Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 142 932
  • 122 350

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kaksi peliä hei. Muistele viime kautta.

Juu tietty, mutta ne samat ongelmat oli viime kaudella ja nyt on jälleen saatu enemmän pelaajia mitä ETH on halunnut. Kuinka kauan De Zerbillä, Howella, vaikka Angella jne. kesti että joukkue alkoi pelaamaan kuten haluavat? Mikään uudelleenrakennus ei voi olla ManUlla tekosyy, koska jo ennen sitä materiaali oli parempi kuin kenelläkään noista valmentajista ja ETH on saanut helvetisti rahaa käyttöön ja pelaajia joita on halunnut. Nyt jos vieläkin mietitään että kai Martialista voisi olla apua kärkeen, vaikka kaveri on kahdeksatta kauttaan ManUssa ja luulisi että tiedetään mitä saadaan. Hojlund ei tule olemaan myöskään se ratkaisu (vielä) kärkeen. Huonoa suunnitelmallisuutta, huonoa rakentamista, huonoja hankintoja ja huonoja esiintymisiä kentällä. Aika selvä keneen ne ongelmat kiteytyy.

Ten Hagin pitää parantaa ja paljon. Pystyykö sitten siihen? En tiedä. Kaksi peliä ei kerro mitään, joo, mutta jos peli näyttää tuolta viidentoista kuukauden jälkeen, kannattaa oikeasti miettiä että ei tämä näin pidä mennä.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Viihdyttävä alku ollut matsissa. Pieni tuntuma että repeää isomminkin Espanjan hyväksi vielä.

Miettinen ryöpytti Lucy Bronzea kuin Kypreos Patrik Stefania välittömästi maalin jälkeen.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Kyllähän Englannin tie finaaliin on ainakin ollut helpohko. Se näkynyt kyllä tänään. Oikeastaan missään kohtaan Englanti ei ole vakuttaanut. No tosin ei vakuuttanut 2016 Portugalikaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tiki-taka mainittu jo aika monta kertaa. Mutta onhan tuo Espanjan akkain joukkue hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Espanja hallitsee peliä Englantia vastaan, mutta peliä ole ratkaistu tässä vaiheessa. Itse veikkaan Espanjan voittavan matsin.

Englanti yrittää iskeä vastaan nopeilla, mutta ei ole tainnut saada vielä yhtään ylivoimahyökkäystä. Espanja puolustaa hyvin jo keskikentältä alkaen ja topparit eivät höntyile, löytyy myös kovuutta.

Englannilla on ideat hiukan vähissä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Salma Paralluelo on aika vakuuttava ja ikää vasta 19 vuotta.
Naisten futiksessa tuon ikäinen ei taida olla enää niin raakile kuin miesten futiksessa saman ikäinen olisi. Nopeus ja fysiikka riittävät kyllä jo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös