Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 31.03.2016 klo 22.05.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän kuulumisia löytyy seuran verkkosivuilta.
  Videohaastattelussa valmentajat Jarno Mensonen ja Pauli Levokari, urheilujohtaja Jari Lifländer ja hyökkääjä Jesse Juntheikki

  Linkki uutiseen

  Ketterän harjoitusvahvuudessa ovat mukana myös Petteri Nokelainen ja Marlo Koponen
   
 2. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Nämä herrat "rosteriin" kaudeksi 16-17, niin väitän että rupeaa kansa löytämään paikan nimeltä Imatra Spa Areena.
  *haaveilu & unelmat ovat elämän suola*
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2016 klo 12.53
 3. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä järjesti perjantaina ja lauantaina liigajoukkueiden harjoitusturnauksen. Bauer Imatra -turnauksessa olivat tänä vuonna mukana SaiPa, KooKoo, Pelicans ja JYP.

  Oheisena linkki Ketterän YouTube-kanavalle, josta löytyvät turnauksen maalikoosteet, valmentaja- ja pelaajahaastattelut ym.

  Linkin takana myös asiaa Imatra Spa Areenan uudistuksista alkavalle kaudelle.
   
 4. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Imatra Spa Areena sai kesän aikana joustokaukalon lisäksi myös videotaulut, Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen
   
 5. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Kapteenisto valittu. Jarno Lippojoki toimii Ketterän kapteenina kaudella 2016-2017

  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän ja SaiPan välinen yhteistyö jatkuu.
  Linkki seurojen verkkosivuilla julkaistuun uutiseen
   
 7. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ketterän A-nuorissa kasa Viskareita. Ovatko he kaikki sukua toisilleen? 4 kpl tänään kentällä.
   
 9. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Ketterän Viskareista Saku (-95), Ville (-97) ja Jesse (-98) ovat veljeksiä. Neljäs Viskari, eli Samu (-97) ei tiettävästi ole sukua veljeskolmikolle.
   
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 11. Linnankundi Jäsen

  Tuleeko Imatralta ensi lauantaina faneja katsomaan sarja-avausta Porvooseen. Porvoossa on pub järjestetty hallille ja lisäksi on tarjolla lohikeittoa saaristolaisleivän kera nälkäisille kohtuuhintaan. Luonnollisesti muukin tarjoilu on gourmeeta, paikallisen Paahtimon kahvia, tee noudettu Tukholmasta, kun lähempää ei hyvää löydy ja makkara edelleen Wotkinsia (toivottavasti). X-factor voittaja Elias Hämäläinen esiintyy tapahtumassa. Tervetuloa antamaan väriä sarja-avaukseen.
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Nyt kun kirvely takalistossa alkaa pikkuhiljaa helpottaa, on pakko tulla tännekin toteamaan, että onpahan teillä kasassa vaan kova joukkue Suomi-sarjaan. Harjoituspelien perusteella Ketterän osasi jo odottaa olevan hyvä, mutta nyt Titaanit jäi kyllä niin täysin jalkoihin, että ihan pahaa teki.

  Ketterän hyökkäyskalusto on ryyditetty toinen toistaan kovemmilla tykeillä, mutta siitä huolimatta haluan nostaa erään peräpään kaverin esiin ja heittää samalla pienen veikkaus kehiin – Joni Kallio tulee olemaan yksi tämän kauden parhaista ja samalla tehokkaimmista pakeista Suomi-sarjassa.

  Isokokoinen ja vääntövoimaa tarpeeksi sisällään pitävä kroppa yhdistettynä sulavaan luisteluun sekä kiekonkäsittelyyn on Suomi-sarjassa varsin kova kombinaatio. Kuka hänet ikinä Imatralle kesällä naarasikaan, voi taputella itseään olkapäälle erinomaisesta hankinnasta. Kallion pelaamista on ilo katsella, vaikka hän vastapuolen riveissä pelaakin.

  Lopuksi on vielä pakko todeta, että ei taida Titaanit jäädä ainoaksi joukkueeksi, joka käy kuluvan kauden aikana Spa Areenalla vastaanottamassa isänniltä peruskanadalaisen perseraiskauksen...
   
 13. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Ei vielä päätetty tähän ekaan matsiin lähteä, mutta yritetään tulla 27.1 käymään Porvoossa! Siellä on viihdytty niin pelin kuin fasiliteettienkin puolesta hyvin aikaisempinakin kausina. Myös 4.11 Kotkaan ollaan lähdössä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2016 klo 13.25
 14. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Jesse Lindstenin pitkä poissaolo on kyllä paha takaisku Ketterälle, sillä eikös hän ollut viime kaudella joukkueen ykkössentteri sekä paras pistemies? Toki kuluvalla kaudella ei samassa roolissa tainnut pelata kuin muutamassa harjoituspelissä, mutta silti samantasoisen tai jopa paremman korvaajan etsiminen voi seurajohdolle olla visainen tehtävä.
   
 16. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Lindsten oli tosiaan viime kaudella isossa roolissa, ja pisteitä kertyi erittäin hyvin. Omasta mielestä kuitenkaan ei ole mikää korvaamaton pelaaja, ja hieman jopa ihmettelen miten Lindstenille noin paljon pisteitä kertyi. Melko keskinkertainen luistelija, eikä kädetkään omaan silmään mitkään hyvät ole. Maalinedustalta ja ylivoimalla taisi pisteet kertyä. Summasummarum, pitäisi olla korvattavissa.
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Olisikohan hyvillä ketjukavereilla, suurella pelillisellä roolilla sekä Ketterän vahvalla porhalluksella olleet omat osansa Lindstenin pistetehtailussa? Joka tapauksessa kyseessä on harmittava loukkaantuminen, jonka uskon hieman muuttavan seuran pelaajahankintapolitiikkaa, sillä kuulopuheiden mukaan haussa oli jo ennen tätä uutista parikin pelimiestä jo olemassa olevan rungon tueksi.

  Mitä taas tulee yksittäisten pelaajien korvattavuuteen, menee homma Suomi-sarjatasolla niin, että jokainen pelaaja on korvattavissa, kunhan korvaajalle lyödään tarpeeksi taatelia tiskiin. Se on sitten eri asia löytyykö kulloiseltakin seurajohdolta tarpeeksi a.) halua, b.) uskallusta ja c.) paalua tämänkaltaiseen toimintaan.
   
 18. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Omaan silmään herralla on kyllä mainiot kädet ja pelisilmä. Syy siihen, miksi vetää Suomi-sarjassa eikä Mestiksessä - on varmasti nimenomaan liikkeessä/luistelussa.

  Korvattavissa on varmastikin, mutta aito kysymys kuuluu: kannattaako tässä vaiheessa hätäillä? Rosterissa on ukkoja varmasti jotka haluavat ottaa stepin ylöspäin ja ovat nälkäisiä antamaan näyttöjä.
  Niin...tulee mieleen se viime kevät ja maalivahdin loukkaantuminen -> korvaaminen Hossikalla..Jep ja jep.
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Vissi pointti se on tämäkin ja varmasti turvallisin (sekä ehkä myös paras) vaihtoehto. Esimerkiksi Titaanien verkkoon hattutempun tällännyt Toni Jalovaara voisi hyvinkin olla tällainen tapaus, joka pystyisi korvaamaan Lindstenin jättämän aukon ainakin osittain.
   
 20. A.P.Järvi Jäsen

  "Juntheikki tuli Ketterään, koska ei saanut muualla peliaikaa." Katsomossa kuultua tänään. Hauskinta Spa Areenalla ehkä pitkään aikaan!
   
 21. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
 22. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Janne Kettunen SaiPasta lainalle viikonlopuksi.
  Uutiset
  | Ketterä


  Tämä kyllä maistuu!!
   
 23. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Linkki Rudolfs Maslovskisin haastatteluun Ketterän YouTube-kanavalla
   
 24. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Reko Riihinen jatkaa Ketterässä. 31.10. saakka kestänyt try out muuttui koko kauden kattavaksi sopimukseksi.
  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen
   
 25. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Ketterä sen kuin vahvistuu. Hyvä uutinen varmasti Imatralle riihisen sopimus! Hyvä pelaaja!!

  Ex-hermesläinen juntheikki näyttää ottaneen Imatran haltuun.. huikeita tehoja jesse paukuttanut siellä! Hieno nähdä, että miehellä kulkee! Olisihan hänen otteitaan vielä Hermeksessä ja mestiksessäkin ollut mukava seurata:D
  No ehkä ensi kaudella hänet nähdään taas mestiksessä ketterän logo rinnassa, sen verran vakuuttavalta homma näyttää siellä suunnalla!