Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 456
  • 7 387
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Samaan kategoriaan kuin viestit yllä, menee myös Espanjan fanin, kimmon julistus: Iniesta on turnauksen paras pelaaja. Tästä tuli sentään hymy huulille, vaikka toki pettymys on pinnassa!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En nähnyt eilistä peliä kokonaan, mutta jotenkin on vaikea uskoa, että esimerkiksi Iniesta kaatuilisi ilman syytä, hän ei ole tullut tunnetuksi filmaajana, sama pätee Xaviin.
La Ligaa kun katsoo niin kaikki ovat kieltämättä samaa massaa :D :D
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Iniesta on turnauksen paras pelaaja.

Itse asiassa Iniestahan oli niiden kymmenen pelaajan joukossa, josta turnauksen paras pelaaja valittiin, joten enemmänkin nauraisin sinun tietämättömyydellesi kuin kimmon viestille.

La Ligaa kun katsoo niin kaikki ovat kieltämättä samaa massaa :D :D

Oi, että tuo sinun katkeruutesi saa nauramaan viesti viestiltä vain enemmän. Kai nuo hauskat hymiöt sitä tarkoittavatkin. Se MIG on muuten kaasukaarihitsausmenetelmä (wikipedian mukaan), kun aiemmin kyselit.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Mr Pond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Scholl naisasiat-ketjussa:
Itse olen aina silloin tällöin tavannut tai jopa tapaillutkin jotain naista, mutta en ole vielä koskaan seurustellut. Kynnys on toki suurempi, koska sellaisessa tilanteessa joutuisin antamaan todennäköisesti enemmän kuin nainen. Minua on nimittäin vain yksi, mutta naisia on vaikka kuinka paljon.

Viimeisen lauseen jälkeen ei yhtään ihmetytä, ettei scholl ole seurustellut koskaan...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ex-Azul antaa schollille hyviä neuvoja naisasiaketjussa:

Ja mitä tulee seksiin niin ei se mene niin, että olisin jotain saanut, vaan päinvastoin ilo on naisen puolella.

Kuulostaa orgasmivaikeuksilta, joita miehillä voivat aiheuttaa mm. mielialalääkkeet ja hermostolliset ongelmat.

Suosittelen visiittiä sukunne perhelääkärin luo, josko asialle olisi jotain tehtävissä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Huh-huh... jostain syystä aloin lueskella TPS-osiossa wanhoja viestejä tuolta 4-6 vuoden takaa. Noihin aikoihin nämä eivät paljoa naurattaneet, mutta nyt jo voi nauraa vatsa kippurassa. Muutama esimerkki:

01.10.2004 odoteltiin seuraavan päivän HIFK-ottelua. Marko Kiprusoffilla oli ongelmia selkänsä kanssa ja oli vissiin jossain lehdessä valitellut huonoa sänkyään.
Julma-Markon pelaamisen esteenä on vielä huomisaamu. Markon suuri vihollinen runkopatja voi velmuillessaan niksauttaa selän. Jos Marko selviää runkopatjan ja bussinpenkin käsittelystä jäälle asti, odotan kylmää kiilausta ja esimerkillistä hyökkäysten avaamista. Yyveellä Markon lepakot menevät tällä kertaa maaliin ilman maskia.
21.10.2004 NHL-työsulun aikoihin TPS:ssa haaveiltiin Hannes Hyvösestä ja Mark Recchista. Kannattajat tekivät erilaisia lupauksia mm. lahjoittamalla kiveksensä tai syömällä hatullisen paskaa, jos nämä herrat Turkuun tulisivat.
Tämän kieltämättä utopistisen hahmotelman toteutuessa saadaankin upea spektaakkeli kun sinä lapiot savea naamaan ja Tony saksii kiviään.
14.10.2005 TPS:n alkukausi lähti ei-niin-vauhdikkaasti liikkeelle. Pelaajia oltiin vaihtelemassa milloin mihinkin. Itse asiassa Ville "Täytetty lokki" Vahalahden lempinimi on peräisin näiltä ajoilta.
Kimmo "kissa" Eronen => ihan oikea kissa
Vahalahti => täytetty lokki kuulosti ihan hyvältä
Narvanmaa => Narvanmaan stuntti (nää kun ei tepsin osalta koskaan toimi)
Lesi => kuka tahansa, joka on liigapakkina pelannut yli 50 ottelua
Nurminen = ihan oikea kaunis, pitkätukkainen suffailijapoika Australiasta...olisi ainakin naiskatsojia enemmän katsomossa
08.12.2005 Jouko "Joke" Narvanmaan ura TPS:n toimitusjohtajana oli ohi ainakin kannattajien mielestä.
Joulupukille:
Jos jotain toivon tänä vuonna joululahjaksi niin sitä että Jouko menettää jouluksi pallinsa. Tulkitkaa miten haluatte.
28.12.2005 Narvanmaan lupaukset tulevista vahvistuksista eivät vain herättäneet luottamusta. Muuten ihan perussettiä, mutta viimeinen vahvistus tipautti. Siinä olisikin ollut näky, kun Käkisalmen pieni-suuri mies Urpo Ylönen olisi ottanut tuollaisen venäläisklopin koulutukseensa.
Eiköhän ensi kaudella taas kesällä kusetetaan katsojia kunnolla ja kerrotaan kuin Rintsi, Kallio, Malkin, Crosby ja Tretjak tekee sopimuksen ennen kauden alkua. Osta kausari, niin saatat voittaa vaikka mopon.
29.12.2005 Narvanmaan tempauksia tultiin nauramaan jo Kuopiosta saakka. Näihin aikoihin TPS:lta ei tahtonut löytyä kolmea liigakelpoista puolustajaparia. Ei ehkä muuten olisi naurattanut niin paljoa, mutta jossain harjoituksissahan Virta joutui oikeasti vetämään pelivehkeet niskaansa, että oli riittävästi ukkoja kehissä.
Sitäpaitsi eihän Virran ja Narvanmaan pelivuosistakaan NIIN kauan ole aikaa, etteivätkö herrat voisi muodostaa kolmatta pakkiparia tarvittaessa.
04.08.2006 Bergin sopimuksen myötä alkoi jo hieman näkyä valoa tunnelin päässä (vaikka oikeasti pahimmat ajat olivat vielä edessä). Pressiboxi analysoi hienosti Kiprusoffin lämärin. Huomaa myös runkopatja, joka edelleen kummittelee mukana.
Bergillä on hyvä ja painava tykki kunhan muistaa sitä käyttää. Samaten Kiprusoffin Benny Hill-lämäri on tarkimmillaan murhaava, joskin myös humoristinen näky leijaillessaan ympäri kyliä. Viime kaudella sitä ei juurikaan nähty. Näytti että käsissä olisi ollut ongelmaa, runkopatjahuolien lisäksi?
24.04.2008 Ville Vahalahden paluu TPS-paitaan oli varma vain yhden heikosti sujuneen Ruotsin kauden jälkeen. Mikä olikaan tuon uutisen suurin huolenaihe kannattajille?
Joudutaanko me nyt antamaan takaisin se täytetty lokki johon Vaha aikanaan vaihdettiin?

*Huokaus* Vähän aikaa uuden joukkueen rakennus menikin ihan oikeaan suuntaan. Toivottavasti on halpa. Paitsi ettei varmaan ole.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
thegon aiheuttaman viestin mielikuva purskautti nauruun:

Jos nyt otettais vaikka kaksi Matti Meikäläistä jotka molemmat osaavat paistaa HK:n sinistä ja laittaa siihen sinappia päälle. Toisen tehtävä olisi opetella pihvin paisto ja toisen vaikka opetella veistämään kurkusta ja porkkanasta joku kanarianlintu niin nopeammin se pihvimies oppisi tehtävänsä.

Tuli mieleen kaksi vähän pulskempaa suomalaista karjua, jotka karhulippikset päässä ja valkoiset hihattomat, hiukan reikäiset paidat päällä, jotka näyttävät vähän napaa, asustelevat jossain mökissä ja ottavat huikkaa kaljapullosta, kun samalla toinen grillaa HK:n sinistä paistinpannulla ja toinen koittaa nenä nyrpeänä vääntää porkkanasta jotain helvetin kanarianlintua.
 

d2uce

Jäsen
Löytyykö mistään tämän tyylisiä salipaitoja kohtuuhintaan? Itse en ole törmännyt kuin jossain "alan" liikkeissä noihin, ja hinta ollut tyyliin ~50€/kpl (kun on joku Gold´s gym jne. -teksti painettu rintaan).
Mielellään siis ihan Suomesta, tai jostain EU-alueen nettikaupasta?

Edit: Linkissä kuva paidan mallista


Toivottavasti raportoitte moderaattoreille.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hurrikaani Cupia käsittelevässä ketjussa tiuke antaa neuvon, kuinka huippukiekkoa voi seurata vatsa täynnä:

Ei tietysti pidä tuomita yhden ottelun perusteella, mutta jotain tuo tulos kertoo, jos D Team voittaa ottelun ilman parhaita pelaajiaan ja vieläpä pelaamalla pari erää päin helvettiä. No katsellaan huomenna miltä peli näyttää. Huippukiekon sivussa voi tilata aition ja ei nälkäkään pääse yllättämään, kun tilaa 8 euron lihiksen tai kympillä makkaraa.

Kyllä meillä Jyväskylässä osataan.

Lihavointi lainauksessa omani.
 

tutzba

Jäsen
Romaneille voisi jakaa sellaisen opuksen kuin "Suomen Laki käytännön elämässä"

Heille voisi jakaa myös seuraavat opukset: "Miksi peruskoulun oppimäärä tulee suorittaa", "Toisen asteen opinnot", "Minä, rehellinen veronmaksaja", "Työelämän pelisäännöt" sekä "Miksi en hae eläkettä jo 16-vuotiaana vaan vasta 65 vuotiaana"...

Jos aloitettaisiin niteellä "Minä ja lukutaidon ABC".

Olkoonkin kuinka ilkeätä tahansa tiettyä ihmisryhmää kohtaan, mutta Koirapojan kommentti sai allekirjoittaneen nauramaan.
 

Snagari

Jäsen
Huvittaa se, että ilmeisesti alkaa nukuttaa liikaa tai sitten on jotain muita puutostiloja, kun luin viimeaikoina pinnalla olleen Jatkoajan pelaamisenhallintakerhon Jatkoajan panemisenhallintakerhoksi. Kaikenlaista.

Odotellaan Käyttäjänimettömän avausta. Älä pidättele henkeäsi, menee vielä ehkä puolisentoista vuotta :)

Todellakin Jatkoajan panemisenhallintakerhoa odotellessa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Heh..

Jarmo Kekäläinen on laittanut parissa kuukaudessa Jokereiden organisaation kuntoon, luonut kestävälle menestykselle tarvittavat edellytykset junioripuolella, palkannut hyviä äijiä oikeille paikoille. Kekäläinen on käsittämättömän lyhyessä ajassa kääntänyt Jokerilaivan nokan uuteen suuntaan.

Jep, seuraavaksi hän kävelee Töölönlahden yli kantaen mukanaan viittä kalaa ja kahta leipää, joilla ruokkii koko Hartwall-Areenan yleisön. Ruokajuomaksi hän laskee vesihanasta viiniä.

Se saa Keklu näköjään punttia tutisemaan maakunnissa vaikka ei vielä ole päässyt edes kunnolla alkuun!

No ei ihmekään, kun ottaa huomioon kuka sen faija on.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Löytyykö kokkeja? -ketjussa pohditaan paistilihan syiden kiinnipolttamista pannulla ennen uuniin laittoa.
Järkeä vai ei? Jere#3 kiteyttää asian:
Itse laitan euron panoksen sille, että monet duunaa lihan siksi pannulla ensin, koska lopputulos on esteettisesti paremman näköinen. Näyttää 'tehdyltä' se liha. Vähän niinkuin kun menisit tarjoamaan naiselle puolivelttoa, että nyt olis tarjolla. Jokainen gimma kuitenkin hiffaa, että nyt ei ole menyy kohdallaan ja munhan täytyy itsekkin vähän jeesata. Kun taas laitat täydessä sotavalmiudessa olevan pioneerin eukon naamalle, niin tajuaa, että on tosi kyseessä. Esteettisesti parempaa ja kertoo kokin omistautumisesta asiaan.
Tipahdin!
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Krupieeri maalailee Keskisen versiota löylynheiton MM-kisoista:
70 asteisessa kuivassa saunassa istutaan liekkipaidat päällä ja kaiuttimista kuuluu Vesan juttuja. Sitten katsotaan kuka jaksaa istua lauteilla pisimpään.
Sopii jotenkin käsitykseeni herra Keskisestä.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Jokerit-osiossa ihmetellään T.Pulkkisen massakauden tuloksia. Elton pyytää evidenssiä ja bozik hiljentää valamiehistön kuvamateriaalilla:
Pystyisikö joku postaamaan tänne vielä before ja after kuvat Pulkkisesta.
Jatkoajastahan löytyy before kuva Teemu Pulkkisesta. After kuva on parin viikon takaiselta Rooman reissulta "Teemu Roomassa".

Se voi olla, että kaikkea ei kannata ottaa ihan kirjaimellisesti. Kuvista voi kuitenkin sen päätellä, että kehittymistä on tapahtunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös