Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jango, 27.04.2019 klo 00.06.

 1. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Mikähän on muuten valmennusryhmä ensi kaudella? Jatkaakohan Aasi vielä vai joko NHL kutsuu? :)

  Mielenkiintoista olis myös kuulla ketä siellä pyörii try-out ukkoina, varmaan jokunen oma junnu siellä ainakin on. Viime kaudellahan Karjalainen, Sjöholm ja Haaparanta aloittivat try-outilla ja nappasivat sieltä sopimukset.
   
  OCE tykkää tästä.
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eiköhän Aasi vedä SKA:ssa toisen kauden ja ottaa varmuuden vuoksi toisen tupla tuplan ja siirtyy sitte NHL:ään ykkös koutsiksi.
   
 3. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Teemu "Aasi" Asikainen jatkaa Mason valmennustiimissä, Levokari siirtyy toimiston puolelle. A-nuorista Mason hyvä ystävä Tero Sainio liittyy mukaan edustuksen valmennukseen, kuten myös luisteluvalmentaja Simo Korpela. Myös maalivahtivalmentaja Petteri Koskinen jatkaa.

  Ketterän tiedote: Ketterän edustuksen ja A-nuorten valmennustiimit valmiit
   
  Jango tykkää tästä.
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Valmennustiimissä otettu pieniä mutta hyviä askeleita, muutokset tuo aina vähän raikkautta.
   
 5. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ketterän kevät on ollut yhtä ilouutista toisen jälkeen, joten olisiko tässä nyt eka vähän huonompi uutinen? Toki oli pitkälti tiedossa tai ainakin odotettua, että Juntheikki ei Imatralla enää jatka.

  Ja niille ketkä ei halua klikata facebook-linkkiä auki, niin siellä siis uuden seuran uutinen aiheesta. Juntheikki siirtyy Ranskan pääsarjaan Gapin joukkueeseen.

  Muita puhtaasti suomalaisia joukkueessa ei ole, mutta Sebastian Ylösen, Fabien Bourgeois ja Roberts Jekimovs kuitenkin tuttuja nimiä myös meille.
   
 7. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Niin aikalailla odotettu uutinen tietysti että Juntheikki jatkaa matkaa, ei muuta kuin onnea Ranskan maille! Kyllähän Lantta aika näppärästi paikkaa tuon Juntheikin lähdön että eipä tuo paljoa edes kirpaise.
   
 8. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Jesse Juntheikki pelasi Imatralla kolme kautta, yhden Suomi-sarjassa ja kaksi Mestiksessä.
  Todella kova täsmähankinta kolme vuotta sitten Suomi-sarjaan. Tuli Ketterään ykkössentteriksi ja pelilliseksi johtajaksi, tärkeäksi palaseksi seuran matkalle kohti Mestistä.

  Kolmen kauden aikana Suomi-sarjan mestaruus, Suomen Cupin voitto, Mestiksen mestaruus. Pistepörssin kärkeä niin Suomi-sarjassa kuin Mestiksessäkin, valinta Mestiksen All Starsiin. Voisiko sanoa että Jessellä oli onnistunut reissu Imatralle.

  Jesse Juntheikin ja Turkka Partasen kommentteja aiheesta löytyy Ketterän kotisivuilta
  Kiitos Jesse!

  Kiitos Kellokosken Taikurille hienoista kausista Ketterässä. Onnea ja menestystä Ranskan maalle.
   
  Jango ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 9. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Konsta Mesikämmen siirtyy Slovakiaan HK Dukla Michalovce joukkueeseen, samaan osoitteeseen suuntaa myös TUTO:sta tuttu Aki Juusela. No aika odotettua tietysti ettei Mesikäpälää saatu pidettyä mutta olishan se ollut kova, itse ainakin tykkään Konstan pelityylistä erityisen paljon ja olisin hänet vielä nähnyt mieluusti Ketterän paidassa, mutta onnea Slovakian valloitukseen!
   
 10. Samaa katsoin itsekin äsken että Konsta Mesikämmen lähtee Slovakian pääsarjaan nousijajoukkueen riveihin yhdessä Aki Juusela kanssa. Olisihan se ollut hienoa nähdä Konsta vielä Ketterän puolustuksessa pistämässä vastustajia ojennukseen. Konsta toi kyllä menneellä kaudella Ketterän puolustukseen jämäkkyyttä ja äijämäisyyttä. Hän oli äärimmäisen tärkeä palanen kun Ketterä voitti mestaruuden. Toivotaan että Ketterä saisi kaivattua jostain jonkun toisen jämäkän pakin vielä puolustukseen ja toivon Konstalle tsemppiä ja menestystä Slovakian valloitukseen.
   
 11. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 12. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Noh jokos Imatralla suunnitteilla jäähallin suurennusta, kun tulloo pursuamaa liitoksistaan immeisiä, kun Imatran Ska luistelloo kaikki taas kumooon enskaudella ;)
   
 13. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Pieniä muutoksia katsomon osalta on luvassa ja kapasiteetti tulee nousemaan nykyisestä, 1200 -> n. 1300

  Katsomokapasiteetti oli tosin jo Mestiksen finaaleissa tilapäisratkaisuilla ja poikkeusluvalla tuo 1300, mutta nyt tehdään pysyvämpiä ratkaisuja. Ilman seinien siirtoa kapasiteettia on vaikea tuosta enempää enää nostaa.
   
 14. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Eikö Imatralla ollut katsomo kapasiteetti jopa 3000 vanhan hallin aikaan kun Ketterä tahkosi silloista 1-divaria?
  Miksi piti tehdä Spa-areenasta tuommonen reilun tuhannen vetävä mökki, muuten Spa on ihan fiksu paikka.
   
 15. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Näreharjuun meni aikanaan n. 2.500 silmäparia. En tiedä menikö ennen kattamista aikoinaan enemmän.

  Jälkimmäiseen kysymykseen kannattaa hakea vastausta Imatran kaupungilta. Siellä joku viisas päättäjä oli sitä mieltä ettei Ketterä koskaan pelaa Mestiksessä ja peilailtiin sen ajan Suomi-sarjan yleisömääriä, jotka olivat siellä 250 paikkeilla. Muutenkin tuo halli suunniteltiin aikoinaan varsinkin katsomoiden suhteen päin persettä, mutta minkäs teet. Onhan siitä laajentamisesta annettu lupaus, mutta jotenkin en jaksa uskoa että sellainen toteutuisi. Hyvä että Ketterän omasta aloitteesta saatiin tuo 300 lisäpaikkaa pienellä vaivalla.
   
 16. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  En oikein jaksa uskoa, että kovin ahdasta tulee tälläkään kapasiteetilla ainakaan runkosarjan aikana. Keväällä sitten asia erikseen jos alkaa menestystä tulemaan. Olisihan se toki komeaa jos mahtuisi paljon porukkaa, mutta rujollehan se näyttää tyhjiltään.
   
 17. No nyt tuli sitten vahvistus että Joona Jääskeläinen pelaa tulevalla kaudella HC Banska Bystrican joukkueessa. Tsemppiä Joonalle myös Slovakian valloitukseen!
   
  Jango tykkää tästä.
 18. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Näin on. Iso peukalo Joonalle!
   
 19. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Syksyä odotellessa tän hetken sopimus tilanteen mukaan heitetäämpäs vähän ketjukoostumuksia ilmoille.
  Hämäläinen-Kestilä-Karjalainen
  Olkkonen-Tanhua

  Haaparanta-Lantta-Niemi
  Airola-Koponen

  Lipiäinen-Mäkitalo-Hallikas
  Forsblom-Lippojoki

  Nousiainen-Nybondas-Paalanen
  Rämö-Viskari-Sjöholm

  Vielähän tonne saattaa pari pelimiestä putkahtaa, ja tuota nelostahan voi pyöritellä miten haluaa.
  Eihän tuo joukkue yhtään pöllömmältä näytä...vai näyttääkö...mitäh.. ainakii pudotuspeleihin mennään.
   
 20. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Santeri Suomalainen siirtyy Suomi-sarjaan, JHT:n paitaan.

  Mitkäs on viimeisimmät huhut Ventelän tai Ripatin osoitteesta?
   
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eipä ole paljon huhuja liikkunut Ventelän ja Ripatin liikkeistä muuta kuin nuo SaiPa-jutut. Sielläkin alkaa olla joukkue aika valmiina ja vielähän sinne muutama ukko menis, mutta saattaa olla sit täsmähankintoja.

  Mikkelissäkin taitaa joukkue olla kasassa. Eurooppa taitaa olla vaihtoehto. Jos ei elokuuhun mennessä liikettä tapahdu, veikkaan osoitteen olevan Ketterä.

  Santerin siirtymisestä Suomi-sarjaan tuli mieleen, että PePo pitäs saada kammettua jotenkin Suomi-sarjaan. Sitten ois Etelä-Karjalaisittain hyvä pelaajapolku.
   
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  PePon pelaajapuolelta olen kuullut, että vaikka organisaatiolla olisikin haluja nousta, niin pelaajisto ei ole asiasta niinkään innoissaan. Heillä kuullostaa olevan enemmän intressejä säilyttää höntsäliigan vähemmän vakavat pelailut ja kivat pelimatkat kavereineen ja kaljoineen, kuin yrittää hampaat irvessä nousua. Nousu kuitenkin tarkoittaisi suurimmalle osalle jollei kaikille nykyrosterin pelaajille pelien loppumista, ainakin PePossa. Pelaajapolun kannaltahan nousu olisi enemmän kuin loistava juttu.
   
 23. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hiljasta on, mut väännetään jotain. Tuli kateltuu tän hetken Ketterä pelureiden Liiga pelien määrää, no olihan noita 596 peliä jakautuen 15 pelurin kesken. Eihän tolla tietysti oo mitään merkitystä, mut ihan on hyvä lukema.
   
  Jackie Boy tykkää tästä.
 24. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  redpecka tykkää tästä.
 25. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä