Mainos

Jalkapallon MM-Kisat Saksassa 2006

  • 89 526
  • 800

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Mängimies kirjoitti:
Puolustulinja muuten kohdallaan, mutta Vazquezin(?) tilalla pelasi Fernando Caceres. Taisi myös Hernan Diaz olla avauksessa jossain alkusarjan pelissä.

Myöskään Basualdo ei ollut lähelläkään Argentiinan joukkuetta tuolloin. Keskikentän kolmikon Maradona-Redondo-Simeone lisäksi avauksessa olivat useimmiten hyökkääjät Gabriel Batistuta, Claudio Caniggia ja Abel Balbo. Vaihdosta sitten sisään rynni mm. Ortega ja Mancuso.
Pitää paikkaansa: http://2002.fifaworldcup.yahoo.com/02/en/pf/h/pwc/r/1994.html

Sergio Vazquez ei pelannut neljässä ottelussa minuutiakaan ja Jose Basualdo pelasi Argentiinan kisat päättäneessä Romania-tappiossa Maradonan tilalla koska Maradona "istui" tuon ottelun penkillä - syykin selvisi pian. Hernan Diaz oli avauksessa Sensinin paikalla viimeisessä alkusarjan pelissä Bulgariaa vastaan.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mängimies kirjoitti:
Myöskään Basualdo ei ollut lähelläkään Argentiinan joukkuetta tuolloin.

Basualdo pelasi avauksessa ottelussa Romaniaa vastaan ja oli kaikissa muissa penkillä. Caniggia muistaakseni loukkaantui Blugariaa vastaan mikä avasi Ortegalle mahdollisuuden. Tässä Romania-pelin avaus:

ARGENTINA - RUMANIA 2:3 (1:2) 03.07.94 Los Angeles, Rose Bowl (90000)
Luis Islas, Nestor Roberto Sensini (62 Ramon Medina Bello), Oscar Ruggeri (c), Fernando Caceres, Jose Chamot, Jose Basualdo, Diego Simeone, Ariel Ortega, Fernando Redondo, Abel Balbo, Gabriel Batistuta

http://2002.fifaworldcup.yahoo.com/02/en/pf/h/pwc/mr/3088.html

http://www.sporting-heroes.net/football-heroes/displayhero_club.asp?HeroID=4899

Vazquezin muistin väärin, sattuuhan sitä. Muutenkin näissä kokoonpanoissa tarkoituksenani on listata käyteyin kokoonpano mukautettuna ihannekokoonpanoon kisojen aikana. Hienoa että muut ovat tarkkana, katsotaan kuinka paljon tulee muilta piiskaa kunhan fiilistelen Argentiina '98 tässä lähiaikoina.

Edit: kumma kyllä Argentiinan kisat päättyivät niin '90 kuin '94 heti kun Caniggiaa ei saatu kehiin...Tosin '90 finaalin jälkeen ne kisat olisi kaiketi päättyneet muutenkin.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
90-finaalin avaus

ARGENTINA - ALEMANIA DEL OESTE 0:1 (0:0) Final de la Copa del Mundo 08.07.90 Roma, Stadio Olimpico (74000)
Sergio Goycoechea, Juan Simon, Jose Serrizuela, Oscar Ruggeri (46 Pedro Monzon), Pedro Troglio, Nestor Roberto Sensini, Jorge Burruchaga (54 Gabriel Calderon), Jose Basualdo, Nestor Lorenzo, Gustavo Dezotti, Diego Maradona (c)

Tässähän on tietysti hauskaa se, että kun Burruchaga otettiin vaihtoon eräiden sattumusten johdosta, Argentiinalle ei jäänyt hyökkääviä pelaajia jäljelle kuin Diego ja Dezotti. Finaalista olivat pelikiellon takia sivussa mm. Caniggia ja Olarticoechea. Abel Balbo oli jo noissa karkeloissa penkin puolella, luojan kiitos.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
motor görlitz kirjoitti:
Maradonan käry oli julkinen jo Nigeria-pelin jälkeen, että Diego oli ihan katsomossa jo Romania-pelissä.
Sitä minäkin muistelin, mutta ainakin kisojen virallisten tilastojen mukaan Maradona oli merkitty kokoonpanoon vaihtopelaajaksi. No, onko tällä loppupeleissä paskankaan väliä.

'98 Argentiinasta on aika väljähköt muistot. Batistuta (5 maalia Rankassa) oli jo tuolloin yksi suosikeistani - vaikka joutuikin Passarellan takia upean Mel Gibson -tyylisen hiuspehkonsa saksimaan. Lisäksi muistan sen, kuinka Diego Simeone menetti täysin arvostukseni pelleilyllään Englanti -matsissa. Matka päätyi lopulta Bergkampin maagiseen kolmen kosketuksen maaliin. Yksi hienoimmista maaleista koskaan. Silti tämä on mielestäni sääli, sillä tuolla porukalla olisi ollut kyllä mahdollisuuksia voittoon asti. Argentiinan puolustus oli kisoissa kovaa valuuttaa (alkulohkon maaliero 7-0) ja on sikäli erikoista, että pudotuskierroksilla Argentiinaa vastaan tehtiin kaksi hienoa todellista yksilösuoritusmaalia (Owen&Bergkamp - joista siis Bergkampin osuma koitui lopulta kohtaloksi) ja yksi pilkku (Shearer).
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kuvernööri kirjoitti:
ARGENTINA - ALEMANIA DEL OESTE 0:1 (0:0) Final de la Copa del Mundo 08.07.90 Roma, Stadio Olimpico (74000)...

Tässähän on tietysti hauskaa se, että kun Burruchaga otettiin vaihtoon eräiden sattumusten johdosta, Argentiinalle ei jäänyt hyökkääviä pelaajia jäljelle kuin Diego ja Dezotti. Finaalista olivat pelikiellon takia sivussa mm. Caniggia ja Olarticoechea. Abel Balbo oli jo noissa karkeloissa penkin puolella, luojan kiitos.
Tämä peli on useamman kerran tullut katseltua syystä tai toisesta..

Tässä finaalissa oli paljon hauskaa muutenkin. Ensin Pedro Monzon antoi Jurgen Klinsmannille jalalla hieman ilmalentoa, ja lento päättyikin Klinsmannmaisesti kunnon voltteihin Stadio Olimpicon nurmella. Ja Monzonin peli päättyi ulosajoon. Seuraava hauskuus oli tietysti Brehmen rankkari, jonka mies veti sillä ns. "huonommalla" jalallaan ohi Goycochean. Kolmantena jäi mieleen Dezottin lähes oikeaoppinen kuristusote Saksalaispuolustajasta pelitilanteen ulkopuolella, joka myös palkittiin punaisella kortilla.

Finaali-pelihän kaiken kaikkiaan oli kaikkea muuta kuin viihdyttävää fudista Argentiinan keskittyessä yrittämään tasapeliä ja rankkarikisaa. Goycochea oli tuolloin kova pilkkujen torjuja, ja itseasiassa torjui Argentiinan finaaliinkin. Kaukana ei ollut Brehmenkään rankkarin torjunta mutta onneksi ei aivan sormien pituus riittänyt.

Jostain tilastotietona on jäänyt päähäni, että noissa kisoissa vasta joka 17 tai 18(en muista varmasti) -saksalaissyöttö, oli virhesyöttö. Joten noillakin tilastoilla katseltuna, ei kauhea ihme ollut että mestarinkin nimi oli Länsi-Saksa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
98' kisat ovat säilyneet rakkaimpina. Kauheat pihapelit oli silloin pihan poikien kanssa ja jokainen matsi piti esipelata ja lopulta vielä oikean matsin jälkeen pelata uudestaan. Finaalin uusinta takapihan nurmikolla pimenevässä illassa... Siinä oli sitä jotain.

Englanti oli silloinkin lähellä sydäntä ja muistan tuon tappion Argentiinalle rankkareissa varmaan yhtä kauan kuin Suomen tappion Ruotsille Torinossa. Beckhamin punainen otti silloin päähän ihan julmetusti, varsinkin kun Simeon veti mukaan italialaisten suosimaa teatraalisuutta. Taidettiin siinä matsissa myös Sol Campbellin (musta oli ainakin, en ihan 100% varma oliko juuri Campbell) maali hylätä. Shearerin rankkari sai sydämen lyömään muutaman kerran liikaa ja väärässä rytmissä, Shearer oli silloin juuri "se" pelaaja. Pattyn (muisti voi nyt pettää) epäonnistuminen rankkareissa tuntui silloin siltä, kuin olisi lyöty nyrkkiraudalla päin näköä.

Tuon jälkeen Argentiina on aina ollut omissa silmissäni juuri se joukkue, jonka ei missään nimessä toivo menestyvän. Tippuminen 1998 ja 2002 kisoissa teki silloin hyvää. Toivottavasti näissä kisoissa Englanti ja Argentiina kohtaavat taas ratkaisupeleissä.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
motor görlitz kirjoitti:
Enpä usko, että Coyoechea olisi sen paremmin selvinnyt, miehen myyttinen mainekin kun perustui lähinnä vuoden 1990 kisojen kahteen rankkarikisaan. Pelitilanteissahan mies oli tuolloinkin harvinaisen hukassa ja vain käsittämätön onni pelasti hänet esim. Brasiliaa vastaan (rävelsi mm. yhden ohi menossa olleen keskityksen itse tolppaan).

Noo, sattuuhan sitä. Gianluca Pagliuca pudotteli pallon tolppaan MM-finaalissa 1994. Tekevälle sattuu. Hyvät veskarit sählää pallon tolppaan, Zubizarretat sählää ne maaliin. Kylmä fakta on kuitenkin se, että Argentiinalla on hyvin harvoin ollut maailman eliittiin kuuluvia maalivahteja. Maailmanmestaruuksien jälkeisenä aikakautena ellei nyt Neri Pumpidota joten kuten voi vielä laskea, eipä oikeastaan yhtään. Carlos Roa, German Burgos ja Pablo Cavallero nyt ovat sentään olleet keskisuurten eurooppalaisten jengien avainpelaajia. Tuo kolmikko muuten muodosti 98-joukkueen mv-trion.

Jatkakaa viikko ilman mua, fiilistelen sitten lisää.
 
Kuvernööri kirjoitti:
Basualdo pelasi avauksessa ottelussa Romaniaa vastaan ja oli kaikissa muissa penkillä.
---
Vazquezin muistin väärin, sattuuhan sitä. Muutenkin näissä kokoonpanoissa tarkoituksenani on listata käyteyin kokoonpano mukautettuna ihannekokoonpanoon kisojen aikana.

Jep, Basualdo tosiaan pelasikin yhden pelin. Romania-matsin lisäksi Basualdoa ei kentällä nähtykään yhdessäkään pelissä. Siksipä ei oikein voi sanoa, että Basualdo kuuluisi "ihannekokoonpanoon". Ortega sen sijaan pelasi Nigeria-peliä lukuunottamatta kaikissa peleissä.

Mutta kuten todettua, pätkii se muisti itse kullakin, eikä siinä mitään. Hienohan näitä jälkikäteen on fiilistellä.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Ja niin kävi, että Klinsmann valitsi Lehmannin ykkösmaalivahdiksi ohi saman ikäisen, edellisten MM-kisojen parhaaksi valitun pelaajan.

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=364086&cc=5739


Toivottavasti Klinsi tietää, mitä tekee. Vain Lehmannin - josta en ole tyyppinä koskaan pitänyt - loistavat otteet pelastavat silmissäni tehdyn valinnan, vaikkei Kahn kuluvan kauden perusteella itseoikeutettu ykkösveskari olekaan.

Harmittaa joka tapauksessa. Omissa silmissäni yksi mielenkiintoisimmista persoonista jäänee ilman peliminuutteja.



Ranger
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kuvernööri kirjoitti:
Italia 1990, mitä muuta voi sanoa, elämäni jalkapalloelämys.

Jännä homma, että nuo kisat ovat monelle niin legendaariset. Minäkin muistan ne melkeinpä parhaiten. Muutamia kohokohtia:

- Kamerunin hyvät otteet alkusarjassa. Taisivat kaataa jopa Argentiinan.

- Legendaarinen Kolumbia - Kamerun -ottelun maali, jossa erittäin kauas maaliltaan tullut René Higita intoutui kikkailemaan pallon kanssa vähän liikaakin... Kamerunin pelaaja (Milla?) vie pallon ja tekee maalin...

- Brasilia - Argentiina -ottelu. Brassit paukuttavat useita tolppia, ja lopulta voiton vie Argentiina.

- Italian putoaminen finaalista... En enää muista, kuka ottelun selosti, mutta yksi lause on jäänyt mieleen: "Maansuru on valmis alkamaan, jos Italia putoaa loppuottelusta.... Napoli hiljenee.... Rooma hiljenee.... Italian kadut hiljenevät..."

- Ja se finaali... kyseenalainen pilkku, jota tosin edelsi selvän pilkun viheltämättä jättäminen...
 

pavenro8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham, Englanti.
Sistis kirjoitti:
- Ja se finaali... kyseenalainen pilkku, jota tosin edelsi selvän pilkun viheltämättä jättäminen...

Ja jos en aivan palturia tälläkin kertaa puhu, veti Brehme rankkarin sisään "väärän jalan" vauhdilla. Eli otti vauhdin kuin oikea jalkainen ja veti vasurilla sisään tahi toisin päin. Ainakin muistan että pikkujantterina tätä sitten toisteltiin omissa höntsyissä.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
pavenro8 kirjoitti:
Ja jos en aivan palturia tälläkin kertaa puhu, veti Brehme rankkarin sisään "väärän jalan" vauhdilla. Eli otti vauhdin kuin oikea jalkainen ja veti vasurilla sisään tahi toisin päin. Ainakin muistan että pikkujantterina tätä sitten toisteltiin omissa höntsyissä.
Brehme veti pilkun oikealla jalallaan ja otti vauhdin takavasemmalta, eli juuri niin kuin oikeajalkaiset yleensä tekevät. Tämä todettuna tuosta Vauhtipukin postaamasta Maradona Argentiinan maajoukkuepaidassa I -videosta.
 

pavenro8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham, Englanti.
Liverpooligan kirjoitti:
Brehme veti pilkun oikealla jalallaan ja otti vauhdin takavasemmalta, eli juuri niin kuin oikeajalkaiset yleensä tekevät. Tämä todettuna tuosta Vauhtipukin postaamasta Maradona Argentiinan maajoukkuepaidassa I -videosta.

Niin se tekee muisti vanhalle miehelle jo tepposet.
 
Suosikkijoukkue
D-Kiekko, Teräs-Kiekko, Eka-Kiekko
Sistis kirjoitti:
- Italian putoaminen finaalista... En enää muista, kuka ottelun selosti, mutta yksi lause on jäänyt mieleen: "Maansuru on valmis alkamaan, jos Italia putoaa loppuottelusta.... Napoli hiljenee.... Rooma hiljenee.... Italian kadut hiljenevät..."- ...

Hoopi Hänninen taisi olla vuorossa. Italia-Argentiina-välierä muistetaan myös hivenen yliajalle venähtäneestä jatkoajastaan, kun tuomari "unohti" katsoa kelloaan. Ainakin seitsemän minuuttia pelattiin ylimääräistä, joku muistanee tarkemmin?
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
ranger kirjoitti:
Ja niin kävi, että Klinsmann valitsi Lehmannin ykkösmaalivahdiksi ohi saman ikäisen, edellisten MM-kisojen parhaaksi valitun pelaajan.

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=364086&cc=5739


Toivottavasti Klinsi tietää, mitä tekee. Vain Lehmannin - josta en ole tyyppinä koskaan pitänyt - loistavat otteet pelastavat silmissäni tehdyn valinnan, vaikkei Kahn kuluvan kauden perusteella itseoikeutettu ykkösveskari olekaan.

Harmittaa joka tapauksessa. Omissa silmissäni yksi mielenkiintoisimmista persoonista jäänee ilman peliminuutteja.

Ranger

Kahnin otteita en ole pahemmin nähnyt, mutta mitä Arsenalin pelejä on tullut Canalilta katsottua niin Lehmannin suhteen voi olla mielestäni aika rauhallisin mielin. En usko Saksan kaatuvan maalivahtipeliin, vaan täysin toisiin tekijöihin, jos niin jostain ihmeen syystä sattuu käymään.

Eniten olen huolissani Klinsin mahdollisesti pelifilosofiasta, mutta siitä enemmän lähempänä kisoja kunhan joukkuekin saadaan ensin kokoon.

Ja jos vielä liittyisi mukaan fiilistelyihin.

Nuo Italia-90 kisat ovat myös allekirjoittaneelle NE kisat eli kaikkien pihapelien äiti.

- Saksa-Hollanti sylkemisineen ja Brehmen kanuuna
- Saksa-Englanti-välierä. Bodo Illgneristä tuli pikkupojan suosikkipelaaja.
- Argentiina-Brasilia-puolivälierä. Brasilia hallitsi peliä 95 prosenttia, Maradona ottaa pallon ja tarjoilee uskomattoman tarkan syötön Caniggialle, joka ratkaisee pelin.
- Italia-Argentina-välieriä. Walter Zenga torjui muuten kaiken, mutta rankkareissa mies olikin täysi sukka. Aldo Serenan ja Roberto Donadonin ilmeet miesten epäonnistuttua pilkuilta.
- Finaali ja Keisarin järkähtämätön ilme ottelun ratkettua. "Näinhän tämän piti mennäkin."
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Mdawg kirjoitti:
Kahnin otteita en ole pahemmin nähnyt, mutta mitä Arsenalin pelejä on tullut Canalilta katsottua niin Lehmannin suhteen voi olla mielestäni aika rauhallisin mielin. En usko Saksan kaatuvan maalivahtipeliin, vaan täysin toisiin tekijöihin, jos niin jostain ihmeen syystä sattuu käymään.

Itse olen nähnyt pääasiassa Kahnin otteita ja Lehmannin pelejä vain Herkkusieniliigassa, joten ihan kattavaa kuvaa en Lehmannista pysty muodostamaan. Kuitenkin Kahn perinteisen saksalaisen tavan mukaan on suosittu siksi, että hän on aikaisemmin pelannut todella hyvin. Tällä kaudella miehen otteet ovat olleen ihan hyviä, mutta niistä on mielestäni se vanha loistokkuus puuttunut, mitä häneltä aikaisemmin pystyi odottamaan. Tästä syystä itse toivoin Lehmannin olevan ykkönen. Onneksi näin myös kävi.

En kuitenkaan usko, että Kahn lähtee kisoihin kakkosena, joten seuraava kysymys lienee: kenestä tulee Saksan kolmonen? Itse olisin ennenkaikkea Enken puolella, sillä hän on pelannut varsin vakuuttavaa kautta, joten olisi mukavaa, jos hän pääsisi haistelemaan kisailmapiiriä. Toinen hyvä vaihtoehto olisi Dortmundin Weidenfeller.
 

kovalev

Jäsen
Helmut Steiger kirjoitti:
Hoopi Hänninen taisi olla vuorossa. Italia-Argentiina-välierä muistetaan myös hivenen yliajalle venähtäneestä jatkoajastaan, kun tuomari "unohti" katsoa kelloaan. Ainakin seitsemän minuuttia pelattiin ylimääräistä, joku muistanee tarkemmin?
Ellen ihan väärin muista, niin jatkoajan jälkimmäistä puoliskoa oli pelattu peräti 25 min. ennenkuin tuomari vihelsi pojat pilkuille. Jäi kanssa hyvin mieleen tuo Hoopin - Rooma hiljenee, Napoli hiljenee...
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
pavenro8 kirjoitti:
Ja jos en aivan palturia tälläkin kertaa puhu, veti Brehme rankkarin sisään "väärän jalan" vauhdilla. Eli otti vauhdin kuin oikea jalkainen ja veti vasurilla sisään tahi toisin päin. Ainakin muistan että pikkujantterina tätä sitten toisteltiin omissa höntsyissä.

Liverpooligan kirjoitti:
Brehme veti pilkun oikealla jalallaan ja otti vauhdin takavasemmalta, eli juuri niin kuin oikeajalkaiset yleensä tekevät. Tämä todettuna tuosta Vauhtipukin postaamasta Maradona Argentiinan maajoukkuepaidassa I -videosta.

Nimimerkki pavenro8 saattaa muistella sitä tosiasiaa, että Brehme oli kuuluisa "kaksijalkaisuudestaan", joka oli fantastisella tasolla. Hän lähetti sekä kaukolaukauksia, vapareita että rankkareita jäätävästi sisään kummalla tahansa, vapareiden/kaukokutien kohdalla luonnollisesti lähinnä sen mukaan, miltä puolen ammutaan. Ja MM-kisoissa useimmiten juuri silloin, kuin niitä eniten tarvittiin (välierä 1986 ja neljännesvälierä, välierä & finaali 1990). EDIT: Unohtui mainita - välierävaparimaali 1990 oli erittäin onnekas, mutta jalanvaihdon puolesta esimerkki kuitenkin.

Andreas Brehme on roolissaan yksi MM-historian parhaista pelaajia.


Ja totta, Mdawg, Saksan kotikisamenestyksen yllä leijuu pelottavan tummia pilviä, eikä maalivahtitilanne suinkaan ole yksi tummimmista.



Ranger
 
Viimeksi muokattu:

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Mdawg kirjoitti:
- Italia-Argentina-välieriä. Walter Zenga torjui muuten kaiken, mutta rankkareissa mies olikin täysi sukka. Aldo Serenan ja Roberto Donadonin ilmeet miesten epäonnistuttua pilkuilta.

Sen verran korjausta, että Zenga ei ollut päästänyt ennen välierää ainuttakaan maalia, mutta Argentiinan tasoitus oli häneltä täydellinen virhearvio, joka kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla.

Tietenkin Argentiina olisi voinut tasoittaa myöhemmin joka tapauksessa, mutta yhtä kaikki.


Ranger
 

Kaivanto

Jäsen
Brehmellähän oli väittämän mukaan oikean jalan kuti tarkempi ja vasemman kovempi, vai olikohan se päinvastoin.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
ranger kirjoitti:
Sen verran korjausta, että Zenga ei ollut päästänyt ennen välierää ainuttakaan maalia, mutta Argentiinan tasoitus oli häneltä täydellinen virhearvio, joka kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla.

Tietenkin Argentiina olisi voinut tasoittaa myöhemmin joka tapauksessa, mutta yhtä kaikki.


Ranger

Tottatotta. Tarkoitinkin vähän niinkuin yleismaailmallisesti - enkä viitaten vain Argentiina-välierään - että Zenga oli turnauksessa muuten tulessa, mutta rankkareissa ja yleensäkin tuossa kyseissä välierässä mies pelasi heikosti. Huonosti muotoiltu lause.
 
Timi kirjoitti:
En kuitenkaan usko, että Kahn lähtee kisoihin kakkosena, joten seuraava kysymys lienee: kenestä tulee Saksan kolmonen? Itse olisin ennenkaikkea Enken puolella, sillä hän on pelannut varsin vakuuttavaa kautta, joten olisi mukavaa, jos hän pääsisi haistelemaan kisailmapiiriä. Toinen hyvä vaihtoehto olisi Dortmundin Weidenfeller.

Entäpä Timo Hildebrand? Hänestähän on puhuttu jo vuosien ajan Kahnin seuraajana. Ihan tarkkaa kuvaa tämän kauden edesottamuksista ei tosin ole, joten paha mennä arvioimaan. Enke olisi minustakin hyvä valinta 3. vahdin rooliin. HSV:n Kirchstein on pelannut jäätävän kevätkauden, mutta puolen kauden näytöt eivät vielä näihin kisoihin riitä. Tulevaisuudessa maajoukkueen vakiomiehiä kuitenkin varmasti. Aivan kuten Bremenin Tim Wiesekin.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Mängimies kirjoitti:
Entäpä Timo Hildebrand? Hänestähän on puhuttu jo vuosien ajan Kahnin seuraajana. Ihan tarkkaa kuvaa tämän kauden edesottamuksista ei tosin ole, joten paha mennä arvioimaan. Enke olisi minustakin hyvä valinta 3. vahdin rooliin. HSV:n Kirchstein on pelannut jäätävän kevätkauden, mutta puolen kauden näytöt eivät vielä näihin kisoihin riitä. Tulevaisuudessa maajoukkueen vakiomiehiä kuitenkin varmasti. Aivan kuten Bremenin Tim Wiesekin.

Hildebrand olisi nimenomaan kakkosveskana, jos Kahn kieltäytyy kisoista. Kolmoseksi sitten Enke. Wiese on mielestäni ihan kohtuuhyvä, mutta hänellä on aina hetkittäin melkoisia black outteja, kuten esim Champions Leaguessa Juventusta vastaan. Vastaavia kämmejä hänellä on ollut myös bundesliigassa, mutta silloin niistä ei ole yhtä julmasti rokotettu.

Eli oma kolmikkoni olisi
1. Lehmann
2. Hildebrand
3. Enke

(olettaen siis, että Kahn tulee kieltäytymään paikasta).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös