Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 471
  • 7 390

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Persemysteeriketjusta poimittu Andrejn heitto nauratti, kun voin sieluni silmin nähdä tuon CSI-casen sekä kuulla musiikin...

Tuo on aivan loistava ja itsekin tuli naurettua. Löysin kuvan jo asiasta ja lätkäsen sen nyt tuohon liitteeksi...
 

Liitteet

  • caruso_ass.JPG
    caruso_ass.JPG
    49,3 KB · kertaa luettu: 1 365

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nimimerkin RV16 vastaus kysymykseen josko tuo maajoukkueen "persetifoilija" olisikin ollut joukkueen ulkopuolinen henkilö eli Pasi Nurminen:

Jos Nupe oli paikalla ja oli selvinpäin, niin tuskin teki temppua. Ja toisaalta jos oli kännissä niin silloinhan Nupen paikka on ratin takana. Ratkaisevaa onkin siis mistä ikkunasta ahteria näytettiin?

Ja ketjuhan on siis Kuka näytti Inkalle persettä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Millaiset välit valkovenäläisillä ja venäläisillä on?
Siis tuossa ei ollutkaan kyse jalkoväleistä? Olipa hyvä että tuli puheeksi ennenkuin ehdin postaamaan tuohon vastaukseksi jotain hyvin härskiä.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Daespoon syväluotaava kiteytys Euroviisuista on mallia halki, poikki ja pinoon:
Euroviisuissa on aivan vitun sama mistä laulaa, siellä voi vetää balladia vaikka nyrkkiseksistä naapurin aasin kanssa ja pisteitä tulee jos biisi on ns. vetävä.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
JHag analysoi tiukasti ja osuvasti Hifkin hankintapolitiikkaa:

Mikko Kurvinen on pakkimaailman v. -02 Toyota Avensis. Kyllä se on varmaan ihan jees ja vie perille, mutta miten sen erottaa ensinnäkin muista vastaavista ja mitä jos siinä on helvetisti vikoja sitten kuitenkin? Toisaalta duunikaveri osti samanlaisen ja sai ihan ookoo-yksilön. Mutta ei kaverikaan sitä ylpeänä parkkeeraa firman näkyvimmille paikoille, vaan vie sen siististi takariviin kaltaisiensa joukkoon.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Vapaan keskustelun ketju "Mopoturmat lisääntyneet rajusti"(http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=44244) on aika hauskaa luettavaa. Keskustelun aloittaja on huolestunut mopo-onnettomuuksien määrän kasvusta ja pohtii, millä keinoilla niiden määrää saataisiin vähennettyä. Pian ketju muuttuu kuitenkin vanhojen mopomiesten viritysniksien kertaamiseksi ja omien mopoaikojen muisteluksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
FASlapsi pudottaa Rauman Lukon Logo-ketjussa tajunnanräjäyttävän logo-idean.

Mun mielestä paras logo Lukolle olisi sellainen jääkiekonpelaaja jolla olisi kaksi päätä, toinen olisi uusi ketunpää ja toinen tietenkin vanha. Paidassa voisi olla lukko ja lehvät ja jääkiekkomailat ristissä ja kettuja vähän siellä sun täällä sekä ehdottomasti teksti "YDINVOIMAA". Paidan, housujen ja luistinten pohjaväri voisi olla semmonen sinikeltavalkoinen ruutukuvio, tiettekö semmonen mikä on Superpesiksessä jokereilla päällä. Koti- ja vieraspaidat olisi samalla kuviolla, värien paikat ruudukossa vaan vaihtelisi ihan randomilla. Sitten sen pelaajan toisesta taskusta voisi tursuilla ulos seteleitä ja toisesta maitojunalippu NHL:stä. Hassuna yksityiskohtana Logo-pelaajan toisessa pohkeessa voisi lukea "Ässät on perseestä".

Niin ja siis Lukko-nimen voisi vaihtaa Rauma Blue-White-Yellow Fox-Locks with Leafs and Ice Hockey Sticks.
 

Perushoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Jokerit, Spurs
Voin kertoa kokemuksesta, että siitä on mahdollista parantua ja toipua täysin ennalleen. Tosin, sairaslomalla on oltava juuri niin kauan kun mieli on maassa, töihin paluun kanssa ei kannata hosua. Se vain pitkittää sairautta.
Tsemppiä!
Olihan ne Kapasen pisteet ihan kova juttu, mutta että..

Shineman sai hymyn leviämään kasvoille. Melkoista kuittailua :D
 

d2uce

Jäsen
Nimim. Kummeli opastaa:

Vaimo vituttaa. 3 viikkoa ennätti tänä keväänä olla vitun kalliit 19" alumiinivanteet alla, kun aamulla sain viestin: "olen pahoillani, ajoin vanteen kiveen".

Tämän takia ei kannata antaa autoa ikinä lainaan naiselle, jos sitä on vähänkin laitettu. Tätä sääntöä veli noudattaa.

Letkautuksesta hauskan tekee lähinnä se, että nimim. Kummeli ilmoittaa profiilissaan iäkseen 16 vuotta.
 

d2uce

Jäsen
Niin, ja kumpi on laitettu, nainen vai auto.

Tosiaan lienee paikallaan laittaa nimim. Bennyn (vai pitääkö tässä tapauksessa käyttää nimimerkkiä utelias?) letkautus tämän aiheen tiimoilta:

Ehdottomasti samaa mieltä. Itse asiassa niitä ei pitäisi päästää edes ovesta ulos jos niitä on vähänkään laitettu. Heti on kaikenkarvaiset äijät perseelle taputtelemassa, kuolaamassa tissejä ja ehdottelemassa vaikka mitä!

Laittaako veljesi nainen itseään kotonakaan vai onko miten tiukat säännöt noin yleensä?

Nimim. utelias
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Letkautuksesta hauskan tekee lähinnä se, että nimim. Kummeli ilmoittaa profiilissaan iäkseen 16 vuotta.

Minusta Kummelin viestistä käy varsin selvästi esille se, että hän ei puhu itsestään, vaan veljestään ja tämän 'säännöistä'. Että nyt ei naseva taklaus oikein osunut, d2uce. Lensit suorastaan hutitaklauksesi seurauksena rähmälleen vastustajan vaihtoaitioon.
 

d2uce

Jäsen
Minusta Kummelin viestistä käy varsin selvästi esille se, että hän ei puhu itsestään, vaan veljestään ja tämän 'säännöistä'. Että nyt ei naseva taklaus oikein osunut, d2uce. Lensit suorastaan hutitaklauksesi seurauksena rähmälleen vastustajan vaihtoaitioon.

Tässähän ei ollut siitä kyse, kenen säännöstä oli kyse, vaan siitä kuka opastaa tässä tapauksessa. Eli klassinen "meidän isikin aina sanoo, että..." -tapaus.

Hyvä yritys tahtookirjoittaa, mutta nyt sait vain 2min koukkaamisesta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei saisi nauraa ikäville asioille mutta tämä Another HAB:in lyhyt kommentti "Mille naurat juuri nyt" -ketjussa sai kyllä repeämään.

The original vemppakone Jari Lasijalka Litmanen taas saigonilla.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Paljon halvemmat naurut saa toki Minnesota Wildin playoff-menestyksestä. Ja jo paljon aikaisemmin keväällä.
#_6 kuittaa nasevasti Saikalle.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minulle täysin uusi tuttavuus Bon kertoo onelinereista.

Muuten asia hautautuu turhien liirumlaarumeiden sekaan ja hommalle käy kuten niille mustalaisille, jotka olivat viemässä rivin pituista kuolinilmoitusta lehteen. Lehdessä sattui olemaan tarjous, jolla sai kaksi riviä yhden hinnalla. Sunnuntain lehdessä oli sitten ilmoitus
"Kuollut: Allan Hagert
Myydään: mopo"

Mutta missä on Raineri? Repesin kyllä tuolle jutulle. Tosin kello on 04:16 ja puolikkaan bissen olen nauttinut.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Nimimerkki Nebula pistää hyvin vitutusketjussa: Ai niin ja unohtui "Sain neljänkymmenen työvuoden jälkeen ostettua 10vuotta vanhan mersun. Ajan miten huvittaa." ja "Tuo ohitti minut, nyt ajan pitkät päällä perässä seuraavat 200km/kunnes edessä oleva menettää hermonsa ja tekee äkkijarrutuksen ja takoo minua turpaan." -asenteet.

Mä niin näen silmissäni tuon jälkimmäisen tapahtuman.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös