Jarkko Ruutu – kova pelaaja vai rotta?

  • 689 860
  • 3 212

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Ruudusta kertoo kaiken se, että seurajoukkuekaveri joutui maajoukkuepelissä taklaustilanteessa ns. kyykytetyksi taklaustilanteessa ruotsalaismulkun päähänpistosta. Mitä tekee Ruutu? Matkii. Kunnioitus on kova siis joukkuekaveriakin kohtaan, joka tulistui moisesta rottailusta.

Eihän tuo kyykistyminen mikään uusi keksintö ole, kyllä itse Ruutukin on kokenut moisia temppuja omalla urallaan ja reagoinut juuri samalla tavalla kuin Melart. Älkää ottako Ruutua niin tosissaan, hän vain vetää roolia aina kun on pelipaita päällä! Varmasti yksi Jokereiden pidetyimmistä ja arvostetuimmista pelaajista pukukopissa. Välillä temput menevät vaan liian pitkälle tai vintti pimenee muuten vaan.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Aika lapasesta on lähteny tämä keskustelu täällä kuin Jokerit osiossa, mutta ei sitäkään vielä ole huomioitu, että Ruutu on tänään pelikiellossa vaikka sehän voi olla Jokereille jopa pelastus.

Annan pienen esimerkin miten Jokereille voi hyvinkin käydä play-offeissa kaverin nimeltä Jarkko Ruudun kanssa, seuraavat tapahtumat koskee Lukko sarjaa, yritän muistaa tapahtumat niin hyvin kuin muistan ja huomio kiinnittyy pelkästään Jarkko Ruutuun:

ensimmäinen ottelu 17.3.2004

IFK johtaa 1-0 ja ajassa 16.34 Jarkko Ruutu ottaa 10 minuutin rangaistuksen ja muistaakseni sukelluksesta, Ruutu oli itse siittänyt siemenen tähän tekemällä koko kevään/talven jatkuvasti kuolevia joutsenia.
IFK häviää jatkoajalla 2-3.

toinen ottelu Raumalla 18.3.2004

Jarkko Ruutu pihalle ajassa 24.50 ja muistaaksen tässäkään tilanteessa ei ollut muuta vikaa kuin, että taklaajana oli Jarkko Ruutu. Saa vielä tästä tilanteesta ottelu rangaistuksen.

kolmas ottelu Helsingissä 21.3.2004

Jarkko Ruutu pelikiellossa ja yllätys,yllätys! IFK voittaa jatkoajalla 4-3. IFK ottaa rangaistuksia tasan 4 minuuttia ilman Rudia ja voittaa ottelun.

neljäs ottelu Raumalla 22.3.2004

Jarkko Ruutu edelleen pelikiellossa ja tämä ottelu muistetaan enemminkin Toprowskin sucker punchista ja Penan järjestämästä joukkomyllystä.

viides ottelu Helsingissä 24.3.2004

Tässä ottelussa Jarkko Ruutu ei näkynyt millään, ainakaan joukkuetta auttavassa mielessä.

Pointtini tässä nyt on se, että Rudi varmasti on älykäs pelaaja kaukalossa, mutta mediapeli on tyhmää jos tarkoitus on ärsyttää jokaista, tuomareita ja faneja. Tämä ei ole kumminkaan P-Amerikka, tämä on pieni maa nimeltä Suomi jossa joka joukkue näkee Ruudun temput ja toimii tilanteen tarvitsemalla tavalla. Tuolla Jokerit osiossa joku kertoili kuinka on Hodgmanin saanut lämmitettyä ja sehän nyt on nähty ettei se paljon vaadi.
Jarkko Ruutu vaan syö joukkueen yhteishenkeä ja tuossa ylempänä olevassa ottelussa sekin lasketaan isoksi miinukseksi, että on 2 matsia pelikiellossa. Nämä rapatessa roiskuu kommentit ei varmaan paljon silloin Jokereita lämmitä ja kyllä ymmärrän miksi Jokeri kannattajat puolustaa Rudia, niin tekisin minäkin, mutta valitettavasti en enää halua nähdä Ruutua IFK:ssa koska en näe mitään järjellistä syytä miksi noi temput auttaisi voittoon. Ruudulla on ihan pätevät kyvyt pelata hyökkäävässä ketjussa, mutta on valinnut eri tien.

Monelta tulee nyt kommentteja, että Jarkko on onnistunut kun kaikki puhuu, mutta kukaan (Jokerit) ei halua ajatella, että se kääntyy itseään vastaan. Faktahan on se, että ainoan kerran kun Jarkko Ruutu on keskittynyt pelaamisen oli -98 ja siitä tiedetään mitä siinä kävi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ossihan näyttää olevan yhtä selkärangaton kuin keskiverto jatkiksen puupääfanikirjoittaja, jolla mielipide vaihtuu sen mukaan minkä värinen paita sattuu olemaan päällä.

Et ole ilmeisesti koskaan toiminut minkään joukkueen kapteenina? Kapteeni ei todellakaan ripitä julkisesti ketään joukkueensa pelaajaa, ei edes Jarkko Ruutua. On se vaan hurjaa kun muiden joukkueiden kannattajat yksi toisensa jälkeen tulee kertomaan kuinka ei enää arvosta Ruutua tippaakaan, no kauan se kestikin ihan samanlaista likaista peliä Jakke on harrastanut ties kuinka pitkään. Eihän kaikki toiminta todellakaan aina kestä päivänvaloa mutta sillä tuskin on ainakaan muiden joukkueiden kannattajille merkitystä. Jarkko on Jarkko vaikka voissa paistaisi.

Minusta tämä kausi on mennyt pisteiden valossa paremmin kuin odotin ja hämmentämisen osalta ollaan jäljessä odotuksia, kaiken kaikkiaan Ruutu on pelannut varsin siistin syyskauden. Eikä taida ainakaan vielä kukaan vastustaja poistunut kaukalosta Ruudun telomana, joten mitään äärettömän rumaa ei olla nähty vaikka se kyykistyminen Melartin taklaukseen oli vaarallinen.

Tämän kauden törkein teko on edelleenkin se Lintnerin törkeä hyppykyynärpää-taklaus joka meni onneksi ohi sen kohteena olleen ässäpelaajan. En ole silti lukenut kuinka Lintneriä ei enää arvostettaisi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Kapteeni ei todellakaan ripitä julkisesti ketään joukkueensa pelaajaa, ei edes Jarkko Ruutua.

Tämä on ehdottomasti totta ja oikein => nämä asiat pitää hoitaa joukkueen sisäisenä asiana! Ja tod.näk. Keklu on sanonut jollekin Iltapulun toimittajan kaverille, että Jaken temput loppuu ja se on nyt sitten väännetty tuollaisen artikkelin muotoon...

Mutta flint => ei se tee Jaken kyykistymisestä yhtään sen hyväksyttävämpää jos joku toinen on tehnyt vielä pahemman tempun toista pelaajaa kohtaan. Jakke nyt vaan on enemmän esillä ihan omasta ansiostaan ja SaiPan tsekki jätti nuo filmit ja muut pelleilyt väliin.

Toivotaan tosiaan Jokereiden kannalta, että Jakke keskittyy vastaisuudessa pelaamaan vahvuuksillaan ja jättää nuo pelleilyt pois => taklauksia sääntöjen rajamailla, lunta veskareiden silmille ja keppiä näpeille, hyvää AV-pelaamista ja pisteitäkin tasaiseen tahtiin?
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja tod.näk. Keklu on sanonut jollekin Iltapulun toimittajan kaverille, että Jaken temput loppuu ja se on nyt sitten väännetty tuollaisen artikkelin muotoon...

Yhtä todennäköisesti on myös sanonut noin niinkuin on siteerattu?
Täysin turhaa jossittelua jos ei ole faktaa.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siitä, että Ruutu on uhannut toteuttaa temppunsa uudestaan, kun voittoa varten kaikki on sallittua, niin tuo kyykkäyshän oli toinen tällä kaudella IFK:ta vastaan. Edellisessä matsissa Ruutu kyykkäsi yhtä vaarallisesti, kun Åsten häntä tuli taklaamaan. Ilmeisesti sitten Åstenkin yritti Ruudun tappaa ja tästä johtuen piti kyykätä. Jatkoajan kuvaankin jäi sopivasti tuo tilanne: Ruudun kyykkäys. Saisi Ruutu lopettaa kyllä nämä vaaralliset puuhat.

Tunteiden laimennuttua on kyllä pakko sanoa, että nuo hanskojen heilutukset ja tappelusta kieltäytymiset ovat juuri sitä Ruutua, jota muut vihaavat ja omat rakastavat. IFK:ta vastaan Ruutu nyt ei jostain syystä saa millään pidettyä omia tunteitaan kurissa vaan tunnetila purkautuu omille haitallisella tavalla. Todella vaikea nähdä Ruudun hyvyyttä näin IFK-fanina pelkkien vastakkaisten matsien perusteella. Rottahan Ruutu on jokatapauksessa aina ollut, eikä mikään kova pelaaja. Sitä oli IFK:ssa, NHL:ssä ja sitä hän on Jokereissakin. En ymmärrä, miksi jonkun tarvitsisi yrittää puolustella miksi Ruutu ei vastannut Melartille. Ruudun hankkinut joukkue ei varmasti hankkinut häntä pelaamaan kovaa vaan rottailemaan niin kuin Ruutu aina tekee. Se voisi tosin olla omalle joukkueelle hyödyllistä rottailua. No eiköhän Erkka pistä vielä Jarkon kuriin.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jarkon kannalta toivoisi sitä, että tosipelien koittaessa hän hyödyntäisi joukkuettaan fiksusti, koska siihen kykenee loistavasti. Rudi on Rudi, ei se siitä mihinkään muutu ja keskustelua piisaa ihan koko kauden, väliaikaisia rauhoittumisia tulee, mutta sitten taas saadaan puheenaiheitakin. Hyvä vaan, että joku pelaaja aiheuttaa näin paljon keskustelua ja ollaan saatu roppakaupalla väriä sm-liigaankin.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä

Kapteeni on ihan eri asia, kuin toimitusjohtaja. Kapteeni on päivittäin tekemisissä kyseisen pelaajan kanssa ja pelaajien pitää pystyä luottamaan häneen, hän myös edustaa pelaajia valmennukselle ja seuralle. Toimitusjohtaja edustaa seuraa, eli on ikäänkuin pöydän toisella puolella vaikka kaikki ovatkin saman lipun alla. Toimitusjohtaja vastaa sponsoreille ja muille rahoittajille, ja heidät pitää saada uskomaan, että samanlainen touhu ei jatku.

On taas ihan eri asia, mitä Kekäläinen väittää sanoneensa ja mitä hän on oikeasti sanonut Ruutulle..
 

Sakkoliha

Jäsen
Kapteeni on ihan eri asia, kuin toimitusjohtaja. Kapteeni on päivittäin tekemisissä kyseisen pelaajan kanssa ja pelaajien pitää pystyä luottamaan häneen, hän myös edustaa pelaajia valmennukselle ja seuralle. Toimitusjohtaja edustaa seuraa, eli on ikäänkuin pöydän toisella puolella vaikka kaikki ovatkin saman lipun alla. Toimitusjohtaja vastaa sponsoreille ja muille rahoittajille, ja heidät pitää saada uskomaan, että samanlainen touhu ei jatku.

On taas ihan eri asia, mitä Kekäläinen väittää sanoneensa ja mitä hän on oikeasti sanonut Ruutulle..

Onhan tämä hauskaa, kun Kekäläinen toimitusjohtajana ilmoittaa peliin kuuluvista asoista ja aina on varsnkin Ruutua puolustelemassa. Luulin, että nämä asiat on valmennuksen ja kapteenin tehtävä hoitaa, mutta Jokereissa näin. Ja sitten vielä tämä nauerttava uho ''hakkaisi jonkun sairaalaan'', ''youtubessa on videoita''. Ruutu pelaa Jokereissa vain, koska on kaveri Kekäläisen kanssa ja Kekäläinen on luvannut uran jälkeen toimistohommia.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan tämä hauskaa, kun Kekäläinen toimitusjohtajana ilmoittaa peliin kuuluvista asoista ja aina on varsnkin Ruutua puolustelemassa. Luulin, että nämä asiat on valmennuksen ja kapteenin tehtävä hoitaa, mutta Jokereissa näin.
Mahtaa olla kaunis kuutamo siellä. Meinaatko tosissasi, että vaikkapa Hifk:ssa kapteeni astelee median eteen ja tuomitsee yksittäisen pelaajan yksittäiset teot ?
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Kekäläisen jutusta selviää myös miksi Jarkko "The Great" ei viitsinyt tapella Melartin kanssa - J olisi hakannut Ilarin sairaalakuntoon.

Itse en usko että näin kävisi, mutta uho on edelleen Jokereilla kovaa. Saa nähdä onko Jarkossa lainkaan miestä ja näkisimme miten J hakkaa Ilarin sairaalaan....
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei näitä juttuja hoideta alkuunkaan median edessä, vaan joukkueen sisällä.
Taisin jo pudota kärryiltä, mutta eipä ole eka kerta. Minä elän siinä harhaluulossa, että kopissa joukkueen kesken episodista ei ole puhuttu sanaakaan. Kapteeni Väänänen vastasi julkisuuteen Ruudun olevan Jokereille tärkeä pelaaja, eikä sanallakaan ottanut kantaa tapahtumiin. Valmennukselta kun kysyttiin Erkka totesi Ruudun toimineen kyykistyessään typerästi ja väärin. Kun sitten tämäkin soppa alkoi julkisuudessa kiehumaan yli niin toimitusjohtaja Kekäläinen tuli organisaation puolesta kertomaan, että pelaaja on toiminut tyhmästi ja väärin ja vastoin jääkiekon ja Jokerien toimintatapaa.

En vieläkään löydä tuosta menettelystä huomauttamista edes suurennuslasilla. Tietty Hifk:ssa kapteeni olisi ensin haukkunut joukkuekaverinsa kopissa, sen jälkeen valittanut tuosta idiootista medialle. Valmentaja olisi vielä oma-aloitteisesti ottanut asian pressissä esille ja todennut pelaajan syyntakeettoman tyhmäksi. Lopuksi toimitusjohtaja olisi tullut julkisuuteen ja rauhoittakseen tilannetta todennut, että hänen mielestään pelaaja toimi oikein, eikä kukaan ole itse asiassa toiminut tyhmästi.
 

Sakkoliha

Jäsen
Taisin jo pudota kärryiltä, mutta eipä ole eka kerta. Minä elän siinä harhaluulossa, että kopissa joukkueen kesken episodista ei ole puhuttu sanaakaan. Kapteeni Väänänen vastasi julkisuuteen Ruudun olevan Jokereille tärkeä pelaaja, eikä sanallakaan ottanut kantaa tapahtumiin. Valmennukselta kun kysyttiin Erkka totesi Ruudun toimineen kyykistyessään typerästi ja väärin. Kun sitten tämäkin soppa alkoi julkisuudessa kiehumaan yli niin toimitusjohtaja Kekäläinen tuli organisaation puolesta kertomaan, että pelaaja on toiminut tyhmästi ja väärin ja vastoin jääkiekon ja Jokerien toimintatapaa.

En vieläkään löydä tuosta menettelystä huomauttamista edes suurennuslasilla. Tietty Hifk:ssa kapteeni olisi ensin haukkunut joukkuekaverinsa kopissa, sen jälkeen valittanut tuosta idiootista medialle. Valmentaja olisi vielä oma-aloitteisesti ottanut asian pressissä esille ja todennut pelaajan syyntakeettoman tyhmäksi. Lopuksi toimitusjohtaja olisi tullut julkisuuteen ja rauhoittakseen tilannetta todennut, että hänen mielestään pelaaja toimi oikein, eikä kukaan ole itse asiassa toiminut tyhmästi.

Jos tuo on sinun käsitys, miten asia hoidetaan ''sisäisesti'', niin en voi mitään, vaikka en nyt tuota tarkoittanut, sillä sisäisesti hoitamisella, mutta samapa tuo...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3

Ihan hyvä ulostulo Kekäläiseltä. Täällä ketjussa on jo ihan hyvin perusteltu kapteenin ja toimitusjohtajan ero näitä lausuntoja koskien joten siitä ei enempiä.

Mitä taas tulee siihen ettei Jarkon kyykkääminen muutu vähäisemmäksi vaikka Lintner teki törkeämmin (tämä siis Salama15:lle eikä koske enää lainattua kirjoittajaa). Ei tietenkään muutu, siitä ei ole edes kyse vaan siitä että arvostus jota koskaan ei ollutkaan ei katoa yhteen kyykkyyn. Suurin osa näistä sauhuajista ei ole Jarkkoa ennenkään arvostanut, naapuri taas menetti arvostuksensa kun Jarkko teki sopimuksen Jokereiden kanssa ja nyt yhtäkkiä silmät muka avautui kuinka rottamainen Jarkko Ruutu osaa olla. Minusta Jarkko ei ole edes esitellyt tällä kaudella mitään hirveän suuria rottailuja. Kyykkiminen toki on sitä.

Jarkko on inhottava vastustaja juuri arvaamattomuutensa takia, Jarkon moraalikoodi kentällä kestää lähes mitä vain ja tarkoitus on aina pyhittänyt keinot. Niin kamalalta tai hurjalta se kuulostaakaan. Minusta Jarkko on ollut aina äärimmäisen viihdyttävä pelaaja ja ainakin Rudy herättää tunteita puolesta ja vastaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tuo on sinun käsitys, miten asia hoidetaan ''sisäisesti'', niin en voi mitään, vaikka en nyt tuota tarkoittanut, sillä sisäisesti hoitamisella, mutta samapa tuo...
No osaatko sanoa ihan konkreettisesti miten tuo olisi sinusta pitänyt sisäisesti hoitaa ? Ihan sillä kysyn, koska minusta tämä tapahtuman käsittely on hoidettu arvosanalla 10 +.
 

Sakkoliha

Jäsen
No osaatko sanoa ihan konkreettisesti miten tuo olisi sinusta pitänyt sisäisesti hoitaa ? Ihan sillä kysyn, koska minusta tämä tapahtuman käsittely on hoidettu arvosanalla 10 +.

No sori, en jaksa riidellä tyhjänpäiväisestä. Alunperin nauratti vain, miksi Kekäläinen tulee median eteen kertomaan ''hakkaisi jonkun sairaalaan, katsokaa youtubesta'' -juttuja. Ei joukkotappelun jälkeenkään kumpikaan joukkue kommentoinut lehdistölle yhtään mitään tappeluun liittyen ja miksi pitäisi.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
No sori, en jaksa riidellä tyhjänpäiväisestä. Alunperin nauratti vain, miksi Kekäläinen tulee median eteen kertomaan ''hakkaisi jonkun sairaalaan, katsokaa youtubesta'' -juttuja. Ei joukkotappelun jälkeenkään kumpikaan joukkue kommentoinut lehdistölle yhtään mitään tappeluun liittyen ja miksi pitäisi.

Älä nyt viitsi. Sinä tulit viisastelemaan alunperin siitä, että miksi Keklu kommentoi asiaa ylipäätään.

Tässä todiste viestistäs, miten sen aloitat:

Onhan tämä hauskaa, kun Kekäläinen toimitusjohtajana ilmoittaa peliin kuuluvista asoista ja aina on varsnkin Ruutua puolustelemassa. Luulin, että nämä asiat on valmennuksen ja kapteenin tehtävä hoitaa, mutta Jokereissa näin.

Tämän jälkeen kyllä jatkat youtube-jutuilla yms.

Osan elämäntehtävä tällä hetkellä tuntuu olevan Jokeri-organisaation dissaaminen kaikin tavoin.

Sitten ollaan vetämässä sanan säilän merkityksessä "kilppareita", kun joku lyö niin sanotusti takaisin.

Tuntuu, että erityisesti osalla IFK-faneista mikään ratkaisu, mitä Jokerit tekee ei ole hyvä. Korostan edellisestä virkkeestä sanaa "osalla", ei kaikilla Jos ollaan hiljaa, on se väärin. Jos otetaan kantaa, on se väärin. Jos tuomitaan, on se väärin. Jos hyväksytään, on se väärin. Jos Erkka sanoo, on se "vaan" hänen mielipiteensä. Jos Keklu sanoaa, on hän väärä ihminen sanomaan.

Lukekaa ihan rauhassa vaan metsää puilta, mutta tuon kaltainen itsensä jalkaan ampuminen on tyhmää.

Jarkko Ruutu pelleili matsissa täysin idioottimaisesti. Tuollaiset spedeilyt saa oikeasti loppua ja toivottavasti asiaa on oikeasti valmennuksen ja seurajohdon taholta käsitelty. Jarkko keskittyköön oikeisiin asioihin, Jukka Koivun sanoin, hän on myös todella kova pelimies, joten sitä kannattaisi hyödyntää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jarkko Ruutu pelleili matsissa täysin idioottimaisesti. Jarkko keskittyköön oikeisiin asioihin...
Juuri näin. Meikäläistä otti ihan helvetisti päähän se, että JR meni IFK:n sijasta narreihin. Ei ota enää, kaiken tapahtuneen jälkeen. Eniten ihmetyttää, miten Ruutu ei näytä viisastuvan iän ja kokemuksen karttuessa, vaan sen sijaan hölmöilee entistä enemmän ja typerämmin. Miten idiootti voikaan noin kokenut kiekkoilija olla, ihan käsittämätöntä.

Mietitäänpä: Ruudulla väitetään olevan tappelukielto. Hän ei siis saa ottaa miehestä mittaa rehdisti nyrkein, mutta hölmöily- ja sikailukieltoa hänellä ei ilmeisesti ole. Siltä se ainakin vaikuttaa, kun mies jatkuvasti tekee typeryyksiä kaukalossa. Sitten jopa Kekäläisen suulla kuullaan lausuntoja siitä, miten kova nyrkkisankari Jarkko onkaan, mutta silti tapella ei saa. Lapsellista uhoa, puhetta vailla perusteita.

Lisäksi: moni sanoo Ruudun olevan yhä mainio hämmentäjä ja kaiken lisäksi oiva pelimies halutessaan. Varmasti näin. Ihmetyttää vain, miksi Ruutu suuntaa tarmonsa turhaan ja omaa joukkuetta haittaavaan hämmennykseen. Voisi pelata rehdisti ja kovaa sekä siinä samalla tehdä pisteitä ja jeesata joukkuettaan. Mutta ei, kun pitää päästä otsikoihin ja saada totaalisen pellen leima otsaan.

Olen usein kuullut sanottavan, että Jarkko Ruutu on fiksu ja rauhallinen kaveri kaukalon ulkopuolella. Voi olla, mutta työpaikallaan kaukalossa hän vaikuttaisi tätä nykyä olevan harvinaisen yksinkertainen idiootti.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Täytyy tähän Ruudun ketjuun tulla kommentoimaan kun narrit on jo huolissaan omasta hiekkalaatikostaan..
Mun mielestä oli Kekäläiseltä isoa "selkärankaa" tulla ulos asian kanssa ja myöntää teon typeryyden, nyt vaan täytyy odottaa onko Jarkko Ruutu suurempi persoona Jokereissa kuin Jarmo Kekäläinen.

Mä en kyllä nyt vaan ymmärrä tätä tappelu keskustelua, missä vaiheessa Jarkko Ruutu on noussut tappelu taidoiltaan kastiin Probie/McSorley koska ne olisi saattanut Melartin hakata niin huonoon kuntoon, että lääkäri palveluja olisi tarvittu. En ole ikinä pitänyt Ruutua kummoisena tappelijana vai onko joku meriitti mikä puhuu Jarkon ultimate gooni taustan puolesta?
Kekäläinen saattoi myös tehdä tässä virheen, Ruutua voidaan alkaa "pakottaa" tappeluihin muiden joukkueiden taholta. Ei sekään nyt joukkue hengellä hyvää tee, että yksi ottaa koko ajan taka askelia.
Ruutu on tällä hetkellä Jokereitten heikon lenkki tehopisteistä huolimatta.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Mä en kyllä nyt vaan ymmärrä tätä tappelu keskustelua, missä vaiheessa Jarkko Ruutu on noussut tappelu taidoiltaan kastiin Probie/McSorley koska ne olisi saattanut Melartin hakata niin huonoon kuntoon, että lääkäri palveluja olisi tarvittu. En ole ikinä pitänyt Ruutua kummoisena tappelijana vai onko joku meriitti mikä puhuu Jarkon ultimate gooni taustan puolesta?

Eiköhän vähän Keklun sanoissa ollut värikynää, mutta kumpihan olisi omasta mielestäsi vienyt Melart vai Ruutu? Itse veikkaisin Ruutua ja omasta mielestäni fiksusti tehty, että ei lähtenyt hippasille noutajan kanssa vaikka kyllähän tuollaisen hanskojen heiluttejen jälkeen olisi ollut kunniakasta tehdä. Rudy kuitenkin aika hyvin kommentoi asiaa pelin jälkeen.

Jarkko Ruutu kirjoitti:
- Ei ole mitään järkeä vaihtaa itseäni sellaiseen kaveriin, joka ei osaa edes luistella. Jos olisi edes 10 tehopistettä tehnyt uransa aikana, niin sitten olisin voinut katsella.

jph27 kirjoitti:
Ruutu on tällä hetkellä Jokereitten heikon lenkki tehopisteistä huolimatta.

Aivan täysin erimieltä. Tällä hetkellä on muutama pahastikkin alisuorittava kaveri joidenka takia ollaan oikeasti hävitty matseja. Huonoja kiekon purkuja omassa päässä jatkoajalla jne.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä en kyllä nyt vaan ymmärrä tätä tappelu keskustelua, missä vaiheessa Jarkko Ruutu on noussut tappelu taidoiltaan kastiin Probie/McSorley koska ne olisi saattanut Melartin hakata niin huonoon kuntoon, että lääkäri palveluja olisi tarvittu. En ole ikinä pitänyt Ruutua kummoisena tappelijana vai onko joku meriitti mikä puhuu Jarkon ultimate gooni taustan puolesta?
Miten helvetissä te luette noita uutisia mitä kommentoitte vai luetteko ollenkaan ? Otetaan nyt suora lainaus Ilta-Sanomien Kekäläisen haastattelusta "- Me olemme sanoneet Jarkolle kauden alusta alkaen, että älä tappele. Kyllä hän tapella osaa, mutta mitenhän ihmiset reagoisivat siihen, jos hän hakkaisi vastustajan pelaajan sairaalakuntoon, Kekäläinen kysyy."

Ja sitten ne vastakysymykset. Kuka ja missä on maininnut tässä yhteydessä Melartin ? Entä nostanut Ruudun Probie/McSorley luokkaan ?

Minä uskon, että Keklu puhuu tässä kohdin juuri niin kuin asiat ovat. On aivan varma, että sopimusta tehtäessä on painotettu sitä, että mitään tappelijaa Jokerit ei halua. Sekin on Keklulta ihan aiheellinen kysymys, että ajatelkaa hetki otsikoita ja julkisuutta, jos Ruutu jonkun pelaajan olisi piessyt. Tähän on ihan turha sotkea mitään Melarteja, jotka osaavat homman itsekin ja varmasti pärjäisivät.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän vähän Keklun sanoissa ollut värikynää, mutta kumpihan olisi omasta mielestäsi vienyt Melart vai Ruutu? Itse veikkaisin Ruutua...
Minulta ei kysytty, mutta vastaan, että veikkaisin Melartin olevan niskan päällä tappelussa Ruutua vastaan. Perusteluna se, että nyt eletään vuotta 2011 ja aika tekee tehtävänsä. Eipä saada vastausta kuitenkaan, kun isoa leipäläpeään ahkerasti louskuttava Ruutu on pelkkiä sanoja, eikä lainkaan tekoja. Paitsi jos kyykistely lasketaan teoksi. Nuo Rudin kommentit julkisuudessa ovat yksi naurettava lisä pellen touhuihin. Ihan kuin hän itse olisi joku perkeleellinen pistenikkari. Onhan se toki niinkin, että niin kauan kuin uhoaa julkisuudessa eikä tappele kenenkään kanssa, ei myöskään häviä kellekään tappelussa. Mahtaa miehellä olla kyseenalainen maine liigapelaajien keskuudessa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Onhan se toki niinkin, että niin kauan kuin uhoaa julkisuudessa eikä tappele kenenkään kanssa, ei myöskään häviä kellekään tappelussa. Mahtaa miehellä olla kyseenalainen maine liigapelaajien keskuudessa.

Tämä on muuten varmasti suurin syy siihen, ettei Ruutu ole tapellut, sanokoot Jakke- fanit mitä lystäävät. Ei uskalla ottaa riskiä tappiosta jollekin "jämäpakille", kun itse ratsastaa NHL-goonin statuksella. Itse pidän kyllä tätä "pihtaamista" paljon pahempana kuin mahdollista tappiota. Silloin ainakin vastaisi huutoonsa, nyt Jakke on vain tyhjää puhetta. Hieman jopa säälittää, kun iso mies joutuu jatkuvasti perustelemaan kovuuttaan jollain "yli 600 NHL- ottelulla".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös