Jatkoajan joulupata 2021

  • 25 029
  • 300

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos sinut tägättiin tähän viestiin se tarkoittaa, että sinut on haastettu tekemään hyvää. Jos et tiedä, mistä on kyse, käy lukemassa ketjun avauviesti ja osallistu tähän jatkoajan jouluperinteeseen.

Hyvää joulua kaikille!

Ruoat on syöty ja kahvit nautittu. Siksi kehtaan ja uskallan hyvällä asialla häiritä vielä aattoiltana teitä arvon palstaveljet. Seitsemän tonnin raja on niin lähellä, että jää harmittamaan jos se jää saavuttamatta. Kalpa, Kärppä, KooKoo, Lukko ja Pelicans ovat vielä joukkueet, joiden fanit liigan osioista ovat haastamatta.

Siis tässä rauhaisa jouluhaaste tulossa teille arvon @JOFAKKI @Zibbazubba @Pande30 @P.P. @KiekkoMes @SteveLarmer @Delta88 @PAKKI69 @AriL @Kuopionkukko @LiiAaa @SavonPekka @stiffler @Nukkemurhaaja @Filimonov @Boston -68 @Jani82 @hessum63 @Hollanti @KalPamies @rolston @Siisel1 @A.P.Järvi @Kultaranne#27 @Partakus @Puttepossu @Korkin Torpedo @Dan Sukker #71 @Brent Sapergia @kasipakki @muzakian @Noutolokku @Dragon's Den @Majoneesi @SSMiika @Zorba Kalpan hiekkalaatikolla.

Haluan myös mitä kunnioittavammin haastaa näin aattoiltana teidät arvon Kouvolan kollegat: @Old Tom @sknul @mustaoranssi @teroz @Caballero76 @Hummeri @Arturo @Minor @HogiBoi @cottonmouth @Lätkä-Bongari Iso-E @Funky Duck @nummenkallio @Keyser @haepis @Everton @MurhaaMenoo @Finnhopper @Larry David @yaremchuk @Coopperi @John Lidgett @Ansa Paitsio @Jaded @Popi Orri @Kuuskasi @Kalapoika @Tim Callahan @Mazaa

Toivottavasti myös Oulussa on aattoilta alkanut makeasti. Mielelläni haastan teidät mukaan tähän hyväntekeväisyyskeräykseen arvon: @Huml71 @Sturba @HokiJone @karfan @Proffa_20 @Koodari @Stargazer @Micol @Vide68 @Corona @Goljat @Roger Moore @J_Boumedienne @holynordic @McTorso @Hanslankari @Old referee @Koskenkorva @Verilepakko @Wakawakabum @Teme91 @Snopek @Arthur Morgan @brainlag @Vaara @JPL @Velkopopovicky @Ujcik#11 @Aivan @chauron @Yargon @Numero13 @Olbertson @Petrov.

Suurimmalle osalle Lukkofaneista tämä joulu on ensimmäinen hallitsevana Suomen mestarina. Oikein hyvää ja rauhaisaa aattoiltaa teille. Haluan vielä antaa teille mahdollisuuden tehdä itsellenne erityisen hyvän joulumielen. Siksi teidät on haastettu arvon: @Hagi @nexustron @Raymond @Dani55 @Jukan takahiukset @Lukko8 @Lukko4ever @LukkoUkko79 @Bakaun Imaami @Larsen @#16 @Kynämestari @kyykäärme @Veffi @Okkul @Pistelinko87 @Venkula @MPN @Jumpin’ Jack @Via Dolorosa @Ultraorthdoxjew @Roku @SJK10 @John Deere @Lugu63 @lugufani @Äksönn @carr @Yuppi @Anu Saukko @benicio @BARCA90 @metsäläinen @Metsästäjä @Mark Fox @eriatarka @aimohemmo @sir jusa @Haka Maori @Byyrman @Saul Goodman @hokkikokki @Parry Sound @Villi-Länsi
Mukana ollaan, kiitos haastamisesta!
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Lisäksi laitan 26.12.2021 mennessä jokaisesta julkaistusta FC Hongan uudesta sopimuspelaajasta 5€. Sopimuksia pitäisi pöytälaatikossa olla neljä, että katsotaan tuleeko summa vielä korkeammaksi.
Kolme pelajaa lopulta tuli ennen tätä päivää, mutta oli sen verran mieluisia pelaajia niin nostetaan 15 eurosta 20 euroon. Hyvää uutta vuotta kaikille!
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Taas venähti kauhean pitkälle tähän osallistuminen.. Laitoin 20e, kuten viime vuonnakin.

Haastetaan mukaan vielä Vedontyönti-ketjun hurjia, jotka tahkoavat isoa voittoa päivästä toiseen ;) En tarkistele sen enempää, että onko teidät jo haastettu, joten jos olette jo osallistuneet, niin hattu päästä.

@Mikko78 @Saul Goodman @Zohan @Lico @disco-stu @Mazaa @T1971 @Ni$pekt15

Jos joku kokee jääneensä listalta pois, niin tervetuloa (lahjoitus)joukkoon iloiseen!
Kiitti haasteesta, taisin 20 laittaa jo aiemmin saadakseni hyvää karmaa vetoihin ja taisi myös toimia. Tää uusin taisi mennä ohi kiireiden takia(joulu muka rauhoittumisen aikaa my ass) ja hyvät joulut kaikille jatkislaisille!
 
Suosikkijoukkue
Mestaruussaunan jälkeinen krapula
Kiitti haasteesta, taisin 20 laittaa jo aiemmin saadakseni hyvää karmaa vetoihin ja taisi myös toimia. Tää uusin taisi mennä ohi kiireiden takia(joulu muka rauhoittumisen aikaa my ass) ja hyvät joulut kaikille jatkislaisille!

Ei mennyt ohi, pataan saa (Heh) lahjoittaa tammikuun viimeiseen päivään asti. Lahjoita, tai karma osuu rajusti.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
7500€ ylitetty komeasti. Saataisiinkohan kasaan kaunis 7777€ loppusumma?
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kiitos teille molemmille lahjoituksestanne! On tämä jatkoaika-yhteisön halu auttaa vähäosaisia joka vuosi yhtä pysäyttävää ja liikuttavaa. Saamme kaikki olla erittäin ylpeitä siitä, että olemme osa tätä kokonaisuutta.

Muistin juuri, että minulle jäi viime vuoden keräyksestä jollain poikkeuksellisella tavalla seuraavat kolme nimimerkkiä mieleen @BOL ja termi "puolisataa" @Uleåborgir ja haastamansa nimimerkit "jatkoajan keskiajalta" sekä @Subbanisti ja laitan tähän vain että tietäjät tietää, muistajat muistaa ja ennätyslukemat. Nyt ei tarvitse kuitenkaan ennätyslukemista niin ottaa paineita. Jokainen yksittäinen euro on arvokas oikein käytettynä.

Teidät on kuitenkin nyt haastettu!
Raha paneskeltu! Kiitos haasteesta. Haastan @Jeesus , koska hän voitti viime talvena Nuubia-tiedolla kympin hänen nimissään.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Perussumman eli parikymppisen laitan nyt ja edellisten vuosien tapaan teen U20-kisojen jälkeen jatkolahjoituksen, minkä suuruus määräytyy sen mukaan miten paljon LA Kingsin varaukset tekevät pisteitä alle kaksikymppisten MM-kisoissa (euro per piste). Koska Losin edustus kisoihin näyttää jäävän aika vaisuksi, niin täytynee ottaa lisävahvistusta Avalanchen lupauksista. Luulisi ainakin Olaussonin ja Behrensin mahtuvan maidensa joukkueisiin.
Turnaus jäi kesken, kiitos koronan ja kisajärjestäjien tunaroinnin. 12 euroa Kings-varaukset + Olausson ehtivät kerätä pelatuissa otteluissa, joten pyöristetään tuo kolmeenkymppiin.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuollut.
Haaveeks taitaa jäädä @regularflex kymppidona mikä sinänsä sääli. Oma tilanne on se että 5 kk ja asun ulkona niin ei hääviltä näytä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Haaveeks taitaa jäädä @regularflex kymppidona mikä sinänsä sääli. Oma tilanne on se että 5 kk ja asun ulkona niin ei hääviltä näytä.

On tässä vielä 30 päivää aikaa kerätä Jatkoajan joulupataan se 10000 euroa, kun ko. keräys kestää 31.1.2022. asti. Eiköhän tuohon päästä.

Haastan nyt tammikuulle kaikki Historia visaan osallistujat (jos olet jo lahjoittanut joulupataan, etkä halua/pysty laittamaan joulupataan enempää rahaa, niin älä välitä haastostani):

@J.C.S.
@KwutsNI
@Denverin Munasyndi
@Ollakseni
@heikkik
@Wiljami
@mjr
@FASlapsi
@Hiltsu04
@Pisin Kääpiö 186cm
@Proffa_20
@finnjewel
@Hatchetman
@NDT665
@Turha Kaukalo
@Virveliä kainaloon
@Buster
@Hols Nilgerssön
@Hauptmann
@CuJo#31
@lade
@MegaForce
@Peltinen
@CreaseMonkey
@sekolust
@Jj
@Unkka
@stairox
@Everton
@Dynamo
@Purkan Jauhaja
@Mastokaupunki
@redpecka
@Moto
@Raimoton
@Roger Moore
@Aatelinen
@Snacilep
@banaaninviljelijä
@Tjapalala
@L. Paraske
@Numero66
@WarWas
@jalperi
@AlapaanKarvaaja
@Vesuri
@Tukaton
@Rekka Pinne
@Rautapohkeet
@Alamummo
@Huerzo
@Nakkimuki
@Tekno-Kekko
@sampio
@V-G-
@MacRef
 
Viimeksi muokattu:

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Tuollako Homma forumin joulupadan paria lahjoituskommentteja lukee, niin ovatkohan ajatelleet, että näistä joulupadan rahoista tulevat ruoka-, vaateavut ja lahjakortit annetaan myös osansa Suomessa asuville vähävaraisille maahanmuuttajille?

Tässä nuo lahjoituskommentit: "Ainut keräys mihin aina osallistun. Varat menevät suomalaisille köyhille" ja "Tällaiseen keräykseen osallistuu mielelään kun varat ohjataan kotimaan vähävaraisille."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös