Jatkoaika risteily

  • 29 443
  • 178

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Sinä taitaisit tosin jäädä haaviin jo terminaalissa?
No kyllä yhdeksännen luokkaretkellä sain neljä pulloa kossua ensin opettajien tarkistuksista huolimatta bussiin ja sitten vielä Vikingiin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Voisi olla turhan miesvaltainen risteily, jos pelkästään Jatkislaisten kesken järjestetään.
Voisiko tämän järjestää yhdessä vaikkapa sihteeriopiston kesäristeilyn kanssa? Naisia sais olla enemmän.

Bändeiksi voitais hankkia paikalle Mamba ja Yö.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ainoastaan Vanha Leniä ei oteta mukaan, muuten muille ei jäisi mitään.

Koskaan en ole rasismin kohteeksi joutunut ja siksi tämä lause tekee meikäläisen surulliseksi. Pitäkää tunkkinne ja menää merelle saatana.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Huikea idea! Mutta jos tällainen järjestetään, se tulee tehdä kunnolla. Ei mitään lyhkäsiä Tallinnan reissuja, vaan 2 päivän Ruotsin reissu samantien. Ja hyttien asukkaat tulee ehdottomasti arpoa. Arvonnan suorittaa moderaattorit.

Uskoisin että viimestään lauantai aamuna hermokontrolli olisi koetuksella kun TOJ selittää perjantai-iltapäivänä alkanutta juttuaan Venäjän ylivertaisesta infrastruktuurista, Yhdysvaltojen laittomasta sodasta ja Venäjän valtion mahtavuudesta näytellen samalla kuvia Kazanin kaupungin komeista pilvenpiirtäjistä.

Yläpunkassa nimimerkki Moby kertoo samaan aikaan tienaavansa 4 kertaa enemmän kuin naisensa, ja onkin vaatinut häntä pitämään turpansa kiinni pariskunnan asioista, koska eihän hänellä ole edes rahaa.

Toisessa yläpunkasta pilkottaa 3 naisen (ainoat laivalla) jalat ja Vanhan Lenin valtava slerssi. Tuoksu hytissä onkin kaiken muun hyvän lisäksi sissijuuston ja vaginanesteiden täyttämä.

EDIT: Jatketaan kun vauhtiin päästiin.

Tässä vaiheessa suuntaan hytistä ulos käytävän puolelle jossa nimimerkki JHag onkin jo hakemassa helpotusta janoonsa limukoneen luona kertoen samalla "muutaman" helvetin "hauskan" vitsin Timo T.A Mikkosesta. Samaan aikaa nimimerkki scholl singahtaa portaista treenatessan maratoniansa varten mutisten samalla "Minä saavutan sinut Arhinmäki"

scholl suuntaa kannelle jatkamaan harjotuksiaan, ja yläkannella edellisillan naisjahdin tuloksettomuuteen tuskastuneet Jokerien häiriköijät mm. nimimerkki Ilmalan johdolla viskelevät schollia kolikoilla päähän, sillä he elävät tätä hommaa.

Seuraavaksi törmään nimimerkki The SirPenaan, joka on sonnustautunut Ilari Melartin pelipaitaan. Onhan hän sentään liigan Top3 puolustava puolustaja. The SirPena ihmettelee kovaan ääneen, että ketä saatanan turisteja nämä finaaleissa viilettäneet Tuppuraiset, Hytöset ja Sipiläiset oikeen ovat.

Eli siis mukana ollaan!
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On ollu periaatteena, että kusipäitten kanssa mä en lähde mihinkään. Mutta ehkäpä voisin tehdä poikkeuksen tässä tapauksessa.
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voisi olla turhan miesvaltainen risteily, jos pelkästään Jatkislaisten kesken järjestetään...............

Bändeiksi voitais hankkia paikalle Mamba ja Yö.
Ei sinne naisten takia olla menossa, vaan pitämään hauskaa.

Bändejä ei tarvita ollenkaan, vaan joku äijä vois soittaa jotain biisejä youtubesta ja joka tunnin välein joku hauska jääkiekko-aiheinen video, missä esiintyy Jortikka, Tamminen, Juti, Sihvonen. yms. Mielummin Tukholmaan, kuin Tallinnaan
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Nyt on tullut jo kauheesti kaikkia "kivoja" ehdotuksia ja visioita, mutta koska mennään?
 

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voishan se olla ihan kiva tommonen reissu, mutta veikkaan että voi olla aika vaikeeta löytää sellainen ajankohta, joka sopii tarpeeksi monelle nimimerkille.

Mutta mikäs sen hauskempaa kuin pelata Blacjackiä jatkislaisten kanssa ja sählätä muuta kivaa. Viikkari on muuten parempi kuin Silja, mm buffet ja pelikoneet paremmat.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Jos päivät vaan osuvat oikein, niin mukana ollaan ehdottomasti. Haluan todellakin nähdä teidät livenä kun 10 vuotta täällä on tullut kirjoiteltua. Itse olen lyhyt mies jolla on suuri ego (Napoleon syndrooma). Itselleni sopisi Kesäkuun loppu tai Heinäkuu ja kai se Viikkari olisi se laiva? Kun se toinen laiva on pappojen ja mummojen hautausmaa. Lähtö varmaankin olisi Helsingistä, josta jatkot Pataässässä, Turkuun jos joudutaan, niin krapula varmasti on vähintään tuplat.

Laivaputkaan? Tai, kun palstalla aukoo päätään, joutuu kirjoituskieltoon. Joten jos laivalla aukoo päätään, joutuu puhekieltoon.

Jos veikkauksia pitäisi tehdä, niin mulle aika pienet kertoimet. Kaverireissulla sain myös äänivyöryn putkaan joutumisesta ja siellähän sitä oltiin. Eli 2 kertaa laivaputkassa olleena voin kertoa, että se on mahdollisuus.


Nyt on tullut jo kauheesti kaikkia "kivoja" ehdotuksia ja visioita, mutta koska mennään?

Kuten sanoin, niin mulle sopisi Kesäkuun loppu (Juhannuksen jälkeen) tai Heinäkuu. Kuka rupee järkkäämään, voitaisiin varmaan saada joku kimppa-alennuskin?
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei tässä nyt liikoja kannata alkaa kyselemään kelle sopii milloinkin.
Kuka HULLU tämän nyt mahdollisesti ottaakin järjestettäväkseen ilmoittaa vaan päivämäärän, niin sinne tulee ne ketkä pääsevät ja myöskin ne jotka eivät pääsisi, mutta tulevat silti, koska haluavat.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Toimiiko ignore-toiminto livenäkin? En jaksaisi kuunnella kaikkien jorinoita.
 

d2uce

Jäsen
Voisiko siellä olla sitten joku Jatkoaika risteily in English -nurkkaus myös? Varmaan kiinnostaisi ainakin laivalla olevia ulkomaalaisia.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Sitäpaitsi laiva on kuitenkin naisia pullollaan.

Hah...no ei todellakaan ole laiva naisia pullollan jos edes pientä vihiä saisivat Jatkoajan jengistä. Nettiluusereita vimosen päälle. Kuka nainen niistä muka pitää?
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juuri tuli tässä palstaveljen kanssa ihmeteltyä pari päivää sitten tuopin äärellä, että miten ihmeessä jääkiekosta löytyykin niin paljon puhuttavaa. Aivan sama käydäänkö parilla vai vietetäänkö kostea kolmipäiväinen viikonloppu, niin 90% ajasta sama aihe ja humalatilan siivittämänä pystyy jouhevasti käymään samoja asioita useampaankin kertaan läpi. Yleensä ongelmana on se, että kanssaolijoita alkaa vituttaa ennen pitkää ainainen lätkästä jauhaminen. Jatkoajan risteilyllä tuskin sitä ongelmaa on, koska käytännössä kaikki puhuisivat jääkiekosta joka tapauksessa, ja seuraa olisi helppo vaihtaa lennosta jos joku erehtyisi avaamaan keskustelua jostain turhanpäiväisestä kuten naisista.

Mukana siis teoreettisella risteilyllä. Toki ongelmaksi voi muodostua se, että Helsingistä lähdettäessä varmaan 90% osallistujista olisi IFK:n tai Jokereiden faneja ja se saattaisi tuoda omat ongelmansa isossa porukassa ja promilleiden noustessa. Turusta lähdettäessä jakauma olisi varmasti paljon tasaisempi.
 
K

kiwipilot

Huikea idea ja huikea ketju. Ainoastaan Vanha Leniä ei oteta mukaan, muuten muille ei jäisi mitään.

Höpö höpö, pitäähän laivalla ainakin yksi mela olla; tiedä vaikka moottorit hajoaa tai jotain.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Hytit pitäisi olla nimettyjä Jatkoajan ketjujen mukaan.

Vitutushytti.
Naisia, jotka saa jalat alta-hytti.
jne

Kalsarikännihyttejä pitäisi olla yksi kerros.

Aiheesta ei saa hyteissä livetä, taikka turenkilaiset antavat bannia. Onelinereita ei saa myöskään viljellä.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hytit pitäisi olla nimettyjä Jatkoajan ketjujen mukaan.

Vitutushytti.
Naisia, jotka saa jalat alta-hytti.
jne

Kalsarikännihyttejä pitäisi olla yksi kerros.
Röörillä on tietysti oma sviitti, johon pääsee sisälle, jos osaa paikalle. Siellä on risteilyn hauskimmat jutut, K-18. Paitsi TOJ ei pääse kaikille kansille.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Hytit pitäisi olla nimettyjä Jatkoajan ketjujen mukaan.

Vittu että "Onnellisuushytti" kuulostaisi jännältä!

Lisäksi voisi olla näitä "avautumishyttejä" (mitä helvettiä käytännössä tarkoittaakaan). Vitsihytti taas olisi lähemmäs outo; Timo T.A. olisi luultavasti kidnapattu risteilylle mukaan, ja siellä JHag ja Uleåborgir vuoron perään kiduttaisivat raukkaa jutuillaan. Sara Sieppi-hytti...voi vittu.

Menkää ihmeessä. Itse en ole tulossa. En tahdo nähdä schollia pallomeressä speedoillaan. En kyllä tiedä syytä siihen, miksi olisin pallomeressä...?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös