Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Uutisointia odotellessa kun oikeasti jotain faktaa on olemassa. Ainoa fakta on tällä hetkellä Jäähonka pelaajineen ja sarjapaikkoineen.
Olet hyvinkin oikeassa tämän kanssa. Sitä uutisointia tässä odotellaan vesi kielellä. Jäähongalla on paketti kasassa, mutta Jäähongan projekti ei ole eikä pyri olemaan vastaus Espoolaisen kiekkoilun ystävien tarpeeseen palauttaa Espoolainen kiekkoilu Suomen huipulle. Kiekko-Espoo pyrkii sitä jollain aikavälillä olemaan ainakin oman tiedotuksensa mukaan. Ja sen eteen siellä tehdään töitä. Aika näyttää miten siinä onnistutaan. Se on kuitenkin ainoa yleisessä tiedossa oleva projekti joka tähtää Espoolaisen miesten edustuskiekkoilun palauttamiseen huipulle. Annetaan Kiekko-Espoolle nyt kuitenkin se pyydetty työrauha edes vähäksi aikaa.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Näitä tulee ja menee. Uskottavuudesta on kyse. Kaikki työrauha ja menestyksen toivotukset miesten edustusjääkiekolle ja ennenkaikkea tekijöille. Eikö espoolainen kiekkoilu ole Suomen huipulla junioreissa jo nyt. Miesten ammattijääkiekko ja sen järjestäminen Espoossa onkin sitten hieman suurempi haaste. Eikös se liigaosake maksa jatkossa n. 2,5 miljoonaa euroa, jos muut pelaamisen edellytykset täytetään nousun suhteen. Aika monta kausaria saa myydä ja 5 palsta-aktiivia pitää muuttaa 10.000 aktiiviksi kannattajaksi.

Blues4ever
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Näitä tulee ja menee. Uskottavuudesta on kyse. Kaikki työrauha ja menestyksen toivotukset miesten edustusjääkiekolle ja ennenkaikkea tekijöille ... Aika monta kausaria saa myydä ja 5 palsta-aktiivia pitää muuttaa 10.000 aktiiviksi kannattajaksi.
Ehkä tässä nyt kuitenkin paistaa vähän läpi kirjoittajan omat intressit. Samalla ehkä tuo 5 palsta-aktiivia on harkitusti alentuva kommentti.

Kiekko-Espoo ei ole vielä muuta kuin idea. Pitää kuitenkin muistaa, että se on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto/kehitelmä.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Onhan viisi kuitenkin varmaan enemmän kuin BJR:n asioista päättävän porukan koko?
Taitaa tosin kaikkien espoolaisten kiekkoseurojen kaikki valtaa pitävät päättäjät mahtua yhteen tilataksiin, jos eivät kiukuttelisi kuin pikkulapset?
 
Sinettiseuravalmentaja Sihvonen: Päätoimittaja Antti Wennströmin pitää terästäytyä ja laittaa pihalle moderaattoreista kaiken maailman nörttipojat ja ottaa tilalle tormakoita lätkäjätkiä ja medialogiikan vastavuoroisuuden ymmärtäjiä

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä keskustelu Kiekko-Espoosta on nyt kyllä väärässä ketjussa. On selvää ettei Jäähongan projektilla ole mitään tekemistä K-Espoon jutun kanssa eikä ne tule kilpailemaan keskenään kuin ehkä korkeintaan jäällä. Kyllä Espooseen mahtuu useampikin kolmosdivarin joukkue. Jos Kiekko-Espoo sieltä aloittaa. Jatketaan keskustelua Kiekko-Espoosta sen omassa ketjussa ja pyhitetään tämä Jäähongalle. Itse seuraan mielenkiinnolla molempia, mutta erillään.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Jäähongalla on paketti kasassa, mutta Jäähongan projekti ei ole eikä pyri olemaan vastaus Espoolaisen kiekkoilun ystävien tarpeeseen palauttaa Espoolainen kiekkoilu Suomen huipulle.
Edelleen miksi ei? Aikahaan se voi viedä, mutta edelleen miksi jäähonka ei voisi olla vastaus. Edelleen ei tuonne alasarjoihin tule mitään erityisen tavoitteellisia pelaajia uraansa pilaamaan. Alasarjat pelataan enemmän tai vähemmän harrastelija porukalla, mutta jos nousuja tulee tilanne kehittyy sitä mukaa ammattimaisemmaksi. Näin se vaan menee näissä pitkänaikavälin projekteissa yms. Pikavoittoja ei ole, kuten United näytti ja mahdollinen Kiekko-Espookaan ei noita pikavoittoja saa, jos saavat edes joukkueen kasaan. Nyt on teot nollissa, mutta lätinä tapissa. Eiköhän espoolaisen yleisön kannattaisi nyt panostaa jäähonkaan ja katsoa mihin se kehittyy.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Edelleen miksi ei? Aikahaan se voi viedä, mutta edelleen miksi jäähonka ei voisi olla vastaus.
Koska kaikki asiasta jotain tietävät kertovat, että Jäähongalla ei ole tavoitteita olla se vastaus. Voihan se tilanne muuttua jos niitä nousuja alkaa tulemaan, mutta siihen menee paljon aikaa. Mitä Kiekko-Espooseen tulee, niin aika vähissä ne lätinät mun mielestä on olleet. Mun tietojen mukaan siellä keskitytään nimenomaan tekemään puhumisen sijaan. Tulevat sitten ulos kun asiat on sillä mallilla, että on tiedotettavaa. Mutta se on tosiaan Kiekko-Espoo -ketjun asiaa, ei liity mitenkään Jäähonkaan.

EDIT: Korostetaan nyt vielä, että tarkoitukseni ei ole mitenkään vähätellä saati kampittaa Jäähongan projektia. Pidän sitä hyvänä ja kannatettavana.
 
Viimeksi muokattu:

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Jäähongan projekti tuntuu nyt kahden syöksykierteen katsomisen jälkeen miellyttävän maanläheiseltä seurattavalta. Viime vuosien tapahtumien jälkeen olen vain tyytyväinen jos edes jotain seurattavia pelejä löytyy, perhetilanteen vuoksi saisivat toki olla suunnilleen ihmisten aikoihin. Siksikin seuraan mielenkiinnolla, että pari vuotta sitten oli jo muutamalla mielipide, että uuden projektin rakennus pitäisi nöyrästi aloittaa alasarjoista. Silloin ei kuitenkaan mitään aloitettu, vaikka kannattajapohjaakin olisi ollut tarjolla varsinkin EU:n nimisekoilun jälkeen. Projektit eivät edes olisi kilpailleet keskenään, koska kuten moni on tuonut esiin, Kähköset ja Suomelat eivät tuhlaa ainoaa uraansa alasarjoissa pelkästä kotiseuturakkaudesta. Nyt vihdoin joku aloittaa alasarjoista ja ansaitsee näin ollen kaiken kunnioitukseni. Katsotaan tuleeko siitä mitään sen isompaa ja vaikka ei, nautitaan siitä mitä se on. Vanhan kunnioittaminen nimessä ja logossa tuntuu oikealle.
 
Episode III: Revenge of the Sith (2016)
Episode IV: The New Hope (2018)

jjhockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Pääkkäri, HIFK
Jäähongan pelaajalistaa vertaillessa muihin espoolaisiin III-div. joukkueisiin, niin se on kyllä heppoinen, mm. Joukkue IF (ent. EKS) joka voitti etelän III-divarin, josta löytyy tukku korkeammalla sarjatasolla pelanneita pelaajia, sekä Pus ja Hc Morjens joissa myöskin on paljon "pelimiehiä", mutta näillä kaikilla on sama tavoite: pellaillaan ja nautitaan hienosta lajista, eikä ole mitään takoitusperiä nousta ylemmäksi. Luulen, että Jäähonka kuuluu tähän samaan sarjaan, aika näyttää.

Vaikkakin tämä ei suoranaisesti tähän osioon kuulukkaan, niin kerronpahan "hevosmiesten tietotoimistosta" kuulleena, että K-Espoo on kasaamassa tai on jo kasannut miesten joukkueen, jossa pelaajien puuhamiehinä häärivät entinen Liigakapteeni ja viime vuonna ranskasta paluun tehnyt espoolainen kulttipelaaja.
Sponssorit on kuulema valmiina, jotta pelaaminen olisi pelaajille ilmaista, mutta asia on liiton suurennuslasin alla, johtuen espoolaisen jääkiekon viime vuosien touhuiluista ja suomi-sarja paikan vapautumisesta, mikäli KooVee saa mestislisenssin. Toivon, että espoossa tehtäisiin jatkossa asioita oikein, yhdessä ja pitkäjänteisesti, niin saataisiin taas kaikille espoolasille jääkiekon ystäville hyvä fiilis!
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Vaikkakin tämä ei suoranaisesti tähän osioon kuulukkaan, niin kerronpahan "hevosmiesten tietotoimistosta" kuulleena, että K-Espoo on kasaamassa tai on jo kasannut miesten joukkueen, jossa pelaajien puuhamiehinä häärivät entinen Liigakapteeni ja viime vuonna ranskasta paluun tehnyt espoolainen kulttipelaaja.
Kiekko-Espoo ja Cami! Siinä on kova paketti!
Sponssorit on kuulema valmiina, jotta pelaaminen olisi pelaajille ilmaista, mutta asia on liiton suurennuslasin alla, johtuen espoolaisen jääkiekon viime vuosien touhuiluista ja suomi-sarja paikan vapautumisesta, mikäli KooVee saa mestislisenssin
Tämähän kuulostaisi paljon paremmalta kuin uskalsin odottaakaan. Kunhan ei vaan lähdettäisi liiankorkealta.
Toivon, että espoossa tehtäisiin jatkossa asioita oikein, yhdessä ja pitkäjänteisesti, niin saataisiin taas kaikille espoolasille jääkiekon ystäville hyvä fiilis!
Aamen.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mä vähän ihmettelen sitä, että Jäähongan osalta kerrotaan jatkuvasti, että paketti on kasassa ja projekti on hyvällä mallillaan, kun taas Kiekko-Espoolla ei ole vielä muuta kuin idea. Jäähonka on tehnyt yhden Facebook-päivityksen ja pelaajasiirroista on luettu joltain siirtosivustolta. Joku nimimerkki on kertonut projektin vaiheista keskustelupalstalla. Oliko sarjapaikka kolmosessa nyt siis varma? Onko siitä annettu jokin vahvistus jossain?

Minusta tuntuu siltä, että molemmat projektit, Jäähonka ja Kiekko-Espoo ovat melko samassa pisteessä tällä hetkellä. Molemmat ovat kertoneet hiukan tavoitteistaan, mutta selkeät faktat uupuvat vielä. Erona näiden kahden välillä on kuitenkin se, että Kiekko-Espoo pyrkii selkeästi nousemaan jollain aikavälillä ihan Liigaan asti, kun taas Jäähonka tuskin tavoittelee mitään muuta kuin edustustason jääkiekkoa alasarjoissa.

Minulla ei ole mitään kumpaakaan projektia vastaan, eikä minua haittaa vaikka pelit pelataan kolmosdivarissa. Tavoitteiden pitää kuitenkin olla selkeät ja sarjanousun jollain aikavälillä pitää kuulua noihin.
 

Mahti

Jäsen
Tämä keskustelu Kiekko-Espoosta on nyt kyllä väärässä ketjussa. On selvää ettei Jäähongan projektilla ole mitään tekemistä K-Espoon jutun kanssa eikä ne tule kilpailemaan keskenään kuin ehkä korkeintaan jäällä. Kyllä Espooseen mahtuu useampikin kolmosdivarin joukkue. Jos Kiekko-Espoo sieltä aloittaa. Jatketaan keskustelua Kiekko-Espoosta sen omassa ketjussa ja pyhitetään tämä Jäähongalle. Itse seuraan mielenkiinnolla molempia, mutta erillään.
Koska kaikki asiasta jotain tietävät kertovat, että Jäähongalla ei ole tavoitteita olla se vastaus. Voihan se tilanne muuttua jos niitä nousuja alkaa tulemaan, mutta siihen menee paljon aikaa. Mitä Kiekko-Espooseen tulee, niin aika vähissä ne lätinät mun mielestä on olleet. Mun tietojen mukaan siellä keskitytään nimenomaan tekemään puhumisen sijaan. Tulevat sitten ulos kun asiat on sillä mallilla, että on tiedotettavaa. Mutta se on tosiaan Kiekko-Espoo -ketjun asiaa, ei liity mitenkään Jäähonkaan.

EDIT: Korostetaan nyt vielä, että tarkoitukseni ei ole mitenkään vähätellä saati kampittaa Jäähongan projektia. Pidän sitä hyvänä ja kannatettavana.
Juurikin kuten yllä. Kaksi erillistä projektia saman lajin ja kaupungin sisällä, mutta eivät kytköksissä toisiinsa.

Kunnioitetaan ja seurataan molempia viritelmiä ja toivotaan menestystä molemmille! Semmoinen toive vielä molempiin ryhmiin, älkää tehkö veljessopimuksia punaisen naapurin kanssa BJR:n tapaan.
 
Onko kukaan valmennusjohdosta nähnyt Eetu Selänteen pelaavan?
-Ei ole. Emme ole nähneet hänen pelaavan

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Minkä sopimuksen BJR on tehnyt "punakoneen" kanssa?
Minun tietääkseni mitään sopimusta EI OLE tehty ja voimassa, vai onko jotain mennyt pahasti ohi?
Jep tämä oli yksi vaihtoehto mitä mietittiin, että pelaajapolku säilyisi, mitään sopimusta ei koskaan ole kuitenkaan tehty ja ei välttämättä koskaan edes tehdä, sen verran iso vastustus tuolla tuntuu olevan. Täälläkin nämä fakenews huutelijat voisivat vetää happea ja tutkia asioita oikeasti. Tälläisellä ns perättömällä huutelulla ei saada kuin hallaa espoolaiselle kiekkoilulle.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jep tämä oli yksi vaihtoehto mitä mietittiin, että pelaajapolku säilyisi, mitään sopimusta ei koskaan ole kuitenkaan tehty ja ei välttämättä koskaan edes tehdä, sen verran iso vastustus tuolla tuntuu olevan. Täälläkin nämä fakenews huutelijat voisivat vetää happea ja tutkia asioita oikeasti. Tälläisellä ns perättömällä huutelulla ei saada kuin hallaa espoolaiselle kiekkoilulle.
Jos se on tosiaan kuopattu niin kuin olen ymmärtänyt, niin miksei siitä voi tiedottaa? Niin kauan kun viimeisin tieto on, että asiaa valmistellaan ja tahtotila on tehdä sopimus, niin asialla spekuloidaan.
 

Mahti

Jäsen
Minkä sopimuksen BJR on tehnyt "punakoneen" kanssa?
Minun tietääkseni mitään sopimusta EI OLE tehty ja voimassa, vai onko jotain mennyt pahasti ohi?
Jos BJR ei olekaan tehnyt sopimusta punaisten kanssa, kuten tiedotteensa mukaisesti suunnittelivat, ON se hieno juttu.
Vahvasti Espoolaisen kiekkoilun kehittämiseen uskovana TOSI hieno juttu!
 
Onko kukaan valmennusjohdosta nähnyt Eetu Selänteen pelaavan?
-Ei ole. Emme ole nähneet hänen pelaavan

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämmöinen paluumuuttaja löytyi liiton siirtotaulukosta: Tuomas Halonen - Elite Prospects

Toissa kaudella Bluesin A-junnujen kapu ja viime kausi P-Amerikassa.
Voi olla aika kova luu III-divarissa. Olisi hienoa jos Jäähonka pystyisi nousemaan heti ensimmäisenä vuonna II-divariin. Siinä vaiheessa voisi ajatella molemminpuolinen hedelmällistä yhteistyötä Kiekko-Espoon kanssa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voi olla aika kova luu III-divarissa. Olisi hienoa jos Jäähonka pystyisi nousemaan heti ensimmäisenä vuonna II-divariin. Siinä vaiheessa voisi ajatella molemminpuolinen hedelmällistä yhteistyötä Kiekko-Espoon kanssa.
En tiedä yhtään minkälainen pelaaja on kyseessä, mutta tilastojen perusteella olisi voinut kuvitella, että Mestiksestäkin olisi löytynyt pelipaikka. Tai ainakin Suomi-sarjasta. Mutta voihan olla, että haluaa itse jatkossa pelata enemmän harrastusmielellä kuin tosissaan.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Kumpikohan on jatkossa miesten ykkösedustusjoukkue miehissä Espoossa. Jäähonka vai Kiekko-Espoo. Hienoa, että molemmissa organisaatioissa riittää tekijöitä ja tekemisen meininkiä. Muutaman vuoden sisällä varmaan kova kilpailutilanne päällä.

Blues4ever
 

Dfence

Jäsen
Jäähongan osalta startti ollut hyvä ja lauantaina Matinkylässä kotiavaus sitten edessä, tässä poikien video,
Onhan tuo punainen Jäähonka hieno, ja mikä aidompaa kun Matinkylä ja jäähonka.
 

Dfence

Jäsen
Jäähonka dominoi sarjassaan, menee jo vähän mauttomaksi kun tänäänkin kaatui sarjan kärkiottelussa sarjan kakkonen Storm luvuin 11-1
Sarjataulukko ei jätä paljoa spekuloitavaa.

Osaako kukaan sanoa faktana että mikä on liiton kyky tehdä muutoksia jo vuodenvaihteessa näissä sarjoissa? Eli säätää sarjatasoa kohdilleen, kun katsoo vastaavasti seuraavaa pykälää ylöspäin niin siellä on taas joukkueita jotka kulkee tappiosta toiseen.
Hieman tylsää jos koko kauden on näitä 10+ voittoja jotka menee läpsyttelyksi.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vaikea kuvitella että kesken kauden sarjatasoa voisi vaihtaa. Siinähän pitäisi mennä mukaan keskenolevaan sarjaan.

Mua kiinnostaisi tietää mikä tämä lohko 1 alempi on ja mitä se merkitsee? Muissa lohkoissa tollasia ei tainnut olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy