Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 473
  • 7 387

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ensin Gentleman kyykytti mixua Euroopan unionin tulevaisuus -ketjussa:
Se on mielenkiintoista että samat porvarit jotka eivät halua antaa penniäkään Suomalaisille köyhille ja pienituloisille duunareille ovat kantamassa veronmaksajien rahoja toisille valtioille? Isänmaallista?
Toisaalta on sangen ymmärrettävää, että samat "köyhät ja pienituloiset" jotka nauttivat Suomessa porvareiden rahoista eivät halua, että aidosti köyhät ja pienituloiset pääsevät saaliinjaolle.

Ja sitten vilpertti Susimiestä:
Mikä takaa, että EU ja Suomi pysyvät pystyssä vaikka rahaa jaetaankin? Tässä pätee vanhankansan viisaus;Ei kannettu vesi kaivossa pysy.
Mikä takaa, että vanhan kansan viisaus joka liittyy pohjaveden käyttäytymiseen pätee kansainväliseen valuuttajärjestelmään, yhtenäiseen talousalueeseen ja poliittis-taloudelliseen valtioliittoon?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Gentlemanin kuitti ei kyllä oikein toiminut. En laske keski-eurooppalaisia pankkeja köyhiksi. Mut ehkäpä ei tänne poliittista keskustelua sen enempää.

Vilpertin kuittaus taas oli nerokas ja nauratti myös minua.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Repesin tälle kentsun kirjoitukselle siitä, miten ennen ongelmana ovat olleet puumat ja nyt YH-äidit. Viimeinen lause on kruunu.

Kyllä sitä voisi lähteä varaisäksi jollekin 4-vuotiaalle Justukselle jos äiti olisi sitä luokkaa että sen voisi viedä näytille muuallekin kuin rasvaimuklinikalle.

Sitten valitetaan kun lapsi pilaa sosiaalisen elämän eikä oikein elämässä ole muuta kuin työ, lapsi ja se vaaleanpunainen dildo yöpöydän laatikossa. Vittu, olisivat miettineet tota silloin kun makasivat alasti jonkun vittumarkon Corollan takapenkillä siideripäissään siemennetävänä, niin nyt voisi asiat olla toisin.

En mä ole mikään sosiaalitoimisto.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vitutusketjusta löytyi tällainen väkevä tunteenpurkaus. Jotenkin vaan tuli spontaanit naurut tästä:
Ja työkaverina semmonen saatanan laiska ja sotkunen sika et tekis mieli soittaa terveystarkastaja sulkemaan koko vitun puljun tai ainaki mennä sanomaan asiakkaille että älkää ny hullut tänään tulko tänne syömään. Vittu.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
fat of the landin krapulakuvaus on kokonaisuudessaan osuva ja viimeinen kappale on jo aika timangia.
Nykyään oireesto menee näin:
Herään aikaisin, kusettaa melko paljon ja suussa maistuu pahahkolle. Joskus on pää kipeä, joskus taas ei. Harvemmin oksettaa, mutta lähes aina maha on löysällä. Joskus tulee röökiltä lähtiessä kiire pöntölle ja pörinä on melkoinen kun siihen istuu. Panettaa lähes poikkeuksetta ja erektio on voimakas, aika ironista siinä mielessä, että silloin kun pumppauskunto on huonoimmillaan libido on kovimmillaan.
Nälkä tulee klo 13-16 yllättävän kovana, jostain syystä kebabit ja pizzat maistuu. Limua menee litratolkulla, silti nestehukka on kova.
Koko päivä menee melko säikyissä tunnelmissa, usein epäilen olevani jollain tavalla kuolemansairas, normaalia enemmän siis. Ahdistaa melko paljon, muttei ole morkkista, koska en yleensä tee mitään tyhmää. Tai siis niin tyhmää, että tarvitsee morkkistella.
Olo on aika herkkä, ei kannata katsoa mitään liikuttavia elokuvia, itku tulee melko herkästi. Aikoinaan OP-pankin kultainen noutaja oli aika paha tässä mielessä.
Nukkumisesta seuraavana yönä ei tule yleensä mitään, jos tulee niin sitä seuraava yö viimeistään menee valvoen ja omia hautajaisiaan suunnitellen.
OP-pankin kultainen noutaja. Mitvit?
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
NHL-huumoriketjussa Larzzon kyllä aiheutti "kahvit näppikselle"-efektin tällä lauseella:

larzzon kirjoitti:
Hyvä luistelija ja loistava laukaus luistelusta. Heikko kulmissa ja kenties ratkaiseva ero Rocket Richard -kandidaatteihin on, että siinä kun kovalchukit, heatleyt, stammerit ja ovechkinit yrittävät syötöstä laukoessaan osua maaliin, Phil Kessel yrittää osua kiekkoon. Silloin ei Joe Thornton auta.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Keskustelu aiheesta, kannattaako Ässien pyytää Rovion (Angry Birds) toimitusjohtajaa Peter Vesterbackaa tukemaan Porin Ässiä.

Toisaalta Vesterbackan/Rovion bisnekset ovat "vähän" muualla kuin Porissa joten sikäli epäilen tuota sponsoriksi ryhtymistä. Joku Ässät-muki toimistolla taas ei meinaa vittuakaan: lähes kaikki Porista pois muuttaneet ja/tai porilaiset menestyjät haluavat sopivin väliajoin muistuttaa Ässäfaniudestaan oli sitä joskus ollut eli ei; syitä tähän lienee turha edes julistaa.

Koomista muuten että pari kuukautta vanhaa juttua edes linkitetään tänne. Eiköhän kaikki olekin taas kohta Hirsimäen syytä, taas kerran ja kuten aina.

Parin päivän päästä:

Olen näköjään juovuspäissäni tuutannut isommalla torvella kuin oli tarkoitus joten laitetaanpa pientä selvennystä.

En sinänsä epäile ollenkaan etteikö monen porilaisen Ässäfanius jatkuisi toisellakin paikkakunnalla, tiedän monta tällaista tapausta ja olen ollut vastaava tapaus itsekin.

Toinen kyynisyyttä lisäävä seikka on ollut tietyn mediapelin todistaminen silloin kun henkilöstä halutaan luoda joku tietty kuva. Tiedän muuan muassa erään pikkuteatterin johtajan joka juuri ennen toimittajan saapumista meni pesemään teatterin vessaa jolloin haastattelu myöhästyi hieman ja toimittaja saattoi kirjoittaa juttuunsa haastattelun myöhästyneen koska johtaja oli pesemässä vessaa; oikeasti tämä johtaja ei tietenkään kovin usein vessoja pessyt, mutta tällä haluttiin luoda kuva indie-teatterista jossa kaikki tekevät kaikkea ja jossa hommia tehdään ns. nyrkit savessa.

Että tämmöistä oli nihilistisen purkaukseni taustalla, mutta mitään tekemistä sillä ei välttämättä itse aiheen kanssa ollut ja ilman muuta Ässien kannattaa selvittää olisiko Vesterbackalla halua seuran tukemiseen.

On se kova.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Keskustelu aiheesta, kannattaako Ässien pyytää Rovion (Angry Birds) toimitusjohtajaa Peter Vesterbackaa tukemaan Porin Ässiä

Ehkä sun kannattaisi lähettää ne yhteystietosi Vellihousulle, niin saisit sen paketin Nessuja.

En ymmärtänyt avautumistasi Ässä-osiossa, tätä vielä vähemmän. Lopeta jo.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Ehkä sun kannattaisi lähettää ne yhteystietosi Vellihousulle, niin saisit sen paketin Nessuja.

En ymmärtänyt avautumistasi Ässä-osiossa, tätä vielä vähemmän. Lopeta jo.
Lopeta mitä?? Etkö tiedä, että kirjoittelu on sallittu hyvän maun rajoissa ja taas henkilökohtainen moderointi on kielletty.
 

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat
Ei meitä porilaisia mikään vaivaa.

Kyllä muuten vaivaa.. Kävin vaimoni kanssa kerran porissa kyläilemässä silloisen työkaverini luona. Illalla painelimme tietysti johonkin kuppilaan (Aika lähellä jotain sellaista keskusaukeaa/toria oli, eli siis ihan laidalla. En muista nimeä)
Saimme oluet tilattua ja huomasin seinällä jukeboksin, ajattelin heittää loput hilut siihen kuunnellakseni esim. Dire straits...AC/DC.. Eagles.. tai muuta mielestäni oluen juontiin sopeutuvaa musiikkia. Noh, tuumasta toimeen ja läsäytin kolikot koneeseen. Seuraavana hetkenä huomasin viereisen pöydän hiljenevän ja yhden herrasmiehen nousevan ylös. Hän saapui luokseni ja totesi painokkaalla äänenpainolla: "Nyt muuten kuunnellaan Janne Tulkkia". (Baarissa ei sillä hetkellä soinut mikään musiikki) Totesin siihen että: "Ei kiitos haluaisin kuunnella jotain klassikko rokkia yhden kappaleen." Jannu totesi siihen:" Nyt kuunnellaan Janne Tulkkia tai saat turpaan" , kysyin vain että noilla minun rahoillako? Kaveri vastasi myöntävästi ja poke hymyili sekä kääntyi pois... sitten kuunneltiin Janne Tulkkia. Vittu, Pori oikeasti mukava kaupunki.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä muuten vaivaa.. Kävin vaimoni kanssa kerran porissa kyläilemässä silloisen työkaverini luona. Illalla painelimme tietysti johonkin kuppilaan (Aika lähellä jotain sellaista keskusaukeaa/toria oli, eli siis ihan laidalla. En muista nimeä)

Kuvauksesta päätellen kyseessä on joko City Pub tai Pystis jotka ovat Porin keskustan kaksi pahinta räkälää. Ehkä siltä työkaverilta olisi kannattanut vähän kysellä mihin Porissa kannattaa mennä kun siinä torin ympäristössä on monta fiksua paikkaa mihin ulkopaikkakuntalaisenkin kannattaa mennä. Nuo kaksi mainittua saluunaa vaativat niin sanotusti laajempaa vihkiytymistä Poriin ja porilaisuuteen.

Meitä porilaisia vaivaa monikin asia, mutta mikä, sitä tietoa ei turisteille jaella.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Kyllä muuten vaivaa..

Kuulemani mukaan juuri näin on joskus käynyt jollekin myös Turussa, Tampereella, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Kajaanissa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Joensuussa, Raumalla, Kemissä, Kuopiossa, Järvenpäässä, Salossa, Torniossa, Riihimäellä, Kotkassa, Hämeenlinnassa, Pälkäneellä, sekä Vierumäen jäähallin limsa-automaatilla.

Helsingissä ei käsittääkseni jukebokseissa ole Janne Tulkkia.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Kuvauksesta päätellen kyseessä on joko City Pub tai Pystis jotka ovat Porin keskustan kaksi pahinta räkälää.
Nämä baarit ovat tosiaan sellaisia, jonne tullaan kun vapaudutaan linnasta ja josta myös lähdetään takaisin linnaan.
Mutta tuossa urbaanilegendassa väitetään jukeboksissa olevan jannetulkkia. No, Pystiksen jukeboksissa ei ole jannetulkkia. Eikä kummassakaan baarissa ole portsaria. Montussa on, mutta se on Pystiksen alakerta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Nämä baarit ovat tosiaan sellaisia, jonne tullaan kun vapaudutaan linnasta ja josta myös lähdetään takaisin linnaan.
Mutta tuossa urbaanilegendassa väitetään jukeboksissa olevan jannetulkkia

Mistä tiedät mitä musiikkia löytyy jonkun räkälän jukeboksista?

Tulossa vai menossa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös