Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jäähonka – the next big thing?

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Nick Brophy, 16.03.2018 klo 20.41.

Tags:
 1. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Jäähonka-nimellä on nähtävästi avattu Facebook-tili. Aikaisemmassa ketjussa kiitettävän vähäeleisesti julkituotu yhdistysrekisteröinti liittynee asiaan. Huomio kiinnittyy siihen, että tuossa on nyt ensimmäinen varsin yksiselitteinen lupaus perustaa miesten sarjajoukkue EU:n perustamisen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2018 klo 20.48
 2. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Olis mielenkiintoista tietää kuka taho on tämän takana.
   
 3. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Eiköhän tuo selviä ennen pitkää. Missähän vaiheessa Mahti tekee comebackin?
   
 4. gusarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Penticton Knights
  Tämä Jäähonka kuvio on nuorten poikien( 1997 - 1998 syntyneitä) käynnistämä joukkue, jossa mukana Jäähongassa kiekkoilun aloittaneita pelaajia. Heillä järkevän kuuloiset tavoitteet ja suunnitelmat pelata kilpatason jääkiekkoa 3 divarissa kohti Suomi - sarjaa. Hyvä pojat ja tsemppiä matkaan!
   
 5. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on tervetullut ja terve operaatio tässä kaikessa sekamelskassa.
  Terveellä tarkoita että ei ole syntynyt aikuisten kabinettisotien tuloksena, vaan poikien siis pelaajien itsensä tahtotilasta ja halusta jatkaa pelaamista aikuisten tasolla ja vielä niin että saavat pelata lapsuudestaan rakkaassa paidassa.
  Jostain on aloitettava ja tämä aloitus on ainakain terveellä pohjalla missä lähtökohta ei ole heitellä kiviä naapurileireihin vaan keskittyä pelaamiseen.
  Samalla tietenkin tässä tilanteessa tämä on ainoa varma miesten tasolla pelaava uusi joukkue Espoosta, eli kausikortteja ostamaan!
   
 6. Blågula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Tämähän kuulostaa ihan hyvältä, ja tuon fb-profiilin kautta tuli varsin sympaattinen fiilis (sympaattisuushan on valitettavasti karissut espoolaisesta kiekosta aika täysin) koko hommasta.

  EPS:in Suomisarjailu silloin aikoinaan oli kyllä hiton hienoa seurattavaa, kun Petro Koivusen johdolla höntsäsivät vastustajia kumoon miten tahtoivat. Sitä kohti nyt vaan.
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kukahan omistaa Jäähongan logon? Kaiken järjen mukaan BJR.
   
 8. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Tämä on loistava teko. Pelaajien halusta syntynyt juttu ilman kabinetti-intresejä tai seurakohtaisia intohimoja. Tsemppiä ja menestystä pojille. Ihan kuin Kiekko-Espoo aikoinaan. Nuoret opiskelijapojat halusivat vain pelata intohimosta lätkään ja testata omia rajojaan. Toivottavasti juttu etenee ja pojat saavat jäitä käyttöönsä eikä eps tai eks juttua jäiden puuttumisen osalta Jäähonka projektia tuhoa.

  Blues4ever
   
 9. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Onkohan sitä edes rekisteröity?
   
 10. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Tämähän on erikoista, kohta Espoossa on enemmän miesten edustusjoukkueita kuin junnu! Noh, ehkä ei sentään, mutta ei voi ainakaan valittaa, ettei olisi vaihtoehtoja... Onneksi pelaajamassaakin löytyy, ja toivottavasti viimeistään jonkun ajan päästä myös yhteishenkeä, ettei jokainen porukka vain puuhaa omiaan. Sellainen ajattelu ei edistä mitään näistä projekteista.

  Lainaus:
  Loppuosa tässä lainauksessa menee ohi minun ymmärryksen, mutta ilmeisesti pelkäät, että EPS/EKS estävät Jäähonkaa saamasta jäävuoroja? Mistä heille sellainen valta on tullut?
   
 11. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Tiedän vain, että bjr joutuu hakemaan jäävuoroja Helsingin puolelta, kuten heidän tiedotteessaan luki, sen johdosta, että Kiekko-Espoo tarvitsee jäitä, vaikka eps tai eks pelaajamäärät eivät kasva eikä kiekko-espolla ole pelaajia tai edustusjääkiekko sarjapaikkoka. Mihin he lisäjäitä tarvitsevat ja pakottavat bjr:n yhteistyöhön Granin jääkiekon + muiden kanssa. En tiedä millä jäävuoroilla tai missä halleissa Jäähonka tulee treenaamaan. Matinkylä tulee luonnollisesti mieleen, mutta saavatko jäävuoroja Jääurheilun Tuki ry:ltä lainkaan kun eivät siinä ymmärtääkseni jäseniä ole. Mielenkiintoiseksi menee Jäähonngan uusi tuleminen kiekko-espoo uuden tulemisen yhteydessä. Itse en tajua, miten kiekko-espoolla voi olla jäitä käytössä, jos Jäähongalle ei jäitä ole.

  bluesjuniors4ever
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Näin ulkopuolisena tämä Jäähonka tuntuu kaiken kaikkiaan kaikista järkevimmältä operaatiolta joukkueen suhteen pitkän aikaan. Toki olisi mahtavaa jos myös K-Espoo onnistuisi.
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Jos olen ymmärtänyt oikein, BJR:lle tuli lisää joukkueita, joten ei jäätilanteen vaikeutuminen johdu välttämättä tai ainakaan pelkästään Kiekko-Espoosta. Ja eikö heillä ole oikeus saada jäitä Espoosta siinä missä BJR:lläkin? Miten päädyit siihen, että EKS:n ja EPS:n pelaajamäärät eivät kasva? Oletat aika paljon ja esität ne faktoina. Kuten myös sen, että Jäähonka ei saa jäitä ja että syyllinen koko jäätilanteeseen on Kiekko-Espoo...
   
 14. Mahti Jäsen

  Lainaus:
  Nyt päästiin ytimeen.
   
 15. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  BJR:lle ei ole tullut lisää joukkueita.
  Jäidenjakotapa muuttuu ensi kaudella Espossa joka ei perustu mitenkään seurojen pelaajamääriin ja tässä jakoperusteen muutoksessa BJR menettää jäämäärää samalla kun EPS/EKS saa jäätä enemmän. Tämä syntyi sen takia jos ymmärsin oikein että EPS/EKS leiri vaati tämän muutoksen jotta laittavat nimiä paperiin uuden Matinkylän hallin syntymiseksi jääurheilun tuen toteuttamana.
  Eli jos BJR ei olisi antanut periksi niin ei olisi tullut Matinkylään uutta hallia ollenkaan, ja nyt sitten uutta hallia odotellessa jäänjakoperusteen muuttuessa BJR pakotettiin ottamaan lisää jäätä Konalasta jolla turvaavat jäämäärän suurseurana kun eivät tietenkään haluneet lopettaa joukkeita tai supistaa toimintansa määrää mikä tietenkin on hyvä asia ettei poikia joudu tämän jääsodan takia lopettamaan lajia.
  Jäähongan jäät tulee jakoon myös Espoolaisen jäänjakopolitiikan perusteella mutta toki kun kyseessä miesten joukkue ja III-divari niin eivät tarvitse prime-time jäätä vaan luulisi että kelpaa ns. lepakkovuorot joita luulisi löytyvän ja tietenkin toivottavasti Matinkylästä minne Jäähonka kuuluu.
  Jos tai kenties enemmänkin kun EU kaatuu ja ei pelaa seuraavalla kaudella, ja Kiekko-espoo ei ole faktana kertonut laittavansa pystyyn miesten joukkuetta ja kuin myös se että EKSillä ei ole enää ollut III-divarin miesten joukkuetta, niin Jäähonka on tällä hetkellä näistä uusista ainoa joka faktana tekee Espoon miesten kiekkoilussa paluun kaukaloon.
  Itse ainakin aion olla katsomossa heti poikien ensimmäisessä kotiottelussa ja antamassa tukea tältä osin uudelle jäähongan tulemiselle. Toki ennustaminen on vaikeaa mutta jos pojat nousevat heti ensimmäisenä vuonna II-divariin niin saa nähdä onko uuden Matinkylän hallin ensimmäinen ottelu miesten sarjan Jäähongan kotipeli ja missä sarjassa? Matinkylän historian ottaen huomioon niin olisi se hienoa jos Jäähonka pelaisi matinkylässä vaikkapa Suomi sarjaa 2020 luvulla, jää nähtäväksi.
   
 16. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Eli kun tässä (linkki vie Blues Juniorsin nettisivuille) puhutaan perustamisesta, puhutaan vaan jostain vanhojen uudelleennimeämisestä?
   
 17. k-espoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-espoo/Blues
  Lainaus:
  Kyllähän he perustaa joka vuosi joukkueet uudestaan kaikkiin ikäluokkiin. Kyllä siellä C2 AAA:ssa on ollut viimeiset 10 vuotta jengit mutta viimeiset vuodet nimellä BJR1 ja BJR 2.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2018 klo 22.33
 18. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Suoraan bjr sivuilta on luettavissa kuluvalla kaudella olevat joukkueet Blues C2, Blues C2 Blue, Yellow ja White joukkueet eli 5 joukkuetta.

  BJR tiedotteesta myös luettavissa että ensi kaudella on Blues C2 ja sen akatemiajoukkue, molemmat AAA-sarjatasolle. Muita C2 joukkueita ei sivuilta löytynyt tai niitä ei ole vielä julkaistu.

  Blues4ever
   
 19. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Asia selvä, pahoittelut väärinkäsityksestä.
   
 20. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Tämä tuntuu olevan sen järkevin espoolainen viritelmä. Toivottavasti espoolaiset löytävät jäähongan.
   
 21. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Mun käsityksen mukaan Jäähonka on harrastelijaporukka, jossa tulee pelaamaan espoolaisia pelaajia, joilla en ole edellytyksiä tai halua pelata ammatikseen. Eli siis ihan höntsämeiningillä. Jos jollain on parempaa tietoa niin saa korjata.
   
 22. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  Pelaajat tason mukaan?
  Juttelin erään Espoolaisen taustavaikuttajan kanssa Matinkylän hallin parkkipaikalla joka osasi kertoa että pelaajat ovat pääosin kuluneen kauden BJR:n paidassa pelaneita A-junnuja joille ei ole muutakaan edustusjoukkuetta tarjolla.
  Ymmärsin että täysi joukkueellinen on kasassa pelaajia jotka siis pelaneet kuluneella kaudella A-mestistä tai A-aluesarjaa, ja en tiedä oliko mahdollisesti mukana myös joku A-Liigassakin kääntynynyt pelaaja, ja tuleeko vielä joukkueeseen ennen syksyä joku Espoolainen jostain toiselta paikkakunnalta jää nähtäväksi.

  Mutta siis kun jostain pitää aloittaa eli tässä tapauksessa III-divarista niin tuolle tasolle kyseessä on täysin nousukelpoinen nippu kuulemani perusteella.
  Ja sitten pääsee siihen että kun tämä on kuitenkin ainoa faktana ensi kaudella Espoosta oleva uusi joukkue miesten sarjoissa, kun ei muutakaan faktaa ole.

  Sinällään ei Suomi-sarjassakaan täysi ammattilaisia ole ja Mestiksestäkin löytyy oikeista töistä eläviä pelaajia niin en nyt oikein ymmärrä että onko se ongelma että joukkue koostuu pelaajista joilla ei ole tavoitteita ammatikseen pelata?
  Hienoa että on kuitenkin nuoria innokkaita pelaajia jotka itse perustivat seuran ja joukkueen ilman että kabinettien setien taistelut ohjaavat toimintaa, eli tämä on niin terveellä pohjalla mielestäni kuin vain voi olla, ja kuulemani perusteella heillä on kuitenkin mukana taustalla pari vaikuttavaa "kummisetää" jotka jeesaavat ja antavat selkänojaa toiminnalle.
  Itse en yllättyisi jos jo joulutauolla liitto tarjoaa tälle ryhmälle VIP korttia nousta suoraan II-divariin mikäli tulokset sarjassa ovat ns. murhaavia Jäähongan hyväksi.
   
 23. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Jäähonka Liigaan!

  Olisi kyllä melko legendaarista settiä!
   
 24. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Mielenkiintoinen tulkinta, että kaikki muu on höntsää paitsi ammattikiekko, jota pelataan käsittääkseni vain liigatasolla. Siis mestis, Suomi sarja ja alemmat divarit on höntsää kirjoittajan ilmoituksen mukaan. Hyvä, että Espooseen saadaan miesten joukkueita niille pojille, jotka haluavat jatkaa pelaamista miesten tasolla, on se taso sitten höntsää tai ei.

  Blues4ever
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Juuri tämä, ja itse en kyllä mitään viritystä kovinkaan kestäväksi pohjaksi voi kuvitella jos heti puhutaan ammattimaisesta toiminnasta. Tuo kun ei onnistu kunnolla kuin liigassa ja todella tietyin varauksin Mestiksessä. Eiköhän tämä EU ja sen tarina näyttänyt tämän nopean ja "ammattimaisen" toiminnan, kyllä jos Espoossa halutaan uskottavaa joukkuetta tehdä se tarkoittaa malttia ja pikkuhiljaa ja tätä käsittääkseni myös Jäähonka tarjoaa.