Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 157 130
  • 122 448

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Tulee JIM -kanavalta. Ja myös Ruudusta näkyy kunhan vain kirjautuu sisään, linkki: JIM
Kiitos, mutta oikeuksien puutteen takia ei näy meikäläiselle (Yhdysvallat). VPN:n kanssa olen koittanut kikkailla, mutta Freedome toimi vain viisi päivää ja muilla en ole löytänyt suomalaista serveriä.

Honka näköjään siirtyikin jo 1-0 johtoon. Tällä hetkellä katselen pelitapahtumia Oddspedian kautta, ainakin näkee vähän missä pallo liikkuu.
 
Aston Villa luonut maaliodottamaa 1,19 maalin verran ja tehnyt viisi maalia. Aika kova. Siis Villa vs. Brighton ja samalla Brightonin kauden toinen tappio liigassa. Viikollahan jo Chelsea heitä kylvetti.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
En tiedä olisiko parempi olla seuraamatta ollenkaan vai katsella tuota Oddspedian trackeria, näytti äsken Ilveksen maalia ja nyt taas näkyy taululla 1-1.

E: Oli se näköjään maali!
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Vaikka lopputulos olisikin mitä tahansa, niin Ilves pelaa todennäköisesti aika vapautuneesti nyt kun sarjapaikka varmistui. Ja hieno juttu, että peli on Olympiastadionilla, ainakin Futisforumin mukaan meininki on aika jees.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Kyllähän Hongan kannalta tänään näkyy paljon suuria ongelmia keskikentän vuodon muodossa. Laine on kyllä pakko saada vaihtoon. Teki joo maalin, mutta sen jälkeen jokainen kosketus ja liike väärä tai huono. Peli sakkaa siltä osalta. Arko-Mensah toisella laidalla pelopääällä ja sitä pitäisi hyödyntää enemmän. Tuomari kyllä ei yhtään vihellä repimisiä vaan Ilveksen puolustajat saa roikkua kaksin käsin paidassa.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Se muuten Wolves johtaa Citya 1-0, häviävät siis 1-4.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös