Jatkoajan leffakerho

  • 2 313 134
  • 11 994

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Pitkästä aikaa tuli eilen ihan televisiosta sen luokan hassuttelu että pakko mainita täällä, jos vaikka joku muukin katsoi: Legion

Elokuvassa siis Jumala oli kyllästynyt kaikkeen, ja lähetti enkelien riivaamia ihmisiä tuhoamaan ihmiskunnan.. WTF?? En tiedä yrittikö elokuva olla toimintaa vai kauhua vai mitä, mutta tarkoituksellista(?) tai tahatonta(?) mustaa huumoria ainakin riitti: nippa nappa sain pidettyä pokkani kohtauksessa jossa riivattu mummo yritti syödä miehen ja kiipeili pitkin seiniä, mutta etenkin jäätelöauto kohtaus oli sitten jo liikaa. Nauroin minuuttitolkulla, enkä todellakaan tiedä olivatko elokuvan tekijät tarkoittaneet asiaa niin..

Todellista B-luokan aivot narikkaan viihdettä, sellaisen tarpeeseen suosittelen kerta katsottavaksi
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Tuosta Hangoverista oli puhetta, niin on juuri sellainen leffasarja, että liika on liikaa. Toimii kerran, ehkä jopa toisen, mutta kolmas on väkisinkin liikaa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tuli äsken katsottua John Hurtin ja Anthony Hopkinsin tähdittämä sekä David Lynchin ohjaama The Elephant Man. Harva elokuva on onnistunut koskettamaan niin voimakkaasti kuin tuo kyseinen filmi.

Ihmisen raakuus ja vahvat ennakkoluulot fyysisesti erilaista kohtaan olivat elokuvan kantavat teemat ja Hurt teki kerrassaan uskomatonta työtä Elefanttimiehenä. Kyseistä filmiä lienee siloitelty varsin reippaasti, sillä epäilenpä alkuperäisen Merrickin elämän olleen huomattavasti ankeampaa kuin filmissä.
Mutta vaikka elokuva olikin surullinen suurimman osan kestostaan, toivat siihen valonpilkahdusta muutamat ystävälliset sivuhahmot, jotka näkivät Merrickin rujon ulkokuoren alle.

Hieno elokuva, hienot näyttelijäsuoritukset, hieno musiikki. Suuri vääryys, ettei tämä filmi koskaan voittanut Oscaria.

*****
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voisikin tässä arvostella ihan huvikseen nämä pari tämän vuoden tuotosta. Yllättävän hyviä leffoja on kyllä nyt viime aikoina tullut. Enpä olisi uskonut.

Pacific Rim
Aivan mahtavaa paskaa. En oikein tiennyt mitä odottaa ja ennen näkemistä oli vähän pelonsekaiset tunteet. En normaalisti tykkää yhtään näistä jättiläishirviöistä. Merenpohjasta nousevia muukalaisia joita vastaan ihmiskunta taistelee jättiläisrobotein. Käsittämättömän siistit efektit ja näyttelijäsuorituksetkin ihan mukiin menevät. Charlie Hunnam ei ole tainnut vielä kertaakaan olla näyttelijänä paskassa leffassa tai sarjassa? Tätä vertaa pakostakin historian paskimpaan leffaan, eli Battleshipiin, ja se varmaan vielä nostaa tämän mahtavuutta. 4/5

Olympus has fallen
Tämä taas on se mitä A Good Day to Die Hardin olisi pitänyt olla. Todella laadukas actiontrilleri. Aikamoista adhd vilskettä, mutta loistavaa sellaista. Parhaita uudempia actionleffoja ihan kevyesti. 3,5/5

World War Z
Tämä nyt oli sentään pettymys. 28 days later ja jopa Devil's playground tekivät tämän raivotautizombi-homman paremmin. Olihan tuo selkeästi isosti ja laadukkaasti tehty, mutta sisällöltään aika tuhnu. Typeriä juonenkäänteitä ja sellainen kiirehtimisen maku koko leffan ajan. Tuntui että tuohon oli saatava helvetisti kaikkea, mutta sitten kun se tiivistettiin tuohon pariin tuntiin niin jäi vain sekavaa höntyilyä. Toki oli kuitenkin hienoa nähdä oikeasti isolla budjetilla tehty zombileffa. Harmi vain että ei pärjännyt edes kirjalle johon pohjautuu. Eikä sekään edes ollut hääppöinen. 2/5

Sitten näitä en jaksa perustella.
After Earth 1,5/5
Dead in Tombstone 1/5
The Frozen Ground 2/5


Ihan hyvä leffa vuosi tämä on ollut kaikkineen ja vielähän sieltä on ainakin Carrie, Oldboyn jenkkiversio ja uusi Hobitti tulossa tämän vuoden sisään. Jännä nähdä miten nuo remaket toimii.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Voisikin tässä arvostella ihan huvikseen nämä pari tämän vuoden tuotosta. Yllättävän hyviä leffoja on kyllä nyt viime aikoina tullut. Enpä olisi uskonut.

Pacific Rim
Aivan mahtavaa paskaa. En oikein tiennyt mitä odottaa ja ennen näkemistä oli vähän pelonsekaiset tunteet. En normaalisti tykkää yhtään näistä jättiläishirviöistä. Merenpohjasta nousevia muukalaisia joita vastaan ihmiskunta taistelee jättiläisrobotein. Käsittämättömän siistit efektit ja näyttelijäsuorituksetkin ihan mukiin menevät. Charlie Hunnam ei ole tainnut vielä kertaakaan olla näyttelijänä paskassa leffassa tai sarjassa? Tätä vertaa pakostakin historian paskimpaan leffaan, eli Battleshipiin, ja se varmaan vielä nostaa tämän mahtavuutta. 4/5
Kokeile tätä jos sonta kiinnostaa.
Taistelukenttä Maa (2000) - IMDb
Eli Travoltan - Taistelukenttä maa, perustuu löyhästi näiden hullujen Skientologien visioon tulevaisuudesta.
 

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
The Prestige

Aivan huikea leffa. Kertoo kahdesta taikurista jotka yrittävät olla toisiaan parempia koko ajan keinolla millä hyvänsä. Juoni vetää kyllä niin mukaan kun vaan voi ja vähän väliä saa miettiä, että hetkonen entäpä jos se menikin niin... Christian Bale, Hugh Jackman, Michael Caine. Mitäpä noilta kavereilta voi odottaa. Muitakin huippuja siellä vilahtelee pienemmissä rooleissa, mm andy Serkins ja Scarlet Johansson.
Ehdottomasti kategoriaan must see! Eli ellet ole vielä nähnyt niin nyt äkkiä katsomaan.
4,5/5


The Pacific Rim

Isoja robotteja, isoja öllimöllejä jotka tulevat maankuoren halkeamasta olevasta toisesta ulottuvuudesta ja yrittävät tuhota maailman. Eli tästä voi jo päätellä, että tarinallisesti ei ole mikään hieno pläjäys tulossa. Perkeleen komean näköinen leffa, robitit ja öllimöllit ovat todella komeita, mutta loppujen lopuksi niitä näytetään "liian vähän". Tarina keskittyy ihan liikaa ihmisiin ja se taas vie tämmöisen elokuvan hohtoa. Mutta silloin kun tapellaan niin se on komeaa katsottavaa ja viihdyttävää. Jos tykkää aivot narikkaan actionpläjäyksistä niin tämä on sun leffa. Muuten kannattaa kiertää kaukaa
3/5

Unelmien pelikirja

8 Oscar ehdokkuutta, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro. Draamakomedia ja onnistuu nimenolemaan hauska leffa jossa saa nauraa ja samalla elokuva tekee surulliseksi sekä saa tuntemaan sääliä päähenkilöitä kohtaan. Cooper esittää psykiatriselta osastolta päässyttä miestä joka muuttaa vanhemmillee (De Niro) ja yrittää näyttää vaimolleen, että on muuttunut. Avuksi tulee Lawrencen näyttelemä henkilö joka lupaa auttaa jos he osallistuvat yhdessä tanssikilpailuun. Cooper esittää omasta mielestäni hahmoa todella hyvin. Välillä oikeasti tuntuu, että tolla kaverilla ei kaikki ole kunnossa, mutta se on silti normaali. Loppu on aika arvattavissa, mutta niin ne on melkein jokaisessa elokuvassa. Tämäkin on semmoinen elokuva, että suosittelen todellakin katsomaan.
4/5

The Lone Ranger

Pirates Of The Caribbean porukan yritys tehdä länkkäri. Lone Ranger (Armie Hammer) ja kaverina intiaani Tonto (Johnny Depp) ovat kyllä aika hauska parivaljakko. Varsinkin Depp joka heittää koko ajan jotain läppää ja jälleen kerran kaveri onnistuu näyttelemään roolinsa helkkarin hyvin Deppimäiseen tyyliin. Varmaan Hollywoodin monipuolisin näyttelijä Di Caprion kanssa. Heti alussa jotkin jutut mitä kavereille kävi sai vähän ihmettelemään "että jaahas, ei varmaan sattunut" ja kunnossa olivat, mutta tuosta ajatusmallista pääsi aikalailla eroon elokuvan mennessä eteenpäin ja ei enää välittänyt niistä. Muutenkin välillä todella outoja juttuja, jotka tosin tarinallisesti liittyvät elokuvaan ja kuvaavat tiettyjä asioita, mutta joillekkin nuo voivat olla vähän ööh ok settiä (en tiedä minkälainen on alkuperäinen Lone Ranger johon tämä perustuu). Hyvää toimintaa elokuvassa esiintyy ja samoin komediaa ja onpahan siihen yritetty ihan pientä draamaakin laittaa sekaan. Mutta kaikin puolin todella hyvä pätkä jota katsoessa ei kyllä tylsä tullut missään vaiheessa. Tätäkin voi suositella hyvillä mielin kaikille.
4/5
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jännä miten olen ollut vähemistössä, kun en tuosta Pacific Rimin actionista saanut paljoa irti. Tai ainakin täällä kommentit ovat olleen kohtuu ylistäviä. Ehkä se ongelma omalla kohdalla oli juurikin siinä, että sitä tappelua oli liian vähän. Ja toisaalta siinä, että ohjaajan suunnaton into näyttää niitä pilotteja tappoi aika vahvasti sen tappelemisen tunnun, kun näköjään retuutettavan robon sisällä voi kuljeskella aika rauhassa. Liian usein tuli sellainen olo, että tappelu pysähtyi hetkeksi odottamaan kun pilotit kikkailee jotain omiaan tai ainakin huutaa jotain hyökkäystä.

Sinänsä jännä, koska minulla on yleensä erittäin vahva suspension of disbelief, mutta tämän leffan tappelukohtaukset onnistuivat erittäin hyvin sen murskaamisessa kerta toisensa jälkeen.

Mutta mainittakoon, että nähtyä tuli myös Riddick. Juuri sitä mitä sen pitikin olla. Alkuun tosin yllättävänkin rauhallista koirankasvattamisineen ja myrkyttelyineen, mutta kyllähän se oli ehdottoman loistavaa testosteronintäyttämää kyrvänmittaamista sitten kun vauhtiin pääsi. Lisäpinnoja siitä, että tissit vilautetaan niin täydellisen alleviivaavalla kameran liikkeellä, että oikeastaan siinä kohtaa ruutuun olisi pitänyt ilmestyä ohjaajan pää huutamaan: "HUOMASITKO RUNKKARI, LAITOIN SULLE TOHON TISSIT!"
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
The Pacific Rim

The Lone Ranger

Siinä kaksi positiivista leffaelämystä pitkiin aikoihin. Hyviä omilla sceneillään.

The Pacific Rim muodostui 20 minuutin katsomisen jälkeen pitkästä aikaa kunnon SciFi leffalta. Kunnon tehosteet ihan kohtailisella näyttelimisellä toimi kohtuu hyvin. Transformers toimii rinnalla aika kivasti.

The Lone Ranger oli aivan pirun hyvä western tähän päivään. JD veti roolin tutun varmasti kuten jokaisen aikaisemmankin. Erittäin näutittava raina.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Haute Tension - kiihtyvää kauhua (2003), oli yksi poiminta meidän perheen raamatusta eli "101 kauhuelokuvaa" (Steven Jay Schneider). :) Leffa oli mukavaa vaihtelua jenkkituotannolle, koska kyseessä on Ranskalainen splatter-raina. Ihan toimivaa viihdettä, arvosana 7.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Mutta mainittakoon, että nähtyä tuli myös Riddick. Lisäpinnoja siitä, että tissit vilautetaan niin täydellisen alleviivaavalla kameran liikkeellä, että oikeastaan siinä kohtaa ruutuun olisi pitänyt ilmestyä ohjaajan pää huutamaan: "HUOMASITKO RUNKKARI, LAITOIN SULLE TOHON TISSIT!"

Ykkösosa oli parempi, mutta silti tämä kolmas filmi päihitti kakkososan. Budjettihan tässä kolmannessa oli huomattavasti pienempi kuin edeltäjissään, mutta se ei onneksi näkynyt laadussa.
Varsin mainiot olivat nuo mainitsemasi tissit.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ykkösosa oli parempi, mutta silti tämä kolmas filmi päihitti kakkososan. Budjettihan tässä kolmannessa oli huomattavasti pienempi kuin edeltäjissään, mutta se ei onneksi näkynyt laadussa.
Varsin mainiot olivat nuo mainitsemasi tissit.

Kakkos-Riddick oli melkoista kuraa, yhtäkkiä yritettiin tehdä Riddickistä jonkinlaista messiaanista sankaria ja vieläpä alhaisemmalla ikärajalla koko perheen toimintaviihdesankariksi. Metsään meni.

Uutta en ole nähnyt, mutta tisseistä jo etukäteen plussaa. Kuulemma uudessa Machete-elokuvassa ei enää ole tissejä, joten sen on oltava huono.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Uutta en ole nähnyt, mutta tisseistä jo etukäteen plussaa. Kuulemma uudessa Machete-elokuvassa ei enää ole tissejä, joten sen on oltava huono.
Ei ollut tissejä ei, cleavageja sitäkin enemmän ja paljaita persposkia.

Tuli käytyä eilen katselemassa tuo leffa ja kyllä minä siitä pidin, vaikka niitä tissejä ei paljaana tosiaan näkynytkään. Muuten kyllä kirjaimellisesti räjähtävää ja vinksahtanutta toimintaa, kuten odottaa sopikin. Ei tuo raina nyt ensimmäiselle osalle ihan pärjää, mutta mielestäni ihan pätevä jatko-osa. Mel Gibson oli kyllä Danny Trejon ohella ihan kunkku ja Charlie Sh... anteeksi Carlos Estevez on myös ihan hillitön.

Ymmärrän kyllä, että osalla tämän elokuvan kohdalla voi mennä jo yli. Tämä on siis jos mahdollista vielä enemmän kieliposkella tehty mitä ensimmäinen. Tässä mennään muutenkin enemmän jonnekin sci-fin suuntaan. Paljon viitteitä populäärikulttuuriin viljellään lähtien James Bondista ja Star Warsista ja jopa Marvel-sarjakuvista.

Pidin kyllä, oikein oivaa aivot narikkaan viihdettä, siinä parhaimmassa muodossaan.

Ja täytyy vielä sanoa, että Michelle Rodriguezin kroppaa katselee kyllä erittäin mielellään.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tuosta Hangoverista oli puhetta, niin on juuri sellainen leffasarja, että liika on liikaa. Toimii kerran, ehkä jopa toisen, mutta kolmas on väkisinkin liikaa.

Jep, eilen katsoin varoituksista huolimatta tämän kolmosenkin ja olihan se pettymys. Kertoo paljon leffasta jos sen paras kohtaus tulee vasta lopputekstien aikana.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ymmärrän kyllä, että osalla tämän elokuvan kohdalla voi mennä jo yli. Tämä on siis jos mahdollista vielä enemmän kieliposkella tehty mitä ensimmäinen. Tässä mennään muutenkin enemmän jonnekin sci-fin suuntaan. Paljon viitteitä populäärikulttuuriin viljellään lähtien James Bondista ja Star Warsista ja jopa Marvel-sarjakuvista.

Pidin kyllä, oikein oivaa aivot narikkaan viihdettä, siinä parhaimmassa muodossaan.

Yllättävää kyllä pidin ensimmäisen Macheten aivottomasta viihteestä ja elokuvan paikoin provosoivasta otteesta - tavallaan se kaikki yhdistettynä väkivaltaan antoi minulle jotain jota tuona nimenomaisena hetkenä kaipasin. Rodriguez oli siis onnistunut punomaan miellyttävän viihdepläjäyksen - jopa kehnona pitämäni Steven Segal onnistui roolissaan kohtuullista paremmin.

Mutta jotenkin minusta tuntuu siltä, että Machete oli (ja on) elokuva mikä toimii vain yksittäisenä elokuvana eikä ponnahduslautana sarjaan tai toiseen saman tyylilajin elokuvaan, vaikka "kakkosessa" aihe onkin erilainen. En siis oikein tiedä jaksanko katsoa toista osaa vain skippaanko suosiolla yli, vai odotanko aikaan jolloin se on dvd:nä ja sen löytää muutamaan euroon alennuksesta, kenties tämä on se optimaalisin vaihtoehto minulle katsoa kyseinen raina.

vlad.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Leffaillassa nähtyä: Carriers ja Drive Angry. Carriersissa kaveripoppoo pakenee tappavaa virusta ja kohteena on kaukainen ranta, eli vähän road movie -tyyppinen pläjäys. Arvosana 7. Drive Angryhan (Ghost Rider+Planet Terror-yhdistelmä) oli ilmeisesti äänestetty vuoden 2011 huonoimmaksi leffaksi jota se ei mielestäni kyllä ollut. Leffassa on niin hauskaa läppää, mustaa sellaista että pakkohan se oli katsoa loppuun! ;) Arvosana 6.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pacific Rim. Vittu mitä paskaa.IMDB:ssä 7,3 mitä vittua?
Rupesin katsomaan tosta leffasta traileria ja jätin jopa sen kesken. Näyttää kovasti sellaiselta leffalta jonka katsomiseen en tule koskaan tuhlamaan elämästäni aikaan joten en myöskään arvostele leffaa IMDB:ssä ja anna sille sitä 1 jonka annan leffoille jotka on niin paskoja että kätän leffan kesken. Eli voisko toi suht.korkea keskiarvo selittyä sillä että suurin osa sakista jotka antais sille 1-4 tähteä skippaa leffaan pelkästään sen takia että tietää että se on täyttä paskaa ja leffan katsoo vain ne ihmiset jota diggaa ton genren leffoista?
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Itseasiassa traileri antaa TÄYSIN väärän kuvan Pacific Rimmistä, joten sen takia ei kannata jättää katsomatta. Se on totta, että leffa kannattaa katsoa jos tykkää genrestä ja aivot narikkaan tyyppisistä leffoista. En tiedä kuka tuota lähtee vakavalla pohjalla katsomaankaan.

Tuli katsottua kaksi samantyyppistä leffaa eli Olympus has fallen ja White House Down. Molemmat kyllä viihdyttäviä rainoja ja sopii hyvin illan täytteeksi.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itseasiassa traileri antaa TÄYSIN väärän kuvan Pacific Rimmistä, joten sen takia ei kannata jättää katsomatta. Se on totta, että leffa kannattaa katsoa jos tykkää genrestä ja aivot narikkaan tyyppisistä leffoista. En tiedä kuka tuota lähtee vakavalla pohjalla katsomaankaan.

No kyllä itse ainakin välillä jopa hakemalla haen näitä aivot narikkaan tuotoksia. Tämä oli kuitenkin ihan karmeata huttua jopa tässä genressä. Elokuva oli niin täynnä kaikkea ennalta arvattavaa klisheistä paskaa, että oikein pahaa teki. Kyllä aivot narikkaan leffaankin saa keksiä jotain omaperäistä, eikä matkia kaikkea muilta.

Charlie Hunnam on ollut ihan hyvä Sons of Anarchyssä, mutta ei tähän rooliinsa sopinut yhtään. Kävelytyyliä, ilmeitä ja puhetta myöden siirsi kaiken SoA:sta tähän rainaan.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Now You See Me, tai Suomen teattereissa pyörivä nimi Suuri Puhallus, on juuri katsottu.

Tämä tuli viime viikonloppuna emännän kanssa katsottua ja toimi mainiosti myös täällä. Hyvä pätkä, suosittelen.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Luulin että Jackass on jo kuopattu ja loppuunkulutettu vitsi, mutta uusi Bad Granpa saa trailerissa aikaan jo tirskahduksia, varsinkin tuo lopun missikohtaus on huikea. Kyllähän Johnny Knoxville osaa tämän piilokamerahomman. Mukana kirjoittamassa ollut myös Spike Jonze ja Jeff Tremaine Jackass-porukoista.
Jackass Presents: Bad Grandpa -- Official Trailer - YouTube

_
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
No kyllä itse ainakin välillä jopa hakemalla haen näitä aivot narikkaan tuotoksia. Tämä oli kuitenkin ihan karmeata huttua jopa tässä genressä.

Yksi niista useista leffoista joka nousee oikeuksiinsa IMAX-teatterissa, niin kuvan kuin aanen osalta. Kun elokuvan osaa ottaa silta kantilta, niin siita pystyy jopa nauttimaan. Itse diggasin Pacific Rim-elokuvasta ja mielestani oli varsin visuaalisesti onnistunut IMAX-versio.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sharknado http://www.imdb.com/title/tt2724064/
Tässä on varmaan yksi kaikkien aikojen huonoimmista elokuvista mitä löytyy, toisaalta kun tuo on tehty niin kieli poskessa ja tahallaan huonosti niin elokuva on jopa yllättävän viihtyisä ja itse tykkäsin. Jos haluaa katsoa surkeaa tekelettä niin suosittelen.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Eilen katsastin hotellilla Netflixin kautta Infernal Affairs II -pätkän, koska diggasin ensimmäisestä osasta. Olihan tämäkin hyvä muttei pärjää ykköselle. Jostain syystä tätä sarjaa on jatkettu myös osa kolmosellakin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Leijonasydän oli kyllä minulle pettymys, koska odotin että Karukoski olisi saanut tuosta aiheesta paljon enemmän irti. Jotenkin vähän puolitiehen jäi aiheen käsittely (esim. olisin kaivannut vähän taustoittamista sille mikä veljekset on saanut kääntymään tuohon aatteeseen), ja muutenkin koko kuvio tuntui välillä vähän epäuskottavalta. Paljon oli lainattu American History X:stä mutta ikävä kyllä Kaye teki saman paljon paremmin.

Mutta erityismaininta pitää antaa Jasper Pääkköselle, jota en ole oikein koskaan pitänyt näyttelijänä. Nyt mies veti kyllä elämänsä roolin ja varasti oikeastaan koko show'n. Yllättävän hyvän roolisuorituksen vetäisi myös Timo Lavikainen, joka yleensä on esittänyt jokaisessa elokuvassaan täysin samaa roolihahmoa. Nyt nähtiin häneltäkin jotakin vähän erilaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös