Jalkapallon EM 2024 – liveseuranta

  • 262 966
  • 11 458

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Helvetin bunkkerihiiri, kun pilaat näitäkin kisoja, jokaisen maan kohdalla tulee nyt mietittyä, että minkälaiset kytkökset löytyy ryssänmaan suuntaan. Tämäkään peli ei kiinnosta edes vähää alusta juuri tämän asian vuoksi. Onneksi illalla saa jännätä kunnolla.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
NÄIN! Georgian jalkapalloilu on nousujohteessa, heti kun Atlanta Thrashers poistui alueelta!
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Tämähän on magee peli. Onneksi aloin katsomaan vaikka ei alunperin kiinnostanut yhtään.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Wikipedian mukaan tosiaan 1,3 miljoonaa asuu Saksassa Turkin passin kera, niin eiköhän nuo ainakin pitkälle kannata punaista.
Pitkäänhän Saksassa ei kaksoiskansalaisuus ollut mahdollinen ja turkkilaiset joutuivat muiden maahanmuuttajien tapaan luopumaan vanhasta passistaan, kun hakivat Saksan kansalaiseksi. Kaiketi myös tästä syystä Saksan turkkilaistaustaisen väestön kokoa on vähän vaikea määritellä, paljonhan joukossa on myös todella pitkälle saksalaistuneita, sekä heitä ketkä ovat taustaltaan vain osittain turkkilaisia. Lisäksi monet Saksaan muuttaneet Turkin kansalaiset ovat etniseltä taustaltaan kurdeja ja pitkäaikainen konfliktihan on toisinaan näkynyt myös Saksassa.

Olisi sikäli mielenkiintoista nähdä isäntämaa Saksan ja Turkin kohtaaminen näissä kisoissa. Jännitteitä olisi ilmassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös