Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 304 833
  • 7 400

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Evil pohdiskelee miksi Suomessa ei ole koskaan ollut yhtään romani-huippu-urheilijaa.

Evilin heitto on sinänsä ansiokas, mutta nyt kyllä täytyy kertoa tositapaus viiden-kuuden vuoden takaa.

Meillä oli taimena tarhassa eräs tämän vähemmistön nuorimies. Elopainoa kaverilla oli kuudennella luokalla sellaiset 120 kiloa, pituutta rapia 180 cm. Virkatodistuksen mukaan poika oli tullut kouluun ihan oikeaan aikaan. Tiedä sitten oliko tuo todistus hommattu aikanaan neljä-viisivuotiaalle.

Anyway, kaveri oli ymmärrettävästi koko peto työntämään kuulaa. Voitti kaupungin sisäiset karkelot n. kuuden metrin erolla seuraavaan. Niinpä lähetimme hänet sitten "alueellisiin"/"piirikunnallisiin". Jätkä voitti sielläkin, ja taitaa pitää vieläkin hallussaan piirin ennätystä pojat 6. lk.-sarjassa.

Ja se työntövarustus: Kulmahousut, kiiltokengät, kauluspaita ja villaslipoveri.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, PS Kemi Kings

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Poimittu Jokerit - Tappara otteluketjufoorumista:

Kirveellä töitä kirjoitti:
...voidaan vain kuvitella mitä siellä (Jokereissa)* on vielä varastossa kun tosipelit alkavat.
*Sulkujen sisällä oleva sana on oma lisäykseni lainattuun tekstiin - selkeyden vuoksi.


Nimimerkki Tuoppi viskaa takaisin:
Harmi vaan että varaston oven avain on hukassa. Kenellä se oli viimeksi prkl?! Sheddenillä tietysti! Otti sen mukaansa saatana. Ei sen puoleen että siellä oikeesti jotain tarpeellista muka olisi... Penalta pöllitty faksi korkeintaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Päivä pelastettu, kiitos Rokun lauseen Lukko-HIFK otteluketjussa.

Roku kirjoitti:
Urama sanoi torstain pelin jälkeen että joku Spiritti on palannut Lukkoon. Jännä nähdä mihin ketjuun se pistetään pelaamaan.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veikkaan, että se Lukon "Spiritti" on todellisuudessa 13. hyökkääjä, joka ei näyttäydy jäällä sekuntiakaan, vaan istuu penkin päässä paksu viltti niskassaan. Toivottavasti tämä mystinen Mr. Spirit nousee parrasvaloihin viimeistään kevään ratkaisevassa playout-kamppailussa.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Nimimerkki axe osui kohteeseensa varsin napakasti.

Tuossa olet ihan oikeassa ja sen takia olenkin pidättäytynyt seksistä jo melko pitkään. Itseasiassa siitä asti kun tajusin, että pitää olla tarkempi sen suhteen, miten menettelee, koska se ilo on nimenomaan naisten puolella näissä asioissa.

Itse pokasin kerran huvin vuoksi 2004 kesällä jonkun ehkä 5 sekunnin ajan. Kai sen takia, että sulaudun ns. joukkoon, mutta mimmi osoittautui aika perusotukseksi myöhemmin yöllä ja kaiken lisäksi loukkaannuinkin semivakavasti.

Ootko varma, että panet ihan oikein?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hieman on wanhaa, mutta silti hieman huvittaa tuo uuden KooKoo-kirjoittaja Weissflog:n allekirjoitus, kun muistaa entisen KooKoo-kannattaja siffan puheet.

siffa kirjoitti:
Pitkän KooKoo-kannattajuuteni jälkeen siirryin Seinäjoelle muuttoni jälkeen luonnollisesti Sportin kannattajaksi

Weissflog kirjoitti:
Muutettuani syksyllä 2007 Kouvolasta Vaasaan jatkoin luonnollisesti synnyinkaupunkini seuran KooKoon kannattajana.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Vaikka Elina koirineen kuinka huvittaisivat, niin totuuden nimissä tähän ketjuun sopii kyllä paremmin se heitto jolla Elina kyykytti sinua.

Kyykytti minua? Kyllä Elina kyykytti itseään tuolla mukahauskuudella ja ennenkaikkea tuolla kaikkien aikojen vitutuksen aiheella. Väärin vitutettu.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyykytti minua? Kyllä Elina kyykytti itseään tuolla mukahauskuudella ja ennenkaikkea tuolla kaikkien aikojen vitutuksen aiheella. Väärin vitutettu.
Viimeistään kyykytit itse itseäsi tällä viestillä. Ottamatta kantaa mihinkään makkaroihin, ei ole kovinkaan tyylikästä tulla tänne kielimään vituttavista keskusteluista, joissa itse on osallisena. Ja eiköhän morningstar ole parempi arvioimaan kuka kyykytti ketä kuin asianosaiset itse.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Flintstonen paidanvaihtotiheys huvitti:

Flintstone jokereiden maalivahdit ketjussa kirjoitti:
Sinulla se mielipide vaihtuu kuin paita. Muistan vieläkin kuinka valtavan porun täällä pidit siitä kun Jokerit peluutti 24 tunnin sisällä ykkösveskariaan (Tim Thomasta) eikä lepuuttanut veskariaan. Silloin se mielestäsi oli äärimmäisen typerää peluuttamista. Olisiko sinusta tuo peräkkäisten päivien peluutuskin sittenkin ollut vai järkevää?

Että niinkin tiheään kuin 4 vuoden välein.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Lukon positiivisuusketjusta...

Tänään tuli postin mukana kirje Lukolta. Tarjosivat loppukaudeksi lippupakettia joko play off- tai play out-peleihin.

Hetken verran tanssin sadetanssia kun huomasin ilokseni että play outeihin pääsee halvemmalla kuin play offeihin. Jeeee.


Itse pyyhein anaalini tuohon kyseiseen paperiin. Ihan hetkeen en edes harkitse kausikorttia.


Eli firma joka tienaa rahansa perseen pyyhkimisestä rahoittaa joukkuetta, joukkue pyyhkii perseensä faneilla, fanit pyyhkivät perseensä joukkueen kausikorteilla ja lipuilla. Nerokasta olette keksineet Raumalla paskalla toimivan ikiliikkujan..

Alea merda est tai in merda veritas..
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
sladdi#17 kirjoitti:
Jossain arveltiin, että JYP ja KalPa tulevat juoksemaan kilpaa itsensä loppuun runkkarin voitosta ja hyytyvät pleijareissa, mutta eihän sinne tarvitse kenenkään juosta. Verkkainen sunnuntaikävely riittäisi jo kakkossijalle. Blues sen sijaan painaa rollaattorilla väärään suuntaan.
Koko viesti
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
En nyt ehdi enkä varsinkaan jaksa tuota varsinaista viestiä etsiä, mutta pitkästä aikaa tuli naurettua ääneen jatkista lukiessa tuossa pari päivää sitten. Oli vissiin naisasiat-ketju missä jannut puhuivat hyvästä seksistä ja Vanha Len ja joku toinen nimimerkki siinä sitten hyvin yksityiskohtaisesti puivat tätä aihetta. Tämä unohtamani nikki siinä sitten totesi että seisomaanhan tässä alkaa juttuja lueskellessa ja Lenin seuraava viesti oli jotenkin todella kaapista ulos -meininkiä. Seuraavassa viestissä Sampiotampio sitten pukikin ajatukseni hyvin sanoiksi, jotakuinkin "ei jumalauta, onhan teillä jo nahkahousut ja -liviit messissä?".

Ei näin aukikirjoitettuna varmaan kovin hauskaa, mutta "livenä" ratkiriemukasta. Etsikää se.

PS: Vanhan Lenin ja kaverinsa jutustelusta tuli seminopea flashback siitä Ketosen ja Myllyrinteen sketsistä missä konkurssikypsän firman tj ja joku talousmies tunnustavat rakkautensa kesken hallituksen kokouksen.
 

TML

Jäsen
Suonikohju vastasi kysymykseen:

Voisiko tästä päätellä, että linjureille 3 matsia pannaa ja Pikkaraiselle puhuttelu.

Näin:

Ei, kun Hirsolle syöttöpiste Pikkaraisen heijariin


Brilliant IMO.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös