Tarjous oli kai kuudesta leffasta, mutta agentin mukaan ei moinen elokuvasarja voi kestää 70-luvulle asti.Kyllä, debyytti ja joutsenlaulu samassa paketissa.
Jopa pahempi virhearvio kuin Rennyn päätös tehdä merirosvoleffa ilman Johnny Deppiä.
Tarjous oli kai kuudesta leffasta, mutta agentin mukaan ei moinen elokuvasarja voi kestää 70-luvulle asti.Kyllä, debyytti ja joutsenlaulu samassa paketissa.
Fistauksessa täytyy muistaa nyrkkisäännöt.Bruce Leen leffa näköjään pyörii samaan aikaan Yle Teemalla. Fist of Fury. Kova.
Tai koprofiilille voi jäädä paska maku suuhun.Fistauksessa täytyy muistaa nyrkkisäännöt.
Vaikka kyseinen leffa onkin Lazenbysta huolimatta mainettaan parempi ja juoneltaan itse asiassa jopa erinomainen, niin onhan tämä leffojen järjestys silti vähintäänkin koominen. Tässä leffassa kun tavallaan lyötiin aika korkeilla panoksilla Spectreä vastaan ja ikään kuin lakaistiin koko organisaatiota ihan isolla kädellä, niin seuraavassa ollaankin sitten taas palattu ajassa taaksepäin ja Bloffe ja Jameksi ei tunne toisiaan. Toki onhan ne näyttelijätkin vaihtuneet joten helposti kai menee sekaisin, mutta silti...Onko seuraava se surullisenkuuluisa syyläposki-Lazenbyn joutsenlaulu?
Raivoisaa nyrkkiä ei valitettavasti voi estää. Fistattava joutuu koville.Fistauksessa täytyy muistaa nyrkkisäännöt.
Kai nämä Bondit pitää ottaa vain yksittäisinä elokuvina ilman sen suurempaa jatkumoa.Vaikka kyseinen leffa onkin Lazenbysta huolimatta mainettaan parempi ja juoneltaan itse asiassa jopa erinomainen, niin onhan tämä leffojen järjestys silti vähintäänkin koominen. Tässä leffassa kun tavallaan lyötiin aika korkeilla panoksilla Spectreä vastaan ja ikään kuin lakaistiin koko organisaatiota ihan isolla kädellä, niin seuraavassa ollaankin sitten taas palattu ajassa taaksepäin ja Bloffe ja Jameksi ei tunne toisiaan. Toki onhan ne näyttelijätkin vaihtuneet joten helposti kai menee sekaisin, mutta silti...
Ainakin Elät vain kahdesti on nimenomaan suoraa jatkumoa Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa -kirjalle, kun Jaska lähtee kostamaan vaimonsa kuoleman. Leffasarjassahan tämä kostoretki toteutetaan Timanttien alussa.Kai nämä Bondit pitää ottaa vain yksittäisinä elokuvina ilman sen suurempaa jatkumoa.
Onkohan muuten Flemingin kirjoissa minkäänlaista jatkumoa? Mikäli elokuvat olisi tehty kronologisessa järjestyksessä, olisiko jatkumo kaikkien välillä? En ole kirjoja lukenut, joten olen aivan pihalla.
Vaikka kyseinen leffa onkin Lazenbysta huolimatta mainettaan parempi ja juoneltaan itse asiassa jopa erinomainen, niin onhan tämä leffojen järjestys silti vähintäänkin koominen. Tässä leffassa kun tavallaan lyötiin aika korkeilla panoksilla Spectreä vastaan ja ikään kuin lakaistiin koko organisaatiota ihan isolla kädellä, niin seuraavassa ollaankin sitten taas palattu ajassa taaksepäin ja Bloffe ja Jameksi ei tunne toisiaan. Toki onhan ne näyttelijätkin vaihtuneet joten helposti kai menee sekaisin, mutta silti...
Kyllä niissä Bloffe-kirjoissa on jatkumoa, eli puhutaan ns. Blofeld-trilogiasta mitkä pitää sisällään järjestyksessä Pallosalaman, Majesteetin ja Elät vain kahdesti. Tossa välissä tosin ilmestyi Rakastettuni, joka tosin on hieman erilainen kun siinä Bond tulee vasta lopussa mukaan ja kirja kerrotaan naishenkilön kautta. Ja kyllä ne tosiaan joissain määrin on toisiinsa liittyviä, esim. Elät vain kahdesti -kirjan jälkeen tuleva Kultainen ase jatkuu siitä kun Jameksin oletettiin kuolleen Elät vain kahdesti:n lopussa ja neukut sitten parsii Jameksin kasaan ja aivopestään jne. En ole siis itsekään näitä lukenut, mutta netissä on tietoa hyvin aiheesta.Kai nämä Bondit pitää ottaa vain yksittäisinä elokuvina ilman sen suurempaa jatkumoa.
Onkohan muuten Flemingin kirjoissa minkäänlaista jatkumoa? Mikäli elokuvat olisi tehty kronologisessa järjestyksessä, olisiko jatkumo kaikkien välillä? En ole kirjoja lukenut, joten olen aivan pihalla.
Minä pidän suuresti Lazenbyn ainokaisesta. Hieno tarina ja varsinkin Diana Riggin roolityö on lumoava. Louis Armstrongin We Have All The Time In The World on itselle ykkösbiisi - varsinkin kun tietää, mihin se siinä elokuvassa liittyy.
Armstronghan oli itse jo huonossa kunnossa tuolloin, ei enää hirveän kauaa leffan jälkeen elänyt.
Onhan se sinänsä totta että Lazenby sellaisena herkkiksensä sopii tuohon leffaan paremmin kuin mitä semisti machompi Connery. Toisaalta kai Seaniltakin olisi vähän herkempi linja löytynyt.Tuo biisi kruunaa homman ja joko tahallaan tai tahattomasti tuo Tracyn storyline on briljantti. Muistan ensimmäistä kertaa nähdessäni että jokin bimbo pitää taas pelastaa ja hässiä pois kuvioista. No, vähän toisin meni.
Onhan se sinänsä totta että Lazenby sellaisena herkkiksensä sopii tuohon leffaan paremmin kuin mitä semisti machompi Connery. Toisaalta kai Seaniltakin olisi vähän herkempi linja löytynyt.
Totta. Ei toisaalta ihme kun tiedät olevasi MVP-tason ykkössentteri ja caphittisi on kolmosketjun tasoa. Valmentaja ja GM vetävät mestaruusjoukkueen kaikki rahat taskuunsa. Silloin homma on helposti väsynyttä, kun ei jaksa yrittää enää viidettä Stanley Cuppia putkeen. Tässä leffassa Connery tarjoaa lähinnä pari hyvää kohtausta eri naisten kanssa, muuten homma vedetään täysin vasemmalla kädellä ja puolivaloilla.Connery vaikuttaa nuorekkaalta viiskymppiseltä tässä.
Joo, toki riippuu Conneryn fiiliksestä. Tämä Elät vain kahdesti tai Timanttien semisti kyllästynyt Connery ei ehkä toimisi, mutta se primessa ollut Connery sieltä kolmen ekan leffan ja ehkä vielä Thunderballin ajoilta olisi voinutkin toimia.Kyllä Connery olisi varmasti tehnyt tuosta leffasta vielä vaikuttavamman vaikka joskus pohdin että Lazenbyn nynnyily täydensi Tracyn vahvuutta.
Tracyn hahmo kuitenkin esiteltiin huolestuneen pahiksen tyttärenä ja onhan tuo jo lähtökohta jossa Bond on erilaisessa tilanteessa.
Jos muistan lukemani oikein, niin avaruusseikkailu kuvattiin ennen Majesteettia, koska avaruuslennot olivat kuuminta hottia ja sillä haluttiin päästä rahastamaan. Kirjan juoni heitettiin roskiin ja lastenkirjailija Roald Dahl laati uuden käsikirjoituksen. Juonihan onkin varsin lapsellinen ja todellisuudessa täysin mahdoton ja fysiikan lakien vastainen, sillä avaruusalus ei voi kaapata toista sisäänsä siten, että lähestyy tätä samalla kiertoradalla mutta kovemmalla vauhdilla. Kaksi kappaletta, jotka ovat samalla kiertoradalla, liikkuvat täsmälleen samalla vauhdilla. Pelikirja, vihellys jne...Tavallaan tuo Majesteetti olisi pitänyt olla Pallosalaman jälkeen tässä välissä myös leffoissa.
EDIT:
Toki kirjoissahan näissä mennään vähän ristiin kun Istanbul ilmestyi ensin ja Tohtori Ei sen jälkeen.
Tässä nyt mennään taas kovaa metsään ja suosittelen jäämään sinne reunaan parkumaan elämän kovuutta. Mistä sä nyt tuon Moonrakerin vedät sinne "loppupäähän" kun se ilmestyi vuonna 1979 ja rikkoi aikansa katsojaennätyksiä. Nyt skarppaa.Roger Mooren kohdalla tilanne oli vähän toinen kun hän oli Artturi Lehkosen tapainen "hyvä roolipelaaja". Eli oli kyllä iso osa mestaruusjuoksuissa, mutta ei todellakaan sitä tasoa, että pystyisi vaatimaan kovaa palkkaa tai parempia ketjukavereita. Loppuunpäin Moore sai vielä muistaakseni helvetin kovaa palkkaa omiin suorituksiin nähden (Moonraker-Kuoleman Katse), joten olisi ollut jopa typerää valittaa huonoista leffoista. Mistään muualta ei olisi tullut sellaisia caphittejä..
No kyllähän Rookeri oli Hasek, Lidström ja Lemieux samassa paketissa. Ei häntä muuten olisi katsottu lähes kuusikymppiseksi asti ja korvattu juoksukohtauksissa stunteilla. Mooren tulkinnan merkityksestä kertoo jotain se, että hän käytännössä lopetti Timothy Daltonin Bond-uran ennen kuin se ehti edes ehti alkaa, koska kansa halusi mooremaisen keikarin. Sellainen tuli Brosnanista, joka taas joutui mahdottomaan paikkaan, kun piti mielistellä perinteitä mutta yrittää roikkua samalla ajan hengessä kiinni.Roger Mooren kohdalla tilanne oli vähän toinen kun hän oli Artturi Lehkosen tapainen "hyvä roolipelaaja". Eli oli kyllä iso osa mestaruusjuoksuissa, mutta ei todellakaan sitä tasoa, että pystyisi vaatimaan kovaa palkkaa tai parempia ketjukavereita.
Tämän kaupallisen tiedotteen on sponsoroinut @Roger MooreNo kyllähän Rookeri oli Hasek, Lidström ja Lemieux samassa paketissa. Ei häntä muuten olisi katsottu lähes kuusikymppiseksi asti ja korvattu juoksukohtauksissa stunteilla. Mooren tulkinnan merkityksestä kertoo jotain se, että hän käytännössä lopetti Timothy Daltonin Bond-uran ennen kuin se ehti edes ehti alkaa, koska kansa halusi mooremaisen keikarin. Sellainen tuli Brosnanista, joka taas joutui mahdottomaan paikkaan, kun piti mielistellä perinteitä mutta yrittää roikkua samalla ajan hengessä kiinni.
Jos Moore ei olisi valloittanut karismallaan maailmaa, todennäköisesti Bond-leffoja olisi nyt huomattavasti vähemmän ja niitä tehtäisiin lähinnä kun tuntuu siltä.
Jatkoajan historian paras viesti. Toivottavasti arkistoidaan ja lähetetään johonkin kansainväliseen Bond-museoon.No kyllähän Rookeri oli Hasek, Lidström ja Lemieux samassa paketissa. Ei häntä muuten olisi katsottu lähes kuusikymppiseksi asti ja korvattu juoksukohtauksissa stunteilla. Mooren tulkinnan merkityksestä kertoo jotain se, että hän käytännössä lopetti Timothy Daltonin Bond-uran ennen kuin se ehti edes ehti alkaa, koska kansa halusi mooremaisen keikarin. Sellainen tuli Brosnanista, joka taas joutui mahdottomaan paikkaan, kun piti mielistellä perinteitä mutta yrittää roikkua samalla ajan hengessä kiinni.
Jos Moore ei olisi valloittanut karismallaan maailmaa, todennäköisesti Bond-leffoja olisi nyt huomattavasti vähemmän ja niitä tehtäisiin lähinnä kun tuntuu siltä.
No siis palkka nousi siinä vaiheessa leffa leffalta tms (selittää osin miksi Moore suostui jatkamaan vaikka halusi lopettaa jossain siinä Moonrakerin aikoihin). Alku ja samalla ne Mooren 2 parasta leffaa tehtiin pienellä sopparilla. Samalla ne kaikki isolla caphitillä tehdyt leffat olivat niitä, joissa Moore lähinnä heitteli vitsejä ja käveli roolinsa läpi. Niissä oli hyviäkin asioita, mutta ne lepäsivät lähinnä yksittäisten vitsien ja loistavien stunttien varassa. Esim Erittäin Salainen on huikea stunt-show, mutta juonellisesti tai näyttelyn osalta se ei ole juurikaan parempi kuin haukutut Bond-pätkät..Tässä nyt mennään taas kovaa metsään ja suosittelen jäämään sinne reunaan parkumaan elämän kovuutta. Mistä sä nyt tuon Moonrakerin vedät sinne "loppupäähän" kun se ilmestyi vuonna 1979 ja rikkoi aikansa katsojaennätyksiä. Nyt skarppaa.