Jarkko Nieminen

  • 92 574
  • 1 071

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
voivoi...

Jarkko Nieminen pelasi turnauksessa eniten otteluita. Hän pelasi sairaana viimeiset kaksi ottelua. Nieminen nousi finaalissakin, vaikka monelta olisi katkennut selkäranka monta kertaa. Sairaana&reisi kipeänä Jarkko näytti taitonsa, huolimatta vaivoista. Nieminen tiputti tiellään finaaliin muutaman top-30 pelaajan ja pelasi finaalissa(loppuun väsyneenä ja reisi rikki) täysin tasapäisesti maailman 40:ntänä olevan kanssa. Schalken on A-luokan pelaaja, koska voitti näin kovan turnauksen. Schalken voitti mm. Guillermo Canasin.

Cannibalin tapaisia faneja ei tarvita, onneksi. Nieminen on osoittanut taitonsa nyt ja jo tällä kaudella(historiallisesti suomalaiselle 4 voittoa challenger turnauksissa). Hän on voittanut myös US Openin nuorten sarjan ja on noussut vuodessa valtavasti maailman listalla.

Nieminen ei ole pelannut vielä täysipainoisesti edes kautta ja hän on sijalla 69, joten ihan turha tulla tuollaista sontaa syytämään tänne.

Schalken sen sanoikin "Uskomaton kaveri" "Ei kukaan tuurilla voita Thomas Enqvistin tasoista pelaajaa". Nuo lauseet sanovat kaiken tarpeellisen.
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Klassista Cannibalia, jota en ole hetkeen nähnytkään. Aplodeja!

Ystävät ja kylänmiehet - Cannibal on *aina* tosissaan. Sitä ei kannata epäillä. ;)
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jarkko Niemisen sijoitus uusimmalla ATP-listalla 69. Hieno suoritus, 34. sijaa nousua viime kerrasta.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Aika pornolle sijalle päässy. Muistetaan kuitenkin että se Shjengen vai mikä olikaan oli selvästi parempi kuin Enqvist ja että loppuottelu oli Niemiselle jo seitsemäs matsi 8 päivän sisään.
 

zizou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Monte-Cristo
Klassista Cannibalia, jota en ole hetkeen nähnytkään. Aplodeja!

Ystävät ja kylänmiehet - Cannibal on *aina* tosissaan. Sitä ei kannata epäillä. ;)

Jaaha. Vai ei ollut mies sitten tosissaan. No sepä onkin mukavaa, että tässä tekstien sisällön pohtimisen lisäksi pitäisi vielä funtsia, onko kirjoittaja tosissaan, vai ei. Jos ei minkäänlaista sarkastista käännettä tekstissä ilmene, on mielestäni täysi syy olettaa, että henkilö myös seisoo täysin sanojensa takana. Ja onhan tämä kyseinen tyyppi raportoinut Bluesin otteluita muinoin "toimittajanakin". Onko hän tällöin seissyt sitten täysin sanojensa takana.

Mihin tässä enää voi luottaa, jos ei kirjoittajien arviointikykyyn enter-painiketta painaessa.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Turha itkeä

Kyllä minä tosissani olin. Ja muista Zizou, että otteluraportin tekeminen on vähän eri asia kuin vapaaseen keskusteluun vastaaminen. Raportissa pysytään asiassa ja kirjoitetaan mahd. objektiivisesti. Osoita raportti jossa en ole tätä tehnyt. Ja jos en siihen pysty, niin silloin raportin kirjoittaa ES.

Mutta takaisin aiheeseen. Kyllä, kritiikkiä tulee silloin kun siihen on aihetta, ja kehuja silloin kun siihen on aihetta. Nieminen hävisi johdettuaan viimeistä erää jo 3-0. Mielestäni silloin pitää voittaa. Eilen olin aivan mielettömän tunnekuohun vallassa, mutta silti olen sitä mieltä että ottelu olisi pitänyt voittaa. Eikä siihen kannata mitään tekosyitä keksiä. Parempi voitti eilen, eikä Schalken todellakaan ole A-luokan pelaaja. Joten on aivan turha olla pilvissä. Seuraava iso turnaus näyttää onko Niemisestä yhtään mihinkään. Suhtaudun tähän äärimmäisen skeptisesti.

Zizou tuossa sanoi että pitäisi tyytyä "vähempään". No sullahan on TODELLA erikoinen näkemys. Miksi ihmeessä? Eli toisin sanoen. Aina saa hävitä. Tyydytään siihen mitä saa? Sillä asenteella ei koskaan oltaisi päästy yhtään mihinkään. Onneksi 40-luvun rintamasotilaat eivät ajatelleet kuten sinä. Muutoinhan täällä olisi samanlaiset oltavat kuin nyky-Virossa. Aina pitää vaatia parasta ja tässä tapauksessa voittoa. Varsinkin tässä tapauksessa.

Minua vituttaa tuollainen amatöörimäinen käytös. Kritiikkiä saa antaa kun siihen on aihetta, ja minusta nyt siihen oli. Jos teistä ei niin se on teidän asianne. Minua on kenenkään turha alkaa syyttelemään selkään puukottamisesta. Jos kutsutte tuota selkäänpuukottamiseksi niin odottakaapa vielä. Tulette näkemään todellistä selkään keihästystä siinä tapauksessa vielä tulevaisuudessa. Jos Blues pelaa päin helvettiä niin totta tosiaan "puukko lentää" silloinkin. Tai tuohan on teidän näkemyksenne. Minä sanon sitä kritiikiksi.

Naurettavia kommentteja. Ollaan vaan ikuisia kakkosia. Juuri näin.

PS. Monte, hyvä havainto ;)
 

Pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Turha itkeä

Viestin lähetti Cannibal
Seuraava iso turnaus näyttää onko Niemisestä yhtään mihinkään. Suhtaudun tähän äärimmäisen skeptisesti.
Sen olen huomannut. Ei kannata kuitenkaan tyytyä tappioon jo *etukäteen*... tuolla asenteella ei voiteta kuin ennenaikainen matka kotiin. Tuskin Jarkkokaan on heittänyt pyyhettä kehään tuon ottelun vuoksi. Päinvastoin, mitä nyt TV:stä miehen jutustelua kuuntelin.

Turnauksen kakkossija oli suuri voitto Suomen tennikselle. Uskon vahvasti siihen, että yhtä jännittäviä matseja nähdään myös tulevaisuudessa ja että Jarkko esiintyy niissä edukseen. Ikävä kuulla, että sinä olet valmis luovuttamaan jo ensimmäisen esteen tullessa eteen.
 
Viimeksi muokattu:

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Turha itkeä

Viestin lähetti Cannibal
Seuraava iso turnaus näyttää onko Niemisestä yhtään mihinkään. Suhtaudun tähän äärimmäisen skeptisesti.

Cannibalin logiikalla valittuna suomen huonoin urheilija äänestyksessä kärkipäästä löytyisi sitten mm. Kimi Räikkönen. Eihän se päässyt kertaakaan edes palkintopallille.

Tenniksessä yksi tai kaksi turnausta ei merkitse juuri mitään. Vai onko esim. Gustavo Kuerten täysi turisti kun on hävinnyt 5 ottelua putkeen?

Eli jos Jarkko ei lähitulevaisuudessa voita vähintään 20 matsia putkeen niin hän on ikuinen luuseri? Jus joo.

Ja arpaonnella on nousevien pelaajien kohdalla ratkaiseva osuus. Huonolla tuurilla esim. Australian Avoimissa tulee vastaan joku maailmantähti esim. Lleyton Hewitt hyvällä taas aluksi pari massajyrää.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Hyvät naurut sain...

Mukava lukea noin hupaisaa tekstiä. Schalken on B-luokan pelaaja, koska...niin mikäs hänestä sen tekee? ATP:n listalla mies on 25:s, voittanut urallaan muutamia ATP-turnauksia, Holannin(kova tennismaa) ykköstennispelaaja. Mitäs muuta olisikaan, joka hänestä tekisi B-luokan pelaajan, hmmm... nuo onkin kovat meriitit tuolle nimikkeelle.

Mitä tulee Niemisen tappioon. Hän oli sairastanut vatsataudin, joten veto oli täysin poissa, kyllä siinä terve pelaaja voi kääntää 0-3 tilanteessakin, kun kyseessä on maailman top-50:ssa oleva pelaaja.

Tulevaan menestykseen sen verran. Goran Ivanisevic hävisi tällä ja viime kaudella ~20 kertaa turnauksen ensimmäisellä kierroksella ja tänä vuonna tämä Cannibalin määritelmän mukaan "täysi luuseri" voitti Wimbledonin finaalin. Finaalissa kaatui b-luokan pelaaja hänkin.

Jos Cannibalin määritelmiä käytettäisiin yleisesti, jokainen pelaaja olisi luuseri. Tai ainakin 90% pelaajista.

Tennis on kuitenkin yksi maailman suosituimmista peleistä(taitaa olla suosituin ei-joukkuelaji pallopeli selvästi). Joten maailman top-100:n pääsy vaatii jo ihmeitä, saati sitten esim. top-25:n... B-luokan pelaajia, joopajoo...

Huomaa kyllä hyvin toisten ymmärryksen lajia kohtaan. Ehkäpä oli aikakin tenniksen nousta otsikoihin, niin suomalaiset ymmärtäisivät lajista jotain jatkossa.
 

Ali Voima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Cannibal olet nimimerkillesi uskollinen;) , mutta joka tapauksessa Niemisestä kuullaan vielä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Ali Voima
Cannibal olet nimimerkillesi uskollinen;) , mutta joka tapauksessa Niemisestä kuullaan vielä.

Joo, tänään kuultiin kun Nieminen pani Marat Safinin lauluun Portugalissa. Siinä tippui turnauksen kakkoseksi rankattu maailman seiska niin että kolisi. Hyvä Jarkko !!!
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
Upeaa Jarkko!
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Ja seuraavaksi Fernando Meligeni (ATP 59).
Ihan voitettava massaspesialisti.Luulisi Jarkon saavan lisäpotkua todella mahtavasta voitosta tänään.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Historiallinen voitto.

Suomalaispelaaja on vain kerran aiemmin ATP-tourilla kyennyt kukistamaan noin korkealla maailmanlistalla olevan pelaajan, Veli Paloheimo voitti seitsemäntenä olleen Goran Ivanicevicin huhtikuussa 1991.

Riittääköhän tämä välieräpaikka nostamaan Niemisen kaikkien aikojen suomalaissijoitukseen maailmanlistalla? (48.Paloheimo, toisena 57.Rahunen)
 

Sarme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
...ja toistakin johtaa jo 5-1. Mikäli Jarkko häviää tämän ottelun, nousee hän ainoastaan tuohon sijan 60 tuntumaan, ja jos voittaa semifinaalin ja häviää finallin niin nousee sijan 55 paikkeille, finaalin voittamalla sijan 50 tuntumaan.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Vahinko, ettei Nieminen ole mukana ensi viikon Monacon Masters-turnauksessa.

Ranking ei aivan riittänyt suoraan pääsarjaan (viimeinen suoraan pääsarjaan päässyt on 58.) ja karsinta alkoi jo tänään, kun Nieminen pelaa vielä Estorilissa. Joten Paloheimo taitaa pysyä kaikkien aikojen parhaana suomalaispelaajana vielä ainakin pari viikkoa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti Mane
Vahinko, ettei Nieminen ole mukana ensi viikon Monacon Masters-turnauksessa.

Eikös järjestjillä ole ATP-turnauksissa "Late Entry" paikka(kaaviossa SE) joka voidaan antaa pelaajalle joka pelasi jotain toista turnausta ja siksi ei voinut karsintaan osallistua.Ehkä Jarkko voi tällaisen vielä saada.Mutta ensin argentiinalaisen kaatoon....
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Jarkko on pelannut hyvin koko turnauksen läpi ja eiköhän se koko turnauksen voitto sitten irtoa loppujen lopuksi. Tähän ainakin uskon hyvin vakaasti.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Ei todellakaan tule helppo finaalipeli, vastustaja voitti semifinaalissa Carlos Moyan (Vissiin aika korkeella ATP-listalla?)
 

Afan

Jäsen
Cannibal

Vallan hauskoja nuo Cannibalin Tukholman turnauksen yhteydessä kirjoittamat kommentit. Nyt vasta eksyin tätä ketjua lukemaan, mutta ei kai se nyt kauhean paha ole, jos kommentoi viestejä lähes puoli vuotta myöhässä...

Cannibalin mukaan Tukholman turnaus tappoi toivon suomalaisesta tennishuipusta. Nieminenhän pelasi tuolloin uransa toistaiseksi parhaan turnauksen, kukisti pari kovaa pelaajaa ja selviytyi ATP-finaaliin aiemmin kuin juuri kukaan osasi uskoa. Ainoastaan jättipotti eli voitto turnausvoitto jäi tuolloin ottamatta.

Koska Niemisen suoritus oli lopulta täydellinen pettymys Cannibalille, hänen logiikallaan nuoresta urheilijasta ei ole mihinkään, jos hän tehdessään uransa parhaan suorituksen ei olekaan vielä kilpailun ja jopa maailman paras. Mielenkiintoinen ajatus siinä mielessä, että varovaisesti arvioiden melko tarkalleen 100 prosenttia maailman urheilijoista on kyseisellä logiikalla toivottomia tapauksia Niemisen tavoin.

Cannibal jatkoi vielä, että seuraava iso turnaus ratkaisee, onko Niemisestä yhtään mihinkään. Seuraavaksi isoksi kisaksi tulkittaneen alkuvuoden Australian avoimet, joissa Jarkko hävisi ensimmäisellä kierroksella Pete Samprasille. Ei siis ole Jarkosta yhtään mihinkään.

No, toivottavasti sentään yrittää Nalbandiania vastaan tänään. ;)
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Kysymys

Varmaan saattaa lukea jo jossain vaiheessa tätä ketjua, mutta kysytään silti :

Näkyykö Jarkon matsi miltään suomessa näkyvältä kanavalta ??
 

Maestro

Jäsen
Viestin lähetti Derby Country
Ei todellakaan tule helppo finaalipeli, vastustaja voitti semifinaalissa Carlos Moyan (Vissiin aika korkeella ATP-listalla?)

Entinen maailmanlistan ykkönen Carlos Moya on nykyisin sijalla 32. Juan-Carlos Ferrero, maailmanlistan kolmonen, kaatui Nalbandianin, 44., toimesta ensimmäisellä kierroksella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös