Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 145 944
  • 122 374

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Bayern jos menee välieriin, niin on Tüchelin kolmas eri joukkue välierissä. Mourinho ollut vain useamman eri joukkueen kanssa välierissä, eli neljän.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Varovaista on tämä City ja Real pelin alku.

Joo jos tässä pitää tunnustaa, niin yllättävän hyvin sitä nykyään alkoholittomat oluet maistuu, että kai sitä tuotakin voisi testata.


Ja sitten pam sanoo Rodrygo!!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ai mitä seksiä toi maali. Ai jumalauta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Lunin levitys Carvajalalle oli erinomainen. Carvajal peitti hienosti aikeensa avata pystyyn ja tekninen suoritus oli lähes täydellinen. Bellinghamin haltuunotto olikin sitten luokkaa uskomaton ja myös syöttö Vinille oli erinomainen. Vini laittoi Walkerin (vai kenet? Olikohan Walker?) aivan kuistille. Mahtava maali. Tällaisten takia jalkapallo on kivaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Bellingham on ihan käsittämätön. Ongelmanratkaisukyky on täysin, siis aivan täysin rajaton. Fysiikka ei tunne rajoja. Uskomattoman hyvä liike. Näkee kentän koko ajan paremmin kuin melkein kuka tahansa. Tunnistaa vaarat ja mahdollisuudet joka kerta. Pallottomana täysin Rolls Royce: tekee pieniä asioita joista on suuri hyöty.

Ja ikää 20 vuotta. Aivan ihmeellinen tyyppi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
"Ihan ok" on itse asiassa oikeasti täydellinen kuvaus hänestä.
Okei, hän on täydellinen kun vaaditaan filmaamista jolla saada kaverille kortti ja / tai itselle vapari. Tuo dyykkaus oli taas kerran kaikkea sitä, mitä Barcolan tilanne ei eilen ollut.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Miten Carjaval sai nyt kortin tuosta? Ihan perus tilanne, joita näkee usein. Melkein kalasteli Grealish myös Viniciukselle kortin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hahah, loistojuttu, että Pep on kopioinut kaikkien aikojen parhaalta Managerilta mösjöö Moyesilta tuon kaikkien aikojen parhaimman taktisen elementin - jatkuvat toivottomat kukkupallot kohti boksia! Enpä ole noin typerää touhua vielä nähnyt Cityltäkään, mutta kai ne taas tietää mitä ne tekee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös