Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jäähonka – the next big thing?

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Nick Brophy, 16.03.2018 klo 20.41.

Tags:
 1. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Etelän alueella kolmosdivari on jaettu ylempään, sekä alempaan sarjaan. Ylemmässä on vain yksi lohko (lohko 1) ja alemmassa kaksi (lohko 1 alempi ja lohko 2 alempi).

  Muistaakseni alemmasta kolmosesta ei pääse nousemaan kesken kauden ylempään. Pieni varaus kuitenkin sille, että alemman kolmosen voittaja pääsisi pelamaan ylemmän kolmosen pleijareita. En nyt tahdo millään muistaa miten tuo oli sovittu muutama vuosi sitten ja en löydä dokumentteja liiton sivuilta.

  edit. Alemmasta sarjasta ei pääse kuitenkaan karsimaan kakkoseen.
   
 2. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Eli siis Jäähongalla on mahdollisuus nousta kakkoseen vasta aikaisintaan keväällä 2020. Aika mielenkiintoinen alueellinen tasa-arvokysymys sillä jos seura olisi perustettu vaikkapa Ouluun, niin voisivat pelata kakkosessa jo ensi kaudella.
   
 3. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  Jep, samaa hieman pohdin itse. Ja kun kyse on III-divarista niin voisi kai kuvitella että järkeäkin voisi sovittaa käytännön tasolla sarjan toimivuudessa.
  Eli jos vaan saisivat joulutauolla edes paikan ylempään III-seen, niin ehtivät sitten takomaan pisteitä tai ei, niin ainakin pelien tasaisuus paranisi toivottavasti. Kun tällä hetkellä on kuitenkin jo ilmiselvää että voittavat sarjansa ellei jotain todella omituista tapahdu. Ja toki jos ylemmässä III:ssa tahti jatkuu ja voittavat kaikki matsinsa niin voi olla joku sauma päästä nousemaankin ehkä.

  Toki jos pääsevät kuitenkin pelaamaan ylemmän kolmosen pleijareita niin sitä kautta kuitenkin kai nousu mahdollisuus II:seen aukeaa jo tällä kaudella.
   
 4. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Ei aukea, sillä kakkosen karsintaan osallistuvat jengit eivät pelaa ylemmän kolmosen pleijareita. Kärkijoukkueet lähtevät siis karsintaan ja loput hakkaavat pleijareita ja taistelevat ylemmän kolmosen mestaruudesta.

  edit.
  Lainaus:
  Näin se mun mielestä nykyisin menee. Tai pari vuotta sitten kun sarjajärjestelmää muutettiin niin tämä oli se lopputulema.
   
 5. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Ei ois noussu Oulusta, koska Kise.

  Mutta asiaakin en tunne etelän alempaa/ylempää, mutta luulen jotta oisko ajatuksena "tason-tarkistus". Saadaan tasaisempi pelejä jne. Lisäksi one year wonderit ei pääse pomppaamaan liian nopeasti vaan on rakennettava myös organisaatio järkevästi
   
 6. Dfence Jäsen

  Liiton viisaat jälleen asialla siis, löysin sarjainfoa seuraavasti.
  -------------------------
  III-divisioona alempi
  Lohko 1: Bruins, EKS, Jäähonka, Grani 2, HJK, Näädät, Storm, IHK, Jää-Tiikerit, Wolf Team, KoPo, LJK, OKK Tankki, PiTa, PT-80, Tavastia

  16 joukkueen 1 x sarja + välisarjan ottelut - ajalla 22.9. – 24.2.2019 = 22 ottelua. Peliaika 3x20 min. ei jatkoaikaa.

  Välisarja 1: LJK, Bruins, PT-80, Grani 2, Näädät, PiTa, Tavastia, EKS. Välisarja 2: Storm, Wolf, HJK, IHK, OKK, KoPo, Jäähonka, Jää-Tiikerit

  Ylemmän III divisioonan viimeinen (11) joukkue liittyy alemman III divisioonan Play Offeihin missä pelattaisiin ylempi 11 vs alempi 7, 1vs6, 2vs5 3vs4 aikavälillä 9.3.-24.3.2019 paras kahdesta. Finaalijoukkueet nousisivat ylempään III divisioonaan kaudeksi 2019-20. Sijoille 11–16 päässeiden joukkueiden ottelut loppuvat 17.2
  ------------------------
  Eli tämän perusteella Jäähonka neppailee sarjassaan minkä kuuluisi olla oikeasti nelosdivari ja nelosdivarin nimen kuuluisi olla vitos divari, mutta kai se on sitten hienompaa olla III-divarin alemmassa sarjassa kuin nelosdivarissa?
  Nyt siis saavat nauttia pelaamisesta alemman omissa pleijareissa minne tulee yksi joukkue siis viimeinen mukaan sieltä oikeasta III-divarista.
  No vuoden päästä sitten pääsee pelaamaan jo oikeaa III-divaria ja kahden vuoden jälkeen jos uusi Matinkylän halli on valmis niin siellä sitten ehkä pääsee nauttimaan II-divarin Jäähongan peleistä.
  Toivottavasti kundit jaksaa nauttia tästä neppailusta ylitasoisella joukkueellaan kaudesta toiseen, II-divarin joukkue olisi pitänyt olla Espoossa viimeiset 10vuotta ottaen huomioon pelaajamäärät kaupungissa.
   
 7. F#21 Jäsen

  No ei voi täysin liittoa syyttää tuosta nykymallista. Tekivät käytännössä kolme erilaista sarjaratkaisua ja silloiset joukkueet saivat äänestää millä edetään.

  Muutama kausi sitten EKS yritti tehdä nousua II-divariin, mutta eivät siinä onnistuneet. Olivat kyllä III-divarin kärkijoukkueita ja puitteet olivat varmasti kaikista parhaimpia, mutta silti epäonnistuivat yrityksessä. Sitten tuo jengi hajosikin ja taisivat perustaa uuden jengin melko samalle pohjalle.
  Eli en pitäisi kyllä Jäähongan nousua kakkoseen minään läpihuutona. Enkä olisi edes varma olisivatko he tällä kaudella edes ylemmän kolmosen parhaita joukkueita, ehkä ylempää keskikastia.

  Kakkosen karsinnat koostuu siis parista II-divarin jengistä, parista Etelän parhaasta III-jengistä sekä Kymi-Saimaan parista parhaasta III-jengistä. He pelaavat sitten kaksiosaisen sarjan ja kaksi parasta nousee II-divariin.
   
 8. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  En minäkään läpihuutojutusta puhuisi. Ainakaan kakkoseen. Jäähonka on nyt kuitenkin vähän erilaisella pohjalla kuin EKS oli. Muistaakseni se oli enemmän jäähdyttelyporukka kun Jäähonka koostuu parikymppisistä kolleista, jotka ovat suurin osa pelanneet Nuorten liigaa viime vuosina. Sen huomasi ainakin lauantain pelissä siitä, että kun vastustaja hyytyi kolmannessa erässä oli Jäähongalla vielä virtaa vaikka kuinka. Jäähongalla oli kokoonpanossa 6 pelaajaa enemmän kuin vastustajalla. Jos ja kun toi Jäähongan meininki tosta jatkaa lentoaan, niin joka vuosi vapautuu Bluesista iso joukko potentiaalisia pelaajia joukkueeseen. Sellaisia kavereita jotka ovat ennestään tuttuja samoista joukkueista Jäähongan rungon kanssa. Uskon että monelle Jäähonkaan siirtyminen on ihan varteenotettava vaihtoehto. Siellä voi kuitenkin pelata hyvin esimerkiksi koulun ohessa.

  Lähinnä mua risoo se, että vain Etelässä on tämmöinen nelosdivari. Muualla pelaamalla nouseminen II-divariin on mahdollista heti ensimmäisen III-divarikauden jälkeen.

  Eikös Suomi-sarjan karsintaa pidä erikseen ilmoittautua? Eli II-divarin kärkijoukkueista vain ne osallistuu karsintaan keillä on haluja nousun suhteen? Granihan ei viime kauden päätteeksi muistaakseni karsinut. Onko sama kuvio kakkos- ja kolmosdivarin välillä?
   
 9. F#21 Jäsen

  Joo kyllä Espoossa on potentiaalia saada oikein toimiva kakkosdivarijoukkue kasaan ja ylläpidettyäkin sitä jos vain budjetti ja aika pelaajilla riittää. EKS:n jätkiä ei nyt täysin jäähdyttelijöiksi voinut kutsua sillä päänippu taisi olla n. 25 vuotiaita. Pelasivat hekin usein neljällä kentällä kuin kolmosessa oli normaalia pelata kolmella.

  En ole täysin varma tarvitseeko ilmoittautua tuohon II-divarin karsintaan, veikkaisin ettei tarvitse. En nimittäin usko, että OKK olisi viime vuonna siihen osallistunut jos vaatii ilmoittautumisen.
   
 10. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Mikäli Jäähonka pääsisi kakkoseen ennen kuin Kiekko-Espoo pääsee Mestikseen (jos pääsee), tulisi siitä aika luonteva yhteistyökumppani.