Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 158 549
  • 122 475

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kovaa settiä Juve vs Fiorentina pelissä. 30 min pelattu, Juve tehny 4 maalia, joista 3 hylätty paitsiona VAR tarkastuksen jälkeen
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Ainut kenelle antaisin sakkoa on Elliott enkä filmauksesta vaan hiuksista.
Juuri näin. Voi olla, että joku näkee tuon filmauksena. Ja törkeänä tuomarivirheenä. Ja voihan olla, että Elliott jopa tarkoituksella pelasi noin. Mutta on noita pahempiakin tuomarivirheitä rankkutilanteissa nähty, ja en edes sanoisi, että tuossa rankku oli virhe. Olipa kerran myös käsivirhe Arsu-pelaajalla Poolia vastaan, joka jäi viheltämättä, ja paljon muita. Ja joskus on heppoisemmistakin tilanteista on tullut rankku. Liverpool on laskujeni mukaan vielä miinuksella VAR-päätöksissä. Toivottavasti yhteisöllisesti pääsemme tästä yhdessä eteenpäin. Mestaruus on kolmen kauppa, ja olisihan se kait mukavaa, jos City ei taas voittaisi (muille paitsi City-faneille).
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Skyn ref watchissa kaksi entistä tuomaria käy viikonlopun puhuttavimmat tilanteet läpi ja molemmat olivat sitä mieltä, että tuomio meni oikein.
Jatkan kapinoimista vielä sen verran sanomalla että se ohjelmaosio on kyllä aivan kusenpolttamaa kollegoiden puolustelua. Gallagher ja hengenheimolaisensa hymistelemässä aivottomuuksia ja olemassa hiljaa jos joku kyselee vaikeampia kysymyksiä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Ohho. Suomalainen kulmatilanne ja pallo maalissa! Suomen naiset 2-1 johtoon Italiaa vastaan.

Italian mokke varmasti arvostaa kun helppo pallo ois tullu suoraan syliin, mutta kapu laittaa jalkaa väliin ja pallo verkkoon.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Dier ja varsinkin Kane saanee aikamoista painetta tänään Emiratesilla. Saa nähdä pystyykö Arsenal antamaan kunnon nöyryytyksen ryöpyttämällä Bayernia pelissä vielä kaupan päälle. Vahvana ennakkosuosikkina lähtee.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kaljat avattu vitutukseen, nyt on Arsenalille tilaisuus saada yhden vittuuntuneen oululaisen mieshuoraus itselleen jos tämän vievät.
 

Potkulauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sehän alko vitun hyvin, alle minuutti pelattu ja Tchouamenille keltanen. Ja heti perään Lunin hörppää. Vittu.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Grealish on edelleen aivan maailman eliittiä vain ja ainoastaan tuossa, että osaa hakea kontaktin ja kaatua uskottavasti. Jotenkin haluaisin nähdä pelaisiko tuollainen pelaaja ysärifutista Keanojen ja Vieirojen keskellä vartin vai kahden mittaisen uran.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Saka jatkaa dominointiaan
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Onneksi tasan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös