Jarkko Ruutu – kova pelaaja vai rotta?

  • 688 899
  • 3 212

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toisin sanoen ei uskalla ottaa taklausta vastaan, kun isompi kaveri tulee ja miten ''ei osaa edes luistella'' kaveri pystyy tulemaan, niin vauhdilla, että siinä sattuisi.

Kyllä on Ruutu muuttunut sitten IFK aikojen.

Ja tähän lisättynä myös se, ettei kadu kyykkimistä ja ilmoittaa tekevänsä sen uudelleen mikäli vastaavia tilanteita tulee.

Jaa-a...
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Vaikka Jokerit häviää jaksaa allekirjoittanutta hymyilyttää ja naurattaa.
Suurin puheenaihe on jälleen kerran Jokerit ja Jarkko Ruutu. Hauskinta koko hommassa on että muiden joukkueiden fanit tulevat kertomaan kuinka haitallista Jarkon pelaaminen on omalle joukkueelle. Eihän se Ruutu teillä pelaa.

"Ruudun pitäisi vastata teoista.", "Ruutu on paskahousu."
Eiköhän Ruutu ole todistanut jo kaikille että on tarpeen tullen kova jätkä. Jos joku hädin tuskin liigajoukkueen rinkiin mahtuva luistelutaidoton kädetön pakki tulee haastamaan, niin ei kai Jarkkokaan ole niin tyhmä että lähtee suihkun puolelle kesken pelin. Tämä selän puolelta yleensä hyökkäävä Melart on kuitenkin niin tyhmä että tiputtaa hanskansa ja joutuu istumaan siitä.
Monen sadan NHL-ottelun miehen ei tarvitse tapella jos hän ei sitä halua. Oli vastassa sitten Mestis-Melart tai tämä räppäävä neuvostoliittolaispyöräilijä.

Jarkko osaa pelata. Jarkko osaa suututtaa. Jarkko puhuttaa. Tälle kaikelle Jarkko nauraa. Kekäläinen ja Hjallis nauravat matkalla pankkiin. Jokerit on otsikoissa ja tuote myy.

Sirkus on saapunut kaupunkiin.

Viestin kirjoittaja tuomitsee jyrkästi filmaamisen ja taklaustilanteessa kyykistymisen. Molempiin suorituksiin olisi määrättävä sääntöihin isommat rangaistukset.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jarkko osaa pelata. Jarkko osaa suututtaa. Jarkko puhuttaa. Tälle kaikelle Jarkko nauraa. Kekäläinen ja Hjallis nauravat matkalla pankkiin. Jokerit on otsikoissa ja tuote myy.

Sirkus on saapunut kaupunkiin.

Täysin totta ja tähän viimeiseen lauseeseen Jarkko Ruutu kiteytyykin, niin ihmisenä kuin jääkiekkoilijana.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mikael Granlund tekee Jokereita vastaan kaksi maalia, kenestä pelin jälkeen puhutaan? Jarkko Ruudusta. Ylivoimaisesti puhutuin ja seuratuin kaveri seurarajat rikkoen. Oli tempauksista mitä mieltä tahansa niin ainakin huomio on taattu. Hyvä että puhutaan.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Täällä palstalla on viime aikoina sattuneista syistä kirjoitettu hyvin paljon jääkiekossa vallitsevasta koodistosta, ihan ansiokkaastikin. Mua hävettää tuon koodiston puolesta tällä hetkellä. Jopa minä olen valmis hyväksymään kaukaloväkivallan tollaisen vitun paskan poistamiseksi, mitä Jarkko Ruudun osalta tänään nähtiin. Jollei sitä helvetin Pelicans-pelleilyä olisi ollut, niin Brändi olis lanannut Ruudun tänään alimpaan helvettiin. Eli taas yksi syy moittia Lahden tapahtumia... ;-)

Jos rakastamani joukkueen pelaaja käyttäytyisi tuolla lailla eikä valmennus puuttuisi asiaan tarvittavin sanktioin, en todellakaan suostuisi käymään joukkueen matseissa ennen kuin paska on poistettu. Ja jos olisin itse tuollaisen speden valmentaja, olisin potkujenkin uhalla vetänyt itse tänään toisella erätauolla daijuun.

Jollei Jokereiden joukkue (!) itse saa tota paskaläjää ruotuun, niin sietääkin matkata synkissä vesissä. Pthyh!
 

Sakkoliha

Jäsen
Olisi mukava kuulla Ossi Väänäsen mielipide Ruudun tämänpäiväisestä tempu sta, kun muistetaan, miten Väänänen itse kommentoi vastaavaa Perssonista EHT turnauksessa kuukausi taaksepäin.

''- En keksi mitään raukkamaisempaa. En vaikka yritän miettiä. Ihan käsittämätöntä, Väänänen puhisi.

- Ruotsin kapteeni teki tuollaisen. Omia joukkuekavereitakin hävettää, Väänänen veikkaili.''

Mahtavat Väänänen ja kumppanit olla ylpeitä Jarkosta!
 

Cactus

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Jakke Ruutu. Mitäpä miehestä sanoisi muutakuin että siitä asti kun olen hänen edesottamuksiaan seurannu 90-luvulta asti niin aina sattuu ja tapahtuu, tahti kiihtyy ja kansa viihtyy. Näin se on aina mennyt, se on J. Ruutu!! =]

Mutta tämänpäiväinen kyykistely sitä vastoin, kuvaan sitä kaverini lauseella jokerileiristä "se oli vitun kuvottava teko" ja tähän ei voi muuta kuin yhtyä, onneksi KUMMALLEKKAAN ei käynyt kuinkaan. Ja kyllä itseäni otti kuuppaan oikein kunnolla ku näin että ilari tulee menemään vipuun, en hetkeäkään epäillyt että jakelta hanskat oikeasti tippuisi!!

Ja silti aivan varmasti tulen jatkossakin Rudin otteita seuraamaan, tämän päiväinen meni yli mutta aina koittaa huominen(??) ja uudet kujeet.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
NHL:ssä olis tullut nenään tuolla käytöksellä, ja luultavasti ne hanskatkin tippunut "väkisellä". Ennen pidin Jarkon kujeiluista, mutta nykyään aika yököttävää toimintaa.. Liekkö tuo keneltäkään olis ollut pois, vaikka Melart pari iskua olis antanut "palkinnoksi" raukkamaisesta kyykkäämisestä..
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Itse kommentoisin illan kolmea tilannetta näin.

1. Kyykistyminen ennen taklausta. Todella vaarallista ja tuomittavaa. Vaikka kuinka olisi ärsyttäjä, niin tällaiset temput ei kuulu edes siihen.

2. Näytteli loukkaantunutta kun vastustaja hieman kurmuutti kulmauksessa. Tavallaan ymmärrän ja hyväksyn, sillä kuuluu Ruudun rooliin vaikka vituttaakin.

3. Sai Melartin tiputtamaan hanskansa. Hyväksyn täysin. Kokematonta Melartia vietiin 6-0. Tämä tempaus loistavasti hoidettu.

Jos IFK:lla olisi joku Kip Brennan tai Josh Gratton rosterissaan, niin jo pelkästään tuosta hanskojen tiputtamattomuudesta ja muka loukkaantumisesta olisi seuraavassa vaihdossa tullut Ruudun ämmän poijalle niin rumasti selkään ettei äitensäkään olisi enää tunnistanut.
Halutessaan Ruutu olisi tämän päivän SM-liigassa varsin kova kaveri eikä siinä yks Melartti tai Märkä-Simo paljon tuntuisi, mutta nämä idiotismit pitäs kyllä jätkälle syöttää korkojen kanssa.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Kävinpä vilkaisemassa tuon jarkko ruudun show'n aquanquan kanavalta.

Jarkko Ruudun naurettava show kokonaisuudessaan

Löytyi hassu puolustelukommentti, mitä jotkut jopa täällä jatkoajassa latelevat;

Vittu mitä rutinaa HIFK-faneilta. Ihan oikeesti. 1998 jullit puolustelee Ruutua kieli pitkänä ja huutelee brändin perään. Nyt 13 vuotta myöhemmin herra palaa liigaan narri paitaan ja jatkaa täysin samaa menoa ja kaikki itkee ämmäksi yms? Jumalauta. Kyykistyminen oli turha teko, ja siitä sietäisikin saada köniinsä, mutta pitäähän muistaa että kyseessä on Ruutu, joka harvoin noihin huutoiin vastaa, varsinkin kun on kyse jostain vitun divaripakista. Filmaaminen perus Ruutua, en tykkää mutta kuuluu miehen tyyliin. Samaa paskaa teki jo 1998 HIFK-paidassa ja kaikki tykkäs. Hanskojen tiputtamatta jättämiseen pätee taas edellinen kohta. Kuuluu miehen tyyliin ja kun kyse on edelleenkin divaripakista.

Oikein1, tuo kympin hakeminen Melartille on perusruutua ja hänen duuniaan, likanen rotta parhaimmillaan. Mutta se, että jotkut oikeasti väittävät sitä, että HIFK-fanit olisivat tällä hetkellä ylpeitä ruudusta ja hänen teoistaan nykypäivän liigassa on jotain niin älyttömättömän typerää, etten edes löydä sanoja. Lisätään vielä loppuun, että käsitteet Ilari Melart ja 'divaripakki' eivät täsmää toisiinsa.
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuten yllä on jo useasti todettu, leikkaaminen oli käsittämätöntä ja tuomittavaa. Pari peliä olisi mielestäni hyvä pelikielto, tuskin silti tulee.

Hyvä silti lukea Melartin itkuja: "Raukkamaisinta mitä voi tehdä" - Mies joka "nouti" Tuukka Mäntylän. Ja sitäpaitsi divaripakki kuvaa Melartia todella hyvin. Vähän niin kuin IFK-fanit sanovat että Ruudulle ei olisi mitään käyttöä omassa joukkueessa.

Jarkko Ruutu - Mielummin omassa joukkueessa kuin vastustajan
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikael Granlund tekee Jokereita vastaan kaksi maalia, kenestä pelin jälkeen puhutaan? Jarkko Ruudusta. Ylivoimaisesti puhutuin ja seuratuin kaveri seurarajat rikkoen. Oli tempauksista mitä mieltä tahansa niin ainakin huomio on taattu. Hyvä että puhutaan.

Nimenomaan.
Kaikki julkisuus on tällä hetkellä Jokereiden kannalta positiivista. Seuraavien pelien voittamista ei voi korostaa tarpeeksi.
Pelillisestikin oltiin ifk:n kanssa eilen melko tasoissa, mutta yksi oululaisveivaaja oli erimieltä.
Lopulta Rudi on kuitenkin se, joka saa suurimmat otsikot ja Jokereiden viimeaikojen otteet ikäänkuin naamioituvat pois. Jarkko pelaa Jokereille työrauhaa =D.

That's show business [Show business]
Show business [Show business]
Show business
That's the way it goes
Lyrics by Acdc.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen iloinen, että Jokerit saa Ruudun myötä näitä hetkiä, jolloin seura saa paistatella julkisuudessa ja olla illan ykkösaihe. Se on varmasti seuran faneille iso juttu varsinkin nyt, kun IFK on taas myös urheilullisella puolella nousemassa takaisin Stadin ykköseksi parin kuukauden tauon jälkeen.

Harmi homma, että tänään taas media unohtaa Ruudun ja Jokerit, kun toimittajilla ja kansalla on täysi työ seurata IFK:n kultapojan, Mikael Granlundin, edesottamuksia Linnan Juhlissa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
- Teen saman uudelleen, jos tarvitsee. Tämä on osa peliä. Kun yritetään voittaa, kaikki on sallittua, Ruutu sanoi.

Miksi kyykistyit?

- Kaveri oli ajamassa kovaa päälle ja yritti selvästi tappaa minut siihen jäälle. Ja minähän sain siitä kahden minuutin jäähyn, ei siinä mitään, Ruutu sanoi ilmeenkään värähtämättä.

"Ihan käsittämätön ratkaisu", Väänänen puhisi ottelun jälkeen moneen kertaan.
Ruutu sai vain kaksiminuuttisen leikkaamisesta, joka olisi voinut johtaa todella pahaan vammaan.

Sanattomaksi vetää, kun kaveri menee noin kyykkyyn. Vastaavaan en ole urallani törmännyt. Ja vielä joukkueen kokeneita pelaajia. Luultavasti hänen joukkuekaverinsakin häpeävät", Väänänen sanoo.


Kyseinen haastattelu on kuvitteellinen, mutta tehty lainaamalla ja yhdistelemällä osia todellisista haastatteluista (IS 5.12. ja HS 14.11.). Eli pelaajien mielipiteet koskien kyyristelyä kaukalossa ovat todellsia.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kun yritetään voittaa, kaikki on sallittua, Ruutu sanoi.

Näyttäisi siltä, että yritykseksi jäi eilenkin ja on tainnut voittaminen viime aikoina vähän useamminkin jäädä pelkäksi yritykseksi.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
"Kun yritetään voittaa, kaikki on sallittua, Ruutu sanoi."

Ei se nyt ihan noin mene. Jos Pelsuilta vaikka Wärn löisi viikateiskulla Granlundin tajuttomaksi ja Pelsut voittaisi raivostuneen IFK:n, jäisi hommasta kyllä paskan maku. Tai Järvinen ajaisi huomenna Jypin veskarin sairaalaan, niin eipä siitäkään voitto kovin makea olisi.

Älytön ajatustapa, että omien tavoitteiden saamiseksi on kaikki sallittua. Itsekin tarttisin lisää rahaa, mutta ei huumekauppa tai ryöstö pyöri mielessä. Tai jos joskus tekisi mieli vähän pillua, niin en perkele mene raiskaamaan ketään.

Muuten koko Ruutu kuuluu itsellä samaan kategoriaan Matti-Esko Hytösen, Timo TA Mikkosen ja Big Brotherin kanssa. Suoraan sanoen ei kiinnosta pätkääkään, Jokereista osuu silmään ennemmin Jani Ridan lähtönopeus ja kova laukaus. Ja tämäkin kommentti tuli ainoastaan tuosta älyttömästä lausahduksesta, henkilöön tai itse peliin enempiä liittymättä.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun videoclipeistäkin päässyt näkemään tilanteita, niin kieltämättä jotain Jarkko olisi voinnut jättää tekemättäkin ja jos jokaisessa pelissä olisi tälläinen "meininki" niin voisihan se olla aika rankkaa sulattaa. Mutta on kuitenkin ollut pelejä, joissa mies on ollut lähes piilossa ja onhan niitä pisteitäkin tullut kuitenkin. Hifk nyt vaan sytyttää niin kuin meitä kaikkia, Jarkkoa omalla tavallaan..
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jarkko Ruudulta lis - Ilta-Sanomat
"Ei ole mitään järkeä vaihtaa itseäni sellaiseen kaveriin, joka ei osaa edes luistella. Jos olisi edes 10 tehopistettä tehnyt uransa aikana, niin sitten olisin voinut katsella."

Melartilla on neljältä ensimmäiseltä kaudelta yhteensä kuusi tehopistettä, joten ei tähän tarvita kuin pari kautta, niin tuo 10 on täynnä. Jarkon sopimushan on 3 vuotinen, joten silloin viimeisellä kaudella sitten?
 

Fordél

Jäsen
Nimenomaan.
Kaikki julkisuus on tällä hetkellä Jokereiden kannalta positiivista. Seuraavien pelien voittamista ei voi korostaa tarpeeksi.
Pelillisestikin oltiin ifk:n kanssa eilen melko tasoissa, mutta yksi oululaisveivaaja oli erimieltä.
Lopulta Rudi on kuitenkin se, joka saa suurimmat otsikot ja Jokereiden viimeaikojen otteet ikäänkuin naamioituvat pois. Jarkko pelaa Jokereille työrauhaa =D.

Miten ihmeessä tämä julkisuus on hyvästä Jokereille ja mitä ihmeen työrauhaa tämä tuottaa Jokereille? Kyllä negatiivinen julkisuus on negatiivista julkisuutta eikä siitä mihinkään pääse. Ei tämä tempaus tuo edes yhtään lisää katsojia lehtereille, koska tällaista idiotismia ei pysty puolustelemaan. Ei omat pelaajat eikä edes pahimmat fanitkaan pysty tätä puolustelemaan. Jos olisi ollut joku rajatapaus, josta voitaisiin olla montaa mieltä niin sitten asia voisi olla eri. Esimerkiksi Pelsut-HIFK -tappelu oli juuri tällainen eli se voi jotain innostaakin. Kaiken lisäksi tätäkin paskaa jauhetaan lehdissä ja se ei tuo Jokereille mitään työrauhaa.

Lopuksi Ruutu päästää vielä helkkarin typerän lausunnon, kuinka voittamisen takia kaikki on sallittua. Ei Jarkko, ei ole. Kanssapelaajia pitää kunnioittaa ja kenenkään terveyttä ei pidä tahallisesti vaarantaa. Sinä teit sen tavalla, joka olisi voinut pahimmillaan päättää toisen pelaajan uran. Jos tämän teon jälkeen voit olla ylpeä itsestäsi ja puhtaalla omalla tunnolla lähteä seuraavaan peliin niin moraalissasi on pahasti vikaa.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Täysi vitun rotta! Ei kahta sanaa. Mutta heti perään pitää todeta, että sehän se hänen ruutunsa on ja hoitaa sitä esimerkillisesti. Ei siis mitään virkamiesmäistä "mä oon vaan duunissa täällä" suorittamista.

Vaikka se julkaisemishetkellä vähän kirpaisikin, niin näin jälkikäteen olen kyllä aidosti iloinen, ettei tullut meille. Meinaa vaatiihan rottailun puolustaminen lähtökohtaisesti enemmän mielikuvitusta, kuin sen jeesusteleva tuomitseminen. Kiva olla välillä tällä puolella pöytää, vaikka on sitä historian saatossa tullut rottailuja puolusteltua suunnilleen kiekkojumalien instrumenttina valaista ne kiekkoevankeliumin tuntemattomat polut...

Onneksi meillä on uusi messias
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten ihmeessä tämä julkisuus on hyvästä Jokereille ja mitä ihmeen työrauhaa tämä tuottaa Jokereille? Kyllä negatiivinen julkisuus on negatiivista julkisuutta eikä siitä mihinkään pääse.

Kiinnittikö kukaan muu muuten huomiota Iltalehden otsikointiin Tim Thomasin hyvistä otteista? Otsikossa puhuttiin HIFK:n ex-maalivahdista, eikä Jokereiden ex-maalivahdista vaikka Timppa pelasikin viimeiset ottelunsa Sm-liigassa narrien nutussa. Olisiko Ruudun Jokereille tuomalla negatiivisella julkisuudella, jotain tekemistä valituntapaisen uutisoinnin kanssa?

PS. Se piti vielä tuosta Ruudun eilisestä esiintymisestä sanoa, että kyykistyminen oli erittäin tuomittavaa ja tuota vahingoitusyritystä ei pysty millään puolustamaan. Muut Melartin pois pelaamiset ja filmaamiset taas olivat juuri sitä ruutumaista pelaamista, jota Jakelta on lupa odottaakin. Se sitten kääntyykö tuo oman joukkueen vai vastustajan eduksi on toinen juttu. Vaikea uskoa, että Jakella on hirveästi kavereita pukukopissa noilla otteilla.
 

chubster

Jäsen
Sellainen jäi mietityttämään, että on oikeasti aivan vitun hämmentävää katsoa Ruudun peliä. Mies osaisi pelata, mutta taas meni yli niin, että kilahti ja auttoiko se joukkuettaan? Minun mielestä ei alkuunkaan. Ehkä Jarkon mielestä auttoi sitten.

Toinen on se, että mies oikeasti yrittää saada vastustajan loukkaantumaan. Eilinen kyykistyminen oli yksi näistä, mutta toinen on se, että kun joku taklaa Jarkon niin että hän kaatuu, tai sitten kun Jarkko omiaan kompuroi kulmatilanteessa, niin (näkemys perustuu kahteen Jyväskylän peliin ja eilen televisiosta katsottuun peliin) hän ottaa vastustajan jalasta kiinni ja yrittää vääntää toisen nurin niin, että polvi tai nilkka mahdollisesti vääntyy. Vittu mikä jätkä.

Onnea vaan niillekkin, jotka pitää Jarkkoa kovana jätkänä ja hyvänä roolipelaajana. Kova jätkä ei ainakaan ole, se nähtiin jo eilen. Roolipelaajana varmasti menisi jopa vitjasissa.
 

silakkani

Jäsen
Jokereiden otteluraportti:

Toisessa erässä tunteet kuumenivat, kun Jarkko Ruutu hämmensi kaukalossa, ja IFK:n Ilari Melart tarttui syöttiin koukkuineen päivineen. Ruutu väisti taklauksen kyykistymällä IFK:n vaihtoaition edessä ja jälkitilanteen paineissa jokeripelaajan toisesta silmästä kaivettiin piilolinssi ulos. Ruutu lähti laittamaan uutta paikoilleen pukukoppiin, mikä ei sopinut päätuomareille, vaan hyökkääjälle annettiin päälle kymmenen minuutin käytösrangaistus. Samalla kymppitili täyttyi, joten Ruutu on sivussa keskiviikon ottelusta Raumalla.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No ilmankos Ruutu tarttui Melartin nilkkaa, kuin sokea keppiinsä. On se kauheeta kun piilari melkein irtoaa. Tosin kukaan ei koskenutkaan kädellään Ruudun kasvoihin, eli pelkkää paskanjauhantaa häneltä. Sitä saa, mitä tilaa ja kerrankin tuomarit olivat ajan tasalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös