Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 31.03.2016 klo 22.05.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Seurailen aika paljon Suomi-Sarja-joukkueiden touhuja ja katsoin tuon Riihisen haastattelun. Fiksu mies, kun Pyryäkin vähän kehui siinä sivussa : )

  Itse pelaajasta niin Riihinen oli viime vuonna playoffeissa Pyryä vastaan kyllä joukkueensa parhaimmistoa ja Ketterässäkin nähtävästi ihan hyvät tehot.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2016 klo 07.44
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hyvin Juntheikillä lähteny jos 5 peliä 19 pistettä kerenny nakuttaan. Mikä on ku noin vähä pelejä vai valehteleeko finhockey?
   
 3. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Oli alkukaudella pikku vamman vuoksi sivussa.
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Kiitoksia tiedosta. Ei taia enään hallilla olla noita huhuja siittä ettei muualta olis paikkaa saanu... :D
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Olisihan tuo Juntheikki voinut kuuleman mukaan vetää kesällä puumerkkinsä erään liigaseuran tarjoamaan pelaajasopimukseen, mutta mitä ilmeisimmin itärajan tarjoamat ”houkutukset” vetivät kaveria tässä kohtaa uraputkea kovemmin puoleensa. :)
   
 6. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tuota mietittiin täälläki että mitä Imatralla oikeesti on tarjottu, koska Kokkolassaki olis varmasti ollu paikka eikä tämän kauden Mestiksessä oo kovin montaa jos yhtään joukkuetta johon ei olis mahtunu.
   
 7. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Ketterälle kaksi ulkomaalaisvahvistusta!

  Ketterä vahvistanut joukkuettaan kahdella ulkomaalaishankinnalla. Joukkueen vahvuuteen liittyy slovakialainen hyökkääjä Ondrej Mikula (28v), sekä latvialainen puolustaja Renars Demiters (30v).

  Mikula siirtyy Ketterään Hermeksestä, jossa alkukauden pelasi Mestistä 15 ottelua, jossa, syntyivät kelpo tehot 4+5=9. En tiedä miksi ei Hermekselle kelvannut, mutta lämpimästi tervetuloa Imatralle!

  Demiters puolestaan siirtyy Ketterään Slovakian pääsarjasta.

  Molemmat saapuvat Imatralle torstaina, ja jos siirtoasiat saadaan ajoissa kuntoon, on miehet mukana jo viikonlopun vieraskiertueella. Erinomaisia vahvistuksia Ketterän jo ennalta kovaan porukkaan. Kyllä tässä tosissaan halutaan menestyä tällä kaudella.

  Lähde Ketterän kotisivut: Uutiset
  | Ketterä


  Ondrej Mikula eliteprospectsissa: Eliteprospects.com - Ondrej Mikula

  Renars Demiters eliteprospectsissa: Eliteprospects.com - Renars Demiters
   
 8. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Aijaijai kun tekee nannaa!! "Pahasti tökkineeseen" maalintekoon saataneen apuja ja seulanlailla vuotanutta puolustustakin koitetaan tukkia :)
  Ei malta odottaa seuraavaa kotimatsia!

  Kiitos ja iso käsi toimistolle!
   
 9. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Noniin, siellä idässä näemmä tosissaan tehdään nousua tänä vuonna. Upeaa toimintaa kyllä ketterältä suomisarja joukkueena! Tällaiset signaukset nyt ja kesällä (juntheikki) todistavat, että siellä tehdään asioita oikein ja pystytään tarjoamaan ensinnäkin erittäin hyvät puitteet sekä kunnon sopimukset, koska tällaiset pelimiehet eivät siellä ilmaiseksi viihdy. Mahtavaa nähdä, että suomisarjassa muutamat seurat menevät ihan ammattitasolla ja tekeminen on kaikkea muuta kuin sitä kuuluisaa "puuhastelua".
  Mikula oli mielestäni todella hyvä hermeksessä, mutta kaavailtu rooli ei täyttynyt. Pisteitä tuli mutta tuon palkkatason mieheksi liian vähän. Olisi mielenkiintoista kuulla summista millä ketterä on saanut haaviin noin kovat pelurit, mutta nämähän menevät varmaan sopimusehtojen pimentoon;)
  Paljonko ketterällä on tänä vuonna pelaajabudjetti? Ellen väärin muista ni hermeksellä taisi olla nousu vuotena 300k tienoilla.
  Onnea ketterä!
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kyllähän nämä pelaajarekryt ovat viimeistään todiste siitä, että Ketterän seura- ja valmennusjohto sekä muu joukkue on tosissaan Mestis-puheidensa suhteen. Rahaahan näihin hankintoihin varmasti palaa normaalia enemmän, mutta mikäpä sitä on polttaessa, kun lompakko tuntuu sen kestävän. Toki tässä tulee väkisinkin sellainen now or never-fiilis, mutta ei anneta sen haitata tahtia.

  Demitersin ja Mikulan kiinnitysten seurauksena Ketterä on entistä suurempi ennakkosuosikki voittamaan Suomi-sarjan runkosarjan, jonka jälkeen edessä ovat aina arvaamattomat pudotuspelit. Se on kuitenkin jo nyt helppo sanoa, että kova saa olla se jengi, joka imatralaiset pudottaa Mestis-karsinnoista kokonaan pois ja itse en ainakaan jaksa uskoa tällaisen ihmeen tapahtuvan.

  Se on sitten eri asia miten Ketterän paukut riittävät Mestis-joukkueiden kanssa painimiseen, mutta se nähtäneen sitten kevään kovissa karkeloissa.
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kovin panoksin itärajalla pelataan. Melkomoisia tykkejä Suomi-sarjaan. Ketterä tulee olemaan Mestis-karsinnoissa todella kova luu Mestis-joukkueillekin, jos vaan kaikki avainmiehet pysyvät Imatralla terveinä. Toki pelaamalla sinne karsintoihin pitäisi ensin yltää, mutta tuolla kalustolla sinne on kyllä varsin hyvät mahdollisuudet.
   
 12. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Ketterälle upeasti voitto kalajoella! JHT kaatui lukemin 3-0. Maalintekijöinä Mikula, Soloviev ja Jalovaara. Santeri Lipiäiselle maalissa nollapeliin vaadittiin 25 torjuntaa.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Kolmen vuoden tauon jälkeen olisi aika tulla tarkastamaan Imatran jäähallin tarjonnat tämän iltaisen Ketterä - Titaanit -paikalliskamppailun merkeissä. Edellinen reissu oli tosiaan (tarkastuksen jälkeen) joulukuussa -13, jolloin HydO kävi vieraissa kaakonkulmalla, tuolloin reissu oli muuten oikein mukava paitsi että mikkeliläiset kokivat (muistaakseni peliesityksiin nähden ansaitun) tappion parin maalin johtoasemasta ja edellisen viestini perusteella olin myös seurueemme ainoa kellä ei arpaonni suosinut Ketterän pikkujouluarpajaisissa. Tänään olisi sitten Ketterän otteluennakon perusteella vielä ylimääräisiä hulinoita, saa nähdä jos päätyisi vaikka kannatusvideolle statistiksi (pitää kaivaa värimaailmaan sopivaa reissuun, viime käynnillä hommasin kyllä Ketterän huivin, mutta lahjoitin sen isäukolle).

  Ilmeisesti ottelussa on paikalliskamppailun lisäksi jotain muutakin jännitettä? (Annoin kertoa itselleni että viime kohtaamisessa olisi tapahtunut loukkaantumisia tms) Kai Ripatin Epi ja Otrasen Henri on pelissä että voi ihastella myös mikkeliläisotteita kentällä?
   
 14. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Lainaus:
  Ainoa jännite ottelussa on se, että onnistuuko Ketterä tekemään yli kymmenen maalia.
   
 15. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Noh, ei nyt noinkaan. Joskus sarjassa tulee se ISO pommi... Toivottavasti ei tänään
   
 16. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Niin on näitä nähty esim. HCIK:n voitto Pyrystä. Viime kaudella taisi Kiekkokopla hakea Imatralta voiton?
   
 17. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No juuri näin tapahtui viimekaudella Imatralla, joten...-> kiitos, ei tänään:d
   
 18. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Vaikka Ketterä keskiviikkoiltana Titaaneita pitkin korvia vetelikin, jatkuu pelaajayhteistyö kotkalaisten kanssa varsin passelilla tavalla, kun puolustaja Roope Kiljunen ja hyökkääjä Jere Parikka siirtyvät imatralaisseuran kotisivujen uutisen mukaan titaanimiehistöön joulutaukoon saakka kestäville lainapesteille.
   
 19. Termiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Athletico Madrid
 20. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä on solminut 2+1 vuotisen jatkosopimuksen kapteeninsa Jarno Lippojoen kanssa.
  Näin Lippojoki jatkaa Imatralla ainakin kevääseen 2019, optio kaudesta 2019-2020.

  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen
   
 21. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Haastattelussa päävalmentaja Jarno Mensonen
  Yhteenvetoa päättyneestä syyskaudesta ja tulevasta keväästä.

  Linkki Ketterän YouTube-kanavalle löytyy tästä
   
 22. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 23. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Lippojoen kiinnitys pitkällä sopimuksella on jälleen kerran oiva osoitus Ketterän seurajohdon tekemästä kovasta taustatyöstä sekä halusta satsata isosti laatuun.

  Jolleivät asiat hoituisi Imatralla kunnolla ja seuralla ei olisi selkeää tavoitetta kehittää toimintaansa sekä nousta lähivuosien aikana Mestikseen, niin tuskinpa tuon tason pelimies mitä pikku-Liparikin on, olisi pistänyt nimeään jatkolappuun. Kyseessä kun on omasta mielestäni Suomi-sarjan tämän hetken paras puolustaja.
   
 24. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Dodiin... nyt oli sitten julkistusvuorossa vuorossa konkarihyökkääjä Olli Julkusen kiinnitys loppukaudeksi (Ketterän kotisivujen uutinen). Kateeksi kieltämättä käy, mutta ne tunnetusti piirtää kellä on liitua ja ne vielä hieman paremmin, joilta löytyy värikyniä.

  Imatralla näitä värikyniä on käytetty kuluvalla kaudella varsin ronskisti, mutta se kertoo siitä, että nyt ollaan todellakin tosissaan Mestis-puheiden suhteen, eikä mahdollista noususaumaa haluta keväällä jättää liian epävarmojen korttien saati vajavaisen miehistön varaan.
   
 25. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Nyt kyllä rupeaa allekirjoittanut jo pikkuhiljaa odottamaan näkyviä tehoja myös tältä hankinnalta. (ei pahalla, mutta näin se on)
  Jostakin syystä tuo Mikulan - Juntheikin - Julkusen ketju ei ole ollut sellaisessa (piste)vedossa Julkusen liittymisen jälkeen, kuin ennen sitä. (esim: Koskisen ollessa ko.paikalla)

  No Julkusella lienee iso arvo sitten Playoffeissa ja mahdollisissa karsinnoissa, mutta kyllä tuollaisessa tulosyksikössä täytyy tulla myös täppää sarakkeeseen pisteiden muodossa.