Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 304 833
  • 7 400

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Loistava schollin analyysi salibandymailapussin turhuudesta lahjaideaketjussa.

Mikä tuo mailapussi on? Näin Esportissa parilla juntilla sellaisen ja siis haloo. Luulin oikeasti, että ne kantavat lumilautoja mukanaan. Ennen mailaa pystyi kantamaan kädessä, pitääkö nykyään sählyspedeillä olla koko bägi kuten golfissa? Onko sählyssä nyt rankkarimaila, putteri, peruspelimaila, hyökkäysmaila, puolustusmaila vai mitä kaikkia muita mailoja siinä pussissa pitää olla kun vie saman tilan kuin lumilauta?
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mielestäni pitäisi unohtaa joku yrittäminen ja keskittyä siihen, että on itsellä hauskaa. Kyllä se näkyy sitten ulospäinkin. Vaatteissakin on turha miettiä mitään yrittämistä. Ostaa sellaista, mikä omasta mielestä näyttää hyvältä. Jos ei ole mitään makua niin sitten on ehkä syytä mennä jonkun vaateliikkeen homon juttusille.
Tämä oli hauskaa, koska mielikuvani schollista muodostuu kahdesta asiasta tällä palstalla: säännöllisistä pukeutumisvinkeistä ja homofobiasta.
 

tty_01

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muniinpuhaltamisen maailmanennätys nähtiin täänään Raumalla, kun paikallinen kiekkojoukkue puhalteli koko joukkueen voimin muniinsa uuden maailmanennätyksen.
Paikalla olleet katsojat kertoivat medialle tulleensa seuraamaan jääkiekko-ottelua, mutta yllättyivätkin tapahtuman ykskaks vaihtuneen muniin puhalteluksi.
Suurimmat suosionosoitukset sai entinen muniinpuhaltajien moninkertainen maailmanennätysmies, Miikka Wiikman, joka tuli paikanpäälle ainoastaan seuraamaan entisen munaanpuhelteluseuransa otteita.

"Enpä olis omien ennätysteni jälkeen uskonut, että joku voi muniinpuhaltamisen maailmanennätyksen rikkoa..." kertoi ennätyksestä häkeltynyt Wiikman.

Lukko-osio ei pettänyt tämänpäiväisen pelin jälkeen.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...
Maalaiset ovat olleet kautta aikojen muna pystyssä neuvomassa HIFK:ta siitä, miten tapellaan ja kuitataan oikeasti. ...

Kukahan ulkopuolinen kiinnostuisi joskus näiden jyväpäiden pelaajista tai perinteistä? Kyllähän maaseutua tarvitaan, ei siinä mitään. Muuten loppuisivat kevätkylvöt, körtit ja kansantanssit aivan kokonaan.

Ja jatkona tuohon, maalaiset muna pystyssä hehkuttavat, miten HIFK:issä ei oteta taka-askeleita. Kuulostaa melko hesalaiselta.

Tämä aiheutti spontaanin "hirnahduksen", maalainen kun olen...
Onko JHag adoptoinut Nokan(kin) stadilaiseksi?
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
KVW eli Kato Vittu Wikipediasta: SaiPalla on monia lempinimiä, kuten "Sputnikit" tai "Sputnik", "Idän ihme" ja "Idän jätti."

Niin, en tiedä onko Wikipedia oikea paikka katsoa vittua, mutta jos se auttaa löytämään Saipan lempinimet, niin kyllähän minäkin sitä voin suositella.
 
Näkikö 1984 viisi vuotta sitten moderaattorin?

En ole moderaattori, mutta luulen kerran nähneeni sellaisen. Olimme noin viitisen vuotta sitten kaverini kanssa kävelemässä Oulun keskustassa ja olimme menossa Hesburgeriin syömään. Huomasimme oudon hahmon noin 50 metrin päässä meistä. Tiesimme heti molemmat, että kyseessä täytyi olla moderaattori, niin oudolta se vaikutti. Päätimme yrittää pyydystää sen, mutta se ilmeisesti kuuli tulomme ja katosi viemäriin.

Olemme kaverini kanssa usein pohtineet, että oliko se todella moderaattori, vai kuvittelimmeko kaiken. Emme ole puhuneet asiasta kenellekään, ettei meitä leimattaisi hulluiksi. Tuntuu helpottavalta, kun asiasta pääsee vihdoin kertomaan jollekin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Anatsun tyhjentävä lopetus tähän kysymysten ketjuun Sekalaisten kysymysten ketjussa:

Puuteroiko naiset tissejä?

Pitäähän ne finnit saada piiloon, oli ne sitten naamassa tai tisseissä.

Luulin, että finnejä on ainoastaan teinipojilla. Kiitokset vain mielikuvan rikkomisesta.

Riippuuko nännit tisseistä?

Kyllähän niitä finnejä on raavailla miehilläkin, esim. persposkissa. Kokemusta nimimerkillä on.

Mutta oliko silti hyvä jyystää?
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Myyrmannin ostoskeskuksen pommiräjähdyksestä on esitetty kymmeniä teorioita aina puhtaasta vahingosta tahalliseen verilöylyyn. Muistelen ainakin, että esimerkiksi pommipojan isä uskoi pommin lauenneen vahingossa tämän istuessa ostarin penkeille odottamaan bussia.

Eikö räjähdyshetki tallentunut yhdellekään turvakameran nauhalle, josta näitä teorioita olisi jo silloin voinut laittaa testiin?
Ihan helvetin hyvä, repesin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt täytyy kyllä ihan asianosaisena ihmetellä, mikä tuossa viestissäni mahtoi olla niin hauskaa?

Kai siinä jotain hauskaa pitää olla kun se on täällä Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat -ketjussa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Nyt täytyy kyllä ihan asianosaisena ihmetellä, mikä tuossa viestissäni mahtoi olla niin hauskaa?

Enpä osaa sanoa tuota. Ihmettelin itsekin asiaa. Ehkäpä arvoisalla vastaajalla olikin pientä sarkasmia viestissään. Ken tietää. Kyseessä on kuitenkin ketju, johon on yleensä postailtu viestejä, jotka pistävät nauramaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Meni ehkä hiukan vyön alle, mutta pakko silti myöntää, että naurahdin kerran ja vielä toisenkin:

Suurin osa keskustelijoista on autuaan tietämättömiä siitä, että mitä viimeisen 2000 vuoden aikana on näistä ja muista asioista sanottu.

Suurin osa keskustelijoista on myös autuaan tietämättömiä siitä, mitä sinä olet viimeisen 2000 viestin aikana näistä ja muista asioista yrittänyt sanoa.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös