Jatkoajan joulupata 2021

  • 25 020
  • 300

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Tykkään tästä keräyksestä. Laitoin nyt 5e. Joulun lähellä ehkä vielä jotain.

Lisäksi lupaan laittaa 5 euroa keräykseen jokaisesta Ilveksen ylivoimamaalista, jotka tapahtuvat tulevana paikallispeli viikonloppuna.

Haastan tähän koko pesäpalloketjun ainakin aktiiviset…
@NaPa Ensi kesää odotellessa...

Kiitos haasteesta, lahjoitus tehty.

Haastan edelleen koko Pesisketjun lajiniilot tähän hienoon keräykseen.

Hyvää Joulua kaikille jatkoaikalaisille!
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvä nosto ja omalta osalta tämä onkin kuitattu jo heti alkuun! Nyt vaan loput hoitamaan homma pois.

Hyvää joulua myös punamustien suuntaan!
Kiitos ja hyvää joulua myös sinne!
Jotenkin tämä oli menossa ohi, mutta onneksi @regularflex laittoi tagin. Tämä on hieno juttu! Vaikka paidan väri on eri, niin kyllä me kuitenkin ollaan sitä samaa perhettä.
Juuri näin! Oikein hyvää joulua!
Kiitos paljon haasteesta, @regularflex . Luonnollisesti annan oman panokseni tähän aivan upeaan kampanjaan!

Hyvää joulua!
Kiitos ja mukavaa joulua!
Kiitos haasteesta! Mielellään osallistuttu.

Hyvää Joulua kaikille!
Ilo kuulla. Hyvää joulua!
Kiitos kovasti! Meinasi mennä kokonaan ohitse tänä vuonna.
Kiitos itsellesi ja hyvää joulua!
Ihan meinasi tässä härdellissä mennä ohitse koko homma, kiitos muistutuksesta @regularflex ehdottomasti mukana. Hyvää joulua palstalaisille!
Vielä ehti hyvin. Oikein hyvää joulua myös sinulle!
Lopulta ehdin kantaa korteni kekoon. Oikein Rauhallista Joulua ja entistä parempaa tulevaa vuotta 2022 kaikille JA:lle tasapuolisesti!
Hyvin ehdit. Kiitos ja hyvää joulua!
Ikävä kyllä pelejä siirtyi nyt koronan myötä hamaan tulevaisuuteen eikä Pittsburgh pelannut kuin yhden pelin jäljellä olevista. Siitä kuitenkin kilahti kassaan vielä yksi euro lisää ja näin lopullinen lahjoitettava summa on 27 euroa. Varsin mukava potti kertyi siis, josta lapset saavat kiittää Crosbya, Tallbergia, Pittsburghia ja HIFK:ta.

Hyvää ja rauhallista joulun odotusta kaikille!
Loistavaa!
Kaksi kolmasosaa on pelattu tästä asettamastani aikarajasta: Dallas on voittanut 5 peliä, joten siitä tulee pottiin 10 euroa. Jason Robertson on kerännyt 10 ottelussa tehot 5+7, joten hänen kertymistään pisteäistä pottiin kertyy 17 euroa. Yhteensä lahjoitussummani on tässä vaiheessa 27 euroa. Dallasilla on vielä 5 ottelua pelaamatta tuohon määräaikaan mennessä umpeen. Jos sama tahti jatkuu, niin lopullinen lahjoitussummani olisi 40,5 euroa (pyöristäen 41 euroa).

Edit. NHL meneekin joulutauolle ja näin ainakin kaksi Dallasin ottelua siirtyi myöhemmäksi. Eli Dallasilla onkin jäljellä 3 ottelua.
Hyvää tahtia Dallas edennyt.
Kiitos muikkarista @regularflex. Lahjoitus tehty ja hyvä mieli saatu.
Mukavaa kuulla. Hyvää joulua!
Tämä jäi nyt vähän vajaaksi kun Penguinsin kaksi jäljellä olevaa ottelua siirrettiin. Kahdeksasta ottelusta saldona oli 28 maalia. Vähän jäi vajaaksi luvattu 30€, joten laitetaan maalien päälle Penguinsin tämän hetkisen voittoputken pituuden verran euroja, niin saadaan kiva jääkiekkomaalivahteja miellyttävä summa 35€.
Erinomaista! Hyvää joulua!
Hieman viime tinkaan meni, mutta kiitos haastajille niin muistin asian.
Kiitos ja mukavaa joulua!
Korsi on laitettu kekoon.
Arvostamme tätä! Mukavaa joulua!
Nyt on lahjoitus taas tehty. Ei iso summa mutta menee hyvään tarkoitukseen ja varmasti tarpeeseen. Kiitos vain haastamisesta.
Nämä eurot menevät tosiaan kovaan tarpeeseen. Kiitos ja hyvää joulua!
Kiitos haasteesta, lahjoitus tehty.

Haastan edelleen koko Pesisketjun lajiniilot tähän hienoon keräykseen.

Hyvää Joulua kaikille jatkoaikalaisille!
Hyvää joulua myös sinulle!
Kiitokset haastoista @regularflex @Ferris

Odottelin, että saadaan viimeinen Capitals-peli pelattua ennen joulutaukoa ja se tapahtuikin nyt sitten odotettua aikaisemmin.

Lahjoitukseni täten 22+25 euroa nimimerkkini alkukautta kunnioittaen.

Hyvää Joulua kaikille ja hieno potti jälleen kasassa!
Erinomainen summa lahjoitukseen. Hyvää joulua!
10 Euroa lahjoitettu. Hyvää Joulua kaikille palstan jäsenille!
Hyvää joulua myös sinulle!
Lahtjoitus tehty, minnekäs asti keräys on auki?
Kiitos ja hyvää joulua!
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mattia ja Teppoa lainatakseni: "Vauhti kiihtyy!". Kasassa on nyt 5272€ ja 181 lahjoitusta. Viiden tonnin raja siis puhkaistu jo heittämällä ja aika haastaa uusia nimimerkkejä mukaan tähän perinteeseen.

Kuuleeko Vaasa, täällä jatkoajan perinteet ja niiden kutsu. Haastan mukaan käyttäjät @Propelli kiekko @Golffari @mike owen @rauta @Raju Erkki @Winterland @jaaza @Karvaturri @teba @justus967 @Orion Star @Sundomstå @magnum37 @Backster @Entrosantier @tres11 @jaaza @Nebelwerfer @BussiKUSKI @MrMacmanaman @Harppuuna @muuttohaukka @HOOLIGAN_ @Punatakki @Hokiboy @Bullseye @Boxer @stairox @Tuima @Kansankynttilä @Mustakotka @Tramal @A-piste @makke246 @Sport1939 @OsboFIN @Pervert @t.m.a.l @Sporttia @rekufa @SPORTTIKOTKA @Besser. W @Sergei#91 @raju @Hiilikuitu

Teidät on haastettu jatkoajan perinteikkääseen hyväntekeväisyyskeräykseen. Jos et tiedä, mikä on homman nimi, käy lukemassa tämän ketjun avausviesti.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Haluan haastaa myös Tampereen liigafanit mukaan. Oletteko siis valmiita?

@Raymond Pearl @torreira#11 @Peltsi #18 @Kyle @kananlento @George Parros @Samppakalja69 @R & L @se7en @-One- @Takapiiska @Satunnainen @Valapatto @Yohann @Baloun @arkunnaula @Rantsukoff @ADX_03 @Tarinankertoja @Mortal @wunderveba @Polvitaklaaja @33720 @mesag @PunainenKukko @Mr. Smith Ilveksen puolelta sekä @Henkka @peterra @Eeyore @Virveliä kainaloon @Borre @Corkscrew @Torsti @Luke72 @El Gordo @rinne @Kirveellä töitä @S.T. @ultras @Tollanen @Aihio @Kukko @Sniper @CaliforniaNuts @axe @Streight Forward @Mynsterin Makarov @vdx mua zorbas Tapparan puolelta.

Teidät on haastettu mukaan tekemään hyvää. Käykää lukemassa ketjun avausviesti, niin selviää mistä on kyse sekä ohjeet, miten voitte osallistua.

Hyvää joulua jo ennakkoon!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Vähän laitettu. Ens vuoteen.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
...
Mattia ja Teppoa lainatakseni: "Vauhti kiihtyy!". Kasassa on nyt 5272€ ja 181 lahjoitusta. Viiden tonnin raja siis puhkaistu jo heittämällä ja aika haastaa uusia nimimerkkejä mukaan tähän perinteeseen.

5937€ oli tuo aamun saldo ja jouluaatto lähestyy niin puskin meidät sen 6000 euron rajan yli.

Onko @DAF sut jo haastettu tähän?
 

Apex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken
Pienellä summalla jälleen mukana. Hyvää joulua kaikille palstalaisille ja lukijoille. Haaste lähetetty Discordin puolella koko JHL-väelle!
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

joel1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, KalPa, Leijonat
Hyvän asian puolesta käyty muistamassa pienellä lahjoituksella. Ensimmäistä kertaa tuli tämäkin tehtyä, kun hieman mennyt ohi tämäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös