siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Ei minulla ole tähän kuin yksi ainoa vastaus: ukkometso. Siis paras nimimerkki.

Huonoin ei tule mieleeni, joten sellaista ei sitten mielestäni olekaan.
 
"Nöyrän kanssa tulee tuloksia. Nöyrä on valmis pysähtymään ja menemään itseensä sekä miettimään, mitä voisi tehdä toisin ja mitä voisi oppia". Minna Marsh

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Bª™ªN, Tunnettu Sotilas & Vanha Len. Jokainen omalla tavalla kekseliäitä (tai jostain kopioituja, hyi hyi) nimimerkkejä. Itselläni meni muiden tapaan aikamoinen tovi keksiä Vanha Lenin toinen merkitys..

Huonoimmista vastaan ehdottomasti omani.. FutureHockey oli sellainen hätäinen ensisipaisu kun en parempaa keksinyt rekisteröityessäni ja monesti olen koittanut löytää namiskaa josta pääsisi nimeä vaihtamaan... Ei vain oikein iske tämä nimi edes itseeni joten kai se kertoo kaiken oleellisen?
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
monesti olen koittanut löytää namiskaa josta pääsisi nimeä vaihtamaan...
Vaikka yv nimimerkille Moderaattorit, jossa kauniisti esität asiasi ja uuden nimimerkin. He sitten muuttavat sen, jos niin suvaitsevat.
 
"People who knew hockey and Finland spoke about Urpo Ylönen the way Jedis would talk about Yoda or Obi-Wan Kenobi"
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Parhaat ovat yleensä hauskoja ja omalaatuisia. Vanha Len, unelmaselluliitti, Mats Bedö... Paljonhan niitä on. Myös lyhyet ja ytimekkäät kuten Evil toimivat.

Kuten jo monet ovat todenneetkin, niin nimimerkit joissa on numeroita ovat yleensä niitä huonoimpia. Minuakin on harmittanut alusta lähtien oman nimimerkkini perässä oleva numerosarja, mutta sen laitoin lähinnä pakon edessä, kun täällä oli jo nimimerkki Nosebleed. Omani taas on tuosta sanasta eräänlainen parimerkityksellinen väännelmä.
 
19 - 3

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Pula-ajan Tretjak kolahti silloin ensi näkemältä ja on aivan huikea.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Спарtak, CKA
Olisi kyllä aika kova juttu, jos Hannu Aravirta, Kari Jalonen, Juhani Tamminen, Petteri Ahomaa, Timo Jutila ja Petteri Sihvonen keskustelisivat enemmän ja vähemmän asiantuntevasti vaikkapa kananmunan paistamisesta hellan päällä. Tai jostain pokeriturnauksesta.
Samaa absurdiusteemaa noudattaen, kuvitelkaa schollin kommenttien viihdearvo nimimerkillä Tarja Halonen. Tai jos viljuri esiintyisi esim. nimimerkillä Timo Soini.
 
"Ruumiina syntynyt. Kai Suikkanen on väärässä paikassa väärään aikaan."
-Petteri Sihvonen Collection 13.11.2008-

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Suuri kiitos! Jäi meinaan pikkuisen häiritsemään, kun ei vaan muistunut mieleen.
Hyviä olivat jututkin jo tuolloin:

Jos joskus sattuis tulemaan ero, niin sitten vois kayda kuittaamassa tallasen kombinaation: neekeria perseeseen. Ihan vaan kokemuksen takia. Elamahan on kokemuksien kerailemista, eiko?
En tiedä mistä aivolokeron kätköistä tuo muistui mieleen, kun ko. kaverista puhuttiin, mutta pakko oli kaivaa esille. Kiitos ja anteeksi.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Selvitä ensin se suosikkijoukkue, ennen en auta tuon toisen nimen suhteen ;)
Suosikkijoukkue lienee KoklU?

Ei tarvitse kertoa toista nimeä. Alkoi jo pelottamaan, että lähteekö tästä huumorista perkele kirjoitusoikeudet, kuten mustaseiska pelotteli. Mitä helvettiä sen jälkeen teen työaikana? Ajatuskin kauhistuttaa.
 
Are you Bockybautakallio?

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aina ei tarvitse nikki liittyä edes suoraan jääkiekkoon, jos muuten on hyvä.

Mikähän tausta on nimimerkillä ufon kaakao? Voi ainakin onnitella, että tuskin on kellään muulla tullut sama mieleen. Todella omaperäinen.

Tykkään kovasti nikistä Surukuku. Se vaan soi kuin runo, vaikka tiedänkin, että viittaa käärmeeseen.Hieno.Mirasanekin on kiva, vaikka yht´äkkiä en merkitystä kyllä tiedäkään. Voisiko Mirasane hieman valaista?Tuntuu, että pitäs tietää, mutta jo pitempään on pää lukittunut asemaan "hauki on kala".

Noista aiemmin mainituista nimikikkailuista Vanha Len avautui kyllä pian, mutta esim. tuo Mats bedö ei. Semmoista.

En tykkää alapäähuumorinikeistä yhtään. Jotenkin liian teinikeskeistä touhua nikiksi, sori vaan.

Omasta nikistäni tykkään kyllä kovasti. Tuo mieleen pohjoisen kotini ja Lappiin luonnollisesti liittyvän noitarummun ja onhan noita erilaisia rumpuja katsomossakin:)
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonat, ManU, Vegas Golden Knights, SiiPe
...
Esimerkkinä vähemmän onnistuneista mieleen tulee TykkiJutila, joka taidettiin mainita siinä junttiketjussakin. Ja ihan syystä. Toki ei mitään henkilökohtaista, aina ei vain osu.
No en menis kehumaan puuvillasuutakaan =D Toki ei mitään henkilökohtaista, aina ei vaan osu.

Kuten olen aikaisemminkin sanonut, että nimimerkkini juontaa junnuvuosina saamaani "lempinimeen" ja se nyt oli mielessä, kun tänne aikoinaan rekisteröidyin. Ja olen toki itsekin miettinyt sen "järkevyyttä", mutta en saatana sitä lähde vaihtamaan, vituttipa se jotakuta tai ei. Makunsa kullakin...
 
Kyllä kansa sietää

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool FC
Vähän herkkä aika arvailla toisen henkilöllisyyttä. Ennakkopäätös jo tehtynä. ;)
Nyt suosikkijoukkuetta haettiin, ja se on ilmiselvästi Språt!
 
"Sport tekee maalin ajassa... kun toista erää on pelaamatta viisitoista nollakymmentäkuusi"
"Sport voitti tärkeän aloituksen maalialueella"

The Joonas
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy