Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 143 416
  • 5 510

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Entä sitten kun sataa vettä?

Ei se ole tupakillakaan käymistä estänyt? Viimeksi satanut pelin aikana vuosi takaperin marraskuussa, kun olen ollut pelissä, joten ei kovin paha vitsus. Ja kyllä, kausarin omistin viimekaudella kuten nytkin. Joku 3m halkaisijaltaan oleva "tuuletusaukko" sinne teltan kattoon olisi ihan hyvä. Ei ainakaan kukaan kastuisi jos sattuisi satamaan vettä.

Mutta tuo vesisade ei kyllä ole mikään ongelma.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Hämeenlinnassa oli joskus 90-luvulla ulkotiloissa peltikoppi mistä sai ostaa olutta, joka sitten juotiin ulkosalla (hallin oven lipan alla ne ketä mahtuivat). Ainakin kerran pakkasta oli varmaan toistakymmentä astetta, mutta ei se ainakaan oluenjuontinautintoani vienyt. Ei se tauko kuitenkaan niin kauaa kestä etteikö sitä voisi ilman telttaakin viettää.
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Pukukoppien käytäville pehmustetut seinät ja mailatelineet.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ostinpa sitten ekan kerran elämässäni paikat oikein istumakatsomoon. Paikka oli lohkossa A5 rivillä kolme, elikäs aika lailla jäähypenkki-aition kulmalla. Mut voi jum****ta! Eihän tuosta paikasta näe kuin puolikkaan kenttää jos sitäkään. Minkä v**un takia sen aition takana edes on istuimia? Käytännössä toimitsija-aition takaa kaksi seuraavaa rivin puolikasta ovat aivan turhia ja niille ei missään tapauksissa pitäisi myydä paikkoja. Ei edes vastapuolen faneille.

Eli tarkennettakoon siis vielä, että katsomoiden A3 ja A4 riveillä 1-4 näkyvyys kentälle on niin rajattua, että kannattaa harkita toiseenkin kertaan ennenkuin lippuja noille paikoille hankkii.

Edit: Äh, vanha nakkisormi iski jälleen. Eli siis kyseiset paikat ovat katsomoissa A3 ja A5.
 
Viimeksi muokattu:

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eli tarkennettakoon siis vielä, että katsomoiden A3 ja A4 riveillä 1-4 näkyvyys kentälle on niin rajattua, että kannattaa harkita toiseenkin kertaan ennenkuin lippuja noille paikoille hankkii.

On tullut todettua. Säälipleijareissa Ipaa vastaan kokeilin pakon alla istumakatsomoa, ja noilta nurkilta löytyi vapaata. Selvisihän se pian, että miksi paikat vapaita olivat - näkyvyys taitaa olla noin 50% luokkaa. Seisomakatsomossa sentään voi kaikessa ahtaudessa kurkkia sivuilta tai nousta ylemmäs, tuossa paikassa näkyvyyttä ei saa parannettua millään.
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Eikös noiden paikkojen lipunhintaa olisi syytä laskea? Kuitenkin näyttää olevan samanhintaisia kuin muut istumapaikatkin, vaikka näkyvyys on selkeästi huonompi.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieman parannusta kenties luvassa mediakuution muodossa? clik
Mielestäni tuolla summalla pitäisi ennemminkin parantaa palveluita, jos suinkin mahdollista. Mediakuutio ei ole tärkeysjärjestyksessä edellä.
 

Jerkkola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
Mielestäni tuolla summalla pitäisi ennemminkin parantaa palveluita, jos suinkin mahdollista. Mediakuutio ei ole tärkeysjärjestyksessä edellä.

Samaa mieltä, mutta ongelma taitaa olla se, että Ässät ei yksinään mielellään tee itse halliin muutoksia, koska halli on kaupungin omistama. Kuutio on mahdollista myydä tarpeen tullen vaikka Vermuntilan Temmolle, mutta hallista on vaikea laittaa yhtä seinää kaupaksi. Mikäli kaupunki lähtisi mukaan kunnostustalkoisiin, saattaisi Ässiltäkin löytyä kiinnostusta laittaa mukaan muutama euro.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Varmaan monta muuta asiaa pitäisi laittaa kuntoon ennen mediakuutiota. Toisaalta jos sellaisella katsotaan tarvetta olevan, niin nythän se kannattaa hankkia, jos saa jotain kimppa-alennusta Lukon, JYPin ja KalPan kanssa.

Mutta kyllähän tuo hiukan menee olishan se ihan kiva, mutta ei välttämätön -kategoriaan.
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
Todella hyvä asia olisi mikäli tuollainen mediakuutio saataisiin poriinkin hankittua. Niin kuin moni jo tuossa aikaisemminkin sanoin niin ei nyt listalla olisi ollut ensimmäisenä jos oltaisiin kysytty että mitä parannuksia halli kaipaa, mutta valitettavasti vaan moni muu asia vaatii kaupungin mukaan tulon ja näin ollen nekin projektit ovat vaan pitkällä tulevaisuudessa.

Tämä on niitä ainoita asioita joita ässien kannattaa itse halliin sijoittaa sillä tämä jos mikä on sitä yleisön palvelemista ja maksaahan tuo kuutio itsensä jossain kohtaa takaisinkin mainoseuroina. Ja vielä kun mukaankin on lähdössä neljä liiga seuraa niin ilmanmuuta, kyllä sulo tietää koska saa halvalla hyvää, ja olisihan se häpeällistä olla tämän jälkeen niiden kolmen liigaseuran joukossa joilla ei vielä kuutiota olisi.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Itse olen sitä mieltä. että mediakuutio yksittäisenä parannuksena on varmasti sieltä parhaimmasta päästä viihtyvyyden kannalta. Tietysti edellyttäen, että hommaan tulee mukaan joku osaava ohjaaja, joka pystyy näyttämään kiinnostavimmat pätkät hidastuksena heti katkolla, eikä vasta esim erän jälkeen. Tommonen saattaa tosin vaatia muutakin tekniikkaa kuin pelkän ison näytön? Ainakin enemmän kameroita vissiin ja jonkunmoisen editointilaitteiston. En tiedä, kun en tunne tekniikkaa tolta alalta.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kannattaako Ässien hankkia kaupungin halliin mediakuutiota kun siltä suunnalta tuskin rahaa heruu tähänkään tarkoitukseen. Muualla varmaan kaupungit tukevat (ainakin raumalla) mutta täällä ei tipu rahaa ei tähän eikä myöskään junnujen harjoitushalliin. Porin jäähallin olosuhteet ovat aivan perseestä, mutta kaupungintalon kallis remontti ja kaiken maailman yrityspuistot joihin ei löydy vuokralaisia menevät edelle.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mediakuutiosta

Onko Porin halliin mahdollista sijoittaa tälläistä kuutiota niin, että myös seisokatsomon ylimmiltä riveiltä sen näkisi? Yläpuolella sijaitseva istumakatsomo estää ainakin tällä hetkellä näkyvyyden kellotauluun ylimmiltä riveiltä.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Minua on alkanut yhä suuremmissa määrin ihmetyttämään, että miten Isomäen kunnostusprojektiin voi olla niin vaikeaa saada rahoitusta. Eikö vuoden tai parin aktiivisella rahankeruuprojektilla saisi melko paljon rahoitusta kasaan?
Sponsoreitakin luulisi löytyvän kohtuu hyvin Satakunnan suurista yrityksistä, sekä Porin kahdesta suuresta festivaalista, Pori Jazzista ja RMJ:stä. Eiköhän kummallakin festivaalilla löytyisi käyttöä jäähallille, kun artisteille aletaan etsiä soittopaikkoja. Lisäksi kunnostettuun Isomäkeen olisi paljon helpompi buukata nimekkäitä artisteja ympäri vuoden ja se vetäisi varmasti paremmin väkeäkin, kuin esimerkiksi nykyisin Porin isona "soittoareenana" toimiva Karhuhalli.

Onko tämä kunnostusprojektin rahoituksen kerääminen nyt pelkästään Porin kaupungin aktiivisuudesta kiinni?
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nostetaanpa tätä ketjua ylös, sillä kaiken tämän kurjuuden keskellä on hyvä välillä hengähtää ja muistella menneitä.

Itselleni muistiinpainuvin hetki Isomäellä on Ässät-Kärpät 7.4. 2006. Peli päättyi Ässien hienoon 3-1 voittoon. Sellaista karnevaalitunnelmaa en ole nähnyt Isomäessä koskaan. Pelin loputtua suuri osa katsojista jäi halliin fiilistelemään patasydämen soidessa. Kenelläkään ei ollut kiire mihinkään, olihan perjantai ja Ässät oli siirtynyt 2-0 otteluvoitoin johtoon Kärppiä vastaan.

Toinen mieleenpainuva, mutta ei niin mieluisa muisto on Ässät-Jokerit vuoden 2001 marraskuulta. Silloisten jokerihenkisten kavereiden kanssa tuli otteluun lähdettyä, ja uho oli tietysti kova. Pataan tuli 0-7. Takaisin tullessa oli kova koettelemus kuunnella wannabe jokereiden kuittailua.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aika monta peliä ja harjoitusta on tullut nähtyä, ja hyviä muistoja on paljon. Mutta täytyy sanoa että peleistä mieleenpainuvin on puolivälieräsarjan katkaissut Ässät-Tappara peli, keväältä 06. Tunnelma oli vain niin loistava.

Harjoituksista taas erityisesti on jäänyt mieleen se, kun Niko Mikkola ja Sergei Butko ottivat yhteen ilman hanskoja.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kiistatta ykköseksi nousee Otevrelin vakava loukkaantuminen. Sen jälkeen hyvänä kakkosena lienee tapaus jossa Fanduls vähän "opetti" TPS:n Niklas Sundbladia pyyhkimällä tällä jäänpintaa. (vai oliko se sittenkin Niko Mikkola, joka Sundbladia koulutti??).
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensimmäinen työsulkukausi, en nyt muista vuotta, mutta Kurri ja Selänne tulivat siis Jokereihin pelaamaan siksi aikaa. Porissa pelattu ottelu, jonka Ässät voitti tiukan taiston jälkeen, lähes ainoana joukkueena ilman NHL-apuja 3-2. Peli oli pitkään 2-2, mutta ottelu ratkesi Ässien saamaan rangaistuslaukaukseen. Ässien kiistaton ykköstykki Jari Korpisalo kuljetti kiekkoa hetken matkaa ja upotti lyöntilaukauksella krokilasin korkuisena vasemaan alakulmaan. Sulander/Ketterer muistaakseni maalissa. Muuta en pelistä muista, mutta tämä tilanne palanut verkkokalvoilleni lähtemättömästi.

Kevät 2006 ratkaisupelit ylipäätään, mutta erityisesti Tappara-sarjan katkeaminen oli mannaa ja aivan huikea kokemus elämässä.

Tietysti voitetut paikallisottelut parhaasta päästä.

Jari Levosen hattutemppu Porissa HIFK:ta vastaan tuossa takavuosina kun Ässät hassutteli petoja mennen tullen.

Vladimir Vujtekin hienoudet yleensäkkin kaudella 1996-1997. Samoin Jason Williamssin esitykset 2004-2005. Kaksi edellä mainittua kiistatta parhaita pelaajia omassa kategoriassani, mitä olen viimeisen 12 vuoden aikana Ässissä nähnyt.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kiistatta ykköseksi nousee Otevrelin vakava loukkaantuminen. Sen jälkeen hyvänä kakkosena lienee tapaus jossa Fanduls vähän "opetti" TPS:n Niklas Sundbladia pyyhkimällä tällä jäänpintaa. (vai oliko se sittenkin Niko Mikkola, joka Sundbladia koulutti??).

Mikkola koulutti Sundbladia ja Fandul Aaltoa (samassa pelissä).
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensimmäinen työsulkukausi, en nyt muista vuotta, mutta Kurri ja Selänne tulivat siis Jokereihin pelaamaan siksi aikaa. Porissa pelattu ottelu, jonka Ässät voitti tiukan taiston jälkeen, lähes ainoana joukkueena ilman NHL-apuja 3-2. Peli oli pitkään 2-2, mutta ottelu ratkesi Ässien saamaan rangaistuslaukaukseen. Ässien kiistaton ykköstykki Jari Korpisalo kuljetti kiekkoa hetken matkaa ja upotti lyöntilaukauksella krokilasin korkuisena vasemaan alakulmaan. Sulander/Ketterer muistaakseni maalissa.
Jäänyt myös tämä peli elävänä mieleen, etenkin juuri Korpin rankkari, joka tuli siitä kun Kurri koukkasi Heinäsen. Lopputulos oli muistaakseni kuitenkin 3-0.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jäänyt myös tämä peli elävänä mieleen, etenkin juuri Korpin rankkari, joka tuli siitä kun Kurri koukkasi Heinäsen. Lopputulos oli muistaakseni kuitenkin 3-0.

Aivan totta muuten. Sempä takia se onkin tuntunut niin erityiseltä kun Jokeri-sikermä NHL-tähdillä vahvistettuina jäi PATA ÄSSÄN edessä nollille. En tiedä miksi muistelin, että olisi 3-2 päättynyt.. :o Tosin ala-asteella olin silloin, niin eihän sitä kaikkea voi muistaa.
 

Unknown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames, Habs
Aika monta peliä ja harjoitusta on tullut nähtyä, ja hyviä muistoja on paljon. Mutta täytyy sanoa että peleistä mieleenpainuvin on puolivälieräsarjan katkaissut Ässät-Tappara peli, keväältä 06. Tunnelma oli vain niin loistava.

Harjoituksista taas erityisesti on jäänyt mieleen se, kun Niko Mikkola ja Sergei Butko ottivat yhteen ilman hanskoja.

Ite olin tota Tappara-sarjan katkasupelii kans kattomas seisomakatsomos. Oli nii ässäpainotteist porukkaa katsomos et siin sit ku ite Teemu Laine teki kaks maalii ni taputin hiukan Tapparalle, mut sen jälkeen en enää taputtanu. Oli meinaa sen jälkee ympäril pelkästään vihasii punaniskoi porilaisel tyhmyydel höystettynä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös