikaan....

No, se on juuri se mun moka, mutta kuinkas kaikki sitten jatkuikaan eli heitti sitten hallusinaation puolelle...

No oon kyllä aina ollu niinku silleen että mulle ei mittään perinteisiä tyylejä. Ja jos joku ketä on nimimerkiltään ufo tai Len niin en kyllä ota niiltä ohjeita vastaan. Kuula päähän, lol. Kakkalla tukehdutus, lol. Ei millään jaxais noita läppiä oikeesti ootteko trollei? Vittu eeppistä ostettiin Sallan k marketist es ja pärisi. Vittu Viljami-Urhokekkonen-Eteläsuomensanomat-Jokeritonjeesjakaikkimuutonhomoi-Tuutikki menetti mopo kortin.

Ketä tahtoo jakkaa kärpäs sienen mun kans. Tiiän että ainaki Len ja Evil tahtoo jakkaa. Mutta ketä muita?

...jatkui kovin oudoksuvissa ja ihmettelevissä merkeissä...

Avautui, että tämä ei tainnutkaan olla se "HIFK:n peliesitykset"-ketju joka tuossa toisessa välilehdessä oli auki. Vähän jo ihmettelinkin mielenkiintoiseksi äitynyttä keskustelun laatua. Kärpässieniä kaikille!

...ja lopuksi tarpeellinen muistutus myös jääkiekon/jääkiekkoseuran aiheuttamasta hallusinaatioita jäljittelevistä käyttäytymismalleista...

Kärpässienien lisäksi harakiriä ja paskaan tukehtumista. Ei mikään ihme että hämäännyit hetkeksi.

Sieniä (kärpäs-) kaikkille!
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Vitutusketjussa kauhistellaan päällekäyvää joulua. Nimimerkki Silkkeri laittaa lusikkansa soppaan ja alleviivaa jouluhössötyksestä tämän epäkohdan:
Ja sitten se kaupallisuus! Olen aika kaukana kristillisestä ihmisestä, mutta eihän sitä joulun alkuperäistä ideaa toteuteta kun ohimennen jossain lasten näytelmässä ja parissa joululaulussa. Sen sijaan nämä helvetin pukkimainokset täyttävät jokaisen jakelukanavan lokakuun lopulta lähtien. Joka tuutista myydään vaikka mitä peniskarvan kiharrinta. Kääntyisi varmaan se Jeesuskin haudassaan jos olisi sinne jäänyt.
Lihavointi oma. Menee letkautuksessa samaan liki samaan sarjaan kuin "kääntyisi haudassaan, jos olisi kuollut." Loistavaa!
 

Fordél

Jäsen
The Nikkari visioi hienosti uudenlaista Bluesia, mikäli Rovio tulisi mukaan kuvioihin:

Olisihan se mielenkiintoinen juttu, jos Rovio hommaan lähtisi. Pelaajat varmaan ammuttaisiin kentälle ritsalla ja osa pelaajista muuttuisi punaiseksi ja räjähtäisi osuessaan vastustajaan. Lisäksi olisi mahdollista jakaa Hakanpää kolmeksi Laaksoksi kesken ilmalennon. Tästä tosin seuraa joka kerta väärä vaihto. Eihän sitä koskaan tiedä.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Aika hyvä nyrkkisääntö on se, että henkilö on jossain määrin tyhmä, jos ei osaa kunnolla saksaa. Lähes kaikki merkittävimmät keksinnöt on tehty saksaa taitavien keskuudessa, joten jos joku osaa huonosti kieltä niin henkilö on todennäköisesti retardi.

Tarvitseeko tätä jotenkin edes kommentoida? :hymiö:
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tämä osuma löytyy F1-kautta käsittelevästä ketjusta:

Intian harjoituksissa nähty näköjään radalla kaikkea jännää koirasta lähtien. Lieneeköhän otettu koiralle aikaa, oli sen verran jäntevän näköinen koira että saattaisi pystyä HRT:t lyömään kierrosajoissa - ainakin Karthikeyanin.

Mielestäni tuossa kuvataan lyhyesti ja ytimekkäästi HRT-tallin anti Formuloille tällä hetkellä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Naisasiat -ketjusta...

En tiedä miten schollia neuvottiin, mutta meillä faija opasti että pätevä nainen tykkää yli kaiken tiskaamisesta ja poskeenotosta. Saksan kielen taito tuo toki mukavan mausteen näihinkin harrasteisiin, mutta ei yhtään naurata jos se Dummkopf jättää sottaa lautasiin tai on varomaton hampaidensa kanssa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Taisi olla hiukan rankempi Amsterdamin reissu...

Amsterdam.

Tulipa ostettua hetken mielijohteesta hulloilta päiviltä lippu damiin.
Nyt on reissu takana.Mielenkiintoinen kaupunki kaikin puolin.
Otin hotellin ihan ytimestä joka oli ihan hyvä veto. Lyhyet välimatkat pun lyhtyjen alueelle ja kaikki tuntu muutenkin pakkaantuvan samoille kulmille missä itekkin vaeltelin.

Ei ollu etukäteen maasta tietoa kun joltain Ajaksin ajolta kun Litmanen pelas siellä.Harmi ettei ollut yhtään jalkapallo ottelua siellä kyseisenä aikana.Pitihän se stadioni käydä kyyläämässä ulkoapäin.Ruuat oli hyvän makuisia mitä tuli syötyö reissulla.

Hotelli oli tietenkin joku bisneshotelli jossa tunsin itteni hieman alipukeutuneeksi kokoajan.

Hotellin eessä oli semmonen häkki johon henkilökunta ajoi auton tarkasti parkkiin. Ja hetken päästä sillä oli vaan avaimet kädessä.Auto jäi sinne parkiin.Tuli muutaman kerran seurattua kyseistä operaatia viereisen kahvilan terassilla.Kaippa se joku alhaalla parkkeeras paremmin ja pyynnöstä auto ylös.
Ruuat oli hyviä mitä ehdin tarjoiluun tutustua.
Lauantai iltana tuntui hyvälle kun heräsin päikkäreiltä tyynin kuva naamalla ja menin paikalliseen kahvilaan aamupalle klo 20 ja se tuli tuoreen kahvin kans nokan eteen.

Viihdykkeitähän sinne mentiin hakemaan ja niitä riitti..
Se mikä kiinnitti huomion iniin oli se ihmisten ystävällisyys ja avuliaisuus mikä siellä oli vallalla.
Tulin lentoasemalta jollain junalla ytimeen lippu makso . n 5 ekua kun makso kortilla. MATKA KESTI NOIN 20 MIN. Junia tais mennä päivällä 10 min vällein kylille.
En oikeen käyny shoppaileen missään enkä kierrelly museoita. Itahin aina johonkin kahvilaan ja seurasin paikallisten ja muitten menoa ohitseni.

Tuonne kyllä tullee lähttyä toisttekkin reissuun.Oli mukavan tuntuista ja ennen kaikkea turvallisen olista oli sitten mikä vuorokauden aika tahansa.
Aurinko paisto jokapäivänä jonkin verran.Vettä sato vaan lentokantällä..
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ainakin tuon raportin tekstiasusta voisi päätellä, että vettä väkevämpi maistui reissussa ja sitä on vielä koneessa ollut tuota kirjoitellessakin.

Hieno raportti kyllä, elämänmakuinen.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ainakin tuon raportin tekstiasusta voisi päätellä, että vettä väkevämpi maistui reissussa ja sitä on vielä koneessa ollut tuota kirjoitellessakin.

Hieno raportti kyllä, elämänmakuinen.

Loistavaa tekstiä kyllä, nauroin silmät märkänä... Jotenkin uskoisin myös, että Martti Servon opetuksia on noudatettu ja kahvi ei ole maistunut ilman "pullaa"....:)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös