Jatkoajan Fantasy Pool NHL-edition 2020–2021

  • 9 810
  • 143

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Auston Matthews 5p
Blake Wheeler 7p
Dylan Larkin 5p
Oliver Björkstrand 5p
Pavel Buchnevich 4p
Paul Stastny 3p
Mikhail Sergachev 1p
Jaccob Slavin 1p
Jacob Chychrun 5p
Carey Price 4p
Kirill Kaprizov 5p

yht. 45p

Ensimmäisen täyden viikon jälkeen näyttäisi homma omalta osalta lähteneen kohtuu lupaavasti käyntiin. Kolmospaikka ja @Ralph kärjessä vain pari pinnaa edellä. Sen uskaltaa sanoa jo nyt, että Kaprizovin valinta tulokkaaksi suhteellisen aikaisesa vaiheessa draftia oli loistoveto, eikä parin vuoden takainen Mittlestadt-farssi tule toistumaan. Kärkihepat Matthews, Wheeler ja Larkin aloittaneet vahvasti, pakkipuolelta puolestaan Chychrun ollut positiivinen yllätys viidellä pisteellään.

Hieman harmaita pilviä tuli kuitenkin viikonloppuna Laine-Dubois treidin seurauksena, kun nyt sekä Stastnyn että Björkstrandin pelipaikoille tuli lisää kilpailua ja lähtökohtaisesti molempien roolit taitavat pienetä. Seuraillaan miten tilanne kehittyy.
 

Zohan

Jäsen
Ensimmäistä kertaa kärkipaikka hallussani! Myös ainoa jengi, jolla p/o yli 1.00. Pieni harmi kyllä, kun viimeisenä tuli valittua Butcher, joka näköjään 4 miljoonan palkkansa kanssa istuu katsomossa, kun paikkaa ei avaudu kivikovasta NJD puolustuksesta.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Pieni harmi kyllä, kun viimeisenä tuli valittua Butcher, joka näköjään 4 miljoonan palkkansa kanssa istuu katsomossa, kun paikkaa ei avaudu kivikovasta NJD puolustuksesta.

Kärjistettynä Butcher on pieni, hidas eikä osaa puolustaa. Hyökkäyspäässä ei kuitenkaan ole niin hyvä että saisi anteeksi nuo sen puolustuspään ongelmat.
 

Filari

Jäsen
Sellanen farssi sitten. Mrazek ollut erinomainen varaus, mutta nyt lasaretissa ties kuinka pitkään.
Pakit ei tee pisteitä sitten millään, eka pakkivaraus DeAngelo sitten waiverssiin. En tiiä, voi ehkä olla hyväkin tolle huru-ukolle uusi joukkue, jos tätä edes kukaan huolii.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kausi on lähtenyt ihan asiallisesti käyntiin. Toki olisin mieluummin TOP3:ssa viime kauden tapaan, mutta siinä muutaman pisteen päässä kuitenkin. Ralphiin toki on sitten jo enemmän matkaa.

10 ekan matsin kohdalla on hyvä vetää yhteenvetoa onnistujista ja epäonnistujista. Hyökkäys on onnistunut hyvin – yhtä ukkelia lukuun ottamatta. Minkä hemmetin takia piti mennä varaamaan Cam Atkinson? Kevään pudotuspelien 8 pinnaa 8 otteluun antoi valheellisen kuvan siitä, että heppu voisi pelata kunnon bounce-back-kauden. Pari katsomaani Columbus-matsia palauttivat kuitenkin kuvitelmani takaisin maan pinnalle. Jäbä on taantunut kauaksi parin vuoden takaisesta pelaajasta.

Vikalla vuorolla varasin Krejcin. 0,75 pinnan tahti on ihan jees, ja noudattaa viime vuotta. Kyllähän se silti hymyilyttää, että pari muuta vaihtoehtoa ovat vetäneet vielä paljon kovempaa, kun Kevin Hayesillä on 10 peliin 10 pinnaa ja Joe Pavelskilla 6 peliin 10 pinnaa. No, nuo ehtivät vielä tasoittua, ja Atkinson tässä itseäni potuttaa.

Toinen virhe oli varata tulokas viidennellä vai kuudennella kierroksella, kun Cozensin kolmen pinnan saldon olisi saanut napattua vielä vikalla varausvuorollakin. Vähemmän yllättäen Cozens ei ole viimevuotisen Quinn Hughesin tasoa.

Puolustajat ovat hoitaneet hommansa alkukaudesta asiallisesti. Toivottavasti meno jatkuu samanlaisena. Täytyy myös toivoa, että Vasilevski ja Tampa vähän tsemppaisivat. Ei kahdeksan pinnaa kuudesta pelistä ole huonosti, mutta pikkuisen paremmalla tuurilla siellä voisi olla kuusi pinnaa enemmän, kun kauden ekassa pelissä nollapeli meni rikki noin minuutti ennen peliaikaa ja Carolinaa vastaan tuli jatkoilla 1-0 tappio.

Alexander Barkov (6, 2+5)
J. T. Miller (8, 2+8)
Andre Burakovsky (7, 3+5)
Anthony Duclair (6, 0+6)
Cam Atkinson (10, 1+3)
David Krejci (8, 0+6)

Ryan Suter (10, 0+6)
Shea Weber (8, 2+3)
Colton Parayko (9, 1+4)

Dylan Cozens (9, 2+1)

Andrei Vasilevski (6, 8 p)
 
Tukevasti jumbona ja lähes 50 pinnaa kärkeen. Siinä saa Pastrnak esittää tempun jos toisenkin jos tuolta meinataan nousta. No onneksi kautta on vielä jäljellä.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Mä niin toivoisin että Zegras pääsis näyttään kyntensä NHL puolella, eiköhän se jossain kohtaa mutta nyt näyttää taas siltä että omasta rookiesta jää luu käteen.

Näin nopeasti katsottuna Voracek on taas ollut omalle joukkueelle erittäin hyvä haku, muuten löytyy erittäin tasapaksua tallaajaa joista kukaan ei oikeen loista. Perus välimallin seiskamiikka jengi.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
No joo, Pasta hoitaa kyllä oman osansa, mutta kukaan muu ei. Pastrnak kolmen pelin jälkeen jo pisteen päässä joukkueen pörssikärjestä.

Ohitit mut PPG:ssä! Et vielä pisteissä sentään, mutta eiköhän sekin päivä pian tule, kun joukkueen ykkössentteri Zibanejad on syväjäässä. Ei olisi pitänyt luottaa tason pysymiseen.
 
Ohitit mut PPG:ssä! Et vielä pisteissä sentään, mutta eiköhän sekin päivä pian tule, kun joukkueen ykkössentteri Zibanejad on syväjäässä. Ei olisi pitänyt luottaa tason pysymiseen.

Laskeskelin etukäteen, että jos pysyn sun edellä, niin olen koko poolin kärkipäässä. Ihan nyt ei siltä näytä, mutta hei käyrä on nouseva.
 

Ralph

Jäsen
Muutaman päivän ehdin olla yhtäjaksoisesti kärjessä, mutta nyt sitten putosin toiseksi.

Hyökkäyksessä Artemi Panarin, John Tavares ja Johnny Gaudreau ovat olleet odotetun tehokkaita, mutta toivottavasti Panarinin tuore loukkaantuminen ei ole vakava. Phillip Danault on ollut pettymys, mutta eiköhän tuo vähän tahtiaan vielä paranna. Travis Konecny aloitti kauden hyvin, mutta sitten tapahtui jotain ja ehti istua katsomossakin terveenä. Sinänsä 12 ottelussa kahdeksan pistettä on hyvä suoritus, mutta pelillisesti suunta on ollut alaspäin. Sam Reinhart on ollut myös hyvä, mutta loukkaantui ja katsotaan nyt onko pelikunnossa, kun Sabres palaa joskus koronakaranteenista. Pius Suter oli odotetun tehokas tulokasvaraus.

Puolustuksessa Sam Girard on aloittanut tehokkaammin kuin odotin ja samoin Erik Gustafsson, mutta hänellä sama kuin joukkuekaveri Konecnyllä, että pelillisesti ei niin erikoisesti ole mennyt ja katsomossa on niin ikään ollut terveenä pari peliä. John Marinolla on sitten se toisen kauden kirous ja ehti tuo loukkaantuneenakin olla, nyt toki taas kunnossa. Philipp Grubauerin alku odotettu.

Avalanchen pitäisi pelata taas viikonloppuna, joten eiköhän Grubauer erityisesti ala tekemään tulosta taas nopeasti. Flyersin palatessa pitäisi Konecnyn ja Gustafssonin herätä.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Kun pelejä on viidenneksi eniten ja pisteitä kaikista vähiten, ei tekosyille ole paljon tilaa. Farssi, katastrofi, täysi epäonnistuminen.
 

Knap

Jäsen
About samoissa vaiheissa olin viime vuonna kärjessä. Silloin pelimäärän ansiosta, nyt ppg. Tällä hetkellä vain kaksi pelaajavalintaa vituttaa: Ryan Johansen ja Ville Husso. Mietin Kevin Lankista Ville Husson tilalle myös, mutta ajattelin vain että Husson pitää syrjäyttää yksi veska, Lankisen kaksi. Ois ehkä pitänyt miettiä niitä veskojen tasoakin. Suatana.

Nautitaan niin kauan kun sitä kestää!
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Hyvin on mun joukkue onnistunut välttelemään pidempiä poissaoloja. PPG kaukana @Knap tai @Noppa10 vastaavista, mutta niin vain kärkikahinoissa keikutaan. Voi toki olla, että sitten tullaan vauhdilla alas jos yksikin kärkiukoista tipahtaa telakalle.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mulla on kyllä erikoinen joukkue.. Werenski puolet peleistä telakalla ja muut pakit on muuten vaan paskoja, Tulokas ei pääse pelaamaan edes farmissa (vähän ehkä liioiteltua).. Silti tosiaan heilutaan kärjen tuntumassa.. Täytyy toivoa, että Leafsin vire kestää, eikä mua haittaa vaikka Werenskikin alkaisi pääsemään pöytäkirjoihin. Kunhan nyt siis ensin pääsee taas pelaamaan...
 
Ohoh, jumbosijalta noustu! Sijoitus jo 20. ja kärkeen 36 pistettä. Huomattavasti parempi tilanne kuin viikko sitten.

Ja nyt ollaan jo 16. sijalla! Nousu siis jatkuu. Hiljaa täältä hiivitään kohti kärkeä. Kärkeen on matkaa nyt 42 pistettä eli lähes kärjen tahtiin on viime viikot menty. Tämä lupaa hyvää loppukauteen. Ainoastaan maalivahtitilanne on murheellinen. Miksi vitussa piti luottaa Lehneriin??!?
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Parhaimmillaan kävin kakkosena, mutta sen jälkeen on meno vähän hyytynyt kärkijoukkueisiin verrattuna. Siinä kärjen tuntumassa kuitenkin 7. sijalla.

Manasin aiemmin Atkinsonin valintaa. No, sen jälkeen hän on intoutunut tekemään pisteitä kunnolla.

Tällä hetkellä suurin huti on Cozens (4 pinnaa), jonka varasin jo 5. tai 6. kierroksella. Muita aavistuksen alakanttiin tehoja tehneitä ovat Duclair, joka on pelannut hyvin Floridan ykkösketjussa mutta ei tunnu saavan mistään kiekkoa häkkiin (Capfriendlyn mukaan nyt loukkaantuneena), sekä pakit, joista esim. Parayko on selkävaivojen takia ties kuinka kauan telakalla. Myös Krejci näyttää olevan loukkaantuneena.
 

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Pientä nousua iteltäkin jumbosijoilta sentään, toki melkein vähiten otteluita omilla pelaajilla alla ja Malkin se vaan jatkaa tehottomuuttaan päivästä toiseen. Kane ja pari muuta kantaa hyvin reppuselässä ja ehkä Sorokin saa vihdoin pari peliä taas alle, kun parit nollapelit tässä ottanu viimeaikoina.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Korona vei Ovielta ja Kuzylta neljä peliä, Radulov ollut jo 8 sivussa loukissa ja Lehtonen joutunut Torontossa cap-casualtyn rooliin. Siinäpä se tiivistettynä miksi top5 sijoitukset jää pelkäks haaveeksi taas. Huonoa tuuria ja myöskään ne arvat ei osuneet (Lehtonen, Schmidt, Brock Nelson).

Enemmän syytän silti edelleen erästä tiettyä nimeltä mainitsematonta käyttäjää joka julkeasti varasti multa Oshien nenän edestä yhtä fucking vuoroa ennen omaani, ja vesitti all Caps tiimin. Taktiikan osalta mulla olis nyt Radun sijasta Oshie (+3), Lehtosen sijasta Shattendick (+3) , Nelsonin sijasta Eller tai Stephenson (+1 tai +-0) , ja Vilardin sijasta Vanecek (+9). Tämän taktiikan olin laatinut valmiiks ja se olisi mennyt maaliin ilman Oshien menettämistä. Toki ei mun nyt kokonaan sitä ois tarvinnut hylätä tohen, mutta paniikki iski.

Eli total olisi 16 pinnaa parempi. Ei silläkään vitossijaa ylempänä tällä hetkellä oltaisi, mutta kokonaisfiilis olis kivempi.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Omasta joukkueesta ei pahemmin löydy ylisuorittajia, paskoja valintoja sitäkin enemmän esim. Stromen, Arvidssonin ja Killornin osalta. Ei voi kun päätä pyöritellä ja todeta ettei tää ole mun hommaa.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Omasta joukkueesta ei pahemmin löydy ylisuorittajia, paskoja valintoja sitäkin enemmän esim. Stromen, Arvidssonin ja Killornin osalta. Ei voi kun päätä pyöritellä ja todeta ettei tää ole mun hommaa.

Et ole sentään viimeisellä sijalla. Toiseksi huonoimpaan PPG:ssä mitattuna eroa 0,1. Juu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös