Jarno Pikkaraiselle kenkää!

  • 204 490
  • 1 251

Kane88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hawks
Sen verran pitää kyseenalaistaa tätä ketjua, kun katsoo näitä kommentteja. Ketkäs täällä edes haluaa oikeasti antaa kenkää pikulle koska mielestäni täällä on moni ketkä suosii pikua IFK:n peräsimessä mutta puhuu jotain muuta viisauksia. Vähän kyllä ihmetyttää nähdä tämä ketju aivan kärjessä IFK palstalla. Jos ETTE halua antaa monoa pikulle niin vaihtakaa ny ihmeessä ketjua. Mutta tää on vaan mun mielipide ja tottakai saa olla erimieltä.
 
Hei kaikki.

Mä arvostan sun vääntöintoa näiden äänekkäimpien kriitikoiden suuntaan, mutta välillä lähtee vähän lapasesta tuo ja riitaa haastetaan ihan olemattomista asioista. Pysy asialinjalla niin viestisi on paljon uskottavampi.
Tästä viestistä löytyy totuuden siemen. Tässä ketjussa on nyt kunnostautunut useampi nimimerkki lähinnä riidanhaastossa ja vääntämisessä ja nyt se saa luvan loppua. Asialinjalla keskustelu on luonnollisesti sallittua, jopa toivottavaa, mutta kaikenlainen turha vääntö ja nimimerkkeihin keskittyminen ei ole suotavaa.

Keskittykää asiaan, muuten alkaa lottopallot pyöriä ja arvonnoissa alamme jakelemaan rikepisteitä tai pelikieltoja.

- Moderaattorit
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mielenkiintoinen näkökulma. Ihan kuin Pikkaraisella ei olisi mitään tekemistä sen kanssa, että joukkue oli alkukaudesta viimeisenä, mutta se taas on hänen ansiotaan, että joukkue on hilautunut sarjataulukossa viidenneksi. Siis viidenneksi kenties ennätysmäärän taitoa sisältävällä joukkueella, joka on rakennettu koko sarjan kärkibudjetilla. Sääliviiva häämöttää 3 pisteen päässä ja kärkeen on matkaa 19 pistettä.

Kohta vuoden kestäneen päävalmentajajaksonsa aikana on nähty muutama satunnainen ehjä 60-minuuttinen. Pelkästään tällä kaudella dunkkuun on tullut mm. Jukureilta, KooKoolta, Saipalta, Ässiltä, Lukolta kolmesti ja Pelicansilta neljästi. Kun huomioidaan, että nyt on menossa kolmas kausi, jossa Pikkarainen seisoo penkin takana valmennushaalarit niskassaan, niin aivan varmasti kyse ei ole siitä etteikö olisi päässyt vaikuttamaan rakennusprosessiin tai ajamaan itseään sisään joukkueeseen.

Hienoa jos olet tyytyväinen nähtyyn suoritustasoon, mutta minulle tämä ei riitä. Parannettavaa on ns. vitusti.

@Kantor kiteytti asian hienosti yllä. Nybari taisi palkata Selin-Pikkarainen kaksikon, mutta Salmelaisen piikkiin menee se, ettei Pikkarainen lähtenyt Selinin kanssa samalla ovenavauksella. Tällä nykisellä valmennusfilosofialla tulee kohta kolme vuotta täyteen, eikä ainakaan vielä olla nähty mitään raflaavaa. Tällä budjetilla ja materiaalilla pitäisi olla sijoilla 1-3, mutta me ollaan taas tutuiksi tulleilla sijoilla säälipleijariviivan tuntumassa. Jos/kun nykyinen "vire" jatkuu ollaan kohta taas viivan alapuolella. Tuskin Tampereen ja Hämeenlinnan reissuilta on odotettavissa mitään suurta pistesaalista ja sitten ollaan taas sijoilla 7-8.

Välieriin ollaan viime kausina päästy, mutta totuus on ettei IFK ole sitten Törmäsen finaalikauden ollut kertaakaan mikään todellinen mestariehdokas. Aika kesyjä ollaan oltu pleijareissa heti kun vastus on koventunut, vaikka Kärppien kanssa päästiinkin Game 7:iin pari vuotta sitten. Jos jotain positiivista haetaan niin viimeisen viiden vuoden aikana ollaan sentään ajoittain pystytty kaatamaan runkosarjassa paremmin sijoittunut joukkue puolivälierissä. Tosin sekin kertoo enemmän surkeasta suorittamisesta runkosarassa, ja jos aina vetää runkosarjan alakanttiin, on urakka automaattisesti kovempi pleijareissa. Kärpät ja Tappara ovat päässeet läpsyttelemään 4-0/4-1 tyylisiä voittoja säälijengejä vastaan ja samaan aikaan IFK on joutunut vääntämään tiukkoja sarjoja runkosarjan 3.-4. vastaan. Esim. viime vuonna oltiin sijalla 6, vaikka top3 sijoitus oli odotusarvo. Runkosarjassa on nyt menossa 4. perättäinen alisuorittamisen kausi. Kotona ollaan pelattu surkeasti ja hävitty puolet otteluista. Eihän sellainen meno ole mistään kotoisin. Minulle ei enää riitä välieräpaikka liigan suurimmalla budjetilla. Varsinkaan, kun kotiyleisölle esitetäään syyskauden kaltaista "viihdettä". Joukkue on materiaaliltaan kilpailukykyinen, mutta kentällä oleva joukkue alisuorittaa. Sillon vika on valmennuksessa. Tämä kausi kannattaa mennö tällä valmennuksella, mutta kyllä keväällä pitäisi kartoittaa muita vaihtoehtoja.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Alkusyksy oli tuloksellisesti huono, mutta omasta mielestäni itse peli ei sitä ollut. Kyllä itse peli riitti voittamiseen, mutta tuloksen teko kyky ei. Välillä oli huomattavasti parempi kausi, mutta nyt ollaan taas useampi peli hävitty sen tuloksen teko kyvyn puutteellisuuden vuoksi. Lyhennettynä; paikoille päästään, mutta ei laiteta sisään. Siitä sitten valmennukseen; valmennus kaiketi riittää, koska joukkue menee sinne hyville maalipaikoille, mutta sitten ikänsä lätkää pelannut talentti ei tee maalia. Mikä mättää, mitä pitäs tehdä, kenen on vastuu?

IFK:n taloudelliset resurssit ovat kiistattomat. Niitä voi käyttää monipuolisesti väärinkin, hukata niiden tuoman kilpailuedun. Liiga-historiassa on riittävästi epäonnistuneita huippusatsauksia ja dreamteameja, eli mikään itsestään selvä menestymisen tae resurssit tai joukkue ei ole. Kenen on vastuu resurssien oikeasta käytöstä? Salmelainen vastaa nyt leijonan osasta budjetin kulupuolesta, mutta tekee sen Valtasen ja Hallituksen mandaatilla. Pike ei voi niistä vastata, ainakaan ajalta ennen 25.01.-19 ja aika epiksenä näkisin hänen dissaamisensa taloudellisten resurssien käytöstä tuon päivämäärän jälkeenkään. Piken vastuualue on valmennus.

Tämän hetken tilanne ei ole kauden lopullinen saldo. Se nähdään vasta kun kausi on lopullisesti paketissa. Siksi pidän hätiköitynä naulata nyt kiinni sitä, että jatkakoon Pike kauden loppuun, mutta ensi kaudelle uusi valmentaja. Sehän voi johtaa tilanteeseen, että revittä Suomenmestarivalmentajan voimassa oleva sopimus, nykästään poika kainalosta, ja osoitetaan ovea; ei vaan riitä.

Seura erotti Ikan muistaakseni tilanteessa, jossa oltiin sarjassa 4. Eli siinä mielessä IFK:lle ei olisi ennenkuulumatonta potkia valmentajaa ulos runkosarjan tämän hetkisestä sijoituksesta huolimatta. Historiaan rinnastettaessa tämä vaatisi Pikeltä itseltään jotain sellaista tyhmyyttä, joka olisi jyrkässä ristiriidassa IFK:n linjauksiin nähden, jolloin Hallitus/Salmelainen hänet heti erottaisi. Siihen ei juuri nyt ole tiedossa syytä, eli ensimmäinen ajankohta miettiä Pikkaraisen erottamista tuntuisi järkevältä vasta kauden jälkeen, ja ainoastaan sillä perusteella, että loppukausi menisi tuloksellisesti vihkoon.

Salmelainen on ilmoittanut elävänsä joukkueen - ja tähän lasken nyt valmennuksenkin - rakentamisen kanssa 1-2 vuotta etukenossa. Tämän talven rekryjen perusteella voi väittää, että aika kaukana lätkäfanin aikajanalla arvioituna olevan fokuksen lisäksi lähinäkökin on kunnossa. Jos joku hyvä on tarjolla, joukkueessa tilausta, niin lämiskästäkin löytyy kyllä. Ja dudelle punasta päälle. Eli Salmelaisella on reagointikykyä, mutta taatusti myös pitkän juoksun taktiikka, joka nojaa siihen, mitä seura tarvitsee, ja Pikkaraisen tulevaisuutta tarkastellaan varmasti enemmän pelin ja tuon pidemmän juoksun vastaavuuden, kuin yksittäisen ottelun lopputuloksen perusteella. Ja hyvä niin. Se mikä ilmiselvästi kiistatta erottaa IFK:n Kärpistä ja Tapparasta, on valmennuksen pitkäjänteisyys. Onko siinä syy, ettei yksi seura menesty, vaikka kaksi muuta menestyy?
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi olla työrauhaa nyt - katsoin pitkästä aikaa sarjataulukkoa, ja totta: 2 pistettä sijaan 8. Täysin realistinen skenaario, että ollaan taas niillä hujakoilla pudotuspelejä aloittamassa.

Massia on laitettu, tulostakin voi odottaa.

Positiiviselle siivelle rauhoitukseksi uskon kyllä, että etumatka Pelicansiin riittää siihen, että pudotuspeleihin päästään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
”Kaikki on paskaa”, ”Vittu kaikille kenkää”. Ok, pelin taso ja varsinkin viimeistely ei ole sillä tasolla mitä sen pitäisi olla. Kuitenkin peli näytti ensimmäisessä erässä todella hyvälle, eikä HPK päässyt mihinkään. Paikkojakin oli.
Annetaan tämä kausi aikaa Pikelle näyttää mitä osaa ja jos homma ei lähde niin kesällä pihalle ja uutta seppää sisään.
Kannattaa muistaa, missä tilanteessa St Louis Blues oli tarunhohtoisessa viime kaudella tähän aikaan kautta. Kyllä tämä vielä tästä!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kannattaa muistaa, missä tilanteessa St Louis Blues oli tarunhohtoisessa viime kaudella tähän aikaan kautta. Kyllä tämä vielä tästä!
Niin Bluesissa vaihdettiin valmentaja kesken kauden, ja homma rupesi rullaamaan? Miten IFKn tilanne on vastaava? Toki, ostamalla Pennasen Kerhosta mottipäisellä nyt niin kurssi voisi lähteä vastaavanlaiseen nousuun.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kyllä HIFK oli paras vieras mitä tällä kaudella on Rinkulalla ollut. Kerho ei paskassa iskussa ole ja söivät täysin Kerhon peliä kaksi erää. Kyllä noilla miehillä alkaa verkkokin heilumaan jossain vaiheessa, tosin kysyisin sitä että onko HIFKn keskikaista tarpeeksi kiekollinen. Kovia kahden suunnan duunareita siellä on ja nuori Lundell, mutta vaikka laidoissa pelinteko taitoa olisikin niin silti keskikaistallakin sellaista pitäisi olla. Ehkä joku mukava hankinta sinne olisi paikallaan.
 

444

Jäsen
Jos katsoo tänään vaikka sitä, miten paskasti pakit pelasivat HPK:n maaleissa, niin ihan sama kuka siellä penkin takana valmentaa jos pelaajilla (näissä tapauksissa Laakso + Järvinen) on noin löysä asenne.
Valmentajan tehtävä on pitää huoli siitä, että pelaajilla ei ole löysä asenne. Ja jos löysäily jatkuu, niin keskusteluyhteys urheilujohtajaan on oltava niin avoin, että tällaisiin tilanteisiin voidaan reagoida.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valmentajan tehtävä on pitää huoli siitä, että pelaajilla ei ole löysä asenne. Ja jos löysäily jatkuu, niin keskusteluyhteys urheilujohtajaan on oltava niin avoin, että tällaisiin tilanteisiin voidaan reagoida.

Ei, kyllä se on ihan ensimmäiseksi ja tärkeimpänä ammatikseen pelaavan pelaajan oma tehtävä huolehtia siitä, että on ammattiylpeyttä pelata palkkansa ja työpaikkanssa edellyttämällä tavalla.
Varmasti valmennus ja urheilujohto käy keskusteluja pelaajista, mutta ei nyt hittolainen ihan kaikkea laiteta valmentajan piikkiin. Alkaa kuulostaa ihan nyky-Suomelta, jossa kaikki on yhteiskunnan vikaa, eikä yksilöllä ole mitään vastuuta.
 

444

Jäsen
Ei, kyllä se on ihan ensimmäiseksi ja tärkeimpänä ammatikseen pelaavan pelaajan oma tehtävä huolehtia siitä, että on ammattiylpeyttä pelata palkkansa ja työpaikkanssa edellyttämällä tavalla.
Varmasti valmennus ja urheilujohto käy keskusteluja pelaajista, mutta ei nyt hittolainen ihan kaikkea laiteta valmentajan piikkiin. Alkaa kuulostaa ihan nyky-Suomelta, jossa kaikki on yhteiskunnan vikaa, eikä yksilöllä ole mitään vastuuta.
Enhän minä ole laittamassa kaikkea valmentajan piikkiin. Mutta ei se nyt ihan niinkään mene, että jengistä löytyy ties mitä pellailijoita ja siipeilijöitä, ja valmentaja ei mahda asialle mitään. Täällä oli muistaakseni aika kovaa puhetta siitä, miten Törmänen ei aikanaan pitänyt jengiä tarpeeksi näpeissään vaan antoi näille liikaa vapauksia, mikä sitten näkyi myös viimeisen kauden peliotteissa. Silloin valmentajasta löydettiin syyllinen, mutta nyt tilanne on eri?
Olen tismalleen samaa mieltä siitä, että kyllä huippu-urheilijan pitää osata motivoitua tekemään kaikkensa joukkueen eteen ihan joka päivä. Valmentajan tehtävä on kuitenkin pitää huoli siitä, että joukkue on nimenomaan joukkue eikä satunnainen määrä yksilöurheilijoita. Jos yksilö ottaa liikaa vapauksia tai ei suorita sillä tasolla kuin pitäisi, on valmentajalla olemassa keinoja tilanteen ratkaisemiseksi. Ei mitään pekkavirtoja tai paskamatikaisia, mutta toki viimeisenä vaihtoehtona myös se poppariosastolle lähettäminen. Huippu-urheilijat pelaavat myös tulevista sopimuksista, joten kovin kauaa he eivät katsomon puolella viihdy. Huonojen suoritusten ja näennäisen motivaation puutteen taustalla voi olla hyvinkin henkilökohtaisia syitä, ja tällöin valmentajan tulee olla sellainen henkilö, jolle pelaaja voi asioista puhua.

Ei, Pikkarainen ei ole vastuussa siitä, jos Järviselle ei jääkiekkoilu maistu. Ei, Pikkarainen ei myöskään voi katsella sellaista toimintaa läpi sormien tekemättä mitään. Ja ei, tällä hetkellä ei ole reservissä sellaisia pelaajia, joilla voisi korvata edes paskasti pelaavan Järvisen.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Katsotaan playoffit läpi ja pohditaan sitten. Hifk:n peli parhaimmillaan ollut todella hienoa tällä kaudella mutta epätasaisuus vaivannut. Uskoisin ja toivon että mitaleilla tällä kaudella ovat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Musan Salama, Ulvilan Pesä-veikot, Arsenal
Katsotaan playoffit läpi ja pohditaan sitten. Hifk:n peli parhaimmillaan ollut todella hienoa tällä kaudella mutta epätasaisuus vaivannut. Uskoisin ja toivon että mitaleilla tällä kaudella ovat.

Tällä tyylillä ei tule playoffeja.

Nyt on aika reagoida ja juuri teiän Ilvestä vastaan oleva peli ratkaisee Pikkaraisen kohtalon...häviö siitä ja ei täysiä pisteitä SaiPa:a vastaan niin itselleni riittää.

Pikkarainen ulos!!!
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kyllä HIFK oli paras vieras mitä tällä kaudella on Rinkulalla ollut. Kerho ei paskassa iskussa ole ja söivät täysin Kerhon peliä kaksi erää. Kyllä noilla miehillä alkaa verkkokin heilumaan jossain vaiheessa, tosin kysyisin sitä että onko HIFKn keskikaista tarpeeksi kiekollinen. Kovia kahden suunnan duunareita siellä on ja nuori Lundell, mutta vaikka laidoissa pelinteko taitoa olisikin niin silti keskikaistallakin sellaista pitäisi olla. Ehkä joku mukava hankinta sinne olisi paikallaan.

Tällä tyylillä ei tule playoffeja.

Nyt on aika reagoida ja juuri teiän Ilvestä vastaan oleva peli ratkaisee Pikkaraisen kohtalon...häviö siitä ja ei täysiä pisteitä SaiPa:a vastaan niin itselleni riittää.

Pikkarainen ulos!!!

Hauskaa miten omat fanit vs. muiden fanit voi nähdä pelin eri tavalla. Toisten mielestä ollaan paras joukkue mikä vastaan tulee ja sitten omasta mielestä peli on vain paskaa.

En sano, että peli on tarpeeksi hyvää, enkä ole missään nimessä tyytyväinen, en peliin, enkä sarjasijoitukseen. Kuitenkin nää on yhtälailla pienistä jutuista kiinni. Jos jollekin muulle kuin Turuselle sattuisi nyt se "kuuma aalto", niin jo sekin voisi riittää kairaamaan näitä pakkovoittoja. Sitten koko jengin peli vapautuu ja alkaa yhtäkkiä positiivinen ketjureaktio.

Mietitääs mitkä on Salmelaisen vaihtoehdot:

A) Pikkaraiselle kenkää ja Tanska ja Kalto hoitaa seuraavat puolitoista vuotta.

-Riski on iso, ettei mikään muutu. Ks. TPS ja Pelicans. Riski on myös, että selkeästi Pikkaraiselle sitoutuneet tähdet rupeaa ajatteleman ensi kautta ja peli muuttuu vain huonommaksi ja ollaan sääleissä.

B) Pikkaraiselle kenkää ja Karri Kivi tai Nemo Nieminen kehiin.

-Voi onnistua, mutta riski on iso, ettei mikään muutu. Voi mennä jopa huonompaan suuntaan, kun yritetään tehdä isoa remonttia peliin. Sitten jäisi ensi kaudeksi Pikkaraisen palkan budjettiin ja viimeistään syyskuussa olisi uusi "Koutsille kenkää" -osio. Ja ensi tammikuussa olisikin sitten uuden koutsin vuoro. Turbulenssia! Jes! Mitkä on takeet, että jengi oikeasti sitten yhtäkkiä olisikin TOP-4 sijoituksilla runkosarjassa?

C) Pikkaraisella katsotaan vielä yhdet playoffit, koska viime kevät meni niin hyvin.

-Riski on, ettei päästä pleijareihin. Uskooko siihen kukaan? Sääleihin nyt ainakin mennään, mikä on toki jo itsessään katastrofi, mutta Pikkarainen saa kuitenkin vielä yhden kevään aikaa yrittää. Ihan reilu.

Jos olisitte Salmelainen, niin minkä noista vaihtoehdoista ottaisitte?
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Valmentajan tehtävä on pitää huoli siitä, että pelaajilla ei ole löysä asenne. Ja jos löysäily jatkuu, niin keskusteluyhteys urheilujohtajaan on oltava niin avoin, että tällaisiin tilanteisiin voidaan reagoida.

Hyviä pointteja noi kaikki mitä kirjoitit.
Myös herroilla joiden paidasta löytyy isolla nämä kirjaimet C ja A pitää myös huolehtia että mitään velttoilua ei esiinny. En osaa sanoa millainen johtaja Sallinen on pukukopissa?.
 

hege

Jäsen
Eiköhän tässä yhdet play-offsit mennä Pikkaraisen kanssa, mutta sitten lienee aika kehityskeskustelulle Salmelaisen ja Pikkaraisen välillä. Sitä ennen Salmelaisen ja hänen esihenkilöiden tulisi sitten miettiä onko Pikkaraisen kanssa saavutettavissa sellaista jatkumoa mikä johtaisi menestykseen ja ennen kaikkea tukisi mahdollisuuksia rakentaa sellainen jatkumo millä menestyttäisiin jatkuvasti. Itse hyväksyn Pikkaraisen kanssa jatkamisen, vaikka Pikkaraisen kanssa ei ihan maaliin asti päästäisi menestyksen suhteen, jos sen avulla saadaan rakennettua perusta menestykseen tulevaisuudessa ja jos Pikkaraisen kanssa ollaan siinä kauden mittaisessa pitkässä kuntopuntarissa top-4 ryhmässä.

Jos sitten Pikkarainen vaihdetaan, niin mitään projekti-juttua en oikein jaksaisi kuunnella vaan ideaalitilanteessa uusi valmentaja jatkaisi seuran johdon valitsemalla tiellä Pikkaraisen jalanjäljillä kohti menestystä. Jos uuden valmentajan myötä kaikki pitää laittaa uusiksi, niin minulle se kertoo sen ettei Salmelainen ja seuran johto ole pystynyt keksimään millaisen pelillisen identiteetin ja toiminnan kautta päästäisiin nauttimaan menestyksestä säännönmukaisesti ja silloin muidenkin olisi syytä miettiä omaa jatkoa seurassa. Normaali elämässäkään ei yrityksen johto voi kovin montaa kertaa epäonnistua ja vaihtaa strategiaa ennen kuin tulee eteen tilanne missä todetaan johdon vain olevan kyvytön toimivan strategian tekemiseen.

Aina juttu päättyy Salmelaiseen, eli loppupelissä palikat pitäisi saada sellaiseen järjestykseen että aina löytyy sopiva valmentaja sekä pelaajat joiden kanssa ollaan siellä top-4 ryhmässä kun rahaa on riittävästi käytettävissä ja jos on oikeasti tunnistettu ne tekijät minkä avulla halutaan menestyä ja jos vielä nämä ovat sellaisia minkä avulla oikeasti voidaan menestyä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Musan Salama, Ulvilan Pesä-veikot, Arsenal
Sen verran kommentoin välissä Postinjakajalle, että oma ajatukseni ei nyt ulottunut eikä kommenttini pelkästään HPK-peliin ja itseasiassa nyt kun aloitin niin en ihmettele että kommenttini oli erilainen kuin oikeasti mahd. pelissä paikanpäällä olleella, koska itse en edes koko peliä Teliasta katsonut, jopa vain osan...varmasti tämä nimim. Squit kommentti on 100% VARMASTI lähempänä sitä totuutta, mikä HPK-pelissä on ollut....itse olin Pelicans-pelissä paikanpäällä ja joo...siinäkin toki IFK hallitseva joukkio, mutta paikat eivät kyllä suurin osa olleet mitään ykkössektorin paikkoja vaan tuhnuja, vaikka kiekollinen hallinta olikin Pussinokkiin verrattuna aivan totaalisen suvereeni....no, mutta miten kävi? 1p tarttui matkaan ja mahdolliset maalipaikat SIINÄ PELISSÄ luokka kohtuu olemattomia tuhnuja, lukuunottamatta ainakin yhtä maalille menoa (Motin) ja muutamaa vetoa, jossa edes pieni ohjuri ja maski saatiin maalivahdille.

Toistan nyt, että oma ajatteluni tulee lähinnä siitä, että Nordiksenhan kaiken järjen mukaan pitäisi olla erittäin paha paikka vastustajalle? Siis pitäisi...ainakin niin tottakai IFK-laseilla IFK-palstalla varmaan suurin osa meistä faneistaki ajattelee...no, ne tulokset...: Lukko tällä kaudella kahdesti vienyt Helsingistä pisteet, toisessa toki jatkoilla. Jukurit vieneet pisteet Helsingistä. HPK vienyt pisteet Helsingistä.
Jopa syvällä kyntävä TPS meinasi viedä pisteitä Nordikselta, kunnes ehkä rytmiorkesterin tuoman boostin voimalla kaatui sentään nykyinen sarjajumbo maalin erolla kotipelissä.

Ai mitä kertoo? Ei nyt ihan olla mikään superpaha kotijoukkue...vieraille mukava Nordis tällä hetkellä.

Jotain tekoja nyt, koska pian alkaa tulla sääliviiva vastaan ja sen jälkeen tällä materiaalilla ollaankin jo selkä sohvaa vasten, niinkuin muuan valmentaja totesi ennen välierä7-peliä tässä parisen vuotta taakseppäin...miettikääpä sitä.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Olisi mielenkiintoista kuulla miten piku avaa IFK:n hyökkäämistä. Nyt se näyttää siltä kun Pakki avaa sentterin kautta laitaan/päätyyn jokainen hyökkäys päättyy siihen, kierretään pariin kertaan maali syötellen omille välissä. Ei siinä joillekin tuo näyttää hallitsemiselta, mutta tuo pörrääminen onnistuu vain huikealla yksilötaidolla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En ole missään vaiheessa kautta huutanut Piken potkujen puolesta, mutta kieltämättä HIFK:n ei pitäisi olla tämmöisessä tilanteessa ikinä tässä vaiheessa kautta. Tänään jos tulee turpaan Tampereella ja HPK voittaa Lahessa, tippuu IFK sarjataulukossa kuuden poppoon ulkopuolelle. Surkeaa, luokatonta.

Alkaa olemaan viimeisiä hetkiä laittaa peli kuntoon.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin jos tämä sarjataulukossa valuminen jatkuu, niin IFK alkaa olemaan hyvin pitkälle samassa tilanteessa, kuin viime kaudella, kun Selin sai lähteä.

Itse olen kaikkein eniten huolissani siitä, että sellaisia isoja steppejä pelillisesti tämä joukkue ei ole pystynyt ottamaan isossa kuvassa. On yksittäisiä hyviä pelejä ollut etenkin kärkijengejä vastaan, mutta jos kausi piirrettäisiin käyränä, niin ei siitä nousujohteista saa millään. Myöskään kokoonpanon tervehtymisellä ei ollut toivottua nostetta kauteen, joka on huolestuttavaa. Sama tulos tulee riippumatta siitä, että ketkä pelaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös