Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 574
  • 7 390

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tälle hekottelin ääneen. JYP-osiossa intoillaan huhutusta mahdollisuudesta saada houkuteltua joukkueeseen Lars Helmisen velipoikakin:

Dwight Helmisestä on kiinnostunut 4-5 liigaseuraa. Yritin selvitellä, mitkä nämä seurat ovat huhutun Lukon lisäksi ja tänään kuulin, että JYP olisi joukossa mukana. Kohta teillä on Laipen lisäksi myös Dwaipe.

Meillä on yksi valtti mitä toisilla halukkailla ei ole. Olisivatkohan Helmisen veljekset halukkaita pelaamaan samassa joukkueessa? ;) Tietysti valuuttaa ei ole tarjota varmaankaan muita paremmin, mutta elämässä on muutakin kuin raha.

Kunnes Hele muistuttaa Murphyn laista:

Meidän tuurilla ne ei ole edes puheväleissä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Tämä herätti hilpeyttä. Mikä uppoaa kehenkin, jotenkin vaan tuo Hazardipakin käännös aiheutti repeämisen.
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tämä kyllä pudotti.

Golden Awe kommentoi vinkkiin, jossa miehen kannattaa kertoa olevansa lesbo.

Sen pari kertaa kun muna valahti löysäksi tärkeällä hetkellä tuli jälkeenpäin kyllä mieleen taas se kuinka paljon helpompaa seksiin ryhtyminen on naisille, fyysisesti. Silloin täytyy sitten koittaa paikata naisen mukaan sitä tyhjiötä. "I'm your lesbian boyfriend."
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Julle-jr menee kohtalaisen pitkälle speguloinneissaan!

Sitäpaitsi mitä vikaa vammaisisten lasten syntymisessä on, jos kerran kaikki yksilöt ovat samanarvoisia? Miksi minun pitäisi haluta hankkia terveitä lapsia?
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
viiltävä kuittaus miesasiatketjussa

Harmi, että minä saavuin apajille vasta lähes kuukauden myöhässä. Tuntemillani naisilla on nimittäin ollut tapana sanoa, että muut miehet unohtuvat heti kun pääsee Jeffreyn kanssa vällyjen väliin!

Olen kuullut sanottavan myös, että jos on pää kipeä, se unohtuu, kun lyö itseään vasaralla peukaloon.
 

The Rock

Jäsen
Hunajata!

Lasten ja Sepon suusta saamme totuuden: http://www.turunsanomat.fi/urheilu/?ts=1,3:1006:0:0,4:6:0:1:2007-06-06,104:6:464093,1:0:0:0:0:0:

"TPS:n liigajoukkueen viime kauden budjetti oli 4,78 miljoonaa euroa. Julkisuudessa kauden tilinpäätöstä on veikkailtu jopa 1,3 miljoonaa euroa alijäämäiseksi.

- Tilinpäätöstä ei ole vielä edes vahvistettu. Joku lehti heitti tuon arvion, eikä se perustu mihinkään, Sutela kommentoi."

Ei tuosta puutu enää mitään muuta, kuin Kummeli Jackpotin parhaan hahmon, eli Pentti Köyrin kommetti "Kuka tollasta paskaa levittää, Suomi(Turku) on niin pieni maa, että heti kun jollain on rahaa(rahat loppu), rupeaa joku läski vinkumaan".

Jostain syystä tuo Suolakuninkaan toteamus TPS TJ Seppo Sutelan "totuuksiin" sai aikaan totaalirepeämisen tällä puolen tietokoneruutua.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lippuja myynnissä maanantaista alkaen itsenäisyydenkadun st1 huoltoasemalla. Hinta viisi euroa, johon sisältyy vain bussimatka.
Kyllähän näiden fanimatkalle myytävien "lippujen" taso sai hymyn huulille. Hienoa tietysti että lätkäfanclubit myyvät bussimatkoja.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Myytäisiin muutenkin mutta halliin ei saa etukäteen varattua lippuja. Soitettiin ja kysyttiin.
No sehän tossa just oli hauskaa että ilmoitit lippuja olevan myynnissä, vaikka tiedossa on ollut ettei tuohon turnaukseen ole varauksia ja sit tuo että tämä lippu oli bussimatka(rautalankaa sai vääntää mut ei yllätä).
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Live Earth ketjusta...

Jep. U2 on yhä varma esiintyjä näissä maailmanpelastuskonserteissa kuin Tommi Läntinen Elämä Lapselle - tapahtumissa.

Nauratti : )
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Uleåborgir kokeilee eri fontteja testialueella:

-Aivan loistavaa tämä fondue.
-Tämä burgundilainen valkoviini sopii hienosti tähän jänisterriiniin. Makea, mutta hapokas.
-Mansikkasorbetti on täällä kaupunkilaisten suosikki, ja monet tulevat tänne syömään vain siksi.
-Kynttiläillallisia pitäisi viettää useamminkin.
-Annatko pillua?
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
On myös tärkeätä muistaa kaikkien väitettyjen alkoholin työajalla käyttämisten ja selkävammojen lisäksi se että HIFK:n mukaan Francis on varastanut viinaa työnantajaltansa. Tämä jo itsessään olisi voinut mielestäni olla riittävä syy Fransicin erottamiselle.
Tääkin on kyllä taas niin helmihomma kuin vain voi. HIFK hankkii NHL:n superkoutsin. "MÄOLENKOVINKURKOMISSÄÄN"-trophyn voittanut valmentaja saapuu Suomeen. Siivittääkö hän HIFK:n varmaan mestaruuteen? Ei, hän varastaa Pentin viinat...
Mitä tuohon voi lisätä?
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Mitä tuohon voi lisätä?

Täytyy nostaa tätä ylös, tuo -REDS-:in kirjoitus on pyörinyt päässäni jo pari päivää ja yhä se jaksaa naurattaa. "Ei, hän varastaa Pentin viinat..." Voiko olla Suomalaisempaa??

EDIT: Vaikken IFK-fani olekaan, seuraan kyllä erityisellä lämmöllä Penan edesottamuksia, onhan hän lähtöisin Joensuusta kuten minäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
obi-wan käyttää Voiman Pimeää Puolta ja iskee onnensa kukkuloilla olevaa kakskolmosta Yodan kalsareilla kummallekin poskelle:
Kohta muutto n.14neliötä isompaan kämppään ja kustannukset tippuu n.200e/kk ja uudessa kämpässä myös TISKIKONE!!! tämä mies alkaa olla onnensa kukkuloilla.. Ja uusi kämppä ei edes ole huonolla paikalla.
Vanhempien luo on aina mukava muuttaa takaisin.
 

d2uce

Jäsen
Pahoittelen pitkää lainausta, mutta Koliathin letkautus kirvoitti hymyn huulille ja aiheutti jopa pientä naurahtelua.


Upeita juttuja.
Henkilökohtainen suosikkini löytyi tästä :

1. Toni Mäkiaho

MÄKKÄRI!
* * *
MÄKKÄRI!
* * *
MÄKKÄRI!
* * *

2. Mikko Mäenpää

Mänki!
* * *
Mänki!
* * *
Mänki!
* * *

3. Andy Chiodo

ÄNDI!
* * *
ÄNDI!
* * *
ÄNDI!
* * *

4. Miika Wiikman

Miiika Wiikman!
* * * * *
Miiika Wiikman!
* * * * *
Miiika Wiikman!


Miika Wiikman, kavereiden kesken ihan Miika Wiikman.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Argentiina on Argentiina vaikka voissa paistaisi: teatteritaiteen ja järjestäytyneen rikollisuuden epäsikiö, jota ei pitäisi päästää ihmisten kisoihin. Koskaan. Aina kun Argentiina häviää, urheilu voittaa!
Ylläolevassa Copa America-ketjusta poimitussa lainauksessa nimim. mjr kuvailee jokseenkin täydellisesti parilla lauseella argentiinalaisen jalkapallon kokonaisuudessaan, sen menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden.

Mielestäni olisi paikallaan, että aina kun Argentiinan otteluita esitetään jossain (tv, radio, mikä vaan), niin selostajat kertaisivat kyseisen totuuden vaikkapa aina tuomarin viheltäessä pilliinsä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Hei on tää niin saatanan upeeta! Heinäkuu "parhaimmillaan", vettä tulee kuin esterin perseestä ja täällä ainoat kunnon puheenaiheet ovat LUKKO ja ÄSSÄT ja Bros. Perkele länsirannikko ja varsinkin Satakunta pesee koko muun suomen kiekkokeskusteluissa mennen tullen.
Mitä tästä enää oikein tuleekaan, kun sarja alkaa? Kaikki Pata- ja Kettukirjoittajat ovat pelikielloissa? Ja se tapahtuu jo luultavasti reilun viikon päästä kun Pitsiturnaus on pelattu. Mahdollisesti jo klo. 11.15 ensimmäisen kohtaamisen jälkeen. Pistäkää paremmaksi Blues, Jokerit, HIFK ynnä muut fanit. Tähän ei kykene kuin porilainen ja raumalainen. Uskomattoman hienoa kerta kaikkiaan!

Niin ja runkosarjan järjestys päätettäköön vasta, kun Pata on saanut Dallas-apunsa riveihinsä. Ennen on aika turhaa näitä järjestyksiä arvuutella.



Ja siinä yllä herra wrighter esitteli meille raumalaisen orgasmin.

Liigajoukkueiden voimasuhteet - ketjusta. Totaalinen repeäminen.

Ja modet sorry, vähän pitkä lainaus mutta mielestäni tuo koko viesti tarvittiin tuohon.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jostain Kuopion perämettistä tulee tapakonsultti ilman sukkia ja suoltaa itse tällaista:
Ja paskan marjat! Tervemenoa rajan taakse kokeilemaan miten toimii siviilipalvelus!!!

Neljä lausetta ja jokainen päättyy huutomerkkiin (tai useampaan). Onko se hienokäytöksistä suu vaahdossa huutamista kahden sentin etäisyydellä kuulijan naamasta?

Jos luet palstalla olevat huutomerkit 2 sentin etäisyydeltä, lupaan kirjoittaa ne suu vaahdossa.

Tapakonsultti jostakin Kuopion perättimestä ilman sukkia yllätti tällä kertaa positiivisesti.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Lieköhän nuo Kerhon kannustusohjeet sitä kuuluisaa toistohuumoria. Ainakin innovaation taso on samaa luokkaa kuin joukkueen taso tällä hetkellä.
 

d2uce

Jäsen
Siitä voikin sitten kiistellä sivukaupalla onko tappelijasta mitään hyötyä, mutta oma mielipiteeni on se, että jengissä pitää olla yksi pelaaja joka uskaltaa lähteä suihkuun kenen tahansa kanssa. Nielikäinen on tällainen pelaaja, Mäkkäri ei.

Tämä oli jo itsessään, ilman mitään vastaletkautusta jo niin huikea letkautus, läppä ja muu vastaava kirjoitelma, että vetää ihan sanattomaksi.

No hyvä (kai?) ettei Pasilla ainakaan ole mitään estoja.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Kertokaas mikä tuossa yhtyeessä viehättää? Tuo kyseinen biisi on mun mielestä juuri sitä itteään.

Siis CMX:stä puhe.

Tätä Popeda-fanit aina jaksavat ihmetellä. Ehkä siksi, että kaikki biisit eivät kuulosta keskenään samanlaisilta, eivätkä sanoitukset mene tyyliin "kamoon beibi mullon metrinen salko, nyt n***itaan ja dokataan, ota makkaraa".

Parhaita kuvauksia Popedan musiikista joita olen ikinä kuullut
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tää kyllä kirvoitti koko kesän parhaat naurut jatkoajassa. Voimasuhteet-ketjusta poimittua siis.

Annan sinulle ilmaiseksi tässä muutaman perustelun, joilla voit jatkossa puolustautua Brosin paremmuutta julistavia vastaan. Tässä nuo perustelut tulevat:

1. Lukon ykkössentterille on varattu leftin puolen mailoja. Saarenheimo on parempi kuin Bros, koska Saarenheimo on leftin pelaaja. Bros ei saisi väärän puolen mailoilla mitään aikaan.

2. Saarenheimo on parempi kuin Bros, koska Brosin vaimo asuu Oulussa. Jos Bros pelaisi Raumalla, tulisi hänellä ikävä vaimoaan ja se saattaisi näkyä pelisuorituksissa.

3. Saarenheimo on parempi kuin Bros, koska Saarenheimo on suomalainen ja lukossa pelaa useita Saarenheimon maanmiehiä. Bros on tsekki, joten hän ei sopeutuisi suomalaisten ja kanadalaisten keskelle.
GO mirasane GO!
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Simo Häyhä vs. Arndt Pekurinen-ketjusta osui silmään oleellinen totuus näistä keskustelufoorumeilla tapahtuvista pienistä lieveilmiöistä.

Ted Raikas kirjoitti:
Ei helvetti tämä liukuu kauas aiheesta, mutta hei tälläistä tämä on. =D
 

Luiro

Jäsen
Tämä Ikerin teksti naisasiat-ketjussa pudotti aika pahasti.

Varmaan mesen ja tekstarien kautta on ihan kiva ylläpitää orastavaa romanssia, mutta uskoisin että nainen kuin nainen haluaa välillä maistaa, kokea ja tuntea ihan ehtaa lihaa niiden näyttöpäätteelle ilmestyvien kirjaimien sijaan, ja ehkä tässä syy tyttelin hiljaisuuteen?

Ts. nyt panostat itsekin kumppaniin, joka ei asu 300 kilometrin päässä eikä tarvitse olla pelkkien sähkövempeleiden varassa yhteisen kanssakäymisen suhteen. Paitsi jo se sähkövempele on hieromasauva ja pääset henkilökohtaisesti sauvan ohjaimiin kutittelemaan mimosan liekehtiviä lemmengeysiirejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös