Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Jäädytetyt pelinumerot

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 30.11.2006 klo 14.31.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Missä ja milloin Nill on näin kertonut? Yritin etsiä tuosta jotain mainintaa mutta twitter eikä google kumpikaan tarjonnut mitään tuollaista hakutulosta.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 3. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Florida Panthers tekee seurahistoriaa. Hallin kattoon nousee ensimmäistä kertaa pelaajan paita. Kunnian saa vähemmän yllättäen Roberto Luongo. Luongon paita nousee kattoon 7.3. ottelussa Canadiensia vastaan:
  Florida Panthers to Retire Roberto Luongo's No. 1 Jersey on March 7

  Herran pelaajaura ja miehen meriitit Panthersissa huomioon ottaen voidaan paidan jäädytystä pitää vähintäänkin ansaittuna. Vielä ainakin yksi hatunnosto Bobby Luulle.
   
  DTremens ja Alamummo tykkäävät tästä.
 4. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Luongon numeron jäädytys olisi ollut hienoa nähdä Canucksia vastaan, pelasihan hän Vancouverissa kuitenkin peräti 8 kautta ja osan ajasta kapteenina.
  Varmaankaan Canucks ei ole se kaikista kuumin yleisömagneetti Floridassa eikä vierasyleisöä varmaan valu paikalle Vancouverista solkenaan - liekö peräti pisin välimatka NHL-kartalla - mutta tuskin tuo Canadiens on lopulta sen seksikkäämpi vastustaja.

  Hieno homma joka tapauksessa. Upea pelaaja ja hieno ura. Arvostan tätä elettä Panthersilta.
   
 5. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Tää on ihan muistikuvia, mut käsittääkseni Montrealista ja siltä suunnalta yleensä tulee todella paljon katsojia näihin Floridan tiimien matseihin. Ilmasto siihen lienee suurin syy.
   
 6. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Kaveri on myös syntynyt Montrealissa.
   
  astraljava tykkää tästä.
 7. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Canadiens-fanien invaasioon Floridaan liittyen:

  Ei ole tuosta pelistä tällä kertaa kyse, mutta Canadiensin otteluohjelmaperinteisiin kuuluu vierailu Floridaan heti joulun jälkeen. Vuodesta 2005 lähtien näin on tapahtunut joka vuosi paitsi 2012, jolloin työsulku oli päällä. Tuollakin kaudella toki peli kuului alkuperäiseen sarjaohjelmaan.
   
  astraljava tykkää tästä.
 8. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  No kappas, tätä en tiennyt. Enkä tarkistanut. Syntymäkaupunki selittänee ainakin osittain jäädytystilaisuuteen valitun vastustajan. Oli miten oli, toivottavasti tuo halli olisi kerrankin loppuunmyyty, sen verran suuri tilaisuus kuitenkin pelaajalle.
   
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Tuon muistinkin että Luongo oli pitkän pätkän Vancouverissa ja vielä kapteenina, mutta se yllätti itseni että Floridassa mies pelasi vielä paluun jälkeen viisi kokonaista kautta + sen kauden 2013-14 lopun. Jotenkin ajattelin tuon olleen jonkun ehkä kolmen kauden mittainen comeback, mutta pitkäänhän mies vielä tuolla uudestaan viihtyi. Ja tähän päälle sitten vielä viisi kautta ennen siirtoa Vancouveriin.

  Tykkäsin kyllä veskarina Luongosta paljon.
   
 10. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Yleensä Canadiensin pelit ovat olleet loppuunmyytyjä, siis Sunrisessa. Tämä Panthersien pelaaja, Huberdeau, kertoi huvittavan esimerkin, ollessaan nuorempi juniori oli oikeastaan mahdotonta nähdä Canadiensin pelaavan Montrealissa (tai se oli erittäin kallista). Joten perhe autoon ja suuntana Fort Lauderdale (uudeksi vuodeksi), katsomaan Canadiensin ottelu.

  JOL
   
 11. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Muistan jostain lukeneeni, että se oli tosiaan montrealilaisille jopa halvempaa käydä Sunrisessä katsomassa Canadiesia kuin Montrealissa. Kaupan päälle sai vielä lomareissun lämpimään. Enpä kyllä enää muista kuinka tuo oli laskettu, mutta kai tuosta lisätietoa jostain saattaisi löytää..