Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana haisuli88, 19.03.2018 klo 08.11.

 1. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo on niin totta kuin olla voi. Kyllähän näitä Liiga tavoitteena olevia nuoria pelureita on suht helposti Ketterään saatu. Ketterässä tuo näyteikkuna Liigaan on todella hyvä. Sitten seuralla hyvät yhteydet lähi Liiga seuroihin. Seura hoitaa velvoitteet hyvin ja puitteet tosiaankin kunnossa, pelaajat harjoittelee, pelaa, ja nauttii tekemisestä. Seuralla määrätietoista ja tavoitteelista tekemistä. Väittäisin että Ketterä on Mestis-seuroista tällä hetkellä se paras seura kohti Liigaa.
   
 2. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Kiitos ja anteeksi. Pakko tulla vieraaseen pöytään vähän kirjoittelemaan. Ikävä sanoa, mutta kyllähän tämä nykymestis on sellainen sarja, että pelaajat liikkuu miten liigajoukkueet sanelee. Olisihan se tosi kiva, jos syksyllä rakennettu joukkue pelaisi vielä keväälläkin ja mahdollisesti vielä pari kevätvahvistustakin saaneena. Se nyt vain on utopiaa. Kun nousumahdollisuutta ei ole, niin näin se menee.

  Toinen juttu, luuleeko joku tosiaan, että nämä nuoret äijät tulevat joukkueisiin unelmanaan mestisjoukkueen kulttipelaajan maine? Tai no voihan joku niin ajatellakin, mutta väitän että tähtäin yhdeksällä kymmenestä on kuitenkin liigassa tai jopa ylempänä. Se, toteutuuko se riippuu pelaajasta itsestään, onnesta, satunnaisista tapahtumista jne.

  Olisi silti tosi hyvä, että liigajoukkueet antaisivat pelaajien pelata kauden mestisjengissä ja antaisivat ymmärtää heidän seuraavan heitä. Varmasti motivoisi ja antaisi uskoa eteenpäin. Sitten kesällä sisään liigaan.
   
  Knap ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 3. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Varmasti houkuttelee pelaajia, mutta entäpä yleisö? On alkanut väki kaikkoamaan kartanolta!
   
  Jango tykkää tästä.
 4. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Näinpä, jääkiekkoliitolla olisi nyt itsetutkistelun paikka. Jos mestiksestä halutaan yleisöä viihdyttävä sarja, niin jotain on tehtävä. Rahapalkintokin vietiin. Joku viisaampi kertokoon miksi. Liitto kertoo mestiksen olevan tärkeä heille, mutta teot huutaa muuta. Liitto takoo kovaa tulosta ja siitä riittäisi kyllä mestikselle joku ihan uskottava osuus, mikä taas nostaisi sarjan tasoa aivan varmasti ja seuroilla olisi parempi olla, mikä taas tarkoittaisi koko rakkaan isänmaamme jääkiekon voittoa.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Pakko napata sen verran kiinni, että ei se täällä ihan noin kärjistetysti mene että Liiga seura sanelee miten menee. Jossain määrin ehkä kyllä joo valitettavasti, mutta kyllähän Saipan uj justiin valitteli lehdessä kun ei ole saanut täältä vahvistuksia aina kun ollut tarvetta. Eli kyllä siinä Mestis seurallakin on sanansa sanottavana.
   
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo herättää kyllä ihmetystä, pitäs varmaan kysyä noilta katsojilta jotka ovat jättäneet tän kauden pelit väliin. Joukkue kuitenkin paperilla kovempi kuin viimevuonna. Eikä tuohon kysymykseen helppoa vastausta löydy.
   
 7. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Väitän jos puhutaan yleisön viihdyttämisestä, on Mestis viihdyttävämpi kuin Liiga.
   
 8. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  No joo, uskotaan. Teillä Imatralla on paremmin. (Jangolle) En tosin tiedä miten Peliittojen ja Pelicansinkaan homma nykyään menee. Ainakin takavuosia meni niin, että loukkaantumissuman sattuessa Pelsuille meiltä vietiin pahimmillaan koko ykköskentällinen ja saattaahan se sitten tuloksessa näkyä. Ja tuo oli vahvaa ironiaa tuo saattaahan.

  Meilläkin on aloittanut monen monta sopimuspelaajaa syksyllä, mutta kauden edetessä sitten kaverit ovatkin ylempänä. Ikävää, koska olisi kiva nauttia suorituksista omien silmien alla. Tällä kaudella Niko Kivelä, mutta en muista pelasiko monta ottelua, mutta sitten Pelsuihin ja siellä onnistumisia. Vaikka olisin halunnut kaverin pelaavan Peliitoissa niin olen kuitenkin onnellinen siitä läpimurrosta. Nyt pelaa vakiokokoonpanossa jatkuvasti. Ehti kuitenkin Heinolassa jo ennen tätäkin syksyä valmistautua miesten peleihin ja nyt niihin saappaisiin on sitten astuttu.

  Hienoa, että mestiksestä noustaan isompiin ympyröihin. Onhan täällä kuitenkin pyörinyt nykyisin isoissa ympyröissä liikkuvia heppuja.
   
 9. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Peli on todellakin paljon viihdyttävämpää kuin liigan "slow motion", harmi vaan että monelta se jää huomaamatta juuri tuon farmi statuksen takia.
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sanoppas muuta. Harmi todella että monelta jää nuo vauhdit ja vaaralliset tilantee sekä nitroja vaativat trillerit näkemättä.
  Vaikka nykyään eletään somen ihanassa (vihatussa) maailmassa, niin luulen että jos paikallis lehdessä olisi kattavia raportteja peleistä ja toimittaja olis pelihenkilö ja pistäisi räiskyvää värikynää juttuihin saattaisi vaikuttaa yleisömääriin positiivisesti. Vaan johan tuo paikallislehti kohta häviää kokonaan bittitaivaalle.
   
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  SaiPa kaudella 2018–2019

  Vähänhän tuo sille vaikuttais yllä olevan viestin havaintojen perusteella, että voipi loppukevät mennä Lappeenrannassa.
   
 12. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Tuohon viihdyttävyyteen sen verran, että osittain olen samaan mieltä. Useat valmentajat antavat pelaajien pelata vahvuuksillaan, mutta on valitettavasti niitäkin jotka yrittävät laittaa nuoren luovan pelaajan johonkin muottiin ja se on tosi sääli.

  Tähän väliin, mieleen on jäänyt nuorempi Simontaival Lekistä. Hieno peluri. Samoin teillä käynyt Mäntykivi, lyhyellä otannalla tulevaisuus edessään.

  Tunnen todellisen huippuvalmentajan, jonka kanssa juttelin nuorten pelien upeasta viihdyttävyydestä ja siitä, että upeaa, ettei se ole niin kontrolloitua. No, hienotuntenteisti vastasi, että tarkoitus ei kuitenkaan ole se, vaan pelaajat ovat nuoria, eivätkä aina tee niitä asioita, joita valmentaja ja joukkue haluaisi. Tämä tekee usein peleistä viihdyttäviä, toimii myös mestiksessä. Jonkun virhe, jonkun onnistuminen. Sitä se urheilu on, hienoa. Päätän osuuteni rakkaan "vihollisen" osiossa tähän.

  Hyvää kevättä teille.
   
 13. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Wittu miks helvetissä tätä sarjaa pelataan. Lopetetaan koko sarja koska eihän tos sarjan pyörittämisessä oo mitään järkee.
   
 14. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No vastaampa itselleni miksi mestistä pelataan.
  Se on yksi porras tuon pienen juniorin matkalla kohti kirkkaita valoja ja omasta mielestäni tuo kliimaksi on jääkiekon Olympia kulta.
  Jos tuo yksi porras puuttuu matkanteko vaikeutuu. Jos tuo porras on olemassa tie tasottuu kummasti. Tosin kaikki ei tuota porrasta matkallaan tarvitse, suurin osa kuitenkin. Ja tottakai tuon juniorin mieleen on iskostunut että jonain päivänä minä pelaan oman paikkakunnan edustusjoukkueessa. Se on aivan sama millä tasolla se oman paikkakunnan edustus pelaa, siellä se Mestis porras odottaa sille astumista kohti niitä "kirkkaita valoja" kyllä siellä se odottaa. Vie se sitten aikaa enemmän tai vähemmän. Tästä syystä Mestistä pelataan.

  Tottakai kuuluuhan siihen paljo paljon muutakin. Nuorille annetaan mahdollisuus harrastaa, seuran tavoitteet urheilullisesti, taloudellisesti organisaatiota kehittämällä, luodaan paremia puitteta harrastaa jääkiekkoa. Saadaan paikkakuntalaisia mukaan toimintaan fanien muodossa ja muutenkin.
  Että kyllähän sitä kannattaa katsoa isoa kuvaa ennenkuin ruvetaan Mestistä polkemaan maanrakoon. On se vaan hieno sarja.

  Ja pienille junnuille, kun raahaudutte räntäsateessa hallille niin laulakaa hymyssäsuin: Tänään ihmisen puolikas on huomenna Leijona Kuningas.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 23.48
 15. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jännäkakkaa pukkaa, raja lähestyy tuleeko vai lähteekö ketään. Jos näillä mennään hieno tilanne.
   
 16. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 17. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Olisi mielenkiintoista tietää oliko Vainikaisella liigaklausuuli sopimuksessa vai sumplittiinko tämä toimistojen kesken.
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kyllä suuresti ihmettelisin jos ei 150 liigaottelun miehellä ois moista ollut paperissaan.
   
 19. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin semmottiin. Kyllä se on sellainen homma että myös sisään päin tulevia voisi olla lupa odottaa. Kyllähän Vainikainen ja Nybondas tekevät sellaisen loven että luulisi jotenkin siihen reagoitavan. Kuitenkin jos mietitään pleijareihin asti, niin eihän Mäntykivi ole samalla viivalla Vainikaisen kanssa millään. Saas nähdä, pieni pelko perseessä että näillä mennään.
   
 20. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tämähän oli odotettavissa, mielestäni kuitenki aivan ok.
   
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Olenko ainut vai miksi minulle jäi nyt vähän sellainen kuva ja ymmärrys tästä, että Ketterä pakotettiin Kaarlehdon lähdöllä uhkailemalla luopumaan Vainikaisesta? Vaikka Kaarlehto ehdoton ykkösvahti meillä onkin ja Mäntykivi myös hyvä hyökkääjä, niin kyllä vain lovi Villen lähöstä hyökkäykseen silti jää ja varmasti korostuu keväällää vielä enemmän. Sinällään hyvää mainosta, että se ylöspäin aukeava luukku Ketterässä toimii, mutta puhtaasti Ketterän kannattajana silti minulle jäi vähän hyväksikäytetty olo.
   
 23. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Tuosta jää sellainen kuva, että SaiPa kiristi Vainikaisen itselleen. Mutta joo, lopulta win-win tilanne molemmille. Eihän SaiPa etenkään Kaarlehdolla tee mitään, jos omat veskarit kestävät ehjänä. Täydellä rosterilla eivät myöskään tarvitse Mäntykiveä.

  Jääskeläinen-Juntheikki-Lipiäinen
  Mäntykivi-Kestilä-Hämäläinen
  Niemi-Ripatti/Kettunen-Haaparanta
  Paalanen-Kettunen/Ripatti-Karjalainen

  +Sjöholm, Vuokniemi, Jalovaara

  Ventelä-Tanhua
  Mesikämmen-Koponen
  Alho-Lippojoki

  +Maarnela, J.Järvinen

  Kaarlehto
  Lipiäinen

  Kyllähän tuolla kelpaa lähteä kevään peleihin, vaikkakin yksi pelaaja tekisi vielä terää. Juuri Vainikaisen kaltaiselle duunarille ja periksiantamattomalle pelaajalle olisi tilaa. Sellainen, jota voisi käyttää jokaisessa kentässä, jokaisessa tilanteessa. Sikäli harmittaa suuresti Vainikaisen menetys.
   
 24. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lisätään nyt edelliseen vielä, että Juuso Järvinen listoilla sen takia, että tuo seitsemän puolustajaa on sinällään kevääksi aika vähän. Siinä ei ole käytännössä yhtään särkymävaraa. Eli yksi puolustaja olis kanssa kiva.
   
  Jango tykkää tästä.
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins