Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jango, 27.04.2019 klo 00.06.

 1. Linnankundi Jäsen

  Ketterän menestys ei ollut yllätys eli suoritti suunnilleen odotuksien mukaan. RoKi taas yllätti myönteisesti ennakko-odotuksiin nähden niin sarjamenestyksen kuin katsojamäärienkin puolesta. Ehkäpä tältä pohjalta tuo titteli.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tämä ei ole kannanotto menikö palkinnot oikeisiin osoitteisiin, varmasti menivät.
  Mutta omalle Framille nostaisin yhden pelaajan, Marlo Koponen. Varmaa puolustus työskentelyä koko kauden, okei ei ollut koko Mestis kautta Mestis näyteikkunassa. Loppu runkosarjan veti Liigaa 22 peliä nekin suurimman osan 1-2 kentän puolustajana eikä ihan huonosti vetänytkään. Minun arvoasteikolla ihan top 2 puolustaja. Muut voi olla mitä mieltä haluaa.
   
  X-Stiff tykkää tästä.
 3. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä.
  Ei mässäile Marlo pisteillä, mutta taatusti luotettava omissa. Oli koko Liiga stunttinsa Jukuripakiston parhaimmistoa nimenomaan puolustavassa roolissa. Mestiksen ehdotonta eliittiä omalla tontillaan. Taitaa kuitenkin pisteillä olla näissä palkintogaaloissa ja All Star valinnoissa melko ratkaiseva rooli, eikä oman pään raatajat liian usein saa heille kuuluvaa arvostusta.
   
  OCE ja Artyukhin tykkäävät tästä.
 4. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Päivän Ketterä uutisia somessa;

  1) Bauer Imatra -turnaus pelataan taas elokuussa. Ketterän some-kanavien mukaan huomenna kerrotaan asiasta enemmän. Ketterä lienee jälleen mukana, mutta mitkä ovat muut turnauksessa pelaavat joukkueet?

  2) Ketterän toimistollakin puhaltaa somen mukaan muutoksen tuulet...
   
 5. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Vitjaz Podolsk taitaa olla ainakin. Etelä-Saimaassa oli eilen jotain että tulee leirille elokuussa Imatralle.
   
 6. Lainaus:
  Olen samaa mieltä että Marlo on yksi Mestiksen parhaimpia ja suoritusvarmimpia puolustajia. Mielestäni tuo puolustajapari Koponen-Mesikämmen oli koko Mestiksen paras ja inhottavin puolustajapari. Mielenkiintoista nähdä saako ketterä pidettyä tuon parin kasassa vielä tulevanakin kautena vai lähteekö noista jompi kumpi muualle kovempaan sarjaan pelaamaan. Mikäli saavat molemmat pidettyä joukkueessa niin alkaa olla ketterän puolustus taas aika kovaa tavaraa.
   
 7. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Marlo nyt ainakin on mukana, kun on sopimus tehtynä, mutta pahoin pelkään Mesinallen vaihtavan rahakkaampaan/tasokkaampaan sarjaan.
   
 8. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Eiköhän Saipan luulisi olevan mukana Bauerissa. Itse elätellyt toiveita saada esim Sapko mukaan tai vaikka Jokipojat. Siihen vielä Kookoo tai Jukurit. Tai sitten isompi määrä joukkueita ja jotain pitsiturnauksen tyylistä. Ei varmaan joukkueita nappaa mutta katsojia voisi napata.

  Huomenna julkaistaan myös sopimuksia kertoo Ketterä facebookissa, mitähän makoisaa nyt saadaan?
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jokohan #48:n lähtö julkaistaan nyt..
  Toivottavasti olisi mielekkäitä tulijoitakin/jatkajia.
   
 10. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mitä ilmeisimmin #48 ja #80 vaihtaa maisemaa. Toivottavasti V.Lipiäinen ykkösestä jatkaisi. Samoin Hämäläinen, Paalanen, Ripatti voisi jatkaa. Ketäs muita? Uutta verta nimenomaan ratkaisijoiden listalle tarvittaisiin useampia. Toivotaan, että on tekijäniehiä listalla.
   
 11. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Paalanen siirtymässä huhujen mukaan Sapkoon.
   
 12. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Joo kyllähän Kestilä apuja tarvitsee kärkeen, 2 sentteri pitäs jostain hommata, jos #80 ei jatka. Lipiäinen ja Hämäläinen olis kovat jatkot, toivottavasti edes toinen. Paalasen jatko pitäs myös nyt ehottomasti saaha. Hyvinä työmiehinä vois jatkoa toivoa Vuokniemi Sjöholm osastolle. Myös mielenkiintoista seurata kuka naarataan Tervon aisapariksi, ja toivottavasti Viskaria suunnitellaan ns. 3 veskariksi.
   
 13. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin Baueriin siis Jyp Jyväskylästä, KooKoo Kouvolasta ja Saipa Lappeenrannasta. Hyvä ja tärkeä turnaus heti kesän loppuun. Aika hauskaa että tulijoita olisi enemmän kuin voi joukkueita ottaa :) hyvää mainosta! Linkki Ketterän sivuille uutiseen aiheesta:

  KETTERÄ KOHTAA LIIGAJOUKKUEET BAUER IMATRA-TURNAUKSESSA 23.-24.8.
   
 14. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Juu, tuo Joonan lähtö on ns.pomminvarma tieto jo.

  Nyt sitten tilalle sopivia ukkoja - olisko KumpuJanne mahdollista kaivaa Imatralle?
  A.Juusela voisi myös olla, mutta lienee korvamerkattu TUTO:lle - sikäli mikäli Mestikseen palajaa.
   
 15. Lainaus:
  Jääskeläinen on huhujen mukaan suuntaamassa ulkomaille ja on ilmeisesti saanut sieltä ihan rahakkaan tarjouksenkin. Kumpulaisen kohdalla huhut kertovat että olisi mahdollisesti saamassa mahdollisuuden taistella paikasta JyPin miehistössä ja muussa tapauksessa jatkaa Keupassa. Juusela taas on saanut varmaankin kohtuu hyvää korvausta liigassa, joten tuntuu mahdottomalta ajatukselta että haluaisi takaisin Mestikseen. Kuulemani mukaan tähyilee ulkomaille, jos ei saa liigasta vielä näytönpaikkaa.
   
 16. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Jääskeläinen jatkanee uraansa vähän eksoottisemmassa sarjassa. Juntheikkikään ei ilmeisemmin jatka Imatralla.
   
 17. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä, näin se tulee menemään Joonan kohdalla.
   
 18. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Joo kyllähän vaikea skenaario nähdä että Joona jatkaisi vielä Imatralla, rahat pois vaan ulkomailta kun siihen paikka tulee. Jossain vaiheessa sitten paluu takaisin kotiin, toivottavasti. Ei ihan helppo paikka löytää samanlaista/saman tyylistä korvaajaa. Vähän sääli tietysti jos Juntheikki ei jatka, pieneksi kulttipelaajaksi noussut kuitenkin täällä, mutta mutta vähän kiistanalainen pelaaja myös. Tulis jo niitä uutisia kun tässä koko aamun on jo päivystänyt!!
   
 19. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Sapkon osiossa Kumpulaista huhutaan sinne, yhdessä Paalasen kanssa, itse en kyllä usko kumpaankaan ennen kuin on mustaa valkoisella. Tuo Keupa/Jyp skenaario kyllä kuullostaa paljon todennäköisemmältä.
   
 20. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jango tykkää tästä.
 21. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 22. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Eiköhän Lipiäisen Valtteri nyt sitten jatka Imatralla, kun vanha tutkapari saapuu tänne Heinolasta. Iso peukku myös Hämäläisen jatkosopparille. Kova porukka se on Imatralla kasassa myös ensi kaudella.
   
 23. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  JUMALAUTA eihän tuolta putkahtele muuta kuin HYVIÄ uutisia kyllä kelpaa!!!!! Veli Dynamo taitaa valutella syksyyn asti ;-)
   
  Sergei Fedorov, Jango & Dynamo_FIN tykkäävät tästä.
 24. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Laitoin pikkuhousunsuojan jo aamulla varmuudeksi...
   
 25. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt alkaa olla jo kärkiketjujenkin osalta melkoisen mallikas tilanne ja kevät vasta tuloillaan.