Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
- Kärpät-Ilves 16.1.2002 pelin jälkimainingeissa:

"Tämän päivän Aamulehden mukaan Räsänen on kuin puulla päähän lyöty. Se vaan kummastuttaa, kuinka tuonkin toteamiseen on kulunut yli 50 vuotta aikaa."


- Eräs arvoisa IFK-kannattaja IFK-Kärpät 3.12.2003 jälkipeleissä

"Sata vuottako tässä täytyy odottaa, että jostakusta tulee edes jotain. Joululahjoiksi hankin Häppölälle kirjan ''kuinka voitan aloituksen, tai edes häviän niukasti', Grunnille, Viitaluomalle ja Vihkolle VRn junalipun johonkin divarikaupunkiin ja Hirsolle joko levyn 'surfing USA' tai kirjasarjan 'jääkiekon ensialkeet, osat 1-40', kirjoittanut Terran Sandwith'"


- IFK:n fanien kommentteja huhtikuussa 2003 tulevan kauden joukkueesta ja vähän muustakin...

"En myöskään halua nähdä HIFK:ssa mitään kädettömiä pikku Mikkihiiriä, sillä minä haluan Verta, Hikeä ja Taklauksia, enkä mitään saatanan Disney On Ice- Show:ta."

"Noora takaisin ja muutenkin isommat hinkit"

"Ei voi kun ihmetellä siitä, että kohta kuussa asutaan ja erätaukojen bissen saaminen on edelleen niin saatanan vaikeata. Voisiko se tosiaan olla mahdoton yhtälö, että niitä bissejä varten olisi yksi pikana toimiva 'tasarahakassa', josta kepardin saisi liukuhinatyyliin?

Nyt joku harjoittelija höylää vartin verran pankkikorttia ja kyselee elämäänsä kyllästyneeltä tarjoilijalta 'hei miten tää toimii?' Tsiisa. Kauppa se olisi joka kannattaisi, jonot ovat Neukkuhistoriaa. Mutta ei, sama tauti vuodesta toiseen."


- Erään Kärppäfanin kommentti Heikkilästä talvella 2003:

"Tällä joukkueella voitaisiin menestyä vaikka kuinka, mutta eihän se voi onnistua suojatyöläisemme pelatessa taskubiljardia illasta toiseen vaihtoaitiossa"
 
Jäitä ammeeseen Jepson! Herra kylpee pian!

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ymmärrän että Raumalla ei tätä allekirjoiteta, Bootsimies-Kaljupää -ajanjakson jälkeisen nousun ollessa ilmassa.

-Carlos
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Toisten pohtiessa (puoli- tai vartti)vakavasti, kuinka a) lähestyä ja b) lähestymisen ns. onnistuessa puhutella toimistossa miestä riivaavaa 17-vuotiasta flirttiperkelettä kirjoitti Cairns kommentin, joka herätti minimalistisuudellaan ainakin tässä päässä tiedonkäsittelyketjua ankarahkon naurunpuuskan.

Viestin lähetti Cairns
huoraa turpaan
 
"I only shoot and score then you score then will come." - Jesse Puljujärvi

Miguel

Jäsen
Jatkoaikalaisten letkautukset ovat kyllä aiheuttaneet ties kuinka monesti hillittömiä naurunpuuskia.

Otetaan nyt yksi esimerkki, ensimmäisenä mieleen tuleva. Pelicans-Tappara -ottelun jälkimainingeissa 1.10.2002 päiviteltiin pelikaanien voiman puutetta. Ensin jerry irvailee silloiseen voimavalmentajaan Kyösti Lampiseen viitaten:

Viestin lähetti jerry
Onhan meillä se alppihiihdon puolella menestynyt voimavalmentaja siellä tekemässä pojille treeniohjelmia. Kalle Palander puolestaan on maailmanmestari.

Taisi se kuntohuippu osua varsin lyhyelle ajalle kummallakin, Kallella MM-kisoihin ja meillä Jyppi-peliin. Hienoja saavutuksia molemmat.
Ja vitsin täydentää nimimerkki 1900:

Viestin lähetti 1900
Jotenka nyt selvisi, miksi joukkue on täynnä pujottelukeppejä.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Oma top 3

Sulovilen:
"Jyppiläisten keskustelukyky ynnä paskansietokyky on kyllä suoraan Porilaiselta nakkikioskilta. Mitenkään Porilaisia väheksymättä se on heidän tapansa kommunikoida ja muiden tulee elää sen kanssa."

Kaikkien idoli, oululaisten ystävä, Sergei Krivokrasov:
"Miten voi kuvailla Nutikan viikon mittaista loukkaantumista? Hyväksi aluksi. Joulukuun 27. päivä Lappeenrannassa tuo käsiamputoitu apina pääsee taas koohottamaan räkä poskella ja aivot/pelisilmä narikassa. Toivottavasti saisi ruokamyrkytyksen pilaantuneeta joulukinkusta...."

Nimimerkille Tepa annetaan erikoiskunniakirja tästä:
"No kun Jyppiläisten mielestä yhä Karalahti, Helenius tai Mikkola pitäisi pudottaa joukkueesta, niin kysympä seuraavan kysymyksen, onko Korhosella NHL-varaus? Ei taida olla. Onko näin, että sadat agentit on väärässä ja ei ole huomannut Korhosen loistokkuutta, mutta ovat pitäneet noita muita pelaajia niin hyvinä, että heille kannattaa uhrata tuo NHL-varaus."
 
[21:44:15] <Kemulator> pelotti hallilta poiskävellessä, kun arsi oli jälkiverryttelylenkillä ja meni viemärin ritilän yli. onneksi osui jalat kiinteisiin osiin.

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näillä sanoilla henkilökohtaisesti tuntemani palstavaikuttaja kaipailee ilmeisesti Kim Ahlroosia.

Viestin lähetti Romppanen
Muttasm issä o nKim qahl Roos?? Siis legentaarinen numero kius? MITÄ??? MISÄ ON???

 
"Pain is only weakness leaving the body"

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kootut porot

Nämähän täältä vielä puuttuu.

Teillä Oululaisilla ei tuota ongelmaa ole kun painatte menemään porolla pitkin metsiä neljäntuulen hatut viuhuen,pitäisi tilaa riittää.
- kettu666

- Ei ne todellakaan millään poroilla matkojaan taita. Iglulta toiselle matka käy oululaisilta parhaiten jääkarhulla ratsastaen, ja jos sää on liian kylmä karhuille ja lumikinoksetkin tuppaa olemaan yli miehen korkuisia, niin silloin otetaan vielä pingviinitkin työntämään. - Teacup

ja Kahvarat

Väärin. Kahvakiekon juhla nähdään _jo_ lauantaina, kun "Tammerkosken sillalla"-humppatöräys saapuu uuden vetäjänsä, Mika Saarisen johdolla lauantai-illan paritansseihin. Jenkkaa, salsaa, fox trottia ja tietysti ketsuppitanssi! On muuten miesten haku.

Ja voi peijooni kun noita raktoreitakaan ei ole ku myivät ne tuota niin noin Amerikkaan...perhana, minne ne sukulaiset nyt vie ensi kerralla, kun paikallinen nähtävyys katoaa! No onhan tuo Nelostie. Tai sitten Haapamäen Höyryveturipuistoon!

Mutta jäiväthän nuo Sussuki Monkeyt, niin Jyväjemmarien talikkoyhdistys pääsee sittenkin sunnuntaina lähtemään tennissukat lahkeiden päällä kohti Suomen Tiranaa. Lähtee samalla se lannan haju luistimista...

Kaikki Huerzolta
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kunnia saada halliin vierailemaan suuri suomalainen joukkue, josta on putkahtanut näin suuri määrä jääkiekkotähtiä ja muita vaikuttajia: Christian Rapp, Calle Brander, Matts Hagman, Pippi Långstrump, Stig Wetzell, Nils Holgersson, Frank Moberg ja monia, monia muita. Historia ja perinteet ovat jättekiva asia!

Kuinkahan Aravirran, tuon lumikkoja, marsuja yms. karvaisia pikkuotuksia sympatisoivan ylivertaisen valmentajagurun henkinen kuuppa kestää, jos Petteri Punakuonot taktisesti oivallisella pelillä päästävät Aran joukkueen 1 - 5 johtoon? Voisi jo kuvitella kuinka vuoden takainen katastrof plötsligt kommer ihåg. On kuin solmio eläisi omaa itsenäistä elämäänsä ja ryhtyy hitaasti suorittamaan boa –käärme imitaatiotaan. Kipu leviää vasemmasta kyljestä keskemmälle ja kylmä hiki valuu silmille, armeliaasti katseen kaukaloon sumentaen. Puhumattakaan siitä ilkeästä, tahmeasta tunteesta, joka verkkaisesti valuu alaspäin pitkin reisien takapintaa.
”Pärdis, Lennu och Brettis, hjälpa nu. Ara fick en hjärtslag…” Ehkä tämän taistelun tärkeimmät kamppailut käydäänkin vaihtoaition takana ja Hifkin pelit ovatkin jo nyt ratkenneet. Pian kun Oulun Kärpät ovat peräkkäin lähettäneet Jokerit ja Hifkiläiset tutustumaan beachvolleyn, minigolfin, hiekkakakkujen ja puhallettavien rantalelujen kiehtovaan maailmaan, niin tarkoittaako se sitä, että kärppäläiset ovat Stadin Kingejä? Reindeer rules ok! *flin*- Anton

Pelaajabudjetti on ennakkosuosikki. Silti pelaajabudjetti saa kovan vastuksen pienemmästä kaupungista, missä on pienempi halli. Hengen on syytä lähteä nöyränä pelaajabudjetin kaatoon, muuten pelaajabudjetti menee jatkoon. Toki hengellä on silti erinomaiset asetelmat lähteä tähän ottelusarjaan, koska hengellä on nostetta ko. paikkakunnalla. Tai näin olen kuullut. Siltikään hengen ei ole syytä kumartaa pelaajabudjetin kuvaa, vaan ihan rohkeasti lähteä pelaamaan omaa peliä. Se on henki vastaan pelaajabudjetti. Niin, ja otteluparihan ratkeaa siihen, kumpi tahtoo enemmän. Pelaajabudjetti vai henki. Kas siinä kysymys. Symppis pisteitä ei jaeta, vaan tulos tulee kovan yrittämisen kautta ja lopussa kiitos seisoo.

- blue line
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tuo edellä mainittu Red-Heartin viesti on henkilökohtainen suosikkini.
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Tommyn spontaani viesti jaksaa naurattaa vieläkin:

Viestin lähetti Tommy
Nyt on pakko, anteeksi vaan, tulla nauramaan teille niin päin naamaa!

Niklas Hedberg, HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH!!

Ei vittu Pena sä oot kova jätkä.
 
"Harvemmin meidän tarjouksiimme vastataan ei"- Matti Virmanen

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
omat poiminnat...

fuck... väärä ketju
 
"Joillain on kuulemma sellaset nepparit mitä pikkulapsilla käytetään ettei rukkaset tipu ja katoa!" - Patrik Lostedt 30.1.2006

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaipa tästä seuraa verkkojen uuslaskenta ja sen myötä kiintoisampi loppukesä. Sylettää kuitenkin, semminkin kun sampi jo toisen kerran karkasi pannulta takaisin järveen. Pisti myhäilemään kun saamelaiset menettivät Lieversin ja Smythin kertalaakista, mutta nyt näyttää paska tavoilleen uskollisena valuneen alaspäin - etelään. - Clocks

Ja Penan kesä eiku paranee, äijä pääsee matkalle. Loistavaa IFK, luottiko PENA siihen et Tommi jää koska ei ole ketään uusia nimiä julkastu? Tuli taas jännä kesän loppu.
"..Finnairin vuorolle PENA 2.centteri viimeinen kuulutus portti B5."
 
Viimeksi muokattu:
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä on ja pysyy kaikkien aikojen letkautuksena. "En mä voi lähteä peliin, kun on matikan koe seuraavana päivänä."

Saipa-fani Dale (Kale).

Kiekkopesässä kun Hartwall Areenalle SaiPa oli tulossa Jokereita vastaan pleijareissa.
 
Viimeksi muokattu:
”Kyllä tää on ollu hyvä kesä siinä mielessä, että meillä ei lusmuilijoita ole porukassa, on jo lähteneet jonnekin muualle, lentäneet." Kailajärvi syksyllä 2002.

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Viestin lähetti Masahiko
Pidetään tasomme!

Ensinnäkin kiitos meille kaikille palstamme hyvästä ja asiallisesta
tasosta.
Erehdyin laittamaan pari asiallista avausta futisforumiin,mutta
saamani palaute oli tasoltaan lähinnä päiväkotitasoa.
Myös futiksesta pitävänä harmittaa,kun ei ole kunnon keskuste-
lu palstaa.
Palataan JA:N tasoon.Se on niin korkea,että tehtäisiinkö uuden-
vuoden lupaukset tason ylläpitämiseksi.Olisi mukavaa jatkaa
tällaisella palstalla myös ensi vuonna.
Halataanko?
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Polvipetteri lohkaisi mielestäni aika hyvin Korkeasaaren eläintarhaa kritisoivassa ketjussa:

Viestin lähetti polvipetteri
Paviaanit olivat oloihinsa niin tyytyväisiä, että perseen lisäksi punoitti pääkin. Siis päätelleen siitä, mitä niiden paskaisten ikkunoiden takaa näki.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
cosmic "Valtteri salatuista" rodeo kirjoittaa "salainen suosikki" -ketjussa:

Sitä paitsi Teemu Brunila on aika...Siis jos tilaisuus koittaisi, niin ehkä voisinkin...Tai enpäs sanokaan mitään. Mutta korostan kuitenkin, että ihan heteroita tässä ollaan...Minulla on avovaimokin, ettäs tiedätte.
 
Gabba Gabba Hey

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nimim. Aurinkotuuli jättää Jatkoajan Kim Hirschovitsin johtaessa SM-liigan piste- ja jäähypörssiä joulukuussa tehoin 66+66, 190 pim. Viimeiset näköhavainnot Aurinkotuulesta saadaan tammikuun pakkasilla, kun mies juoksee sukka munassa amok-juoksua jossain päin Kuusamoa. - bystander
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

timosusi

Jäsen
Nimimerkki The Original Jags päättelee mielestäni täysin kuolemattomasti "oikean" vastauksen nimimerkin Sistis ehkäpä jopa retoriseen kysymykseen:

***Sistiksen viesti****
---------------------------------------------------------------------
Viestin lähetti Sistis
Pohjautuvatko kymmenen käskyä länsimaiseen moraalikäsitykseen, vai pohjautuuko länsimainen moraalikäsitys kymmeneen käskyyn? Sitä voi jokainen mielessään pohtia...
--------------------------------------------------------------------------------

***T.O.J.*************

Kymmenen käskyn laki oli olemassa ennen kuin käsite "länsimaat" oli edes syntynyt. Tästä kai voimme päätellä oikean vastauksen.


Edit: Unohdin heittomerkit.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
punaisen#20 heitto, kun Hockey Night tiimiin kuulopuheiden mukaan liittyneen Inkan lookia arvoteltiin:

Viestin lähetti punainen#20
Älä välitä! Ei Jutila ja Saukkonenkaan kovin "kissamaisia" ole! Jutilakin ennemminkin "possumainen", eli kyllä se Inka sinne sopii kuin lehmä navettaan....
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

ZOOM

Jäsen
Siis kyllä Cairns kiteytti mielestäni ehdottomasti parhaiten ajatuksensa tuossa keikistely-ketjussa tällä: HUORAA TURPAAN!-letkautuksella.

Allekirjoittanut kyllä ainakin hajosi täydellisesti... lyhyestä virsi kaunis, vai kuinka se menikään...
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti ZOOM

Allekirjoittanut kyllä ainakin hajosi täydellisesti... lyhyestä virsi kaunis, vai kuinka se menikään...
Samaten. Kommentti jotenkin pomppasi silmään siihen asti jotenkuten asiallisuuden puolella pysyineiden kirjoitusten joukosta :)
 
Ps. Jos voisin laittaisin äänestyksen kiilttääkö poikakaverisi pallit muttei seiso !

-Sv. veinikretski

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oot sie TM kyllä hauska tapaus. Oikein fanien fani.
Jaksat hehkuttaa vanhoilla mestaruuksilla, oot sie oikeasti kaappi-Ilves?
Kun Ilvesläiset kuulemma hehkuttaa vanhoilla mestaruuksilla.
Näin kuulin.

Kiitokset tästä Cololle. Ja TM:hän on Tapparan mies. Ainakin minulle sou ja uppos.
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Tepa
Oot sie TM kyllä hauska tapaus. Oikein fanien fani.
Jaksat hehkuttaa vanhoilla mestaruuksilla, oot sie oikeasti kaappi-Ilves?
Kun Ilvesläiset kuulemma hehkuttaa vanhoilla mestaruuksilla.
Näin kuulin.

Kiitokset tästä Cololle. Ja TM:hän on Tapparan mies. Ainakin minulle sou ja uppos.
Sorry Tepa jatkan hiukan sillä minulle varsinainen "letkautus" avautui tästä:
”oot sie oikeasti kaappi-Ilves kun ilvesläiset kuulemma hehkuttaa vanhoilla mestaruuksilla.”
TM vastaa, ”ei se tee minusta kaappi-ilvestä vaikka 2003 mestaruudesta muutaman sanan mainitsinkin.
Naapurin miesten hehkutukset onkin sitten jo niin kaukaa menneisyydestä, lienevätkö he edes olleet paikanpäällä kyseisiä pelejä näkemässä.”

Terveisin koo
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy