Jalkapallon EM 2024 – liveseuranta

  • 202 076
  • 8 771

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ja tietenkään Kroatian parhaat kurrit ja selänteet eivät päädy lätkän pariin, otaksun. Siis Suomessa päätyvät ja heikentää varmaan futispoolia.
Jos Suomi olisi jalkapalloyhteiskunta, niin varmaan just nyt Sassa, Anton ja Eetu pelaisivat tuolla, eivätkä Stanley Cupin seiskapelissä.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Olen itsekkin tälläisessä aikanaan ollut. Mutta miksi niitä kutsuttiin kesäsiirtoloiksi? Ei mitään siellä siirrelty, hakattiin pöytätennistä 2 viikkoa ja sitten lähdettiin kotiin.
Ainaski mun iskä siirsi pikkuwarpulin sinne kolmeksi viikoksi, että pääsee rasavillistä eroon :D
Hemmetin hauskaahan noissa oli ja olin kaksi kesää ja yksi kesä kaksi kertaa putkeen kun oli tilaa.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mieti kuinka kova Jugoslavia ois jos ois pysynyt kasassa ja eri väestöt tulleet keskenään toimeen, niin futiksessa kuin koriksessakin.
ja lentopallossa... Yleisurheilussakin kilpailisivat varmasti ainakin EM-kisojen mitalikuninkuudesta Norjan kanssa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Vahva sama. Ainoa alkoholiton olut, mikä ei maistu "alkoholittomalta oluelta". Ennen tuli vedettyä palauttavat "after work-bisset" alkoholillisilla, mutta kyseisen tuotteen löydettyäni voi vetää hyvällä omallatunnolla vaikka kuinka monta tölkkiä.

Itsellä tällä kertaa lasipullo. Kyllähän se olut kylmänä on lasipullosta ihan erilainen kuin tölkistä
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Taasko siellä heitellään roskia katsomosta kentälle? Vittu, mitä idiootteja.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kisat on vaan neljän vuoden välein, vitsit ehtii vanheta siinä ajassa.
Missä Camoranesi, Zambrotta, Ravanelli, Peruzzi, Toldo, Vialli, Zola, Maldini, Costacurta, Chiellini, Bonucci, Gattuso, Pirlo, Totti, Cassano, Toni, Del Piero, Baggio, Delvecchio ja Zola???!
 

#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Italia tämän ja Espanja -pelin perusteella heikosti valmennettu ryhmä. Sekavaa peliä ja sijoittumisissa jatkuvasti virheitä. Spalletti valmentaa omaa peliään, mutta materiaali ei sovellu siihen. Vaikka näissä kisoissa on Italian mittapuulla korkeintaan keskinkertainen materiaali, tuostakin nipusta olisi saatavilla paljon enemmän irti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös