Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jango, 27.04.2019 klo 00.06.

 1. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Minä en kyllä aivan ymmärrä, että miksi Janne Kettusesta luovuttiin. Viimekaudella ei edes oikeastaan annettu paikkaa kunnolla näyttää ja pompoteltiin milloin minnekin. Edellisellä kaudella oli mielestäni joukkueen parhaimmistoa ja parhaillaan erinomainen pelaaja moneen rooliin. Tietysti, jos kyse oli rahasta, niin sittenhän asia on selvä, mutta epäilen sitäkin. Ehkä ei sitten ole saanut tulevallekaan kaudelle Ketterästä lupauksia oikein mihinkään rooliin ja varmaan hän kuitenkin tuloskenttiin haluaisi. Mielestäni hyvä pelaaja kuitenkin.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 2. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Parhaimmillaan Kettunen on kyllä loistava pelaaja, jäi aika pahasti tausta viulun soittajaksi viime kaudella, mutta hoiti kyllä oman ruutunsa erittäin mallikkaasti. Voihan se olla että Keuruulta on luvattu isompaa roolia mitä Ketterästä olisi löytynyt.
   
 3. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Mitään faktatietoa ei Kettusen kuvioista ole, mutta onhan yksi vaihtoehto Keuruulle siirtymiseen mahdollinen opiskelupaikka Jyväskylässä. Korostan, että tämä on ihan pelkkää ajankuluksi pohdintaa, mitään tietoa ei aiheesta ole.
   
 4. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Perheellinen mies kummiskin, niin luulisi aika monen asian painavan vaakakupissa kun joukkuetta valitsee. Että tuskin ihan heppoisin perustein sinne lähti, varmasti joku opiskelu/työkuvio taustalla on, jossei nyt KeuPa mitään mottipäistä maksa.
   
 5. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän harjoitusotteluohjelma julkaistu. Harkkapeleissä kohdataan Jokipojat, SaiPa, Kookoo ja K-Vantaa
  Linkki vie Ketterän kotisivuille
   
 6. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pittsburgh Penguins tietenkin (eikä Las Vegas...) varasi Santeri Airolan, onnittelut Ketterälle!
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2019 klo 00.37
 7. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  No oiskohan kuitenkin Pittsburgh Penguins.

  Kova juttu koko Etelä-Karjalan kiekkoilulle nämä Airolan ja Mäntykiven varaukset. Oliko Nokelainen edellinen täältä varauksen saanut kiekkoilija?
   
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Pittsburgh Penguins se joukkue taisi kuitenkin olla? Juhannus päällä, niin annetaan anteeksi.
   
  Jango tykkää tästä.
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Tais olla Kolehmainen.
   
  jalperi tykkää tästä.
 10. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Helvetin hieno juttu että sai varauksen, ei sillä numerolla niin väliä ole. Myös Mäntykivi sai tosiaan varauksen Bostoniin, loistava juttu sekin. Kyllä täällä Idässäkin jotain oikein tehdään!
   
 11. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tuleekohan ens kaudelle kausareita myyntiin? Ei ole sattunut silmään muuta kuin tuo seisomakausari kampanja. Pitänee jättää vähän lomarahoista sukan varteen, josko niitä vaikka lomien jälkeen tulisi kaupan.
   
 12. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Viimeisimpien huhujen / Spa Areenan toimistolta tihkuneiden tietojen mukaan kausikorttiasiassa kuuluu ensi viikolla. Sama koskee ilmeisesti myös elokuun Bauer-turnausta.

  Hallin katsomoonhan on ilmeisesti luvassa pientä säätöä, ja huhujen mukaan aivan uusia hyviä kausaripaikkoja on tämän uudistuksen myötä tulossa myyntiin. Luulen että kysyntää tulee olemaan.
   
 13. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 14. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän kausikortit ovat vihdoin tulleet myyntiin.

  Ja mikä hienointa, jos aikaisemmin kausarin ostoa harkitsevia on tuskastuttanut hyvien vapaiden paikkojen puute hallissa, niin nyt tapahtuu. Spa Areenalla on syksystä alkaen 88 uutta istumapaikkaa tarjolla, paikat ovat vielä komeasti riveillä 9 ja 10! Luulisi kysyntää kausikorteille noille paikoille olevan.

  Katsomot kokevat muutenkin pientä uudelleen järjestelyä. Uusi katsomokartta löytyy seat4.me lippukaupan sivuilta.

  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen
   
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Onko kellään mitään vedenpitävää tietoa Ventelän ja Ripatin tilanteesta? Huhuja tuntuu olevan, mutta kundien sopimuksia ei tietääkseni ole julkaistu mihinkään joukkueeseen.
   
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Veikkaan että ko.herroilla itsellään voisi olla kohtalaisen varmaa tietoa.

  Nämä herrat voisivat kyllä pukeutua myös kaudella 19-20 pukukopissa #9.
   
 17. Lainaus:
  Mitään vedenpitävää ei ole, mutta kuulin yhdeltä tutultani joka on asioista kohtuullisen hyvin perillä että Ventelää olisi tarjottu ulkomaille useampaankin paikkaan. Viimeisimmän huhun mukaan olisi menossa Slovakian pääsarjaan. Ripatista ei ole mitään tietoa. Toivottavasti ei yritä haukata liian isoa palaa kakusta ja jää tyhjän päälle odottelemaan. Kuulema ei enää Mestis oikein kiinnosta, joten olisi mielenkiintoista tietää mitä kaverin ajatuksissa liikkuu.
   
 18. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Minäkin mielelläni kyllä molemmat herrat näkisin Ketterän sotisovassa vielä tulevallakin kaudella. Ventelän kiekolliset ominaisuudet ovat puolustajaksi erittäin hyvät, joten kausi täällä hiomassa sitä puolustuspään kilpeä tekisi varmasti sen viimeisen silauksen kohti Liigaympyröitä. Ripatti taas on jämähtänyt täällä hieman puolustavampaan rooliin ja kenties yksi askel vielä hyökkäävämmässä ruudussa toisi sen Liiga sopimuksen.
   
 19. Lainaus:
  Olisihan noi molemmat hyviä lisäyksiä Ketterän miehistöön ja toisivat lisää kiekollista osaamista. Totuus vaan taitaa olla se että Mestis ei kumpaakaan oikein motivoi enää, eikä välttämättä kehitä enää kummankaan pelaamista eteenpäin. Liigaan ei taida olla mitään jakoa ainakaan tälle kaudelle. Ventelällä ainakin on laiskan ja vetelän miehen maine kiekkopiireissä ja sehän ei tunnetusti oikein innosta ketään. Toivotaan että kummallekin löytyisi mieluisa paikka jostain. Itseäni vähän huolestuttaa tuo Ketterän kokoonpano siinä mielessä ettei siellä ole oikein tällä hetkellä sellaista isäntää ja fyysistä pelotetta mitä esim Konsta Mesikämmen toi viime vuoden joukkueeseen. Tilalle tullut Olkkonen on enemmän kiekollinen pelaaja ja eikä ole mitenkään tunnettu fyysisestä pelaamisesta vaikka ison kokoinen onkin. Marlo ja Lipari taas ovat kumpikin vuoden vanhempia, joten mielenkiintoista nähdä kuka pelaajista ottaa tuota fyysisen pelaamisen viittaa harteilleen. Valtteri Niemellä olisi siihen potentiaalia ja luonnetta, mutta aika näyttää mitä herran kanssa tapahtuu.
   
 20. Kukamuumuka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, mestis, maajoukkue
  Totta tuo, että Olkkonen on ennenkaikkea kiekollinen pakki, jolla on loistava pelisilmä. Joten pysyköön vain siinä roolissaan. Eiköhän tuo fyysinen "mörkö" sinne takalinjoille löydy.
  Innolla odottelen kauden alkua, ja toki harkkapelejä myös. Alkaa kentällisetkin hahmottua.
   
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ihan mielenkiinnolla odottelee jo harjoituspelejä, kun nyt näyttää siltä et ois piirunverran nopeampi joukkue kuin viimekaudella.
  Ja mitä tulee tuohon Ventelän ja Ripatin jaagailuun niin onkohan nyt luultu vähän liikaa omasta osaamisesta. Kyllähän herroilla on paljon vielä kehitys kohteita omassa pelaamisessa. Mestis kyllä kehittää näitäkin herroja jos vaan motivaatiota riittää. Asenne ratkaisee. Mielelläni kyllä näkisin kyseiset herrat Ketterä nutussa tulevalla kaudella.
  Jos ei enää sopimuspelaajia tule, niin eiköhän tuonne muutama laina tule akselilla Lepra Mikkeli.
  Tuosta fyysisyydestä ei tarvii olla huolissaan, kyllä tuosta joukkueesta fyysisyyttä löytyy ja tässäkin asiassa asenne ratkaisee onko halua ottaa haastetta vastaan.
  Ihan hyvillä mielin ja luottavaisena kauden alkua odottelee.
  Jalat jalat jalat, kimaa kimaa. :-)
   
 22. Kukamuumuka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, mestis, maajoukkue
  Veikkaus perjantaiseen harkkamatsiin, Ketterä-Jokipojat?
  Lähtökohta on se, että molemmilla joukkueen kokoonpano vaihtunut viime vuodesta melkoisesti, Jokipojilla vielä enemmän kuin Ketterällä. Vastakkain kaksi varmasti ensi kevään top 4 joukkuetta. Ketterällä yksi viime kauden Jokipoikien pelaajista, pakki Olkkonen ja Jokipojilla hyökkääjä, Ketterässä pelannut Kuusisto (molemmat muuten Hyvinkään kasvatteja, ja HPK:ssa pelanneita).
  Veikkaus Ketterälle 4-2.
   
 23. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Eiköhän tuo mene kategoriaan varsat kevätlaitumella, eli aikamoista sekoilua. Lopputulema 5-5 Jokipo vie rankuilla. (vieraskoreutta)
   
 24. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Ketterän kapteenisto tulevalle kaudelle on valittu, vähemmän yllättäen kapteenina jatkaa oikeutetusti Lippojoki. Varakapteeneiksi Marlo Koponen, Samuli Tanhua ja Aku Kestilä. Voisi sanoa että loistavat valinnat.

  KETTERÄN KAPTEENISTO VALITTU
  linkkiä vielä Ketterän sivuille.