Jääkiekkolehden kultanumero 2001

  • 3 874
  • 58

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Eiköhän tuohon 120 kmk ole laskettu kuitenkin menetettyjä lipputulojakin mukaan, ei pelkkiä mtkakustannuksia. Jos siis esim. HPK saisi pelata nuo kotiottelunsa vaikka Jokereita ja TPS:aa vastaan, se saisi lipputuloja X mk enemmän kuin pelaamalla joitakin saipoja ja jyppejä vastaan (no offense). Tämä lienee tuo ajatusmalli tuon rahan jaon taustalla.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Minusta hyvä lehti

Minusta hyvä lehti. Pelaajien arvostelut pitävät aika hyvin paikkansa. Ei kai jokaisesta voi romaania kirjoittaa. Korjataan näillä sivuilla puutos. Joku asiantuntijahan voisi kirjoittaa yhden A4/per pelaaja.

Jospa se kotona odottaisi, eilen ei suvainnut ilmestyä.
 

pänkäle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Noista kuluista...

Kumpis teitä Ilveksen, Jokereiden, HIFK:n ym. joukkueiden faneja kiinnostaa enemmän vastustajana TPS vai JYP? Juu niin meitäkin... ei olla niin kamalan erilaisia siinä suhteessa vaikka maalta ollaankin! Joka joukkueella on niitä, jotka käyvät katsomassa kaikki suosikkijoukkueen matsit, mutta sitten riittää myös niitä katsojia, jotka tulevat hallille vain sillon kun vastassa on joku ns. suurempi joukkue. Uskallan väittää, että esim. Kerho menettää näillä vastustajilla vähintään n. 300 - 500 katsojaa per kotipeli mikä koko tällä välisarjasysteemillä tekee melkoisen paljon. Suuremmat seurat sen sijaan saavat vähintään tuon verran katsojia lisää per kotipeli (esim. Ilves - Tappara pelit). Hpk, Kärpät, Pelicans, Jyp ja Saipa eivät itse ole välisarjalohkoaan valinneet, vaan ne on siihen keinotekoisesti tungettu. Ne eivät ole itse päässeet sarjaohjelmaan vaikuttamaan. Sen vuoksi on mun mielestä oikein, että ne seurat jotka taloudellisesti tästä lohkojaosta hyötyvät maksavat ns. katokorvauksia niille seuroille joille tästä suoraan sanottuna erittäin syvältä olevasta välisarjasta ei ole taloudellista hyötyä. Kaiken lisäks toi summa on sen verran pieni että sillä ei näiden joukkueiden "tappioita" edes kokonaan kateta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Löysinpä minäkin sen lehden

Ensimmäisenä pisti silmään se, että Leppäsen Marko on siirtynyt Jääkiekkolehden leipiin. Ihmettelinkin jo kauan, että minne se on lähtenyt Länsi-Suomesta.

Noin pikaisesti läpi käyden, samanlainen kiiltokuvamainen ja vähän varsinaista asiaa sisältävä se on, kuin aina ennenkin.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Puuttuvia sivuja...

Onko muuten kenellekään muulle sattunut sellaista virheellistä numeroa, kuin meikäläiselle, että sivut 83-98 yksinkertaisesti puuttuvat!!!!! Saipan pelaaja-arvioiden jälkeen tulee Ässien pelaajalista. Hieman alkoi harmittamaan, kun kämpillä tajusin tilanteen. Noh, enpä taida jaksaa mennä kauppaan valittamaan asiasta, vaan luotan, että tuo kyseinen virhepainos on hemmetin arvokas joskus sadan vuoden kuluttua.:D
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TOP 50 Kokonaisuudessaan.

Ja tässä TOP 50 ranking kokonaisuudessaan niille joilla lehteä ei ole:
1.Vladimir Machulda
2.Ville Peltonen
3.Marek Zidlicky
4.Jarmo Myllys
5.Vladimir Vujtek
6.Raimo Helminen
7.Jan Caloun
8.Jussi Tarvainen
9.Kai Nurminen
10.Aleksander Barkov
11.Pavel Rosa
12.Mika Alatalo
13.Petr Ton
14.Vesa Viitakoski
15.Fredrik Norrena
16.Tuukka Mäntylä
17.Tuomo Ruutu
18.Frank Banham
19. Jiri Vykoukal
20.Tom Draper
21.Marko Tuulola
22.Kimmo Kuhta
23.Janne Grönvall
24.Juri Kuznetsov
25.Tommi Santala
26.Jani Nikko
27.Aigars Cipruss
28.Antti Aalto
29.Mika Nieminen (heh)
30.Janne Ojanen
31.Jan Huokko
32.Sakari Palsola
33.Brett Lievers
34.Antti Miettinen
35.Tommi Turunen
36.Mika Lehtinen
37.Pasi Saarela
38.Esa Pirnes
39.Pasi Petriläinen
40.Mikko Luoma
41.Jari Korpisalo
42.Mikko Koivu
43.Tom Koivisto
44.Antero Niittymäki
45.Jani Hassinen
46.Jan Latvala
47.Ville Immonen
48.Miika Elomo
49.Antti Bruun
50.Niclas Hedberg

Ja All-Stars
Peltonen-Raimo-Machulda
Mäntylä-Zidlicky
MYLLYS
 

LzR

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP Jyväskylä, Washington Capitals
Onneton lehti oli joo, melkein suora kopio viimevuotisesta (nyt tosin JYPpiä veikkasi jo 4 toimittajaa 12. sijalle viime vuoden yhden toimittajan sijaan :) )
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös