Jakob Stenqvist Lukossa

  • 46 675
  • 299

Pataatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle. TML
Kova naaraus Lukolta, vähän kieltämättä ”ketuttaa” kun tietää Stenun YV potentiaalin. Keisarilta hyvä korvaaja löytynyt Gregoirelle.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Stenqvist on kova hankinta ja veikkaan, että rikkoo 40p rajan.

Tulee aiheuttamaan vitutusta myös, kun omissa on puolustavinaan.

Jännä nähdä millainen Stenqvist tulee takaisin liigaan.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mielestäni ihan aiheellista meteliä Porista. KHL-Vuorinen on potkaissut saluunan oven saranan puolelta sisään ja tuonut joukkueeseen seuraavia nimiä:

- Kaarlehto
- Vanhatalo
- Riekkinen
- Ojantakanen

Unohti vaan, että näitä ei hommattu Mestis-Jokereihin vaan liigajoukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eihän jaakobin aikana porissa pelattu yhtäkään "oikeaa" peliä.
Pääsi onneksi pelaamaan niitä sekä Khl:ssä että viime kaudella Timråssa. Molempina playoffkeväinä 7 ottelussa 6 tehopistettä.
Tämä siirto osui selvästi kiukkuhermoon pohjoisen Satakunnan lähiöissä, kun perustelut sille ettei vituttais ovat tuolla pohjalla.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Stenqvistiä tuli seurattua tarkkaan, kun Porissa pelasi. On nimenomaan äärimmäisen hyökkäysorientoitunut pakki. Lämäri ei ole mitenkään ihmeellinen, mutta ranteella vetelee paremmin. Stenqvistin paras ominaisuus on ehdottomasti syöttötaito, jolla hän puhkoi vastustajan puolustuksia välillä todella ilmiömäisillä syötöillä. Pelaa pää ylhäällä ja löytää syöttölinjat. On välillä varsinainen välihyökkääjä ja tälläkin kaudella Timrån pelejä katsellessa välillä tuli naureskeltua, että Stenkku on hyökkäyspäässä ennen hyökkääjiä. Puolustuspariksi mieluummin joku Piipponen tai Almari olisi ihan hyvä, ettei Marko menetä yöunia heti Pitsin jälkeen.

Puolustuspäässä Stenqvist ei ole läheskään yhtä hyvä. Esimerkiksi Gregoire on selkeästi parempi puolustamaan. Välillä vitutti, kun Stenqvist puolusti lähinnä katseella. Miehenpito oli myös välillä luvattoman löysää. On yksinkertaisesti huomattavasti enemmän kiinnostunut hyökkäyssuuntaan pelaamisesta. En tiedä sitten, että olivatko nämä puolustuspään heikkoudet syynä, kun Dallas antoi varauksensa raueta eikä tehnyt sopimusta Stenqvistin kanssa.

Jossain vaiheessa Ässissä ekalla kaudella oli myös puutteita kuntopuolella, kun Stenqvist laitettiin hetkeksi peleistä pois ja treenasi itseään kuntoon. Sen jälkeen asiat olivat kyllä kunnossa tältä osin.

Lukkoon Stenqvist tuo osaamista erityisesti ylivoimapeliin, jossa voi käyttää nerokasta syöttötaitoaan. Mielenkiintoista nähdä, että miten Virtanen häntä käyttää.
 

Sihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ensimmäinen reaktio tämän uutisen nähtyäni oli että hyi vittu. Varmasti kehittynyt ihmisenä ja pelaajana entisestään Porista lähdön jälkeen. Tulee olemaan varsinkin Lukon ylivoimalla erittäin tehokas ja uskallan veikata jo nyt että tulee ikävä kyllä voittamaan koko pakkien pistepörssin. Erittäin hyvä hankinta Lukolle.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
"Vanha joukkuekaverini ja hyvä ystäväni Robin Press on kertonut minulle paljon hyvää Lukosta ja hänhän voitti täällä mestaruuden. Haluankin saavuttaa Raumalla saman kuin hän."

KHL- sopimuksen?
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Nyt on todella kova hankinta!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
"Vanha joukkuekaverini ja hyvä ystäväni Robin Press on kertonut minulle paljon hyvää Lukosta ja hänhän voitti täällä mestaruuden. Haluankin saavuttaa Raumalla saman kuin hän."

KHL- sopimuksen?

Putinin kaveri suositteli? Haistakoot Stenkka paskan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös näitä muuten aikanaan vertailtu kovastikin keskenään ainakin Satakunnan tasolla? Oliko jopa oma ketjunsakin sille pyhitetty?
Siitä on varmaan olemassa tuolla äänestyosiossa edelleen se kysely, että kumpi on parempi. Ja tottakai kun Jatkoajasta on kyse, niin Stenqvist oli asiantuntijoiden mielestä parempi. En nyt tarkalleen muista että mitä kaikkea siinä kyseltiin mutta jotain tuollaista siinä oli.

Minä tämän jo jokunen aika takaperin palstalle kirjoitinkin, ja kirjoitan nytkin, että en ole tästä hankinnasta niin riemuissani kuin varmasti moni muu on.

Ja syy on se että silloin Ässissä pelatessaan Stenqvist ei Lukkoa vastaan esittänyt yhtään mitään minkä takia pitäisi vappuserpentiinejä ympäriinsä viskoa.

Eihän Ässät silloin pärjännyt Lukolle yhdessäkään pelissä edes vähää alusta niin vaikea siinä tietysti on mitään esittääkään.

Aikaa on kulunut ja nyt on uusi alku pelaajallakin. Toivottavasti pelaa juuri niin hyvin kuin useimmat odottavat, tai miksei hiukan paremminkin.

-----

Näköjään se olikin siirron myötä pompannut kärkeen se äänestysketju. Ei se tulos ihan niin mennytkään silloin kun muistelin.
 
Viimeksi muokattu:

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä mä tykkään tästä hankinnasta. Kädellinen rightin puoleinen pakki, joka todistanut tasonsa liigassa. Isot on toki saappaat täytettäväksi kun mietitään ketä ykköskorin heppoja Lukossa on viimekausina ollut vastaavassa positiossa, mutta kelpaa paremmin kuin hyvin.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eiköst Gregoire sanonut jossain haastattelussa että jos olet Rightin puolen pakki niin tule Lukkoon. Tai jotain sinnepäin. Kallelta hyvä hankinta ja jos terveenä pysyy niin pitäisi olla semmonen +35pst pakki.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä haku. Kelpaa kyllä mainiosti mun Lukkoon. Tuskin on KHL ja SHL visiitti huonontanut miestä. Ihmettelen jopa hieman, että on saatu Liigaan tässä kohtaa. Veljeksille seuraa.
 

Lukonmiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse en ole nähnyt mitään ulinaa. Ihan asiallista kommentointia täällä on ollut.
No kyllä näissä on havaittavissa ulinaa ja katkeruutta. Boldaukset omia.

Seuraava porilainen myyrä sotkemaan Lukon puolustuspelaamista listan jatkeeksi, Levokari, Caldwell, Hehska ja ketä näitä nyt on. Jaakoppi on häviäjä, ei käyttöä oikeissa peleissä.

Nyt voi sanoa, että pitkästä aikaa tosissaan ketuttaa tälläinen siirto. Stenkku ei ole vielä parastaan näyttänyt ja tällä luonnonlapsella on täysi potentiaali Lukossa kamppailla jopa puolustajien pistepörssin voitosta ensi kaudella. Olisin ottanut takaisin Ässiin milloin tahansa.

Putinin kaveri suositteli? Haistakoot Stenkka paskan.

Jokainen tulkitsee toki tavallaan. Toivotaan Jakobille hyvää ja ehjää kautta.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rightin kiekollisia puolustajia ei koskaan ole liikaa. Hyvin liikkuva niin sopii hyvin Lukon pelitapaan ja kiekollinen peli eliittiä tähän sarjaan.

Plussaa siitä, että Gregoiren tilalle löydettiin näin nimekäs hankinta. Tätä tasoa niiden hankintojen täytyy olla jos Pytty on tavoitteena. Low risk-high reward hankintoja on mukavampi hakea niissä pienemmissä rooleissa, eikä ykköspakin tontilla.
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Itellä tökki jotenkin herra eikä oikein sytyttänyt Ässissä ollessaan vaikka pisteitä tekikin.

Tosin, kuten jäsen @ValkMan tuossa kertoikin, niin syöttötaito on maailmanluokkaa. Ne hidastetut lättysyötöt on silkkaa seksiä.
 

Tuamas

Jäsen
Tosin, kuten jäsen @ValkMan tuossa kertoikin, niin syöttötaito on maailmanluokkaa. Ne hidastetut lättysyötöt on silkkaa seksiä.

Pelin avaamisessa todennäköisesti liigan parhaita, pelaa kiekollisena pää ylhäällä, pelitietokone toimii ja teknisesti hyvä syöttötaito.
Ylivoimalla hyvä liikuttamaan kiekkoa ja toimittamaan rannareita maalille, lämäriä ei ole.

Omassa päässä tulee todennäköisesti olemaan melkoisessa nesteessä, varsinkin isompia vastustajia vastaan, mutta sitä voi paikata riittävän jämerällä ja omaan päähän orientoituneella pakkiparilla.

Sellainen rikkaan miehen akiheino.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös