Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Jäädytetyt pelinumerot

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 30.11.2006 klo 14.31.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  80-luvun Oilersista on oikeastaan jäädytetty jo kaikki jäädytettävissä olevat. Tosin Esa Tikkanen voi vielä saada paitansa kattoon mutta siinäpä ne sitten ovatkin. 90-luvun Oilersista jäädytyksen ansaitsevina mieleen tulevat ehdottomasti Doug Weight ja Ryan Smyth. Mahdollisesti myös Jason Smith. Bill Guerin sen sijaan jäänee ilman jäädytystä ainakin Edmontonissa.
   
 2. teemu_s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Toki tuota tapaa voidaan aina kritisoida. Muistetaan kuitenkin se että Toronto Maple Leafs ja Montreal Canadiens ovat eri seurat. Enkä usko että ainakaan tässä kohdassa nämä lähes satavuotiset kilpakumppanit ryhtyvät apinoimaan toisiaan.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kakkossyöttöjä on jaeltu ainakin jo 30-luvulta saakka, eli kyllä tuolloin jo maaleihin saattoi tulla kaksi syöttäjää.

  Elmer Lach muuten oli uransa lopettaessaan kaikkien aikojen eniten pisteitä NHL:ssä tehnyt pelaaja. Art Ross ja Hart Trophy-voittaja, joka vietti koko uransa Montrealin riveissä. Enpä lähtisi tuon tason pelaajan pelinumeron jäädytystä kyseenalaistamaan. Kyllä tuo Lachin ura täyttää jopa Montrealin mittareilla siltä vaadittavat edellytykset.

  Lainaus:
  Mites tuo Kevin Lowe? Kaikkien aikojen pitkäaikaisin Edmonton Oilersin riveissä pelannut pelaaja, joka oli myös mukana voittamassa Oilersin kaikkia Stanley Cuppeja.

  Jason Smith puolestaan ei nähdäkseni mitenkään voi tulla kyseeseen. Oli kyllä pitkäaikainen kapteeni, mutta pelillinen taso ja joukkueessa vietetyt vuodet eivät mielestäni millään riitä.

  Guerinilla nyt ei tosiaan ole mitään mahdollisuuksia. Guerin ei viettänyt missään joukkueessa riittävästi aikaa, jotta tämän pelinumeron jäädyttäminen tulisi minkään joukkueen osalta edes harkittavaksi.
   
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tosta oli pikkasen juttua kun Taylor Hall otti pelinumerokseen Kevin Lowen # 4 joka oli ollut muistaakseni poissa käytöstä Lowen lähtemisen jälkeen. Silloin oli Oilersissa pohdittiin että vedetäänkö numero kattoon vai anetaanko se Hallille. Koska Oilersissa on kai jäädytyspolitiikkana se että pelaajan pitää HHOF-pelaaja että saa paidan kattoon niin päätyivät antamaan numeron Hallille. Kai osasyynä oli myös se että Lowe istuu Oilersin toimistolla niin ei halunnut tässä asiassa vetää kotiin päin.

  Omasta mielestä on sääli että Lowe ei ole saanut paitaansa kattoon. Oli kuitenkin Oilersin ykköspakki noina vuosiana ja varmasti aina kentällä kun pelattiin ottelun ratkaisuhetkiä omassa päässä. Omasta mielestä puolustava puolustaja on varmaan jääkiekon aliarvostetuin rooli. Sitä kun ei voi oikein mitenkään tilastoilla mitata kun esim plusmiinus lukema -10 voi olla oikeasti hyvä jos joukkue on muuten ollu paska ja joku toinen pelaaja olisi voinut samalla peliajalla saada lukeman - 50. Onneksi nykään sentään tilastoidaan noita taklauksa, kiekonriistoja ja blokattuja laukauksia jotka nyt edes vähän antaa suuntaa siitä ketkä siellä nyt tekee sitä likasta duunia.
   
 5. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Smythin numero saatetaan jäädyttää, Tikkasta ja Lowea hieman epäilen.

  Weight ja Smith ei luonnollisesti mitään saumaa. Guerinin mainitsemiselle huutonaurua.
   
 6. Rocco Jäsen

 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Enpä muistanutkaan että Lowen numero oli tuo sama #4, jolla Taylor Hall pelaa nykyisin. Tosiaan ei sitä todennäköisesti nyt tulla jäädyttämään ainakaan niin kauan kuin Hall pelaa joukkueessa, kun kerran se numero annettiin organisaation tulevaisuuden ykköspelaajalle. Ehkä jonain päivänä voi tulla kaksoisjäädytys kyseeseen, mutta lähiaikoina Lowen numeroa ei varmastikaan tulla jäädyttämään.
   
 8. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Toisaalta voisi kopioida suoraan Bruinsin Phil Espositon numeron jäädyttämistilaisuuden: Lowe jäälle, Hall repii paidan päältä, antaa sen Lowelle ja Hallilla itsellään on alla uudella numerolla 44 varustettu paita.

  No, tuskin tapahtuu. Lowe on muuten tainnut ajaa itsensä sellaiseen tilanteeseen Edmontonin fanien keskuudessa, että saattaisi olla ensimmäinen numeron jäädytys, jossa yleisö buuaa juhlakalulle.
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Tällainen tilannehan nähtiin Jari Kurrin pelipaidan jäädyttämisen yhteydessä. Rem Murray, joka siihen asti oli käyttänyt numeroa 17, antoi vanhan pelipaitansa Kurrille ja alla oli uudella pelinumerolla 16 varustettu pelipaita.
   
 10. King Deke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Pelicans
  Lainaus:
  Yleissivistävänä huomautuksena, ei nyt ihan. Bill Russell(Bill Russell - Wikipedia, the free encyclopedia) tuolta NBA:n puolelta voitti 13 pelaamanaan kautenaan myös tuon 11 mestaruutta. Eli tasoissa ovat, ja tuskin ihan äkkiä kukaan samoille luvuille tulee kisaamaan.

  Koska en koko keskustelua ulkoa muista niin onko täällä ollu jo esillä Martin St.Louis. Veikkaan, että hänestä tulee ensimmäinen näiden uusimpien laajennusjengien pelaaja, joka paitansa hallin kattoon saa.
   
 11. Jack DiBiase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eka Domi oli paras
  Lainaus:
  Kyseessä on karrikoitu lausahdus, minkä tarkoitus oli vertailla Pikku-Raketin henkilökohtaisia saavutuksia muun muassa Hart Trophy kaksikkoon, Lachiin sekä Geoffrioniin. Ei ollut tarkoitus vähätellä Aanriin merkltystä seuraikonina. Richardin merkityksestä seuralle kertoo pelkästään se, että hänen paitansa nostettiin kattoon vielä saman kalenterivuoden aikana, kun hän oli lopettanut pelaajauransa.


  Lainaus:
  Yksi pointiini oli, että mitä järkeä jäädyttää pelaajan numero vuosikymmeniä peliuran jälkeen, kun samaa numeroa on kantanut useat pelaajat tämän lopetettua. Siinä on minusta vähintäänkin seliteltävää.

  Montreal Canadiens - Wikipedia, the free encyclopedia

  Tarkemmin ajateltuna, tuosta olisi kaikki Harveyn vuoden 1985 jäädytyksen jälkeen suoritetut kunniat voitu suorittaa vain juhlallisina kunnioitusiltoina. Paitsi enkä Larry Robinsonin #19 olisi voitu jäädyttää.
   
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Kattelin tossa NHL sivuilta pelaajien uratilastoja top 30 ja siellä oli vielä muutama pelaaja joiden pelipaitaa ei ole nostettu kattoon. Eli pistepörssin sijalla 18 oleva Mark Recchi, sijalla 25 oleva Brendan Shanahan ja sijalla 28 oleva Dave Andreychuk. (Gilmouria ja Sundina on Torontossa muistettu omalla tavallaan.) Kyseisen kolmikon ongelman taitaa olla vain se että pelasivat sen verran monessa jengissä että vaikea sanoa minkä jengin pitäisi paita hilata kattoon.
   
 13. Ralph Jäsen

  Tulevana yönä Pepsi Centerin kattoon nousee Adam Footen pelinumero 52. Ennestään sieltä löytyivät nykyisen apuvalmentaja Footea edeltäneet numero 21 Peter Forsberg, numero 77 Ray Bourque, nykyinen päävalmentaja numero 33 Patrick Roy sekä tottakai numero 19 Joe Sakic.
   
 14. Kettuneuvos Jäsen

  Lainaus:
  Millä perusteella Bourquen paita roikkuu Pepsi Centerin katossa?

  Olkoot millainen elävä legenda hyvänsä, mielestäni paita kuuluisi roikkua vain Bostonin hallin katossa. Muut jäähdytykset ovat kylläkin hyvinkin perusteltuja.
   
 15. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Avs yksinkertaisesti kunnioittaa yhtä maailman kaikkien aikojen parasta puolustajaa. GM Pierre Lacroixin sanoin: "Bourque will always be a part of the Colorado Avalanche family and his extraordinary contribution will never be forgotten." Vuoden 2001 Stanley Cupin voitossa koko joukkue pelasi Bourquelle ja se oli sellainen motivaation lähde, että Cup Kalliovuorille lopulta tuli.
   
 16. jaskamanjoora Jäsen

 17. Major Malfunction Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  scholl
  Nyt saan tietysti taas jonkun fanipojan kimppuuni, mutta en alkuunkaan ymmärrä Buren paidan jäädyttämisen logiikkaa. 400+ matsia Nuckseissa, 0 Stanley Cupia jne. Oli tietty aikoinaan joukkueen kasvot kunnes päätti kusta logon päälle. Paikallisen näkemys aiheesta: Blogi Vancouver Sun -lehdessä
   
 18. Zous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan Reaves
  Lainaus:
  Ymmärrän pointtisi, mutta Bure oli Canucksin paras pelaaja sen tämänhetken historian isoimmissa peleissä. Vaikka cupia ei tullutkaan, niin onhan tuo yksi finaalikevät Canucksin historian isoin juttu. Sen takia ymmärrän, että Bure sai kunnian nousta noiden kolmen kovan rinnalle.
   
 19. jaskamanjoora Jäsen

  Lainaus:
  Totta, että Bure ei välttämättä ollut se varsinainen "Canucksin mies", ja loppujen lopuksi pelasi aika vähän Canucks-paidassa, ottaen huomioon työsulun ja loukkaantumiset.

  Bure oli kuitenkin supertähti ja seuran tehokkain pelaaja, joka toi valtavasti näkyvyyttä Canucksille. Nosti niinsanotusti kartalle. Ja tämän paidan jäädyttämisen myötä tuo vielä enemmän näkyvyyttä ja luo mainetta Canucksille, vaikka Buren ja seuran välit tulehtuivat aikoinaan.

  Buren kaltaisen supertähden ollessa kyseessä, mielestäni paitaa ei vain voi jättää jäädyttämättä. Eri asia olisi ehkä ollut, jos Bure olisi pelannut seurassa, josta moni pelaaja on päässyt Hall of Famiin, ja jossa olisi pelannut useita samanlaista hypeä nauttineita pelaajia, kuin Bure.
   
 20. Fat Jesus Jäsen

  Ymmärsinkö oikein että Pavel on ensimmäinen (ainut?) HHOF-jamppa Canucksista?
   
 21. jaskamanjoora Jäsen

  Lainaus:
  Hän on ainut pelaaja Canucksista Hall of Famessa, joka pelasi suurimman osan urastaan kyseisessä joukkueessa.

  Larionov, Messier, Neely ja Sundin ovat muut pelaajat HHOF-pelaajat, jotka ovat pelanneet Canucksissa.
   
 22. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tässä on viime aikoina ollut nuo pelinumeron jäädyttämisseremoniat Nicklas Lidströmille ja Mike Modanolle.

  Nicklas Lidstrom Jersey Retirement Ceremony. (Opening Montage) Part 1/2. March 6th 2014. (HD) - YouTube

  Stars lift the Mike Modano banner - YouTube

  Syksyllä oli jo nuo Adam Footen ja Pavel Buren pelinumeron jäädyttämisseremoniat:

  Adam Foote - Jersey Retirement - YouTube

  Pavel Bure Retirement Ceremony - YouTube

  Onkos niitä muita ollut tällä kaudella tai tulossa lähiaikoina?
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 24. VilleSeina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, SaiPa
  Selänteen pelipaitahan nostetaan kattoon ensi tammikuussa, todennäköisesti tuossa Jets matsissa joka pelattiin muistaakseni 11. päivä.
   
 25. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Joko se Dominik Hasekin paita nostettiin Buffalossa kattoon? Nyt kun Rob Blake valittiin Hockey Hall Of Fameen niin kai se ois hyvä syy jädyttää #4 Kingseissä.