Jää-Kotkat 02-03

  • 17 314
  • 172

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Kotkafani, oletko selvännäkijä?

Otteluennakkosi osui naulan kantaan, KalPa-UJK 8-1! Annatko veikkauksesi huomiseen tulosvetokohteeseen Hokki-UJK, joka näyttää olevan Veikkauksen listoilla? Aina se rahakin kiinnostaa...

Veikkaus tosin saattaa riippua siitäkin, kumpi molke aloittaa. Valavuo on väsynyt ja itse pistäisin Kempin aloittamaan. Valmennusjohto tosin asian päättää ja siitä tuskin sinäkään saat tietoa etukäteen. Ennakossasi ainoa "virhe" oli tänään tuo aloittava maalivahti!
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ennakoitten tekeminen UJK:n matseihin on aika helppoa ja yksitoikkoista tätänykyä. Ei ole vaikea ennustaa pelien lopputuloksia kun on nähnyt pelit kotihallissa. Minkäänlaista kehitysta ei ole tapahtunut kuukauteen.

Olet Kippari oikeassa sanoessasi, että sääliksi käy maalivahteja. Sääliksi käy myös kenttäpelaajia.

Hetkinen, olikos tämä nyt 15. hävitty peli. Ja seuran johto on kuin H.Moilaset suu auki, eikä tee mitään. Sanovat ettei ole rahaa. Sitä rahaa, saatana, ei ole ollut ikinä ukilaisella jääkiekkoilulla, mutta jotenkin seuraa johtaneet ovat ennen TEHNEET JOTAIN ASIOITTEN HYVÄKSI, JOTTA PELIT MESTIKSESSÄ JATKUVAT! Nyt ei tapahdu mitään. Ensiksi voisivat koko johtokunta ja Mykkänen tajuta, että eroavat. Uusille miehille tilaa. Vaikkapa vanhat KaPa-65 jermut kehiin, niin voi olla että jotain alkaisi tapahtumaan.

Sitten kun UJK on pudonnut Mestiksestä, pitää seura lopettaa ja sen sarjapaikan saava joukkue nimetään taas "perinteikkäästi" Lätkä-77:ksi.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Ikävää olla kanssasi samaa mieltä Kotkafani

Tuo yhteistyö TPS:n suuntaan palveli yksinomaan TPS:n A-junnujen etua. TPS:sta tullut paras pelaaja Tomi Sykkö jatkoi matkaa Hermekseen.

Kotkafanin kanssa on ikävää todeta, ettei asiat ole tolallaan eikä niihin ole tahtoa edes ryhtyäkään!

Erään VH-HT:n pelaajan näin eilen sattumoisin. Hän tiesi kertoa, että Mykkänen saa lähteä, jos yhtään pistettä ei viikonloppuna tule. Mene ja tiedä?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Ikävää olla kanssasi samaa mieltä Kotkafani

Viestin lähetti Kippari
Hän tiesi kertoa, että Mykkänen saa lähteä, jos yhtään pistettä ei viikonloppuna tule. Mene ja tiedä?

Jotainhan on varmastikin tehtävä. Mutta onko ratkaisu sitten Mykkäsen erottaminen? Jos valmentaja halutaan vaihtaa, tai ainakin oletetaan, että siitä jotain apua olisi, niin jotenkin meikällä on sellainen kutina, että se oltaisi voitu tehdä jo aiemmin. No, aika näyttää. Kaipa se Mölli tulee remmiin taas viimeistään keväällä...
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kai se vanha totuus pätee tässäkin, et voi vaihtaa koko joukkuetta, mutta valmentajan voit.

Vai että saisi Mykkänen lähteä, jos pisteitä ei tule. Nyt kun minä pelasin pitkästä aikaa tulosvetoa Jääkotkien häviöksi, niin kai ne nyt sitten voittavat ;).

Kokoonpanossa on näköjään mukana Casper Santanen. Ilmeisesti hän on Pekka Santasen veljenpoika.

Ja tsemppiä nyt veikkauksestani huolimatta jätkille!
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siinä meni meikäläisen tulosveto.

Mitä siellä Kajaanissa oikein tapahtuu, 0-3 Jääkotkille!!! Onko siellä pelaamassa edes se sama joukkue, joka pelaa kotiottelun Ukin hallissa?
Kemppi on ainakin 1. erässä ollut hyvässä vedossa. Toivottavasti hyvät otteet jatkuvat ja tulee pisteet Ukiin. Vaikka sitten Mykkäsen jäämisenkin kustannuksella (huokaus).
 

Petu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers,TPS,UJK
No huh huh.. Jokohan kauden avausvoitto tulee? Tosin puolet on pelistä vielä jäljellä. Hokin maalivahdilla ekassa erässä 6 torjuntaa ja UJK:n Kempillä 15 torjuntaa. Peukut pystyyn!!
 

jake

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
Hienolta näyttää.. tulos edelleen sama kolmannen erän alettua!
Mitäköhän siellä UJK leirissä on tapahtunut päivän aikana ja toisaalta voi kysyä samaa Hokista?
Ainakin Kemppi on ollut tulessa mutta paras olla vielä jäät hatussa kun muistaa mitä Vantaa ottelussa kävi..
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Tulihan se voitto 1-5!

Tilastot voi käydä lukemassa palstalla Hokki-UJK 03.11.02.

Ivanovin tehot olivat 2+1, Kasken 1+2. Muut maalintekijät Raunanen ja Paananen. Ja Kemppi otti vähäisestä peliajastaan huolimatta jo kauden toisen syöttöpisteensä syöttämällä ollessa Kasken 1-4 maaliin toisena syöttäjänä. Samalla mies torjui 51 kertaa. Ainoakin meni ylivoimalla.

Nämä jäähyt askarruttavat edelleen allekirjoittanutta. Nytkin UJK 10 x 2 min ja Hokki vain 2 x 2 min. Jos noin paljon otetaan jäähyjä, voivat voitot jäädä harvoiksi herkuiksi. Jäähyt on saatava kuriin, jotta pisteitä heruisi. Olkoonkin, että Kajaanissa "haiskahtaa" tuomarityöskentely hieman kotiinpäin vedetyksi. Mene ja tiedä.

Mykkäselle: Voisi sitä Kemppiä peluuttaa vähän enemmänkin... Tulokset puhuvat puolestaan.
 

Petu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers,TPS,UJK
Millä perusteella Mykkänen peluuttaa pakkeja? Esim. Turussa 26.10 Suutari ei saanut peliaikaa, samalla herra numero 5 (Rantanen) konttasi kaukalossa tutolaisten perässä. Onko syynä Suutarin jäähyalttius? Parempi kai sekin kuin Rantasen jatkuva sohellus, ei riitä nopeus eikä varsinkaan VOIMA. Pietsaloa on ikävä..
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Samaa mieltä olen kanssasi Petu. Rantanen kohlasi tänään kaksi maalia. voi olla, ettei Suutarikaan olisi pysynyt vaudissa mukana.

Pietsalo meni sitten Ruåtsiin, leweämmän leiwän ääreen kai.

Kippari kertoi tuolla muussa yhteydessä, että Jääkotkat jatkaa nykyisellä miehityksellä kauden loppuun asti - kuulemma. Itse kuulin, että jonkinlainen palaveri johtokunnassa olisi pidetty ja todettu ettei tässä mitään hätää vielä ole...

Ipa ei kirjoita lehteen mitään joukkueen todellisesta tilanteesta. AlueSanomissa ollaan myös aika vaisuja. Kaikki jotka hallissa käyvät, näkevät miten päin helvettiä koko touhu on menossa. Nyt kai pitäisi alkaa jonkinlainen kansanliike ja kirjoittaa vaikkapa Ukin Sanomien yleisöpalstalle joukkeen ahdingosta. Jos edes joku sponsori tai muut taho heräisi ja alkaisi vaatia toimenpiteitä tilanteen parantamiseksi. Juma, missä ovat Sonkit, Högmanderit, Keinoset, Ketoniemet ym. miehet jotka joskus seuran nostivat tälle tasolle! Tiedän. että heillä ikä painaa ja ovat antannet jo panoksensa ukilaiselle kiekkoilulle, mutta nyt heidän apuaan tarvittaisiin pitämään seura Mestiksessä. Näpertelijät pois Jääkotkista, miehet asialle!
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Pari uutta kasvoa tullut yllättäen mukaan!

Sinkkonen oli ja lähti. Kävikö kukaan katsomassa matsia FPS-UJK (8-3)? Teksti-TV:n mukaan joukossa oli kaksi minulle uutta Jää-Kotkanimeä: Halonen ja Forsbacka. Miten he pelasivat?

Halonen lienee Hokissa pelannut pakki, joka ei varmaan ainakaan huononna joukkueen pakkiosastoa! Forsbacka lienee Ässien se "ylijäämähyökkääjä", joka ei oikein mahdu pelaamaan missään. SM-liigassa ei löydy paikkaa ja Ässien A:ssa pelaavat vakituiseen jo -82 syntyneistä Pohjalainen, Kaarros ja Janne Mäkelä. Silti Forsbacka on oiva vahvistus ainakin 3-4. kenttään Jää-Kotkissa. Mieheltä löytyy kokoa ja taklausvoimaa. Eivät muutkaan ominaisuudet tiettävästi ole SM-liigatasoa, mutta ainakin hyvää Mestistasoa. Ainakin Jää-Kotkien suhteen.

Tietääkö kukaan, onko muita uusia pelaajia tulossa? Selvää on, että Mestiksen karsintoihin tässä ollaan menossa, mutta juuri sitä varten tarvittaisiin nimenomaan pakkiosastolle lisää kunnon miehiä.

En tiedä, onko Mykkäselle aika tikittämässä. Itse kyllä peluuttaisin tulosten perusteella Kemppiä enemmän. Tulokset puhuvat puolestaan ja lisäksi Kempille tehtyjen maalien määrä yv:lla on huomattavasti suurempi kuin Valavuolla, jolle suurin osa maaleista on tehty tasakentällisin.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Re: Pari uutta kasvoa tullut yllättäen mukaan!

Viestin lähetti Kippari
Sinkkonen oli ja lähti. Kävikö kukaan katsomassa matsia FPS-UJK (8-3)? Teksti-TV:n mukaan joukossa oli kaksi minulle uutta Jää-Kotkanimeä: Halonen ja Forsbacka. Miten he pelasivat?

Forsbacka lienee Ässien se "ylijäämähyökkääjä", joka ei oikein mahdu pelaamaan missään. SM-liigassa ei löydy paikkaa ja Ässien A:ssa pelaavat vakituiseen jo -82 syntyneistä Pohjalainen, Kaarros ja Janne Mäkelä. Silti Forsbacka on oiva vahvistus ainakin 3-4. kenttään Jää-Kotkissa. Mieheltä löytyy kokoa ja taklausvoimaa. Eivät muutkaan ominaisuudet tiettävästi ole SM-liigatasoa, mutta ainakin hyvää Mestistasoa. Ainakin Jää-Kotkien suhteen.

Forsbacka on tavallaan sellainen väliinputoaja. Liigassa mies ei mahdu pelaamaan, koska Kiilholma-Lipponen-Mäkelä pelaa nelosketjuna. Itse olisin kyllä sitä mieltä että Forsbackaa olisi voinut aivan hyvin kokeilla vaikka Mäkelän paikalla jossakin vaiheessa. Tuskinpa ainakaan negatiivista vaikutusta olisi ollut. Kai se silti on niin että Toivola ei viitsi hajoittaa suhteellisen yhtenäistä koostumusta.

Hänen vahvuuksiaan ovat taklausvoima ja fyysinen peli. Luulisin että peliaikaa kolmos -tai neloskentässä tulee. Ainakin Jääkotkien tasoisessa joukkueessa. Jos heikkouksia ajattelee niin liikkeessä luonnollisesti on parantamisen varaa. Iso koko ja fyysiset ominaisuudet ovat väkisinkin pois liikkumisesta. Ei sekään tosin huonoa ole.

Keiden kanssa luulisitte Patun Jääkotkissa pelaavan?
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Re: Pari uutta kasvoa tullut yllättäen mukaan!

Viestin lähetti Kippari
Tietääkö kukaan, onko muita uusia pelaajia tulossa? Selvää on, että Mestiksen karsintoihin tässä ollaan menossa, mutta juuri sitä varten tarvittaisiin nimenomaan pakkiosastolle lisää kunnon miehiä.

Ei ole tulossa. Ei ole rahaa, tavoitteena on vetää velkataakka nollille, ja sen jälkeen aloittaa uudelleen. Mennään sitten niin syvälle kuin mennään. Näin olen ymmärtänyt.

Viestin lähetti Kippari
En tiedä, onko Mykkäselle aika tikittämässä.

Ei ilmeisesti ole. Aksa vetänee kauden loppuun, ja lähtee sen jälkeen ulkomaille. Miehellä oli tarjolla vuoden diili Itävaltaan, mutta perheen takia valitsi Kotkat täksi kaudeksi. Ensi kaudeksi tie vienee takaisin Norjaan.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Harkoissa on nähty yksi isokokoinen pakki

Harjoituksissa on näkynyt parina päivänä isokokoinen hieman massaa ottanut pakki, jolla näyttäisi pelilliset perusasiat olevan kunnossa. Muussa (fyysisessä) kunnossa voi olla parantamisen varaa, mutta sitähän tulee, jos treenaa kunnolla.

Aikanaan lahjakas kaveri, jolla aikanaan oli murrosiässä "murkkujen" vaikeuksia. Myllymaa muistaakseni heitti kaverin Ässistä pihalle. Jos ei olisi ollut niitä murkkuikäisen vaikeuksia, olisi treenannut kunnolla, niin pelaisi tällä hetkellä isolla tilillä jossain hyvässä SM-liigajoukkueessa! Voipi olla hyväkin vahvistus Jää-Kotkille.

On tainnut viimeinenkin fani kadota hallilta? "Kotkafanista" ei ole kuulunut mitään! On mies tainnut menettää kaiken uskonsa joukkueeseen, valmennukseen ja seurajohtoon. Onhan tuon jossain mies sen itsekin todennut. Taisi olla miehen testamenttikirjoitus UJK:lle...
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hah,haa. En minä vielä ole luovuttanut! PC vain oli päivitettävänä.

Luvassa on mm. raporttia joulun alla siitä missä Ukissa oikein mennään ja vähän muutakin faktatietoa, ettei tarvitse olla tämänkään sivun kaikenmoisten huhujen varassa.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sport-UJK 5-5 ajassa 36.57

Mitä Vaasassa oikein tapahtuu?? Hommahan pelaa niinkuin ennenvanhaan. Ja maaleja tulee liukuhihnalta.
Nyt ei uskalla enää seurata netistä. Huh.....
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Näinhän siinä sitten kävi, että Sport vei pelin 9-5... Milloin UJK on tehnyt viimeksi 5 maalia ottelussa? Tästä se lähtee, nousu kohti mestiksen voittoa!
 
10-5, itseasiassa... tässä tilanteessa ei taida olla möllistäkään apua, no meiltä saatte volmari kuulapään scouttaaman "vahvistuksen", mies kulkee nimellä Jason Cipolla, ottakaa vielä Hermanni Vidman, niin kaikki on hyvin.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
10-5, joopa joo.

Ihan hyvin pojat kampoihin pistivät kaksi erää. Voi voi kun päästäisiin noista yhden erän romahduksista. Kyllä tästä vielä kaikki iloksi muuttuu.

Pelin lopussa oli ollut pari kahinaakin. Jopa Valavuo oli saanut kakkosen. Mistä moiset kuumenemiset?

Vai että Cipolla ja Vidman. Taitaa tämä Jasoni olla liian arvokas Ämpärporiin. Vidman taas lienee Turun poikia. Otetaan tuo ihan huumorin kannalta.
 
Viimeksi muokattu:

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Sääliksi käy

UJK:lle on tosiaan nykypäivänä niin harvinaista tehdä viisi maalia ottelussa, että soisi sen silloin matsin voittavan kun niin käy.

Forsbacka on kotiutunut joukkueeseen hyvin. Nyt kaveri teki kaksi maalia. Tällaisilla otteilla mies varmasti pidettäisiin Ukissa mielellään vielä joulun jälkeenkin. Keitäs Patun ketjukavereina on yleensä ollut?
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
Viestin lähetti Kotkafani

Pelin lopussa oli ollut pari kahinaakin. Jopa Valavuo oli saanut kakkosen. Mistä moiset kuumenemiset?
Sportin Mikko Manner ajoi Valavuon joka oli mennyt hakemaan rännikiekkoa ja siinä sitten Manner torppas Valavuon ja sitten Valavuo huitas mailallaan Manneria ja sitten Pasi Reunanen ajeli paikalle ja rupes vääntään Mannerin kunnon tappelusta ei voinut ja puhua ja toista metriä pitkä Reunanen käy raukkamaisesti vähä yli puoltoista metrisen patukan Mannerin kimppuun ja Valavuon huitaisu oli kyllä todella törkeä. 2+2+10 olis ollu sopivampi tai ulosajokin, ehkä vaikka Manner kyllä ajeli veskarin, mutta ei taatusti tehnyt sitä tahallaan vaan yritti ainoastaan lähteä hakemaan juuri tätä rännikiekkoa. Ja voi voi. Kyllä oli Reunasella onnea ettei Pieninkeroinen ajellu paikalle. Ukilaiset kyllä pelas kieltämättä hyvän pelin se täytyy tunnustaa, mutta tämmöset Reunasen kaltaiset nynnyt jotka käy suruitta puolta pienemmän pelaajan kimppuun. Törkeetä, mutta 10-5 numerot kuitenkin lämmittää mieltä.
 

Nilfisk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti SÄLLI 85
...mutta tämmöset Reunasen kaltaiset nynnyt jotka käy suruitta puolta pienemmän pelaajan kimppuun.
Oli vahinko tai ei niin ainahan kiekossa maalivahtia puolustetaan, ja niin pitääkin olla. Ei siinä käydä mittailemaan kuka saa antaa veskarin telojalle opetuksen. Niinkuin sanoit tilanne oli varmasti vahinko, mutta ei ollut kai ensimmäinen kerta kun veskaria ajanutta kurmootetaan..
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Olisiko pelaajia tarjolla? Muutenkin, miksi Matu romahtaa viimeistään 3. erässä?

Ville Immonen ei TPS:an mahdu, eikä tietojen mukaan kukaan muukaan SM-liigaseura ole miehestä kiinnostunut. Mites UJK? Ainakin miehelle löytyisi vastuuta ja näytön paikkaa ensi kauden sopimusneuvotteluihin! Rahaa ei UJK pysty juuri tarjoamaan, lähinnä kulukorvauksia, jos käy Ukissa Turusta käsin. Mutta nuoren pelaajan kannattaisi satsata myös tulevaisuuteen, joka ei varmaan ole kaukana (ehkä muutama kuukausi). Ässät on luvannut Forsbackan vain joulutaukoon saakka, joten pakkipulastaan huolimatta Jää-Kotkat tarvitsevat myös hyökkääjiä. Varsinkin tapaus Häätylä muistaen. Missä mies oli tänään? Ei ainakaan mitään pelikieltoa alla eikä rullakiekkoturnaustakaan!

Jos Tero Alminoja (pakki) saa fyysisen puolen kuntoon, hänen kanssaan kannattaa tehdä loppukauden kattava sopimus. Mies on tiettävästi nuoruusvuotensa jättänyt, mennyt naimisiin ja ostanut omakotitalonkin. Eli ryhdistäytynyt. Jos pelit alkavat kulkea (lahjoista ja kyvyistä ei ole puutetta), voisi pelioikeuksia udella halvalla Ässistä...

Yleensä viidellä maalilla pelistä kuin pelistä saadaan ainakin piste. Olisiko pitänyt pistää Kemppi maaliin? Muutenkin Mykkänen pistää aina automaattisesti Valavuon maaliin aloittamaan, jollei tämä ole "loukkantunut" tai ryssinyt edellistä peliä perusteellisesti. Vastaavasti, vaikka Kemppi olisi pelannut hyvinkin (olin katsomassa pelin UJK-KooKoo), jossa Kemppi pelasi loistavasti, niin seuraavaan peliin taas Valavuo aloittamaan...

Muutoinkin molareista vain Kemppi on se, joka loistopäivinään pystyy torjumaan nykykotkille voittoja. Ainoat kauden voitot ovat harkkapelikaudelta TuTo-UJK 1-3 ja sarjassa Hokki-UJK 1-5. Molemmissa peleissä pelasi maalissa Kemppi. En väitä, että yhtään peliä ehkä tämänpäiväistä lukuunottamatta olisi kaatunut maalivahteihin, mutta kyllä niissäkin kanttaisi peluuttaa sitä "kuumempaa" tilanteen mukaan. Eikä omaa suosikkia. Mottona: "Se pelaa, kenen peli kulkee"! Näin on ollut tätä kautta lukuunottamatta Ukissa muutenkin tapana.

Silti joukkueen suurin heikkous on edelleen heikot harjoitukset, valmennus ja Mestistasoisten pakkien puute. Sarjatasoa vastaavia pakkeja on tasan kaksi. Jos Alminojan kanssa tehdään diili, sen jälkeen kolme. Jostain tarttis saada 2-3 pakkia lisää kevään karsintoja silmälläpitäen. Pysymiseen Mestiksessä ei riitä pari ketjullista kelpo hyökkääjiä, pari kunnon pakkia ja sarjatason huomioiden kelpo molarit. Kelpo hyökkääjiä olisi enemmänkin, mutta noi "Häätylä ja Reunanen"! Kurittomuus kunniassaan!
 
Viimeksi muokattu:

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eivät pelit Valavuohon ole kaatuneet. Liian paljon on maaleja tehty paikoista, joissa maalivahti on täysin voimaton - missähän lienee vika...

Ei minusta Kemppi oli mitenkään kauhean hyvin kotipeleissä vakuuttanut. Kyllä minun mielestäni maalivahdit ovat sittenkin aika tasaisia. Ja peliväsymys on yksi asia joka varmasti vaikuttaa Valavuon peleihin.

Ja nuo jäähyt. Niin, kyllä maalivahtia pitää puolustaa. Mielestäni pojat ovat olleet hieman liiankin lammasmaisia tällä kaudella. No, Reunanen kyllä käy turhankin kuumana välillä. Perhana, mutta voitetaan me ainaskin jäähytilasto ;).

Kaikenlaisia huhuja tosiaankin olen minakin kuullut joukeen tiimoilta, mutta parempi palata asiaan vasta sitten kun on todellista faktatietoa. Tähän asti iso osa noista huhuista on ollut tosiaankin vain huhuja.

Jotenkin minä vielä vaan uskon siihen että tämäkin kausi klaarataan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös