Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Drunkenstein
Mielikuvaharjoittelua:

HPK: Francesco Tottia odotellaan Sikakatsomoon, todisti kykynsä EM-kisoissa. Jutta "vihaan oranssia väriä, mittaan mailoja ja itken" Jalonen saa verenpaineeni nousemaan.
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Jamina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HJK
Viestin lähetti Maple Leaf
Jokerien kannattaminen kuuluu ilmeisesti monella nuorella osana normaaliin kasvuprosessiin, hieman kuten uuttera tumputtaminen ja finnien puristeleminen. Tästä syystä en osaa luokitella Jokeri-faniutta sairaudeksi, vaan kokemattoman ihmisen oireiluksi aikuisten pelottavan maailman edessä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Maple Leaf kirjoitti ketjussa "Asia, joka 'avautui' minulle" seuraavasti:

Seuraava oivallus kertoo enemmän omasta idiotismista kuin jonkin suuren teoksen tai taidemuodon aukeamisesta.

Luin jokin vuosi sitten kuvitteellisesta Yhdysvaltain presidentistä kertovan romaanin "Päävärit". Kirja oli erittäin jees, mutta sitä lukiessani ja sen jälkeenkin mietin vielä pitkään, mikä "pääväri" oikein on? Onko se jokin ammatti (vrt. suutari tai räätäli)? Mitä pääväri tekee eli mitä se päävääminen oikein on? Ovatko päävärit vähän niinkuin todellisia pomomiehiä, presidentinkin yläpuolella?

Vasta muutama vuosi kirjan lukemisen jälkeen iski ymmärrys tsekata asia teoksen alkuperäisnimestä. Jumalauta. "Primary Colors". Tunsin itseni aika tyhmäksi, mikä on fiiliksenä ihan okei sekin.
Putosin näppikselle. Kahvit purskahtivat korvistani, kiitos päivän nauruista.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
2+2 ihmisyyden puolesta

Mielestäni yksi parhaista kannanotoista palstalle saatiin viime maaliskuussa nimimerkiltä Ylärima ketjussa, jossa käsiteltiin runkkissarjan ratkaissutta Kärppien tuomarihäviötä Tepsiä vastaan. Puheenaiheena olivat mm. Jyri Rönnin "tuomari""työskentely", Kärppien hermokontrollin pettäminen vastustajan jatkuvaan tökkimiseen ja itselle tulleisiin hipaisujäähyihin (eiväthän zen-munkitkaan näin helposti menetä hermojaan) sekä tietysti Tepsin kuuluisa voittajien kulttuuri, johon ottelu nojatuoleistaan Auran Aalloilta peliä kuunnelleiden ylimielisten turkulaisten mukaan hyvin pitkälle ratkesikin. Ylärima, ollos hyvä:

--------------------------

"Jotenkin nuo tuomari-, kahva-, rotta- ja muut syytökset eivät nyt vakuuta ja tuntuvat tosi hävettävältä ruikutukselta. Mutta jotenkinhan tässä nyt täytyy kuitenkin päästä Tepsiä mollaamaan, joten yritetään tätä kautta: Tepsin pelaajat ovat ihmisinä vajaita, tunnevammaisia. Ei kunnon täysipainoista tunne-elämää elävät ihmiset ole tuollaisia, joilla ei tunnu koskaan nousevan kusi hattuun tai maila rupea puristamaan johtoasemassa, tai päät painu tappioasemassa. Sellaiset ovat robotteja, jotka ovat tukahduttaneet osan itsestään, syvimmästä ihmisyydestään. Tylsimyksiä.

Kunnon ihmiset ovat sellaisia kuin Kärppien tai Hifkin pelaajat. Heti kun ollaan vähän jotain melkein saavutettu niin ruvetaan leijumaan, nuolaistaan ennen kuin tipahtaa, vaivutaan tappiolla itsesäälin ja turhautumisen synkeisiin syövereihin, lyödään läskiksi, pannaan looteriksi, hukataan pallo. Jos kaikki maailman ihmiset olisivat Tepsin pelaajia, niin edes Salkkareita ei saisi yhtään jaksoa kirjoitettua, puhumattakaan jostain vähän väkevämmästä draamasta. Tunnuslauseemme olkoon: Kärpät - 2+2 ihmisyyden puolesta!"

---------------------------

Niinhän siinä kävi, että lopulta isommassa väännössä hermokontrolliharjoittelua saanut Ihmisyys voitti Robotit ja Voittajien kulttuurin, vaikka tuiki tärkeästä runkkiskannusta pitikin sen takia luopua. Matkalla ehdittiin panna yksi matsi looteriksikin. Kärpät - 2+2 ihmisyyden puolesta.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Sinettiseuravalmentaja Sihvonen: Päätoimittaja Antti Wennströmin pitää terästäytyä ja laittaa pihalle moderaattoreista kaiken maailman nörttipojat ja ottaa tilalle tormakoita lätkäjätkiä ja medialogiikan vastavuoroisuuden ymmärtäjiä

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jukurit-Pelicans 7-2 pelin jälkimainingeissa tämä kommentti herätti hilpeyttä muuten mollivoittoisen kirjoittelun lomassa Harjoitus ottelut 2004 ketjussa(Pelicans).

Viestin lähetti Stranger
Ei pidä hätääntyä. Saatiin karistettua ennakkosuosikin paineet pois harteilta ennen liigan alkua.
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Nimimerkki Bon sai aikaan hymyilyä kertoessaan "Mitä ohjelmaa käytät musiikin hakemiseen"-ketjussa omasta softastaan:

Viestin lähetti Bon
Vielä kesällä käytin "Tyttöystävä 1.X" hakuohjelmaa, mutta sitten päivitin sen Vaimo 1.0:llaan. Vaimo 1.0:ssa olen huomannut pienen bugin. Hennes ja Mauritz spyware on ilmestynyt lähes jokaisella käyttökerralla.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
PeteX letkaisu hauskan: "Saat anteeksi, vaikka tyttäreni itkeekin hysteerisenä vieressä ja kasaa roviota Muumi-videoista. Se on katsos vähän sama kuin meikäläiselle olisi nuoruudessa kerrottu, että Batman ja Robin on homopari. Moista valhetta olisi ollut vaikea niellä ja sulattaa."
 
”En ole koskaan väittänyt, että kaikki konservatiivit olisivat typeryksiä. Sen sijaan kaikki typerykset ovat konservatiiveja.” - John Stuart Mill

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pari helmeä HIFK kausi ketjusta:

Viestin lähetti Meedio
KANNATETAAN ! ! ! !

Aloitetaan vaan jo 2005-2006.

Lisää kekusteltavaa...
johon

Viestin lähetti JHag
Tää on paras ehdotus aikoihin!

Voinkin avata kauden 05/06 ketjun samantien:

Vittu missä on meidän vahvistukset! Penan seuraaja Usko on ollut duunissa vasta kuukauden ja jo nyt se on törsinyt perkele ens kauden ja kolme seuraavaa! Kaikki muut on hankkinu jo vaikka ketä ja me hävittiin Niuvanniemellä Kalpalle 1-0 eli samaa paskaa taas tulossa. Missä on meidän kakkossentteri ja veskari?! Tässähän alkaa olla jopa ikävä Penaa, joka sai sentään hopeaa viime kauden jengillä ja nyt tää Usko on jo sählännyt Luttisen, Hirson ja Vihkon muualle, ihan sairasta päästää tollasia runkomiehiä Ruotsiin, Sveitsiin ja NHL:ään, ois saatana Usko tarjonnut tarpeeks liksaa. Vittu, Stubb ja Pena takaisin!

PS. Eikös se Kangasniemi ole joku jurvelokylästä kotoisin oleva pakki? Voittiko se yksin HIFKin?
Nämä tahtoo aina naurattaa pohojosen miestä:

Viestin lähetti Balderis
Kangasniemi on jossain kehä III;sen ulkopuolella vissiin? En ole ainakaan kuullut että olisi täälläpäin. Joo, me hävittiin 4-0 Jypille siellä. Taisi olla ensimmäinen matsi jengiltä kesän jälkeen.
So fuckin what? Mitä nää intomielisimmät ryynikaupungin landepaukut mekastaa ja miksi pitää kaivaa esiin kyseinen matsi?? Mitä sitten jos ei Arttu tehny yhtään byyriä siellä??
Pääasia että lappaa niitä sisään sitten syksyllä, talvella ja keväällä. Luttisesta odotan henk.kohtaisesti paljon. Toivottavasti en pety.

Viestin lähetti Thornton
Ehh? Intomielisimmät ryynikaupungin landepaukut? Joku pudottanut poikien legot patterin väliin? Käykää niissä peleissä ja muistakaa ottaa lääkkeet.
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sergei_K tässä arvuuttelee Jypin Holtarin lupaamaa sentteriä, jolla tuttu nimi.


Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Tai sitten nimi vaan muistuttaa jotain meille kaikille tuttua asiaa. Jiri Burger? Ondrej Paska?
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
nuckheadin retorinen kysymys koko Niinimaa<->Summanen -myllerryksen keskellä räjäytti pankin:

Pitäisikö Summasen olla kaikkien kaveri ja antaa karkkia ja pusuja silloin kun pelaaja ei ole onnistunut tai ei anna kaikkeaan joukkueelle?
Mielikuva pusuja jakavasta Summasesta saa vielä kolmannellakin kerralla kahvit lentämään monitoriin asti. "Ei se mitään, Janne. Ensi kerralla sitten paremmin. *MUISK*"
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Toimitus
Löysäily, sekä asenteellinen että pelillinen on ollut helposti havaittavissa.

Kiittäen,

Matti Liljaniemi
Toimittaja
Jatkoaika.com
Perustele. Missä asenteellinen löysäily on ollut havaittavissa.

Jos Niinimaa on ollut paska, miksi hän on pelannut?

Kiittäen,

MiikkaL
Tyhjäntoimittaja
Intternet
 
”En ole koskaan väittänyt, että kaikki konservatiivit olisivat typeryksiä. Sen sijaan kaikki typerykset ovat konservatiiveja.” - John Stuart Mill

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suomi-Saksa-pelin ketjusta:

Viestin lähetti trumppa
Leikitäänpä vielä hiukan ajatuksella. Jos Suomi pelaa välierässä munattomasti, mutta jostain kumman syystä vastustaja pelaa vielä munattomammin ja Suomi voittaa. Veikkaanpa, että JA:ssa huudetaan hoosiannaa ja ylistysvirsiä viikon päivät. Saksa-matsia lienee aika monet seuranneet mäyräkoira kainalossa 8-0-voittoa odotellen ja kun sitä ei tullutkaan, niin se kuuluisa virhreä vihannes napsahti nenään. Minulla ko. eines pääsi vain viiksikarvoihin saakka.

Ei muuta ku jalat kuntoon ja finaaliin !
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Pari helmeä

"13. Jyp Muutamat Fanit ihan Pee'stä" - Loponen

"Ässien peli oli viime kaudella ajoittain varsinaista haista paska- kiekkoa." - Näkkäri
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | "Lukko on todella surkea joukkue 100v kuntopuntarin mukaan" - @AllBehind

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Twite
Itse itseäni korostaen. Kuten muutkin, näen omia näkemyksiäni tukevia faktoja kaikkialla. Viimeksi Jalosen lauseessa "lättyjä heittävistä takatukista".

Oli siinäkin kiteytys HPK:ssa viime vuosina olleista tsekkiläisistä pelureista. Vai ketä muka JJ tarkoitti? Lättyä heittäviä takatukkia... Niin, ovat varmaan valmentajalle haasteellista janneniinimaaluokkaa käsiteltävinä. 20 väisästä riviin vaan ja menoksi. Onpahan ainakin "hallittu riski".

Itse otan mielummin lättyä heittäviä takatukkia kuin mailoja mittailevia etulettejä.
Tyrsk! Tämä saa kyllä syksyn 2004 letkautus arvonimen.
 
Viimeksi muokattu:
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Kumpikohan valmennustyyli herättää enemmän luottamusta:
Aravirran tumput suorassa seisominen ja kykenemättömyys taktisiin muutoksiin kesken pelin vai sen se, että Summanen tärisee pelaaja-aitiossa suu vaahdossa ja murisee itsekseen kuin juuri laukeamassa oleva Paavo Lipponen?
 
Jäitä ammeeseen Jepson! Herra kylpee pian!

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti nuckhead
Pitäisikö Summasen olla kaikkien kaveri ja antaa karkkia ja pusuja silloin kun pelaaja ei ole onnistunut tai ei anna kaikkeaan joukkueelle?
Tämä oli muuten Satakunnan Kansassa aamulla. Alla luki:
Nimim. nuckhead jatkoaika.com-keskustelupalstalla
 
"Jotkut pitivät sitä itsekkyytenä, mutta minusta se ei ollut sitä. Koko pelin pääideanahan on maalinteko. Se ratkaisee kaiken. Peippalu peippailun vuoksi voi olla kivaa ja kaunista katsella, mutta siitä ei ole mitään hyötyä."
Arto Javanainen 1959-2011

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Rööri kuvailee, miksi paini on turhin urheilulaji:

Rööri puhelimessa....
... kuuleeko Predator?

Tottahan toki he piereskelevät, mutta oletko veli hyvä pannut merkille kuinka naukea on tuo tiiviiden pakaroiden välistä pusertuva henkäys? Se on kuin hirtetyn viimeinen marahdus köyden pusertaessa hekitorven lopullisesti ruttuun. Kuin viime viesti eläville kaikkivoipaisesta ahtaudesta. Lähes huomaamaton on se väristys minkä tuo ympäröivässä kudoksessa aikaansaa. Vain kaikkein kouliintuneimmat katsojat tuon väreen huomaavat.

Olen minä käynyt seniori-paineissakin. Epämiellytävän näköistä ähellystä kaikkinensa. Isot karvaiset miehet pusaavat toisiaan vasten saamatta valmista aikaiseksi. Kitkerä kuonien kyllästämä hienlöyhkä kantautuu katsomoon. Tarkaavaiset katselijat saattavat nähdä kellanvihreiden vaahtohattaroiden pyörteilevän hikirauhasiensa yllä. Viston oloista puuhaa, mihin ei kukaan täysipäinen ottaisi vapaaehtoisesti osaa. Hekin piereskelevät painiessaan. Päästelevät kiverimmissä immelmanneissa pitkään höplöttäviä kaasupäästöjä, jotka löyhkäävät vanhalle maidolle, taikka hapankaalille. Pierun hoplotus saa heidän väsyneet kehosa vavahtelemaan. Aalto kulkee kuin veteen heitetyn kiven aikaansaamat renkaat vavisuttaen löysää lihaa päästä varpaisiin.
Ällöttävää -paini tulisi lailla kieltää yli kaksikymppisiltä.

...tavoittelemanne henkilö puhuu juuri nyt toista puhelua, yrittäkää myöhemmin uudelleen... och samma på svenska...

________________
Rööri


Maukasta...
 
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Suomalaiset ovat katsoneet naama punaisena kateudesta vanhan kunnon Punakoneen klip-klap kiekkoa ja ottaneet tämä jääkiekon täydellisyyden ilmentymäksi. Kaikki muu on nappiverkkarien mielestä epäortodoksista hapatusta.

Sinänsä tämä on aika paradoksaalista. Sinikauluksinen duunarikiekko, missä laitetaan itsensä likoon, annetaan kaikkensa ja armottomalla työnteolla muistuttaa tätä vanhaa Itäblokin maata liikaa bolsevikkien vallankumouksesta missä proletariaatti otti vallan omistavalta luokalta. Kaukaloiden raatajat kukistavat joukkovoimalla individuaaliset diivat. Duunarius ja paskainen työnteko haiskahtaa kommunismilta. Siksi kaukalossa pitää liikkua runollisella kauneudella kuin baletissa ja maalit pitää syntyä hikoilematta, punnertamatta komeiden kuvioiden seurauksena. Luoja paratkoon, jos joku hikinen mikkoeloranta tekisi vaikka alivoimalla tahtomaalin! Se ei ole oikeaa jääkiekkoa.

Jukka Hentusen avausmaali oli kaikkien aikojen rumin maali. Suomalaiset sylkevät kun näkevät Jere Lehtisen potkivan kiekkoa laidassa Saku Koivulle, joka kiepauttaa kiekon maaliin. Potkivan? Eikö se Jere edes häpeä kun ei mailaa osaa käyttää.

Jääkiekko kuoli eilen illalla.
Tämä löytyy ketjusta "Taitotaso Suomi vs. muut".
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti zamuel
Re: Re: Re: Re: Re: Shoppailu?

Mieluummin sitä kuuntelee Kartri-Helenaa ja syö lasimurskaakin, kun piinaa itseään moisella kokemuksella.
 
Me juuaan tää öljy ja mennään eteenpäin.

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Predator osuu

Viestin lähetti Predator

Niin no, onhan Tommi Santalakin IFK:ssa roolipelaaja - hänen roolinsa on Näkymätön Mies.
Hulvatonta ;)
 
Kim Jong Il is a gifted thinker and a great master of leadership -Ricardo Chavez Gutieres
Democratic Peoples´s Republic of Korea - the bulwark of socialism
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy