Jatkoajan joulupata 2021

  • 25 029
  • 300

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos sinut tägättiin tähän viestiin se tarkoittaa, että sinut on haastettu tekemään hyvää. Jos et tiedä, mistä on kyse, käy lukemassa ketjun avauviesti ja osallistu tähän jatkoajan jouluperinteeseen.

Hyvää joulua kaikille!

Ruoat on syöty ja kahvit nautittu. Siksi kehtaan ja uskallan hyvällä asialla häiritä vielä aattoiltana teitä arvon palstaveljet. Seitsemän tonnin raja on niin lähellä, että jää harmittamaan jos se jää saavuttamatta. Kalpa, Kärppä, KooKoo, Lukko ja Pelicans ovat vielä joukkueet, joiden fanit liigan osioista ovat haastamatta.

Siis tässä rauhaisa jouluhaaste tulossa teille arvon @JOFAKKI @Zibbazubba @Pande30 @P.P. @KiekkoMes @SteveLarmer @Delta88 @PAKKI69 @AriL @Kuopionkukko @LiiAaa @SavonPekka @stiffler @Nukkemurhaaja @Filimonov @Boston -68 @Jani82 @hessum63 @Hollanti @KalPamies @rolston @Siisel1 @A.P.Järvi @Kultaranne#27 @Partakus @Puttepossu @Korkin Torpedo @Dan Sukker #71 @Brent Sapergia @kasipakki @muzakian @Noutolokku @Dragon's Den @Majoneesi @SSMiika @Zorba Kalpan hiekkalaatikolla.

Haluan myös mitä kunnioittavammin haastaa näin aattoiltana teidät arvon Kouvolan kollegat: @Old Tom @sknul @mustaoranssi @teroz @Caballero76 @Hummeri @Arturo @Minor @HogiBoi @cottonmouth @Lätkä-Bongari Iso-E @Funky Duck @nummenkallio @Keyser @haepis @Everton @MurhaaMenoo @Finnhopper @Larry David @yaremchuk @Coopperi @John Lidgett @Ansa Paitsio @Jaded @Popi Orri @Kuuskasi @Kalapoika @Tim Callahan @Mazaa

Toivottavasti myös Oulussa on aattoilta alkanut makeasti. Mielelläni haastan teidät mukaan tähän hyväntekeväisyyskeräykseen arvon: @Huml71 @Sturba @HokiJone @karfan @Proffa_20 @Koodari @Stargazer @Micol @Vide68 @Corona @Goljat @Roger Moore @J_Boumedienne @holynordic @McTorso @Hanslankari @Old referee @Koskenkorva @Verilepakko @Wakawakabum @Teme91 @Snopek @Arthur Morgan @brainlag @Vaara @JPL @Velkopopovicky @Ujcik#11 @Aivan @chauron @Yargon @Numero13 @Olbertson @Petrov.

Suurimmalle osalle Lukkofaneista tämä joulu on ensimmäinen hallitsevana Suomen mestarina. Oikein hyvää ja rauhaisaa aattoiltaa teille. Haluan vielä antaa teille mahdollisuuden tehdä itsellenne erityisen hyvän joulumielen. Siksi teidät on haastettu arvon: @Hagi @nexustron @Raymond @Dani55 @Jukan takahiukset @Lukko8 @Lukko4ever @LukkoUkko79 @Bakaun Imaami @Larsen @#16 @Kynämestari @kyykäärme @Veffi @Okkul @Pistelinko87 @Venkula @MPN @Jumpin’ Jack @Via Dolorosa @Ultraorthdoxjew @Roku @SJK10 @John Deere @Lugu63 @lugufani @Äksönn @carr @Yuppi @Anu Saukko @benicio @BARCA90 @metsäläinen @Metsästäjä @Mark Fox @eriatarka @aimohemmo @sir jusa @Haka Maori @Byyrman @Saul Goodman @hokkikokki @Parry Sound @Villi-Länsi
 
Viimeksi muokattu:

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos sinut tägättiin tähän viestiin se tarkoittaa, että sinut on haastettu tekemään hyvää. Jos et tiedä, mistä on kyse, käy lukemassa ketjun avauviesti ja osallistu tähän jatkoajan jouluperinteeseen.


Hyvää joulua kaikille!


Ruoat on syöty ja kahvit nautittu. Siksi kehtaan ja uskallan hyvällä asialla häiritä vielä aattoiltana teitä arvon palstaveljet. Seitsemän tonnin raja on niin lähellä, että jää harmittamaan jos se jää saavuttamatta. Tuohon väliin tuli pientä joulupuuhastelua, joten arvon pelsufanit, teidän haasteenne tulee tässä.

@Bobby @Wenzel @Jarna90 @I own your face @egar @Raúl @Vessaharja88 @Arsi Haakana @Jarnan Rysty @aatelisode @FastEnd @Tounaii @Janez @Jahva @Sivustakatsoja @J-H @aave @NallePyh @Robin Big Snake @nikez37 @Pekko Pelikaani @Jari66 @Snacilep @Turkoosisalpa @Waltrex @lahts @Drewiske @Team Tölkki @Lht03 @laituri @surfa @Iggy
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Lahjoitettu ja hyvää mieltä jaettu eteenpäin!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kävin nyt yltäkylläisten porsastelujeni jälkeen laittamassa vielä kolmannen lahjoituksen. Minulla on kaikkea, mitä ikinä tarvitsen. Lahjoittamallani 200€:lla toivottavasti mahdollisimman moni apua tarvitseva henkilö saa jeesiä.

Vaikka elämä joskus potkii päähän, parempaan huomiseen pitää uskoa. Ei se elämä täälläkään aina yhtä aurinkoa ole, mutta just nyt on tosi hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös