Jarno Pikkarainen Ässien päävalmentajaksi

  • 37 375
  • 291

Mikolammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensi kaudella tuskin tv-lähetyksissä tarvii arvata, et kuka penkin takana on Jarno.

Muutama ilme tulee kans varmaan Jarnon mukana. Tervetuloa Ässiin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni Härkälän avauskausi oli OK, enkä missään nimessä odottanut potkuja. Kovaa on bisnes kyllä, mutta eihän sitä voi kiistää, etteikö Pikkarainen olisi varmempi kortti ja varmaan myös vetovoimaisempi pelaajien keskuudessa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Timo Turusen vanha tuttu Jukureista. Atu Selinin aisapari HIFK:ssä ja Mika Toivolan Lukossa.

Edit: Lisätään vielä, että vaimo on Pesäkarhu-legenda Tytti Lamppu-Nurminen.

Kirjottiko joku tänne palstalle tovi sitten miten Pikkarainen ja Kerttula oli nähty Porin yössä, vai oliko tummasävyistä huumoria?

Liiga on murroksessa, jonka myötä kilpailu tulee entisestään kiristymään. Kokonaisanalyysimme pohjalta vaatimustasoa pitää nostaa jokaisella osa-alueella tukeaksemme tavoitettamme, totesi Lehtinen.

Oli sitten kokemus, ammattitaito tai vetovoima niin Ässien analyysin pohjalta nyt ei ollut aika jäädä kattelemaan.

Eipä mitään, tervetuloa taloon Pikkarainen ja, jossei nyt uutta alkua niin uusia sävyjä varmasti kautta 24-25 kohti.
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuka helvetti täällä haluaa valmentaa kohta kun kokoajan valmentajat saa kenkää?

Kuka ennen Kiveä on saanut valmentaa sopimuksen loppuun? Taika Pasia ei lasketa
Kivi itse.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kirjottiko joku tänne palstalle tovi sitten miten Pikkarainen ja Kerttula oli nähty Porin yössä, vai oliko tummasävyistä huumoria?
Ihan viime aikoina vai? Heti heräsi uteliaisuus, että mistä ketjusta tätä viestiä voi mahdollisesti ihailla?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Aika yllätys, täytyy olla taustalla jotain mitä tässä vaiheessa me ei tiedetä. Ihmettelisin, jos Jessen mielipidettä tähän vaihtoon ei ole kuunneltu.

Mahtasko Jessellä olla suoraan luistimilta niin paljon sananvaltaa?

Ehkä kuitenkin joku sananen ollut sanottavana.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Kyllähän odotukset ensi kautta kohtaan nousivat monta pykälää heti, täytyy rehellisesti todeta. Kun tuota alamäkeä ei saatu katkaistua niin usko oli koetuksella. Näkyy olleen myös seurajohdossa. Tämä ei varmaan ollut yksin Vuorisen päätös, vaan seurajohdon hätähuuto.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Suoralla kahden vuoden pahvilla. Ei jumalauta tää on sirkus. :D

Ensin tehdään Härtsylle jatkot, kengitään ja annetaan uudelle kaverille 2v diili. Saadaan varmaan sekin kenkiä pihalle vuoden jälkeen.

Ei muuta kuin onnea Pikkaraiselle uuteen haasteeseen. Pori on tuulinen kaupunki, monellakin tavalla.
Täähän on kuin suoraan tepsiltä kopioitu. Taisi maksaa 3 valmentajalle joku kausi. Onkohan Paananen&Kodisoja alkaneet tukemaan Ässiä?
 

komesrood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Flyers
väriä ensi kauden Ässät-Lukko matseihin! Uskon, että tämä oli Ässiltä ihan hyvä veto, mielikuva Pikkaraisesta on sellainen, että voi sopia hyvinkin pataan. Jos Lämsä jatkaa, niin luulen Ässien olevan kamppailupelaamisessa Lugua edellä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No juu, kyllä on miehellä iso ulkonäkö ja on Ässien näköinen päävalmentaja.. mutta nyt sitten maksetaan kahta päävalmentajaa päällekkäin ensi kaudella, koska vain 5kk sitten Härkälä oli Vuorisen kielenkäytössä uuden sukupolven huippuvalmentaja, jonka pelinymmärrys ja yhteistyökyky olivat aivan eeppisellä tasolla

Pikkaraisella on kyllä todella mielenkiintoinen hetki aloittaa, koska kausi oli pettymys, mutta organisaatio ei ole kuitenkaan missään kriisissä tai minkään katastrofin jälkitilassa. Eli sikäli hänellä on rauhallinen hetki aloittaa, kerrankin valmentajan vaihto siis todellakin tehtiin lievästi sanoen ajoissa :D nyt sitten sormet ristissä, että päätös oli oikea

Ei nyt sillä, jospa Vuorinen myös totesi Pikkaraisen nimen olevan yksinkertaisesti seksikkäämpi pelaajien saamisen kannalta kuin Härtsyn nimen.. mikä tietenkin varmasti totta onkin
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulipahan aika puskista. Mutta otetaan ihan positiivisesti vastaan! Toivottavasti hajuttomat läpsyttelyt loppuu ja aletaan pelaamaan taas sata lasissa. Muutkin kuin Erholtz ja Rubin.
Tervetuloo Pike!
 

Pataatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle. TML
Nyt pakko sanoa etten tajua yhtään miksi tähän suuntaan lähdettiin? Härkälän kiekko oli lopussa joo vähän ankeeta mutta mites piken kiekko, äijä kiekko takaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös