Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jango, 27.04.2019 klo 00.06.

 1. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin pikku skarppaus tähän väliin mutta jatketaan tämän jälkeen juhlia. Elikkä uuden kauden ketju tulille.

  Tässä vaiheessa mennään seuraavassa sopimus tilanteessa:

  Valtteri Niemi (2020)
  Mikko Haaparanta (2020)
  Marlo Koponen (2020)
  Santeri Airola (2021+1)
  Jesse Viskari (2021)
  Jarno Lippojoki(+1)

  Paljon on hehkutettu näiden omien poikien sopimuksia ja onhan ne kovia, erittäin hyvää toimintaa. Mitäs muilla mietteitä vieläkö kapteeni, tuo soturipäällikkö lähtee vielä ainakin yhteen taisteluun? Itse toivon että lähtee, siis jos itse saisi päättää niin Lippojoki pelaisi meikän jengissä seuraavat 10 vuotta ja sitten nostetaan paita kattoon.

  MVP Ventelä mitä suurimmalla todennäköisyydellä suuntaa Saipaan, ja tuli tänään kuultua Kestilän myös sinne suuntaavan. Paalasta joku huhuili Sapkoon mutta meni itsellä osioon uskon kun nään. Muista ei vielä huhuja mutta kyllähän tässä porukassa sellaisia kavereita oli että liiga vaan vie.

  Rungosta toivottavasti säästytään jonkin verran, Paalanen ehdottomasti jatkoa ja pitkälle. Paljon parjattu Karjalainen toivottavasti saa jatkoa, samoin Sjöholm ja Ripatti. Kettusen ja Vuokniemen jatkoa toivon myös. Danny Nybondas on pyörinyt Imatralla tähän asti niin toivottavasti jatkaa ensi kaudella. Valtteri Lipiäinen, Joona Jääskeläinen ja Rasi Hämäläinen on sitten osastoa 50/50 mestis vai liiga, jos edes 1/3 jatkaisi täällä niin voin olla tyytyväinen. Juntheikkiä villeimmät huhut vievät Hifkiin (löytyy Hifk keskustelu osiosta), mutta ollaanpa realisteja, minun joukkueessa löytyy vielä tilaa Jesselle. Joo vaikea persoona ilmeisesti ja todennäköisesti, mutta se vaan pitää kestää kun kaveri myös toimittaa, on jo vetänyt pitkän pätkän Imatralla ja nyt toimitti myös poffeissa. + vielä kun tuolla hallilla näkee että 9/10 junnuista on Juntheikki paita päällä niin onhan se nyt jotain. Jatkoa kiitos.

  Pakisto onkin sitten vaikea, Ventelä 99,9%
  varmuudella Saipaan, Tanhua ja Mesikämmen varmaan saa liigasta tarjousta? Maarnelalle jatkoa ja sinne lisää hankintoja. Tanhua Mesikämmen jatkot olis todella kovat mutta vaikea uskoa. Eli pakisto menee aikalailla uusiksi. Airolalle toivottavasti isoa ruutua tarjolla.

  Maalivahti osasto onkin sitten taas yksi iso kysymysmerkki, Santeri Lipiäinen on saanut nyt kokeilla ja ei oikein mene minun papereissa kuin 2 veskariksi. Jos kelpaa niin kokeillaan. Viskari sitten vielä tuohon kirittämään. Eli veskari kaupoille mars mars.

  Junnuissa on muutama mielenkiintoinen nimi, toivottavasti pääsevät taitojaan näyttämään ja joku saisi sieltä sopimusta. Nimiä heitellen Juuso Järvinen, Aleksi Akkila, Martin Mäkinen, Aleksi Sinkkonen ja Santeri Suomalainen.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jos teema Etelä-Karjala pitää niin veikkaus Hölsä
  Eiköhän Soturipäälikkö jatka vuoden pari sit 44 kattoon 24:sen rinnalle.
  Oma veikkaus Mesikäpälä Tanhua jatkaa vai meneeköhän toiveenpuolelle.
  Juntheikki en näe liigaa vaihtoehtona Allsvenskans???
  Sjöholm,Ripatti,Karjalainen eiköhän jatka ja jotenkin tuntuu et Jääskeläinen,Lipiäinen,Hämäläinen jatkaa Paalanen miks lähtis jos duunit jatkuu Imatralla?
  Kettunen,Nybondas,Vuokniemi pahvia vaan eteen.
  Mut täähän on vaan tällästä ajatus leikkiä jossa voi olla vähän lopputulemaakin.
   
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jaahas, huomenna maanantaina tulossa Ketterältä sopimuksia julki.
  Elämme mielenkiintoisia aikoja:)
   
 4. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Uudet sopimukset julkaistu Ketterän kotisivuilla. Viime kauden joukkueesta jatkot sorvattiin Aku Kestilälle, Henry Karjalaiselle, Samuli Tanhualle, Dan Nybondasille sekä Jarno Lippojoelle.

  Uusina niminä mukaan puolustaja Saku Forsblom Jukureiden A-Nuorista, hyökkääjä Nicklas Nousiainen TPS:n A-Nuorista, maalivahti Samuli Tervo KeuPa HT:sta sekä Ketterän oma kasvatti Jesse Hallikas SaiPan organisaatiosta.

  Hyvä ykkösveskari, hyvät jatkosopimukset ja pari uutta kasvoa, joista ei oikein tiedä mitä odottaa. Kestilän jatko on kova, odotuksissa oli Liiga-paikka. Karjalaiselle ensi kausi se todellinen läpimurtokausi? Kapteenin one more yearille peukkua myös.

  E. lisätään nyt vielä lähde: Neljä uutta pelaajaa ja viisi jatkosopimusta - Samuli Tervo Ketterän maalille. Aku Kestilä jatkaa Imatralla
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  KESTILÄ!!!? Ei edes villeimmissä odotuksissa uskonut tähän :D aikamoinen startti! Hyvät jatkot myös muut, isoa plussaa.

  Hallikasta vähän osasi odottaa ja tulee olemaan ensi kaudella kova. Tervo selkeä ykkösveska tähän sarjaan.

  Mielenkiintoisia uusia nimiä myös! Loistavaa office, hattu nousee päästä!
   
  OCE ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 6. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Forsblomista saatte hyvin liikkuvan, pelirohkean, kiekollisesti taitavan ja kokoisekseen fyysisestikin melkoisen ärhäkän puolustajan. A-nuorissa oli Jukureiden kapteeni, eikä syyttä. Oli kyllä ensimmäisenä puolustamassa omia, vaikka kokoa tosiaan ei liikaa ole. Sellainen terrierimäinen joukkuepelaaja kyseessä.¨

  Junnupeleissä monesti rohkeasti toi kiekkoa luistelemalla alueelle ja osasi liikuttaa myös sitä fiksusti. Fyysisellä puolella ja kaksinkamppailuissa varmastikin on se isoin kehitettävä kohde miesten peleissä Sakulla. Uran kannalta varmasti fiksu veto lähteä hakemaan miesten pelejä alle Imatralta. Toivottavasti onnistuu ja jonain päivänä vielä nähdään vaikka liigapeleissäkin Jukureissa.

  Samassa on kysyttävä tuosta meille palaavasta Aku Alhosta. Miten kaverilla viime kausi sujui? Itsellä seuraaminen jäi valitettavan vähälle varsinkin runkosarjan osalta, mutta syksyllä ilmeisesti sairastelut/loukkaantumiset vaivasivat. Pleijarimatseja ehdin näkemään useamman ja niissä Aku oli kyllä mies paikallaan mielestäni, mutta kertokaa enemmän nähneet lisää.
   
 7. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kestilä oli kyllä melkoinen haubitsin näyttö dorkalle! Hienoa kulmahousut konttorilla!!
  Samoin Tervon poimiminen maalille saa taas kerran tipan veitikan kärkeen….

  Karjalainen +++
   
  Burnittaja, OCE, spurger ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 8. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Tiivistettynä voisi sanoa, että runkosarja meni lähes kokonaan piloille sairastelun takia. Kevään peleissä oli kyllä loistava. Jälkikäteen harmittaa, että pelimäärä runkosarjassa jäi noin vähäiseksi. Monipuolinen kaveri, hoitaa oman pään kunnialla eikä ole hädässä myöskään kiekon kanssa. Voi olla ettei vielä ensi kaudella murtaudu Liigaan kun tämä kausi oli sen verran vajaavainen. Ominaisuudeltaan varmasti tulevaisuudessa luotettava 5-6 pakki.
   
 9. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Vaikka olo on mitä hirvein, niin kyllä nämä sopimukset lämmittää mieltä ja helpottaa oloa. Nyt on kiekollisesti osaavaa ja liikkuvaa pakistoa riittävästä, joten telaketjumiehiä ala Mesikämmen loput kiitos. Uskon, että nuo uudet nuorukaiset tulee ainakin joku olemaan jo alusta saakka hyviä Mestis pelaajia. Paalanen pitää kiinnittää, jos meinataan kannusta tapella. Myös Jääskeläinen, V.Lipiäinen ja Juntheikki olisi hyvä saada pidettyä, joskin Liiga tai ulkomaat vieneevät ainakin jonkun.
   
 10. Linnankundi Jäsen

  Ei tainnut Paalasen sopimus olla Ketterän toimiston laatikossa valmiina, kun ei ollut julkaistujen joukossa.
   
 11. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kulta muna säästetään viimeiseksi.
   
  Jango tykkää tästä.
 12. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Mestiksessä maksetaan sen verran, että pitää ajatella työhommat myös. Määräaikaisten opettajien työpaikkoja ei vielä tiedä. Imatralla työnantajalle sopi pelata samaan aikaan, monessa paikassa ei onnistu. Vaikka miespuoliselle erityisopettajalle on kyllä töitä, varsinkin jos on varaa kysyä yläkoulun pojilta, että väännetäänkö kättä.
   
  Sergei Fedorov, OCE & Dynamo_FIN tykkäävät tästä.
 13. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä minäkin uskon, että kovia nimiä tiputellaan tästä eteenpäinkin vielä useampaan kertaan. Eiköhän se Pantsekin sieltä riviin vielä livahda.
   
 14. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ei ole Turkka paljon kerennyt juhlimaan kun lyö hunajaa pöytään.
  Kestilä ja Tervo olivat omissa unelmissa mut perkele nehän toteutu ei voi kuin kumartaa toimistolle ja syvään.
  Sitten nuo junnu sopimukset, noissa on ihan älyttömästi potenttiaalia.
  Sekä nuo jatko pahvit kyllä hivelee sinipunasta sydäntä.
  Nyt sitten jäädään odottamaan Lipiäisen,Jääskeläisen,Hämäläisen jatkoja jos vaikka nuo toteutuu Mestaruutta ois hyvä puolustaa.
  Pari kovaa pakkia niin se on sit siinä, saunalauttaa voi ruveta varailee.
   
 15. Linnankundi Jäsen

  Paalasesta kannattaa jo vähän maksaakin, on sellainen kiertävä onnen amuletti ollut jo kolme vuotta. Säästöä syntyy jo siitä, ettei muun joukkueen tarvitse olla kovin kummoinen, niin mestaruus on varma.
   
 16. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Ehkä se isoin avu on se, että voi pelata maalivahtia lukuunottamatta millä paikalla vaan.
   
 17. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ripatille kaipailisin jatkoa myös ja tietysti Mesikouralle.
  Luulen että Joona katselee taas lävitse liigatarjoukset ja ehkä jopa ulkomaatkin voivat olla mielessä - mutta eiköhän Spa Areenan ysikopissa ole paikka valmiina, jos niikseen tulee!

  Ja Mäntykivi varmaan pelannee valtaosan tulevasta kaudesta Ketterässä - vahva mutu. (tuskin vielä liigaan ihan riittää)
  Mielenkiinnolla seurataan myös #80:n siirtoa, vieläkö yksi kausi täällä???
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kestilä - kovan luokan jatkosopimus nykymuotoisessa Mestiksessä, ajattelin että saattaisi saada ainakin tryout-paikan liigasta
  Karjalainen - nosti profiilia kauden edetessä, ensi kaudella ehkä jopa kakkoskentässä vakiopaikka?
  Tanhua - kehityskäyrä ollut hyvässä nousussa, ensi kaudella ehkä kunnon läpimurto sarjan eliittiiin?
  Nybondas - jäi ihan vieraaksi ainakin minulle, mutta on varmaankin edullinen pelaaja
  Lippojoki - olisikohan nyt sitten jäähyväiskausi? Pelillinen rooli ehkä pienenee vuosi vuodelta, mutta varmasti tärkeä johtohahmo joukkueelle. Ja yleensäkin hienoa, että edes joku 30+ ikäluokan pelaaja viitsii vielä tahkota Mestistä!

  Tervo - ei ole vakuuttanut minua, mutta toisaalta: viime kaudella runkosarjan voitto ja mestaruus (olkoonkin että pudotuspeleissä luukkumiehenä) ja tänä vuonna sitten selvänä ykkösvahtina finaaleihin joukkueen vaikeasta kaudesta huolimatta...
  Forsblom - tehokkaimpia pakkeja junnujen SM-liigassa ja joukkueensa kapteeni, eli lähtökohdat ainakin lupaavat
  Nousiainen - ei mikään yletön pisteruisku junnuissa, varmaankin lähtökohtaisesti kolmoskentän pelaaja?
  Hallikas - tehokas kausi junnuissa, tosin "yli-ikäisenä", mutta tilastojen mukaan maalipotentiaalia pitäisi olla


  Ihan hyvältä näyttää mestarisjoukkueen touhu.
   
 19. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Sakulle ehjä kausi tai pari Mestiksen kärkiporukassa ja sitten läpimurto liigaan. Kuulostaa suunnitelmalta. Kaikki mahdollisuudet on murtautua Mestispakkien eliittiin jo ensi kaudella. Pelityylin luulisi myös miellyttävän faneja. Saku on varmasti siellä missä tapahtuu.
   
 20. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllähän tuo maalivahtina pelaaminen on toistaiseksi katsomaton kortti, ehkä jonain päivänä. Sehän ois seuralle materiaali etu kun ei tartteis patjoja ollenkaan kun on nuo reidet niin niin leveät ja paksut silkkaa terästä.
   
  Keltainen tykkää tästä.
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jos tuo edellä mainittu pelityyli jatkuu Mestiksessä samana nii sopii oiken hyvin Ketterä sapluunaan ja Fanit kiittää aivan varmasti.
   
 22. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Todellakin Ripatille äkkiä jatkopahvia eteen. Kun pääsi pakin paikalta takas hyökkääjäksi niin paranti kuin sika juoksua koko ajan, ja teki sen Mestiksen viimeisen maalin tähän kauteen.
  Mäntykivi varmaan tulee pelaamaan Ketterässä jonkun verran, näin ainakin toivon.
  Juntheikki arvoitus, jospa nyt mentäs puolison ehdoilla, käy käsittääkseni Lappenranassa töissä? Oishan se hyvä jos viel jäis.
   
 23. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mestiksen parhaat palkittu, yksi palkinto josta kukaan ei voi olla toista mieltä.

  Opiskelija palkinto Ville Paalanen Imatran Ketterä

  Käsiä yhteen!
   
  Jango ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 24. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Hakali on akateemikkojen kylä, 60 luvulla kaksi aloitti keskikoulun, toinen pääsi läpikin.
   
  Sergei Fedorov ja OCE tykkäävät tästä.
 25. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Aika huvittavaa on, kuinka palkinnot / tittelit kiersivät Ketterää / Ketteräläisiä kuin kissa kuumaa puuroa.